レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan desvÊrre ikke anbefale Café Emil. NÃ¥r man betaler 320 kr for en ribeye med pommes frites, grÞntsager og sauce, sÃ¥ forventer man ogsÃ¥ en lÊkker veltillavet ret. BÞffen var ret stor men banket sÃ¥ m... もっず芋る

Elendig betjening var totalt kaotisk. Var 12 personer der bestilte kaffe og kage, hvilket for personalet var totalt uoverskueligt da der gik nÊsten en time med flere rykkere, inden alle havde fÃ¥et se... もっず芋る

Min sÞn og jeg spiste her og det var det ringeste mad jeg nogensinde har fÃ¥et pÃ¥ en café. Min sÞns bÞrnebidraget havde en halv bÞf i som var halv brÊndt og min kyllingesalat var et sammensurium af ing... もっず芋る

1stjerne er for meget!!! Alt for lang ventetid pÃ¥ maden halvanden time nÊsten, dÃ¥rlig mad uden smag, Efter reklamation af burgerbÞf blev den gamle bÞf genopvarmet og leveret igen kulsort!! Ma... もっず芋る

䌁業情報

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

117件のレビュヌ

Kan IKKE anbefale Café Emil !

Kan desvÊrre ikke anbefale Café Emil. Når man betaler 320 kr for en ribeye med pommes frites, grÞntsager og sauce, så forventer man også en lÊkker veltillavet ret. BÞffen var ret stor men banket så meget til uendelighed at den var totale flad. 70 procent af bÞffen bestod af fedt. Pommes frites var fine. GrÞntsager var vendt i en sukkerlage, der gjorde dem uspiselige. Det var simpelthen så ulÊkkert. GrÞntsager skal IKKE smage af sukker!
Larmen fra musikken var så hÞj, at man ikke kunne fÞre en samtale. Vi kommer IKKE igen, og vi kan IKKE anbefale stedet! Det er synd, for med de rette ejere, ville stedet vÊre et paradis

2026幎2月22日
自発的なレビュヌ

Elendig betjening var totalt kaotisk

Elendig betjening var totalt kaotisk. Var 12 personer der bestilte kaffe og kage, hvilket for personalet var totalt uoverskueligt da der gik nÊsten en time med flere rykkere, inden alle havde fået serveret. Prisen var IKKE i den lave ende. Kommer der ALDRIG igen.

2026幎2月17日

Ekstremt dårlig mad

Min sÞn og jeg spiste her og det var det ringeste mad jeg nogensinde har fået på en café. Min sÞns bÞrnebidraget havde en halv bÞf i som var halv brÊndt og min kyllingesalat var et sammensurium af ingredienser fra glas toppet med karrymayo i en plastikbÞtte og kold bacon. Vi kommer aldrig igen. Servitricen var dog rigtig sÞd

2026幎1月25日

VÊreste oplevelse!

VÊreste oplevelse!! Du for en hel rå steak når du Þnsker en gennem stegt.
Jeg bestiller cola zero og modtager en Pepsi max. Hvilket ikke blev fortalt når jeg bestilte og betalte at de faktisk ikke havde cola zero.
FÞrst da jeg modtog drikke fik jeg det afvide. Vente tid var 27 min og der var nÊrmest ingen mennesker i restauranten. De prÞvede lave steaken om efter som tjeneren så den var rå. Hvor hun selv siger den er gennem steak. Hvor den så forsat er rå og tÊt på kunne kaldes en medium. Virkelig en klam oplevelse. Snydt og ikke pengene vÊrd. For jeres egen skyld så lad vÊr med og komme der. Det ikke en krone hver
VÆRESTE STED I DANMARK!!!

2025幎12月29日

BrÊndte Nachos - hvor svÊrt kan det vÊre

Vi bestilte Nachos - de var brÊndt - der var ingen bestik med - heller ingen servietter. Den kvindelige tjener i baren (hvor man bestiller og betaler) havde travlt med at tÞrre noget klistret af en bakke og ignorerede mig i noget tid inden hun kiggede på mig.
Bestilte vin, den var okay men glasset var mÞg beskidt

2025幎11月19日

EXPENSIVE

Hvis du skal have mad til en dyr pris, og små portioner skal du gå her ind. 1 lille toast til 79 kr, en lille pizza til 179.. Blev absolut ikke mÊtte.

2025幎11月3日
自発的なレビュヌ

jeg har i dag vÊret pÃ¥ cafe Emil og
fÃ¥et kedelig brunce

jeg har i dag vÊret på cafe Emil og fået den dårligste brunch jeg nogen sinde har fået, alt på tallerkenen af grÞnt og frugt var bestemt ikke fra i dag, pålÊg og ost var klasket oven på hinanden, spejlÊgget var nÊrmest ikke stegt og var lagt ovenpå omeletten .

2025幎8月5日

Ekstremt uprofessionel oplevelse

Jeg bestilte to chai latte med isterninger, som jeg altid har gjort og har altid betalt 59 kr. Denne gang blev det tastet som en iskaffe til 77 kr, hvilket jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥. Medarbejderen virkede forvirret og spurgte hvordan den skulle laves. Jeg forklarede, at det var en almindelig chai latte med isterninger i. Jeg blev ogsÃ¥ oplyst om, at drikken ville blive serveret i et krus med hank, hvilket jeg undrede mig over, da jeg plejer at fÃ¥ den i et gennemsigtigt glas. Da jeg nÊvnte det, blandede ejeren sig og sagde, at prisen Êndres, hvis jeg Þnsker det gennemsigtige glas. Da jeg sagde, at jeg altid har fÃ¥et det til 59 kr, fik jeg bare et skÊvt blik og kommentaren “sÃ¥ har du vÊret heldig”.

Da vi sad udenfor, kom en ung medarbejder ud og spildte en af vores chai latte ud over mig. Hun undskyldte, hvilket jeg tog pÊnt, men hun kom aldrig tilbage for at tÞrre op. Heller ikke da hun senere gik forbi vores bord.

Idet hun ikke kom for at tÞrre det op, beslutter vi os for at fÃ¥ pengene tilbage, da vi ikke havde rÞrt drikkene, og hele oplevelsen var dÃ¥rlig. Her blev jeg mÞdt af ejeren, som var alt andet end professionel. Hans svar lÞd bl.a “Tager du sPIS pÃ¥ mig? Har du skjult kamera eller hvad?”. Da jeg gjorde det klart at jeg mente det seriÞst, blev det hele til en ubehagelig diskussion. Han afviste alt og pÃ¥stod, at jeg havde bestilt noget “uden for menuen”. Da jeg pÃ¥pegede det uprofessionelle i hans opfÞrsel, svarede han “Skal du belÊre mig? Jeg har vÊret i branchen i 30 Ã¥r.”

Alt i alt en ekstremt ubehagelig og uprofessionel oplevelse. Jeg kommer aldrig igen og kan ikke anbefale stedet.

2025幎7月30日
自発的なレビュヌ

Opkast, mug og ingen pli!

En stjerne er for meget - den var måske fortjent inden det mugne rugbrÞd?FÞlelsen af at skulle kaste op, var den fÞlelse vi fik med, da vi gik derfra.
AllerfÞrst prisen pÃ¥ 149,- for brunch vel og mÊrke uden kaffe. Til den pris forventer vi noget virkelig lÊkkert, men nej. Et par skiver papirstynde melon, en total umoden skive ananas (med bÃ¥de grÞnt og brunt pÃ¥ den ene skive, der var), udemÊrket scrambled/spejlÊg, et par stykker kyllingepÞlse (vi har netop valgt denne brunch, da der i nummer to stÃ¥r kyllingepÞlse, hvilket vi ikke vil have), lidt tÞrt kalkunbacon (sÃ¥ skriv det dog i menuen!), en skive gummiost og en skive lavprisbrie gemt under par skiver rÞd spegepÞlse og en skive kÞdpÞlse, et glas virkelig dÃ¥rlig juice, to skiver meget middelmÃ¥digt franskbrÞd, fire kvarte stykker nettorugbrÞd akkompagneret af én lille pakke smÞr. Et lille glas youghurt som vi aldrig nÃ¥ede at smage, da afskyen og kvalmen sad i halsen, da vi opdagede, at rugbrÞdet var muggent pÃ¥ den side, der vendte nedad - min mand spyttede bogstavelig talt det ud, han havde i munden. Da vi gÃ¥r ind med det og fortÊller, at det er muggent, mÞder vi overraskelse og et lÞftet Þjenbryn. Ikke et undskyld, ikke et det beklager vi meget. Vi skal ikke have mere efter den opdagelse, sÃ¥ vi beder om at fÃ¥ pengene tilbage. Pigerne siger nu med en flabet tone, at det ikke er mug blot brÞdkrummer og maser et stykke rugbrÞd ned i nogle brÞdkrummer og viser os det. Vi mÃ¥ fortÊlle, at det IKKE er brÞdkrummer men MUG - I ved det hvide “lag” inden det rigtige grÞnne kommer. MÃ¥ gentage flere gange, at det er mug, og at vi med 50 Ã¥r pÃ¥ bagen godt kan se forskel pÃ¥ krummer og mug. Vi beder igen om at fÃ¥ pengene tilbage, men fÃ¥r at vide, at det kan hun ikke give os, at hun skal have fat pÃ¥ sin chef - og at det godt kan komme til at tage meget lang tid, da de har travlt - sÃ¥ hvis vi vil vente pÃ¥ det. Vi gÃ¥r og sÊtter aldrig vores ben der mere! Uacceptabelt hele vejen igennem - hold jer vÊk!

2025幎7月26日

Anmeldelse af Café Emil

Anmeldelse af Café Emil – En oplevelse, jeg ikke vil anbefale til nogen

⭐ 1 ud af 5 stjerner

Mit seneste besÞg hos Café Emil var desvÊrre alt andet end tilfredsstillende – og jeg kan Êrligt sige, at jeg ikke vil anbefale nogen at tage derhen.

Jeg bestilte deres lasagne, som tidligere har vÊret en af deres mere populÊre retter, men det, jeg fik serveret, var bÃ¥de skuffende lille og smagsmÊssigt under al kritik. Portionen var sÃ¥ lille, at det nÊsten virkede komisk – og prisen (119 kr.) stÃ¥r slet ikke mÃ¥l med hverken mÊngde eller kvalitet. Lasagnen var tÞr, manglede sauce, og det hele virkede som noget, der var blevet genopvarmet uden omtanke.

Det blev desvÊrre ikke bedre af den medfÞlgende salat, som fremstod slatten og trÊt. Flere blade havde begyndende brune kanter, og det virkede Êrligt talt som noget, der burde vÊre smidt ud, ikke serveret.

Personalet var ganske venlige, og servicen var hÞflig – men det Êndrer ikke pÃ¥, at selve madoplevelsen var under middel pÃ¥ alle parametre. NÃ¥r man bÃ¥de fÞler sig snydt pÃ¥ smag, stÞrrelse og friskhed, hjÊlper et smil desvÊrre ikke meget.

Konklusion:

Café Emil leverer i Þjeblikket hverken kvalitet eller vÊrdi for pengene, og jeg kan ikke anbefale stedet til andre. Der findes mange bedre caféer, hvor man bÃ¥de bliver mÊt og fÃ¥r noget, der smager frisk og hjemmelavet – det gÞr man ikke her.

2025幎6月15日

FÞdselsdage på Cafe Emil

FÞdselsdage på Cafe Emil.
Jeg fyldte 75 og et barnebarn fyldte 32.
Stemningen var hyggelig, maden smagte så godt, der var dÊkket flot op til alle - også til det yngste oldebarn, som fik hÞj stol at sidde i og fÞlge med i alt
SÞd servitrice
Alt var perfekt
Tak for en dejlig dag, Cafe Emil

2025幎4月21日
自発的なレビュヌ

Tilslutter mig de dårlige anmeldelser

Tilslutter mig de dårlige anmeldelser. Vi var inden for at spise aftensmad og dessert. Maden og drikkevarerne var overpriced! En icetea som vi kunne se, er prÊcis den samme flaske 1,5L, som man kan få i Netto til ingen penge, tager de 75kr for!! Har aldrig hÞrt om en ice tes der er så dyr! Jeg er i chok over deres priser. Deres kager var serveret som den mindste portion jeg har set. Det var nÊrmest skåret halvdelen af en normal kagestÞrrelse.

Jeg giver den 2 stjerner fordi deres overpriced stjerneskud smagte fint.

2024幎12月1日
自発的なレビュヌ

Vi havde en meget skuffende oplevelse

Vi havde en meget skuffende oplevelse på Cafe Emil. Cheesecaken, vi bestilte, levede desvÊrre ikke op til forventningerne, den var virkelig tÞr og smagte af noget der havde stået i flere dage, og da vi hÞfligt henvendte os til tjenerne, blev vi mÞdt med en flabet og uprofessionel reaktion. Vi forsÞgte at vÊre venlige og forklare situationen, men fÞlte os desvÊrre ikke taget seriÞst. Servicen var virkelig dårlig, og pigerne bag baren virkede uengagerede og ude af stand til at håndtere situationen ordentligt. Vi havde håbet på en positiv lÞsning, men gik derfra meget skuffede. Det bliver desvÊrre ikke et sted, vi vil anbefale.

2024幎10月28日
自発的なレビュヌ

Svindel og dårlig mad og service

Vi besÞgte dette spisested, vi fik overstegte pomfritter, en bÞf der var for hård i kanten til at blive tygget i, bollen var nÊrmest brÊndt og der var kastet en hel tube ketchup i begge burgere. Derudover kunne de ikke tilbyde hverken alkoholfri Þl, Faxe kondi eller Mirrenda.
Derudover kunne vi ikke få en kvittering eller få lov til at betale med kort, vi skulle betale til chefens personlige MobilePay.
Bestikket var også pakket ind i KØKKENRULLE! Man har ikke penge til servietter på restauranten åbenbart

2024幎10月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ