Café Mocca レビュー 129

TrustScore 5段階評価の2.5

2.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kom ind og vi skulle kun have 2 cappuccino den mest smagsløse kop cappuccino og så var den lunken der sad et par uden for og de hade samme oplevelse som os 97 kr lige ud af vinduet sidste gang vi komm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har prøvet deres brunch buffet som var super lækker, så derfor inviterede jeg min mor til stegt ål ad libitum d 5 marts 2026. Og oplevelsen skuffede bestemt ikke. Det hele var perfekt. Servicen v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi bestilte i dag søndag brunch til kl 12 , har været på mocca mange gange og er ellers tilfreds de gange vi har været der , støtter det gerne da vi bor i Præstø. I dag var brunchen absolut ikke værd... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca. Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede. Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og... もっと見る

企業情報

1. カフェ
  2. カクテル バー
  3. デンマーク料理店
  4. フレンチ ステーキハウス料理店
  5. グラン カフェ
  6. ワイン バー

当該企業による記述

Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lang ventetid

Havde bestilt bord kvart i 7 en mandag. Bestilte mad som var i den lettere afdeling. Ventede 1 time før de kom og undskyldte den lange ventetid. Der gik yderligere 20 min. Vores nabobord kom efter os og bestilte efter os. De var færdige med at spise inden vi fik vores mad. De fortalte de havde før oplevet at vente halvanden time. Personalet undskyldte flere gange og vi kunne få en kop kaffe på husets regning. Børnene drikker ikke kaffe. Deres køkken er for lille og ikke gearet til et stort ryk ind. Derfor skal man have stor toldmodighed.

2025年7月14日

Ikke mere Café Mocca

Vi var 4 voksne, hvor 2 af os bestilte club sandwich. Den ene var perfekt, med kylling og passende salat mængde, den anden var fuld af salat og meget lidt kylling. Der var næsten ikke plads på tallerken, til at skære sandwichen, pga al den salat på tallerkenen. Der var ærteskud i begge to, men ellers var det forskellige salat. Det blev nævnt til en tjener, som trak på skulderen, efter et par minutter nævnte vi det for en anden tjener, vi blev tilbudt en ny, men der var de andre færdig med at spise.

2025年7月12日

Hold dig til kerneforretningen

Var på besøg hos Iskutteren Mocca, som er et sted vi plejer at komme sommeren igennem. Det er vores 3 besøg i år, og må sige kvaliteten er dalet noget.
Isen er blevet halv størelse, og prisen er gået op.
Betjeningen er ligegyldig, hvis ikke lige frem træt af kunderne.
I dag valgte jeg en belgisk vaffel med softice, som ikke solgte sig selv.
Beklager at måtte sige, at fra nu af bliver det den modsatte ende af havnen når familien skal have is.
Håber i finder lysten tilbage til service, og at levere en ordentlig is.

2025年6月12日

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse. Ventede over en time på maden, hvor de havde glemt den ene ret, så der gik 15 minutter mere. Jeg fik en tunsandwich med en skive citron inde midt i sandwichen. Det man havde åbnet en dåse tun og hældt i en boller. Lige udover de to agurke skive, og den ene tomat. Alt det, for 139 kr. Der var ingen peberfrugt, som der ellers stod i menukortet. Snackkurven med ''rodfrugt-fritter'' havde kun normale pomfritter i. Midt under middagen kom de med en pastaret, og spurgte om det var os der havde bestilt den. Alt i alt en forfærdelig oplevelse, vil ikke komme tilbage

2025年6月9日
5つ星のうち1の評価

Dyr kage Vi besøger med jævne mellemrum café…

Vi besøger med jævne mellemrum café mocca
Det gjorde vi også idag - skulle have en kop kaffe med kage til
Det gør vi så IKKE mere
Nok den dyreste kage længe
Jeg føler mig virkelig snydt
Der står ikke pris ved kagerne i monteren så vi bestilte bare et stykke hver - næsten 100 kroner stk
Det syntes jeg er røveri
Personalet var heller ikke særlig behjælpelig med hvad det var for nogen kager
En dårlig oplevelse

2025年6月8日
5つ星のうち5の評価

Super lækker mad og dejlig betjening

Vi kommer her tit, og vi stiller også krav til stedet og maden
Men her kan vi aldrig sætte en finger på noget
super betjening, lækker mad, søde og venlige mennesker
Total hyggeligt med vand udsigt
Vi kan under ingen omstændigheder følge de dårlige anmeldelser
Vi bliver altid godt behandlet og får altid lækker mad

2025年6月5日
5つ星のうち1の評価

Vi ventede 1 1/2 time på vores mad...

Min mand og jeg skulle fejre bryllupsdag og ville prøve Cafe Mocca.

Øv hvor vi ærger os!

Da vi havde ventet 1 1/2 time på vores mad gik vi.
Efter en times tid, kom en tjener ned til vores bord og spurgte om der var andet vi ønskede..... øh ja, vores mad.
Vi ventede yderligere 30 til 40 min, men opgav så.
Vi gik istedet på Restaurant Sommers, som reddede vores bryllupsdag, med lækker mad og fantastisk betjening:)

2025年6月4日

Håbløs dårlig betjening

Ventede 20 min på drikkevarer og mere end en time på en burger. Helt håbløst dårlig betjening. Ikke specielt mange gæster på restauranten. Forlod stedet uden at få mad serveret.

2025年5月29日
5つ星のうち1の評価

Hovedretten kom ind inden forretten

Hovedretten kom ind inden forretten. Så vi spurgte hvor forretten blev af. "Den står ude i køkkenet" blev svaret hvorefter den blev hentet og stillet på bordet, sammen med hovedretten. Ingen proffesionel betjening Tænker det var skoleelever, uden oplæring. Forretten (en snak kurv) bestod til 80% af pommes fritter. Der blev ikke spurgt om vi ønskede dessert eller kaffe. Meget skuffende oplevelse.

2025年5月26日
5つ星のうち1の評価

Ingen savering ved vores bord i dag…

Ingen savering ved vores bord i dag total dårlig service tre par kom efter os og de fik både mad og drikke saveret og vi var ingen gang blevet spurgt til drikke vare så kom en ny i arbejde jeg fortalte vi gerne ville bestille hun skulle nok finde en 😡 der skete lig nul
Vi valgte at rejse os og da vi gik sagde jeg det til en saverings personale og svaret var beklager
Det ikke et sted man har lyst til at komme igen

2025年4月5日

Kedelig oplevelse

Jeg var på café Mocca med min mand og datter til aften for at få et godt måltid mad. Vi bestilte rib eye, oksemørbrad og pastaret. Oksemørbrad samt tilbehør var koldt, det eneste der varmt på ribeye tallerken var kødet. Pastaretten var også kold og serveret med et stykke gammelt franskbrød. Nå ja det tog også 1 time og 10 minutter at få maden serveret.
Vi har igennem årene kommet meget på mocca. Det gør vi ikke mere. Både mad og service var ikke i orden til aften. En dårlig madoplevelse husker man især når man føler sig snydt og forlade 3 tallerkner som vi næsten ikke har rørt og betale 900 kr. vi fik dog tilbudt en kop kaffe gratis som vi takkede nej til.

2025年3月18日

Kedelig og trist Burger

Kedelig og trist Burger.
Bestilte en Præstø burger. Kedelig tør og mega trist. Smagte af den var brændt på og dermed også tør. Tilbehøret var smidt ind i burgeren. Oplevelsen var tydeligt præ af kokken ikke gad og være på arbejde.
Fin betjening.

2025年3月17日

Lækker stegt ål

Vi blev modtaget af en storsmilende venlig herre der viste os til vores bord.
10 min efter havde vi drikkevare på bordet, og kort efter kom der ål på bordet som var meget lækker.
Vi bestilte opfyldning 2 gange, og det kom efter 5 min.
Vi sluttede af med en kande dejlig stempelkaffe.
Super positiv oplevelse.

2025年1月16日
5つ星のうち2の評価

Var i dag til brunch

Var i dag til brunch, der var ikke det samme udvalg som der plejer, måske fordi der ikke var så mange mennesker, men det er vel ikke ok. Der var meget glat pga. Frost, men man havde ikke saltet udenfor ved indgang, da jeg påtaler det, bliver der bare svaret nå ja det havde jeg også tænkt på. Okker ok når man ikke er så sikker på sine ben. Meget dårlig oplevelse. Der blev først gruset senere.

2025年1月5日

Trustpilot エクスペリエンス