Vi kommer ind pÃ¥ vÊrelset som burde vÊre til tre voksne der er en Queen size seng og en overkÞje 30cm fra loftet og det var farligt at ligge i hvis man falder ud over kanten og der er ikke sat noget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Cabinn Arni magnussons gade kbh. Micro vÊrelser uden nogen form for udluftning, bruse gardinet var klods op af toilettet. Morgen buffet er sÃ¥ lavt niveau som tÊnkelig, utrolig dÃ¥rlig opstillet s... ãã£ãšèŠã
Booked two nights separately and asked to keep the same room. Reception didnât care and sent me to booking.com. The manager only tried to charge me more, even though the rooms cost the same. Never s... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne dele min oplevelse, som desvÊrre ikke har vÊret sÊrlig god. Jeg har haft flere henvendelser i receptionen, hvor jeg har vÊret i kontakt med en receptionist. Hver gang har kommun... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Really bad hotel
Really crap hotel. Shower head is crooked. And the power only works when the big lights are on. Had to throw away all my food,because could not turn the power on at night.they did compensate after asking more than once for compensation. Really bad hotel for this amount of money.
Fint hotel til prisen
Fint hotel til prisen. Vi kommer helt sikkert igen. Morgenmaden er også fin.
Fantastisk Hotel
Meget venlig hjÊlpsome personal. Renlig vÊrelser. Riglig morgenbord . Gode priser. Cabinn Aalborg er bare fantastisk. Kan vi varme anbefale. Vi kommer gerne igen. Svenja og Susanne
Se siete cicloturisti evitate il Cabin hotel Copenhagen
Se siete cicloturisti evitate il Cabin hotel Copenhagen :
Abbiamo soggiornato due notti con le nostre bici facendo tappa a Copenhagen nel nostro tour della Danimarca.
Ci hanno fatto parcheggiare le bici in un parcheggio apposito situato lungo una strada poco frequentata di notte e sempre aperto a chiunque⊠La prima notte abbiamo trovato una catena Abus completamente tranciata e peraltro lasciata a terra come niente fosse per unâintera giornata⊠La notte successiva ci hanno rubato entrambe le biciclette⊠Quando siamo andati alla reception per segnalare il furto ci hanno semplicemente detto di andare alla polizia e che non era affare loro quello che ci era successo.
Hanno negato qualsiasi responsabilità sulla vigilanza del garage nonostante avessero ben due telecamere puntate sul parcheggio delle biciclette e uno schermo alla reception che riprendeva chiaramente in diretta tutto quello che vi accadeva.
Solo a quel punto abbiamo letto le altre recensioni su Internet e abbiamo scoperto che in quellâhotel ci sono stati frequenti furti di biciclette.
Nonostante ciò lâalbergo non ha preso alcuna precauzione lasciando le biciclette degli ospiti alla mercé di qualsiasi ladro. Una volta andati in polizia ci hanno detto che in quellâalbergo avvengono frequentemente furti.
Abbiamo poi chiesto allâ albergo di fornirci i dati della loro assicurazione che ci sono stati negati senza alcuna ragione.
Albergo assolutamente da evitare se siete dei cicloturisti e se tenete alle vostre biciclette.
Vi havde fÃ¥et en overnatning i gave ogâŠ
Vi havde fået en overnatning i gave og valgte cabinn i Odense. Hvis vi havde vidst at vÊrelserne var så lille havde jeg ikke booket opholdet. Fik klaustrofobi og måtte kÞre fÞr tid og mega dårlig parkerings muligheder.
Micro vÊrelser uden nogen form forâŠ
Cabinn Arni magnussons gade kbh.
Morgen buffet er så lavt niveau som tÊnkelig, utrolig dårlig opstillet så lang ventetid i kÞ, anden portion orkede man ikke, bare en ekstra kaffe var besvÊrligt.
Selv noget så simpelt som scrambled eegs, kunne smage så skrÊkkelig.
Så nÊste kbh tur smider vi nok lidt ekstra og finder noget seriÞst.
Personalet var hÞflige de få som talte dansk.
Ad!!!
Ad!!!! Gid jeg kunne sende billeder og video for hvad vi oplevede... vÊrelset er langt mindrere end på billede... vi fandet nogle sjove dyr der hoppede rundet på sengen og som prikken over i'et var der hår på vÊgskraberen.. fy for h....
Kom ned fra vÊrelset efter jeg havde set det og bad og en refundering men det gÞr de ikke snyd og bedrag... der er nogen der burte klage til ombudsmanden eller levnedsmiddelkontrollen!!!!
VÃGLUS
Vi havde opdaget at vi ankom KÞbenhavn ret sent og blev nÞd til at overnatte et sted, det blev så Cabinn.
Der gÃ¥r et par dage sÃ¥ skriver kÊresten til mig om at afbestille vÊrelset fordi der er mange der enten sÊlger eller aflyser deres ophold pÃ¥ begge deres hoteller i KÞbenhavn fordi der er VÃGLUS.
Cabinn har valgt at feje det ind under gulvtÊppet og lader vÊre med at sige noget da de nok godt ved de vil tabe kunder. Nu taber jeg 900kr fordi man ikke kan afbestille eller skal man sige at gebyret er den samme pris ð€¯
Mistede min fÞdselsdags gave
Mistede min fÞdselsdags gave, som var noget tÞj. Skrev fÞrst en mail men ingen svar, så Ringede self dertil for at hÞre om de havde fundet det. Men nej , virker lidt mÊrkeligt når jeg havde glemt det på deres hotel... ÞvÞv..
Har aldrig nogensinde oplevet sÃ¥ ringeâŠ
Har aldrig nogensinde oplevet så ringe service. En så arrogant kost, som der stod i receptionen, skal man godt nok lede lÊnge efter. Ja det ligger godt, men ha' noget respekt. Vil anbefale alle til at holde sig langt vÊk fra det her hotel!
Hvis trustpilot havde tilladt det havde, så havde min anmeldelse vÊret fyldt med bandeord. Hold jer vÊk!
Lover en anden pris og presser mig til at betale mere
Ringede og bookede et hotelvÊrelse i Aarhus 20/6 til mig og min kollega. Jeg gÞr receptionisten opmÊrksom på i telefonen at det skal vÊre en dobbeltseng og at vi bliver 2 personer. Receptionisten giver mig en samlet pris på 720 kr. for vÊrelset med dobbeltseng til mig og min kollega. Da vi så ankommer til hotellet sent torsdag aften har receptionisten talt usandt og uklart over for mig i telefonen, og det ender med at jeg bliver presset og tvunget til at betale et ekstragebyr på 140 kr. for 1 ekstra person på trods af at jeg fik oplyst en pris på 720 kr. over telefonen. Vi fÞlte os presset af receptionisten, fordi vi ikke havde andre hotellet at gå over til, og jeg sidder tilbage med en fÞlelse af at jeg fÞlte mig dårligt behandlet som gÊst hos Cabinn. Jeg vÊlger hvertfald ikke Cabinn en anden gang.
Cabinn Copenhagen
Cabinn Copenhagen, var så beskidt. Allerede udenfor lå der brÊk, skodder affald og masser af Þl dåser. VÊrelset fik vi byttet, bussemÊnd på vÊggen, gulvet kkke vasket og pletter på bordet. Det nye var ik meget bedre. Sent aften var receptionen så beskidt og man gik i klisteret alkohol. Vi sagde det og det lÞd til det havde de ofte hÞrt.
Ventialionen larmer helt helt sindsygt
Ventialionen larmer helt helt sindsygt. Umuligt at sove i den larm.
Stoppet gulv aflÞb
Stoppet gulv aflÞb. Elendig seng .ikke beregnet til to voksne. Nusset rundt i hjÞrner. Ingen room service hvis man ikke forlanger det. Ingen hårtÞrrer. Til den pris er det ikke i orden. Sidste gang vi kommer.
Virkelig meget larm
Virkelig meget larm. Lav dog en familie/unge afdeling så vi der skal tidligt op om morgen kan få lidt ro og sÞvn. Billigt hotel meeen så billigt er det jo heller ikke. Kunne der gives nul stjerner så var det sket.
Trist og tÞrt morgenbrÞd
Enkelt dobbeltvÊrelse med sparsom mÞblering på Cabinn Esbjerg. Der var kun en lille stol at sidde på. TÞrt og trist brÞd til morgenmad - langt under niveauet for bakeoff i supermarkederne.
ALDRIG MERE
ALDRIG MERE. Ligger vågen her kl 4.30 om morgenen og faldt i sÞvn kl 01.30 pga larmende gÊster. Det lyder som om håndvÊrkere der er i fuld gang, men det er såmÊnd bare andre gÊster som banker, larmer og snÊkker med dÞre.
Men hvis man ikke sÊtter pris på over 3 timers nattesÞvn, så vÊlg bare Cabinn
Forskel på behandling af gÊster
Forskel på behandling af gÊster. Afvist selv om der var ledige vÊrelser.
Det er sidste gang
Det er sidste gang, vi benytter os af Cabinn. Vi overnattede en enkelt nat og blev holdt vågen hele natten af festende gÊster, der råbte og bakkede på vores dÞr og vÊgge.
Da vi klagede morgenen efter i receptionen fik vi blot stukket et visitkort i hånden uden en mine eller kommentar... Vi skrev så en mail til Cabinn, men ingen hjÊlp at hente. Vi skulle have henvendt os om natten... Magen til dårlig service har vi aldrig oplevet..
DÃ¥rlig kvalitet
Meget smÃ¥ vÊrelser, bade oven i toilet, dÃ¥rlige senge, hotellet er meget slidt, selv i den ânyeâ afdeling. Beskidt over alt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ