Jeg havde en masse spÞrgsmÃ¥l, inden jeg bestilte min SCANPAN CTX, og Butik24 leverede en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet var pakk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da teknologien satte en kÊp i hjulet, og ordren var langt vÊk, reddede kundeservice, eller rettere sagt Frederik, mig ud af min store fortvivlelse. Fantastisk aktion og endnu en gang mange tak og solr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv Sidste stjerne vil blive givet nÃ¥r lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svÊrt at finde stedet da Google maps ikke var specielt nÞjag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Webshop og sÃ¥ samtidig en super god kundeservice pÃ¥ dansk. Fik den bedste service inden kÞb. Produktet jeg kÞbte passede desvÊrre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod pÃ¥ min konto e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Butik24 er fÞrste startet under navnet Soundbutikken, med en kÊmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken Êndret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gÞr at du altid kan finde den rette lÞsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nicheprÊget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populÊre og unikke mÊrker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.
Jenagade 22G, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Godt produkt til prisen og god levering

Butik24 ããã®åç
Nemt at navigere på hjemmesiden
Utroligt hurtigt forsendelse, bestilte torsdag eftermiddag og modtog fredag middag

Butik24 ããã®åç
Gode priser og hurtig levering
Dejligt man selv kan hente pakken hos dem
Hurtig behandling .. varen som forventet .

Butik24 ããã®åç
Gode priser, hurtig fragt med nem afhentning på HelsingÞr station. En god sort Peugeot peberkvÊrn, som jeg betalte 168 kroner uden fragt.

Produkt fungere.
Bare lige vÊre opmÊrksom på hvis der står fjern lager. Så tager levering noget tid.

Butik24 ããã®åç
Hurtigt og nemt godt pakket ind ved levering. Hjemmeside dejlig og nem ar finde ud af og god service

Butik24 ããã®åç
Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv
Sidste stjerne vil blive givet når lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svÊrt at finde stedet da Google maps ikke var specielt nÞjagtig og skiltningen på grunden var mangelfuld

Butik24 ããã®åç
Hurtig levering - forsendelses emballagen helt perfekt (bÞlgepap) kan ovenikÞbet genbruges ð
Fantastisk gid service - vi var sendt ude med en julegave til sÞnnen og skrev til kundeservice om den mon kunne nÃ¥ frem, de svarede hurtigt og lovede at gÞre alt hvad de kunne for at jeg skulle fÃ¥ den inden jul, trods lÊngere leveringstid - fantastisk service. Vil klart anbefale dette firma til andre ð