レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Da teknologien satte en kÊp i hjulet, og ordren var langt vÊk, reddede kundeservice, eller rettere sagt Frederik, mig ud af min store fortvivlelse. Fantastisk aktion og endnu en gang mange tak og solr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv Sidste stjerne vil blive givet nÃ¥r lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svÊrt at finde stedet da Google maps ikke var specielt nÞjag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Webshop og sÃ¥ samtidig en super god kundeservice pÃ¥ dansk. Fik den bedste service inden kÞb. Produktet jeg kÞbte passede desvÊrre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod pÃ¥ min konto e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin og overskuelig hjemmeside, der gjorde det nemt for os, at finde og vÊlge lige prÊcis den airfryer vi Þnskede. Bestillingen var ogsÃ¥ nem og 2 dage senere stod vi med vores airfryer, som vi er virk... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Butik24 er fÞrste startet under navnet Soundbutikken, med en kÊmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken Êndret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gÞr at du altid kan finde den rette lÞsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nicheprÊget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populÊre og unikke mÊrker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.

4.8

すべおのレビュヌ

(2,003)

過去12か月のレビュヌ数: 116ä»¶

レビュヌを曞く

Fik en mail med det samme

Fik en mail med det samme, om kÞbet.
Fik mail så snart det var pakket.
Og fik mail så snart fragtmanden havde hentet pakken

2025幎12月18日

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du oplevede god og hurtig kommunikation gennem hele bestillingsprocessen – fra kÞbsbekrÊftelse til afhentning. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og hÃ¥ber at byde dig velkommen igen snart.

Butik24

God kommunikation da jeg ikke havde

God kommunikation da jeg ikke havde fået en kvittering. Den kom straks.

2025幎12月18日

Hej Birgitte
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at kommunikationen fungerede godt, og at kvitteringen hurtigt blev fremsendt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjÊlp.

Butik24

Wow so fast 😍 first time but not the

Wow so fast 😍 first time but not the last time I order from this company

2025幎12月17日

Hi John,
Wow – thank you so much for the 5-star review! 😍 We’re thrilled to hear that you were happy with the fast delivery. It means a lot to us, and we’re already looking forward to your next order.

Best regards

Nem bestilling

Hurtig og nem at bestille på nettet - og hurtig levering

2025幎12月8日

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at både bestillingen og leveringen gik hurtigt og nemt.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Butik24

Webshop og så samtidig en super god

Webshop og så samtidig en super god kundeservice på dansk. Fik den bedste service inden kÞb. Produktet jeg kÞbte passede desvÊrre ikke, og returneringen gik let og hurtigt. Pengene stod på min konto efter få dage, så ialt en god oplevelse.

2025幎11月28日

Hej,
Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du bÃ¥de oplevede god service fÞr kÞbet og en nem og hurtig returproces. Vi bestrÊber os pÃ¥ at gÞre hele forlÞbet sÃ¥ trygt og enkelt som muligt – ogsÃ¥ nÃ¥r et produkt desvÊrre ikke passer.
Vi er glade for, at alt endte med en god oplevelse, og du er altid velkommen hos os igen.

God kundeservice

God kundeservice hvor jeg blev ringet op fordi en af varerne jeg havde bestilt fÞrst kom på lager ugen efter. Servicemedarbejderen beklagede mange gange og var yderst hjÊlpsom med at finde en god lÞsning.

2025幎11月28日

Hej Thomas
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gÞr meget ud af at holde vores kunder opdateret, når der opstår uventede forsinkelser, og det er dejligt at hÞre, at dialogen og lÞsningen levede op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen!

Butik24

De havde lidt problemer med at få varen

De havde lidt problemer med at få varen ud af huset, men det endte godt

2025幎12月1日

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager de udfordringer, der opstod med at få varen afsted i fÞrste omgang. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi er glade for at hÞre, at det hele endte godt, og vi sÊtter pris på din tålmodighed.

Butik24

For lang leveringstid og for lidt

For lang leveringstid og for lidt information om hvad der sker med leveringen. Der ikke så nemt at gå ind og spore pakken, man skal have en kode.

2025幎11月30日

KÊre kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din oplevelse med leveringstiden og informationerne undervejs ikke har levet op til forventningerne. Det er ikke den oplevelse vi Þnsker at give.

Vi kan desvÊrre ikke finde din ordre ud fra de oplysninger, der er givet her, men du er meget velkommen til at kontakte vores support på info@butik24.dk. Så undersÞger vi straks sagen og sikrer, at du får den hjÊlp og forklaring, du har brug for.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom pÃ¥ problemet – vi sÊtter pris pÃ¥ feedback, da det hjÊlper os med at blive bedre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。