レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kan desvÊrre ikke anbefale Café Emil. NÃ¥r man betaler 320 kr for en ribeye med pommes frites, grÞntsager og sauce, sÃ¥ forventer man ogsÃ¥ en lÊkker veltillavet ret. BÞffen var ret stor men banket sÃ¥ m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Elendig betjening var totalt kaotisk. Var 12 personer der bestilte kaffe og kage, hvilket for personalet var totalt uoverskueligt da der gik nÊsten en time med flere rykkere, inden alle havde fÃ¥et se... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Min sÞn og jeg spiste her og det var det ringeste mad jeg nogensinde har fÃ¥et pÃ¥ en café. Min sÞns bÞrnebidraget havde en halv bÞf i som var halv brÊndt og min kyllingesalat var et sammensurium af ing... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1stjerne er for meget!!! Alt for lang ventetid pÃ¥ maden halvanden time nÊsten, dÃ¥rlig mad uden smag, Efter reklamation af burgerbÞf blev den gamle bÞf genopvarmet og leveret igen kulsort!! Ma... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ingen interesse i kunderne

På hjemmesiden står, at de har åbent fra kl. 10.
Når man ankommer til cafe’en, står der et fint skilt uden for, hvor der også står, at man kan få frokost fra kl. 10.

DET KAN MAN SÅ IKKE!

Ejeren, vil jeg tro, det var, var komplet uinteresseret i os som kunder. Vi kunne ikke en gang få en kop kaffe.

Vi havde regnet med brunch, men fik at vide at kÞkkenet fÞrst var åbent kl. 12.

Derefter tog han en kop kaffe og sin telefon og gik ud og satte sig i solen!!!!

2023幎4月17日

OmsvÊrmet af fluer

Vi var der 1 april og det vi oplevede var fluer der flÞj rundt , landede i maden og i vores drikkevarer, tjenerne sagde de havde problemer med banan fluer. Jeg sendte en mail med vores utilfredshed men har ikke hÞrt en lyd så et sted der bestemt ikke kan anbefales , ulÊkkert at spise omgivet af fluer , det er bare ikke i orden

2023幎4月1日

FÞj for en omgang mad..

FÞj for en omgang mad..
RÃ¥dne tomat i maden, 🀮 fluer der svÊrmer om ens mad og nÃ¥r man pÃ¥peger det overfor tjeneren svarede hun at sÃ¥dan var det bare og det kunne hun ikke gÞre noget ved.
Ejeren kommer vissen ind af dÞren med bil nÞgler og Þl glas. Tjenerne taler om det og de er tydelig bange for ham.
Toilettet var mÞg beskidt gammelt snavs op af vÊggen🀢

2023幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg fik madforgiftning af deres nachos

Jeg fik madforgiftning af deres nachos, jeg plejer ellers at vÊre glad for café Emil - men jeg kunne allerede smage pÃ¥ kyllingen, at den var helt gal. Det smagte ikke engang af kylling, men af dÃ¥rlig hakket oksekÞd. Det er de vÊrste nachos jeg nogensinde har smagt, og efterfÞlgende har jeg kastet sindssygt meget op. Virkelig dÃ¥rlig stil, kyllingen mÃ¥ havde vÊret for gammel 🀢

2023幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

TrÊls attitude og virkelig dårlig service

Tjeneren havde ved en fejl ikke givet kÞkkenet besked om vores bestilling og vores mad blev serveret til de forkerte, hvorfor vi ventede 30 min. på vores mad. Vi beder om kompensation ved f.eks at få maden og drikken til den tilbudspris som de har mandag og tirsdag. Dette kunne ikke lade sig gÞre, men vi kunne få en kop kaffe. Det takker vi nej til fordi vi lige har drukket kaffe, men foreslår at vi kan få de to sodavand gratis. Hun ringer (hÞjlydt) til sin chef og vi kan så få 30 %, hvilket er helt fint. Men pigen står så med en attitude og stadig vil pointere at det altså er en fejl fra kÞkkenet og de jo havde tilbudt os kaffe. Altså nÊrmest vil diskutere med os som kunder. Oveni hatten, står hun derefter og kigger på at min veninde spiser fÊrdig, i stedet for at konstatere at vi ikke er fÊrdige, og kan vende tilbage. Til sidst prÞver de at snyde os for de 30 %, og kun har fratrukket 30 kr. Heldigvis kommer den anden tjener ned og giver os de penge tilbage som vi har betalt for meget. Og det var med en noget mere behagelig service.
Og så skal det tilfÞjes, at der på et tidpunkt under det her show, kommer en mand ud fra kÞkkenet og giver os lange blikke og kigger op og ned af os på hans vej til toilettet. Hvilket jo også bare er super provokerende og ubehageligt. Aldrig om jeg sÊtter mine ben der igen!

2022幎10月12日
5぀星のうち1の評䟡

Det bliver et nej herfra!

Jeg prÞvede at beskrive oplevelsen idag på cafe Emil, men det blev for langt. Der var for mange detaljer at sÊtte på, men har forsÞgt at beskrive nedturs oplevelsen i punkter:

Vi Þnskede en form for kompensation, idet vores frokost over to omgange var forsinket - dette var resultatet:

* Diskussion og dårlig attitude fra tjener
* 30% rabat på hele regningen (hvilket var fjong) men som endte med 30kr i rabat og vi måtte selv sidde og regne ud at vi skulle have penge retur (hvilket vi da fik
* Tallerkenerne blev taget så snart sidste mundfuld var indtaget
 og der stod tjeneren og ventede ved bordet så vi kunne komme afsted asap
* Vi kunne få én mayo til deling til fritterne (måske som straf for at vÊre besvÊrlige kunder) og som vi skulle betale for!
* Tjeneren kunne hverken se på os eller tale til os til sidst
* Maden var en skuffelse.
* Øvrigt personale havde også skruet op for elevatorblikket og attituden
* HÞjlydt kommunikation fra tjener til sin chef i mobilen for at fÃ¥ hjÊlp til at “imÞdekomme” os. Denne samtale er ogsÃ¥ sagt med attitude og med blikke sendt direkte ned til vores bord. Ubehageligt og dybt uprofessionelt.
* Vi fÞlte os ikke velkomne.
* Én tjener kunne smile og var selvsamme person der kom med de penge de skyldte os
* Alt i alt en trist oplevelse og vi vÊlger naturligvis en anden cafe nÊste gang.

FÃ¥ nu sÞrget for at skole jeres personale og lav noget lÊkkert mad. Der er jo den ene anmeldelse efter den anden med dÃ¥rlige oplevelser

2022幎10月12日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en pastasalat med kylling som

Bestilte en pastasalat med kylling som normalt koster 145,- hos Cafeemil i Valby.
Pasta og flÞdesovs var ok - men derimod talte jeg kun 4 meget små stykker kylling i en dyb tallerken som også havde en knÊkket porcelÊns kant.
Det var absolut ikke pengene vÊrd!
Hvad angår deres servering generelt så jeg en servitrice afhente tallerkener fra en andet bord hvor gÊsterne stadig sad med deres drikkevarer. Servitricen tÞmte askebÊgeret fra bordet op i deres tallerkener fÞr de blev fjernet fra selve bordet.

2022幎8月23日
5぀星のうち3の評䟡

BesÞg den 11 Juni 2022

BesÞg den 11 Juni 2022. Vi bestilte Brunch,men det var ikke 99 kr vÊrd. Der lå to små pÞlser og kiggede til hinanden. Vi bestilte to Maidens brunch og fire alm. De to Maidens var ikke ens manglede ost og 1 x oliven. De andre 4 var heller ikke ens. Pandekager var kÞbe fra Netto skulle man tro.
Det var dog lÊkkert brÞd og god kaffe.

2022幎6月11日
5぀星のうち1の評䟡

Kunne jeg give mindre end en stjerne

Kunne jeg give mindre end en stjerne gjorde jeg det, var pÃ¥ cafe Emil i dag, kokken mÃ¥ vÊre “tryllekunstner” smagen var fuldstÊndig vÊk, ingen smag overhovedet, total kÞnslÞs Êdelse😩 utroligt at det sted kan overleve, men det bliver ihvertfald sidste gang jeg gÃ¥r ind af deres dÞr.

2022幎3月28日

En Þv oplevelse

Meget skuffende middag og oplevelse. Jeg var på cafe Emil i går med min datter og moster. Vi bestilte en enchilada med kylling, bÞrnepasta og en rejesalat
Til at starte med sidder vi ret lÊnge uden at ekspedienten/tjeneren kommer. Der var to piger tilstede med ikke så mange gÊster i cafeen til at starte med. Jeg går op og spÞrger om der ikke kommer en og tager imod vores bestilling, pigen virker irriteret og siger to sekunder. Så kommer hun kort efter og tager imod bestillingen. Jeg spÞrger om bordet kan gÞres rent da den var beskidt. Den anden tjener kommer og gÞre rent med en stinkende klud der efterlader en meget grim lugt, hvilke indikerer at kluden var gammel og urent, selv min datter holdte sig sig for nÊsen. Jeg går op igen og fortÊller at kluden har efterladt en grim lugt og om de kan tÞrre bordet med en ny en.
Den ene tjener som havde tÞrret bordet
ruller med Þjnene og viser mig irritation
Da hun kommer for at tÞrre bordet ser hun irriteret og utilfreds ud og har en uhÞflig attitude.
Jeg spÞrger hende om hun er irriteret og hun svarer mig at hun har en dÃ¥rlig dag dog med attitude. Da maden kommer er det endnu en skuffelse. enchilada med kylling nogenlunde”ok” bÞrnepasta ser ikke prÊsentabel ud hvor pastaen er meget slattent. Rejesalat er uspiselig da den svÞmmer i noget meget saltet rejevand og ser meget trist ud. Jeg tÊnker at jeg spiser mig mÊt i brÞd og smÞr, dog havde de ikke tÊnkt sig at servere brÞd og smÞr til, for da jeg spÞrger tjeneren efter brÞdkurven spÞrger hun undrende “vil du da ha brÞd og smÞr” jeg svarer at det vil jeg rigtig gerne da det ogsÃ¥ stÃ¥r i menukortet at det er med brÞd og smÞr til. Der gÃ¥r 10 minutter og jeg mÃ¥ op igen for at bede om brÞdkurven. Da vi skal betale er pigerne gÃ¥et og to andre har overtaget vagten. De ser at vores bestilling ikke er blevet registreret/slÃ¥et ind i kassen. Vi hjÊlper sÃ¥ med at fortÊlle tjeneren hvad fik af mad. SÃ¥ Þv med sÃ¥dan en oplevelse da cafeen ellers er sÃ¥ hyggelig indrettet.

2021幎10月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ