ADVARSEL
ADVARSEL: Alt det gode fra grisen på restaurant Laguna KorsÞr er fuldstÊndig uspiseligt. Var der med et par kammerater og vi glÊdede os. Den glÊde fik "kokken" hurtig knust. Han må virkelig hade gris. Han burde skamme sig. Han turde ikke engang komme ind til bordet og forklare sig, på trods af gentagne klager til personalet. FÞj.
Fik svar fra restauranten og bringer det uforkortet her:
Hej Jan, mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager at vi ikke har kunne "levere" varen. Jeg har haft taget fat i personalet som var på arbejde, og kan forstå at det i sidste ende handlede om hvor vidt om der var salt på flÊsket eller ej. Vi let salter stegeflÊsket, for at imÞdekomme de fleste Þnsker, og af samme grund står der salt og peber til rådighed på bordene. De "gentagne klager", skulle i fÞlge vores serveringspersonale indirekte vÊre nedladende til kÞkkenet. Eftersom der blev sagt at hun skulle gå ud og svine kokken til "på alle de sprog hun kunne". Vi havde flere "kokke" på arbejde, den kok som stod til ansvar for ta selv bordet, er en kvinde, derfor undrer det mig at du ligefrem er efter en ham.? Og samtidig kan jeg forstå at i gentagne gange har vÊret oppe og hente mad og alligevel siddet og spist 1,5 time af det "uspiselige" for så at kaste pengene i hovedet på tjeneren, da i skulle betale. Men selvfÞlgelig er der altid 2 sider af en sag, så jeg hÞre gerne nÊrmere fra dig, om hvad der gjorde maden uspiselig og hvordan vi kunne have gjort det bedre, så vi kan lÊre af vores fejl.
Skulle selvfÞlgelig have skrevet "kok" m/k....det beklager jeg.
Ja, der var en nedladende tone....som var helt på sin plads.
FlÊsket havde fået så meget prygl, at det raslede som tÞrre brikker, da vi prÞvede at tage af det. Selv jeres steakknive kunne dårligt skÊre det. Frikadellerne var dybt kedelige og virkede på ingen måde hjemmelavede. På jeres revelsben skulle man flå kÞdet af benene.
Så ja, alt i alt en dårlig oplevelse, som gik ud over vores humÞr, da vi havde glÊdet os.
Denne oplevelse, blev nok overfÞrt til tonen i samtalen med personale. Den del beklager vi naturligvis.
Var Êrgerligt, for jeres koncept burde kunne fungere og alle 3 slags svin burde kunne serveres til stor fornÞjelse, hvis det altså bliver tilberedt ordentligt.
At vi kvaliteten til trods, forsÞgte os flere gange, synes jeg vi burde have ros for, istedet for ris.
2024幎4æ16æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ