Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upåklageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... もっと見る
企業が回答しました
Er lige vendt hjem efter en uge på Il Picciolo, Etna på Sicilien. Super sted i naturskønne omgivelser. Fantastisk service både på hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vælge fra deres m... もっと見る
企業が回答しました
Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.
企業が回答しました
Har igen i år nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har været en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mærke at der er lavet et meget gru... もっと見る
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at være det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i højsædet.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Efter en dårlig start, hvor hotellet glemte at hente os i lufthavnen, glemte at hente os til 1. runde golf. Fik et lorteværelse uden nogen former for lys/sol hjalp Jesper os, så vi fik et lækkert værelse med både sol og varme. Den sidste uge af 9 dages ferie var helt perfekt.

Caddie Golfrejser からの回答
først vil jeg klage over udrejsen. Vi sad og ventede mere en 3 timer på afrejse - noget galt med hjul, så flyet kom først til Aalborg omkring midnat, hvor vi skulle være landet i Malaga. vi kom først på hotellet meget sent på natten - så første dag var ødelagt. Ellers fungerede alt perfekt - vejret kan I jo ikke gøre noget ved . synes turen i store hele var rigtig god, og veltilrettelagt👍

Caddie Golfrejser からの回答
Første møde med vores ressort var en spansktalende mand, der ikke forstod eller talte engelsk, Mødet forgik i en uoplyst parkeringskælder hvor man ikke kunne se en hånd for sig. Lyset virkede for øvrigt ikke i mere end 3 uger. Det lykkedes at finde vores lejligheder, som var på 2 sal uden elevator, hvor vi så verdens næst mindste TV, vores nabo havde det mindste. Om natten var der en konstant dunken fra en installation, varme eller vand, som fortsatte resten af vores 4 uger. Vi kunne selvfølgelig have kontaktet receptionen men den var desværre lukket, derfor kunne vi heller ikke få oplyst hvor vaskeriet var. Det viste sig at det var lukket p.g.a. strømafbrydelse og kom ikke i gang ide 4 uger vi var der. Det lykkedes at få lov til låne en vaskemaskine der var installeret i et rum uden lys, men tørretumbler måtte vi tænke os til. Rengøring forgik hver torsdag men desværre glemt man at skifte sengetøj i et værelse så vi kontaktede receptionen, Åh nej den er jo ikke bemandet så en uge mere med det samme sengetøj. Meget lille køkken men fint køleskab.
Varme og ventilation virkede fint og badeværelserne var pæne men det bedste ved stedet var absolut udsigten, den findes simpelthen ikke bedre.
Så har vi prøvet det.

Super service.
1 uge på Guadalmina golf resort. Virkeligt et dejligt sted kan anbefales.Desværre var vejret dårligt, pga regn/storm var begge baner lukket i 2 dage. Fik oplevelse af rødt sand fra Sahara.
Vender gerne tilbage i godt vejr, så pool området kan benyttes.

Caddie Golfrejser からの回答
Skønne 2 uger på Mission Inn i naturområde iHowey-in the Hills, Florida.
2 supergode, velplejede og spændende golfbaner, Las Colinas og El Campeon.
Imødekommenhed og venlighed overalt.
Stort, rent værelse - dog uden altan - i det store golf-/hotelkompleks med fantastisk udsigt over golfområdet.
Fint pool-område.
Restauranter på resortet og flere restauranter i nærliggende småbyer.

Caddie Golfrejser からの回答
Vi har haft 4 skønne uger i lejlighed i Elviera og spillet golf på cabopino og charparral. To fantastisk gode golfbaner, som vi gerne tager til igen.
Dog lidt bøvlet med bus fra lufthavn til biludlejning.

Caddie Golfrejser からの回答
Longstay i Puerto Banus luksuslejlighed. lever ikke op til forventningerne, det var en kæmpe lejlighed men de havde glemt at sætte møbler ind. Stor stue med kun en sofa og ingen lænestole. Køkkenet er meget mangelfuldt, ingen køkkenredskaber, kun en skål, si og en salat si. Men det har de aldrig hørt før!! Super golfbane og beliggenheden i top.

Caddie Golfrejser からの回答
Alt fungerede som forventet desværre var vejret ikke godt og baren var ikke åben, for tidligt på året

Caddie Golfrejser からの回答
God kundeservice ved bestilling af rejsen. Hotellet, billeje og teetimes var perfekt. Byen Cascais er en skøn by , med mulighed for mange gode gåture og oplevelser. Turen havde kun et minus. TAP var 6 timer forsinket og vi fik kun halvdelen af bagagen i første omgang. Resten kom om natten.

Caddie Golfrejser からの回答
Planlægningen af rejsen var i orden bortset fra af der var alt for lang ventetid ved afhentning ved bilfirmaet 3 timer fra kl. 24 til 03.
God modtagelse ved lejligheden af Irene der i hele perioden var helt fantastisk, og tog over da Caddie Golf afslog at hjælpe hvor vi havde meget brug for det. Pæn og ny lejlighed I stuen var kun en sovesofa. Tre store flotte TV - med mange. spanske programmer og enkelte engelske??, ville være bedre hvis der var blevet brugt lidt på et par lænestole og hygge i stedet .
4 uger uden rengøring er ikke optimalt.
Vi forsøgte at komme en tur i swimmingpoolen, men fik bestemt at vide at der var lukket! Det kunne vi godt være blevet informeret om inden afrejsen.
Det er et af salgsargumenterne.
Layout af Golfbanen helt fint og spændende - udfordrende, men den var slidt - bunkers var uens , nogle få steder sand andre steder rent “beton”. Ville være godt med lidt information på tee stederne, og et par enkelte boldvaskere på banen. Lokalregler kun på spansk. Starteren på banen skal have ros, altid smilende og imødekommende i forhold til sekretariatet som var meget lidt servicemindede.
Restauranten ikke noget at skrive hjem om - kedelig.
Jesper og Lone skal have stor ros, når de var der, men synes ikke det er ok at de aflyste 2 gange fordi der var langt at køre. De var meget aktive og hjælpsomme og hjalp med at integrere i gruppen af danskere.
Området er meget dødt, ikke meget liv, få restauranter, ingen byliv inden for gå afstand.

Caddie Golfrejser からの回答
Det var dejligt og komme til Bue og Rune som var vores trænere. God information og dejlig undervisning.
Hotellet er lidt træt og akustikken er ikke for god i restaurant og bar. En herlig uge med dejlig golf.

Montado.
Golfbanen var ok.... Golfskolen med Bue og Rune var super(man kunne måske forsøge at blande spillerne lidt mere... vi var to delte hold hele ugen) Hotellet slidt.... maden ufattelig dårlig. Støjniveauet i restauranten var helt ulideligt.... jeg målte 88dB!!!!. Jeg kommer nok ikke derned igen

Caddie Golfrejser からの回答
Dejligt hotel med lækker varieret buffet hver dag,
gode men lange golfbaner.
Alt i alt en dejlig ferie men,
hvorfor skulle nogle betale den 10.01 og andre først den 10.02???
Desuden når jeg bestiller en rejse til Portugal, er jeg fuldstændig ligeglad med alle andre lande, skønt hvis I kunne tilrette jeres info til det det drejer sig om.
Jeg har ikke brug for 7 sider, hvis jeg kun skal bruge de 2
14 golfspillere fra Odense i en gruppe. Golf på Marbella Golf- 15 gange på 28 dage. Små knaster inden turen blev hurtigt og smidigt løst af Charlotte fra Caddie Golf. Super. Deltog hurtigt i en arrangeret match, hvor 20 deltagere havde betalt hver 10 euro i match-fee til præmier. De uddelte præmier (2 fl.vin, 4x3 bolde og 2 pitchforks) blev af flere deltagere skønnet til max 60 euro, hvilket vi gjorde vrøvl over. Vi blev så lovet et specificeret regnskab over de 200 euro, og en første-års revisorelev ville slet ikke have godtaget dette såkaldte regnskab, som var uden en eneste kvittering for de påståede udgifter.
Det såkaldte regnskab, hvor det eneste, vi kunne efterprøve, var prisen på de 2 pitchforks, bestod af:
50 euro for 12 bolde. 30 euro for 2 fl. vin, 30 euro for 2 pitchforks. Ok, det er 110 euro som til nød kan accepteres. Derudover 40 euro for 2 ekstra buggies, som var helt overflødige idet vi var præcis 20 deltagere og dermed kun havde brug for 5 buggies. De 2 ekstra buggies blev nødvendige fordi matchsleder ønskede at spille med og der derfor var 2x3 bolde. Desuden hævdede man, at de resterende 50 euro !! var betalt i restauranten i drikkepenge. Det var der nu ingen af personalet, som kunne huske at have modtaget. Så vi føler, at vi er blevet snydt, og selv om det ikke er de store summer for hver enkelt deltager, er det ikke tilfredsstillende. Vi har mange års erfaring med golfrejser, og har tidligere rejst med Brian Nielsen, Green to Green , RSB golf m.fl. men har aldrig oplevet noget tilsvarende, Men efterfølgende har vi haft en lang og opklarende samtale med Jesper Black, hvilket har medført, at vores syn på den totale ferieoplevelse trods ovenstående er overvejende positiv, idet vi i øvrigt var godt tilfredse med den service, vi fik fra Caddie Golfrejser. Lissi og Poul Jacobsen

Caddie Golfrejser からの回答
Tur til Atalay golf resort med indkvartering på Sol Marbella. Fortrinsvis med Skovbo medlemmer. En fantastisk tur med semi all incl. som kan anbefales ved disse matchture. Bliver aldrig gode venner med buffet, men alt i alt ok. Hvis man skal komme med en smule negativt, så er det at golfbanen ikke ligger ved hotellet, hvilket kræver kørsel hver gang. Atalay syd banen er for alle niveauer og så spillede vi Valle Romano 2 gange. En fantastisk bane men måske lidt i den svære ende for højhandicappere. Alt fungerede fra start til slut med hensyn til betjeningen i Caddiegolf

Caddie Golfrejser からの回答
Caddiegolfrejser har så travlt så de ikke gider besvare email, selvom jeg rykkede for svar telefonisk to gange. Dette betød at jeg gik glip af en golfrunde på afrejsedagen, selvom vi sagtes kunne have nået det.
Det eneste grund til det blev en fantastisk tur, er JOSGolf som stod for al træning og det praktiske på stedet.
Rejser ikke frivilligt med Caddie Golfrejser igen!

Caddie Golfrejser からの回答
Super fantastisk tur🏌🏿♀️😎 lækkert hotel.. skønne golfbaner… svære baner🏌🏿♀️ Med en fantastisk beliggenhed☀️👍 jeg kan ikke få armene ned… vil ikke hjem.. desværre alt booket.. skal helt bestemt derned igen🏌🏿♀️🍷🍾👍

Caddie Golfrejser からの回答
Planlægningen af rejsen var i orden. Der var ventetid ved afhentning af bilfirmaet i lufthavnen ellers ingen problemer.
God modtagelse ved lejligheden i hele taget fulgte repræsentanten pænt op under besøget. Pæn og ny lejlighed med mangler. I stuen var kun en sovesofa. Et par lænestole ville gøre underværker. Af bestik var der kun seks af hver. Hvilket betød ofte maskinopvask. Ingen bordskånere, ingen borddug. I det hele taget manglede lejligheden sjæl. Tre store flotte TV - med ca. 50 spanske programmer og enkelte engelske?? Hvis vi ikke havde mulighed for at ligge danske programmer op fra IPad’en var TV ikke til megen nytte.
I informationsmaterialet fremgår at ekstra rengøring koster 50 euro, vi måtte betale 60 euro? Vi bad om en kvittering. Den har vi aldrig fået.
Lejligheden lå op ad en byggeplads, hvilket gav en del byggestøj, svimmingpoolen var lukket! Det kunne vi godt være blevet informeret om inden afrejsen.
Golfbanen var slidt - fairway manglede vand og var meget ujævn, bunkers var uens - nogle steder sand andre steder rent “beton”. Meget lidt information på teestederne, ingen boldvaskere på banen. Lokalregler kun på spansk. Starteren på banen skal have ros, der var styr på starterne.
Ligeledes skal Jesper og Lone have stor ros. De var meget aktive og hjælpsomme og hjalp med at integrere i gruppen af danskere.
Området er meget dødt, stort set “ingen liv”, få restauranter, ingen byliv inden for gåafstand.
Samlet set kommer vi ikke tilbage til området - minusserne overstiger plusserne, så vi finder et andet område næste gang.

Caddie Golfrejser からの回答
Vi er lige kommet hjem fra Mauritius, hvor vi boede på Heritage Awali med fri golf og hold da op en oplevelse. Super lækkert luksuriøst resort og golfbane. Alt spillede og sikke en gæstfrihed.
Vi vil helt sikkert besøge Heritage Awali igen.

Caddie Golfrejser からの回答
Super arrangement, tak til turlederen Flemming Lehnert, for at få alt til at gå op i en større helhed så alle følte sig velkommen. Kan varmt anbefale Caddie Golfrejser.
Mvh. Jan Bang

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。