Da teknologien satte en kÊp i hjulet, og ordren var langt vÊk, reddede kundeservice, eller rettere sagt Frederik, mig ud af min store fortvivlelse. Fantastisk aktion og endnu en gang mange tak og solr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv Sidste stjerne vil blive givet nÃ¥r lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svÊrt at finde stedet da Google maps ikke var specielt nÞjag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Webshop og sÃ¥ samtidig en super god kundeservice pÃ¥ dansk. Fik den bedste service inden kÞb. Produktet jeg kÞbte passede desvÊrre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod pÃ¥ min konto e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin og overskuelig hjemmeside, der gjorde det nemt for os, at finde og vÊlge lige prÊcis den airfryer vi Þnskede. Bestillingen var ogsÃ¥ nem og 2 dage senere stod vi med vores airfryer, som vi er virk... ãã£ãšèŠã
Butik24 er fÞrste startet under navnet Soundbutikken, med en kÊmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken Êndret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gÞr at du altid kan finde den rette lÞsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nicheprÊget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populÊre og unikke mÊrker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.
Jenagade 22G, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fik en mail med det samme, om kÞbet.
Fik mail så snart det var pakket.
Og fik mail så snart fragtmanden havde hentet pakken

Butik24 ããã®åç
God kommunikation da jeg ikke havde fået en kvittering. Den kom straks.

Butik24 ããã®åç
Wow so fast ð first time but not the last time I order from this company

Butik24 ããã®åç
Det var en god pris, og de var hurtige til at sende pladespilleren, da den kom på lager.
Hurtig til at sende det indkÞbte.
Hurtig og nem at bestille på nettet - og hurtig levering

Butik24 ããã®åç
Webshop og så samtidig en super god kundeservice på dansk. Fik den bedste service inden kÞb. Produktet jeg kÞbte passede desvÊrre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod på min konto efter få dage, så ialt en god oplevelse.

Butik24 ããã®åç
God kundeservice hvor jeg blev ringet op fordi en af varerne jeg havde bestilt fÞrst kom på lager ugen efter. Servicemedarbejderen beklagede mange gange og var yderst hjÊlpsom med at finde en god lÞsning.

Butik24 ããã®åç
De havde lidt problemer med at få varen ud af huset, men det endte godt

Butik24 ããã®åç
Virkelig trovÊrdig og godt sted at handle samt alt virkede med hensyn til levering
For lang leveringstid og for lidt information om hvad der sker med leveringen. Der ikke så nemt at gå ind og spore pakken, man skal have en kode.