Kom ind og vi skulle kun have 2 cappuccino den mest smagsløse kop cappuccino og så var den lunken der sad et par uden for og de hade samme oplevelse som os 97 kr lige ud af vinduet sidste gang vi komm... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har prøvet deres brunch buffet som var super lækker, så derfor inviterede jeg min mor til stegt ål ad libitum d 5 marts 2026. Og oplevelsen skuffede bestemt ikke. Det hele var perfekt. Servicen v... もっと見る
Vi bestilte i dag søndag brunch til kl 12 , har været på mocca mange gange og er ellers tilfreds de gange vi har været der , støtter det gerne da vi bor i Præstø. I dag var brunchen absolut ikke værd... もっと見る
Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca. Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede. Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, デンマーク
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi var på Cafe Mocca i dag
Vi var på Cafe Mocca i dag, cappucinoen var elendig var næsten kun skum, Lemon Dome var meget lille kage, men til gengæld kostede den 79 kr 🙀kommer ikke der aldrig igen.
Pris og kvalitet stemmer ikke overens
Spiste Der i onsdags
Spiste Der i onsdags. Rigtig hyggeligt sted, men maden var elendig. Det virker som der er kastet nogle skolebørn ud i køkkenet. Det var det værste jeg har oplevet nogensinde.
Min bedre halvdel og jeg har idag…
Min bedre halvdel og jeg har idag besøgt Cafe Mocca.
Udsigten var god og og det er årsagen til at de har fået 1 stjerne.
Betjeningen var så uprofessionel, ventetiden meget lang ca 50 min på 2 portioner pasta der på ingen måde var ventetiden værd. PASTA Mocca med manglende ingredienser i forhold til menukortet. Tam i smagen og lille bitte portion.TRØFFELPASTA der på ingen måde havde smag af trøffel, oksemørbraden der skulle være i, minder mest om afpuds der lige er lynstegt. Total smagsløst. Da vi beder om salt og peber, er kommentaren fra tjeneren da hun kommer med det : Så har jeg da også nået dagens antal skridt. Lidt irriteret over at skulle bringe det til os.. Askebæger tog 30 min at få... Kommer der ikke igen
Ikke styr på noget
Jeg får brownie uden is og alt selvom jeg bestilte det. Jeg fik jalapenos på min nachos selvom jeg bestilte uden. Maden kom efter 45 min.
Alle borde omkring os havde problemer med ordrer eller tid. Jeg kan ikke anbefale det udover udsigten
skuffende
Vi kommer kl. 12 d. 18/5-2024 og der er mennesker men ikke fyldt. Vi skal starte med at vente 10 for at få vores bestilte bord.Ingen menu kort(bagatel) efter yderligere 25 min uden nogen kontakt til noget personale får vi så 1 kort. Stadig ingen interesse i at tage imod drikkevare bestilling. Virker uorganiseret ,manglede overblik. måske konsekvent underbemandet, når man forventer og ønsker gæster. Ikke første gang man har den oplevelse. Skal dog siges at har været der hvor der ikke var ret mange blev vi mødt/betjent af et virkeligt opmærksomt og venligt personale.
Problemet er åbenbart at have gæster .
Vi var på cafe mocca
Vi var på cafe mocca, forbindelse Med besøg på fransk forår markedet.
Vi fik plads ved siden af et ægtepar, der havde ventet 2 timer på deres mad.
10 min efter vores ankomst, rejste de sig for at gå, men 2 min efter kaldte vi dem tilbage, da deres mad endelig ankom.
Tjeneren kommer ret hurtigt og tager bestilling, hvor vi bestiller drikkevarer og fish and chips, da vi tænker at det ihvertfald ikke kan tage så lang tid.
Tjeneren informerer os om, at der kan være tre kvarters ventetid på maden, hvor vi så siger at drikkevarerne forhåbentlig kom før.
Der siger tjeneren at de kom selvfølgelig hurtigst muligt.
Men!
Drikkevarerne kom 50 min senere, to min efter kom enanden tjener med samme hold drikkevarer til os, hvilke vi så ikke fik og maden godt en time efter bestilling.
Vores mad, to fiskepinde og halvlunkne pommes, dog med en rigtig lækker sauce: 135 kr pr portion.
Takseret som en gourmet nærmest, men i virkeligheden bare en fastfood til overpris.
Og hvor er det synd, at man ikke magter at holde standarden, selvom der er travlt og drønærgeligt at man kører med et håbløst serverings system.
(Så forøvrigt en af serverings personalet bære på to aflange skåle, med noget salat, hvor den ene skål næsten blev holdt i hendes armhule.)
Vi fik forklaret, at det ikke er samme personale der serverer den mad og de drikkevarer,tjeneren tager bestilling
for!
Sikke et rodet system!
Intet under at alt går galt, når ingen ved hvad den anden laver
Uddan personalet og sørg for at den der tager bestilling også serverer hvad vedkommende har modtaget af bestillinger.
De to stjerner er desværre kun for beliggenheden.
Ærgerlig oplevelse
Maden stod ikke mål med prisen desværre og betjeningen vil vi ikke klage over da den overhovedet ikke var der!!!!
Fantastisk sted hvor servicen er helt i…
Fantastisk sted hvor servicen er helt i top, og maden er frisk og der er til alles smagsløg. Perfekt beliggenhed og helt klart et sted der er værd at besøge.
Fantastisk service i verdensklasse og…
Fantastisk service i verdensklasse og maden var noget af det bedste, her taler vi om et sted som virkelig har styr på maden samt betjening og forkælelse af kunden, allerede ved ankomsten blev vi budt hjertelig velkommen og fornemmede allerede der at der var fokus på kunden
Super betjening
Super betjening, meget lækker mad og skøn IPA-øl fra Møn.
Flot udsigt over Præstø Havn, alt var så i orden, og prisen rimelig.
Dårlig oplevelse
Bestiller 2 øl og 2 platter.
Tjener kommer med bakke med 2 øl, 2 tallerkner og bestik.
Vælter den ene øl på bakken ud over bestik og tallerkner.
Sætter de 2 tallerkner på bordet hvor det konstateres at den ene tallerken em meget beskidt med madrester, Tjeneren henter med det samme en ny tallerken, imellem tiden vendes den anden tallerken og det konstateres at den har madrester på undersiden som stammer fra den anden tallerken.
Vi modtager nye tallerkner og får serveret vores platter.
Heldigvis er min kone opmærksom på det grove rugbrød og spørger om der en nødder i, da jeg har nøde allergi. Tjeneren kommer tilbage med hvidt brød og udtaler at der ikke er andet brød og ingen beklagelse.
Da vi betaler regningen inde i restauranten, træffer vi bestyren og kommer med samme udmelding som her er beskrevet.
Da vi påtaler problemstilling med nøddeallergien så udtaler hun at det ikke er hendes problem.
Vi har i dag været på Cafe Mocca 3 gange, første, eneste og sidste gang.
Café mocca har en fantastisk…
Café mocca har en fantastisk beliggenhed og venligt personale. Man bliver dog betjent af mange forskellige personaler og det virker lidt ustruktureret. Vi bestilte pommes frites til et af børnene til 50 kr. og blev noget overrasket over hvor få pommes frites der er til den høje pris
Maden er god og deres hyldeblomst er…
Maden er god og deres hyldeblomst er virkelig god men det er ret irriterende at de ikke serverer bolognese mere :(
Jeg har besøgt Streetfood hvor cafen…
Jeg har besøgt Streetfood hvor cafen solgte øl og vand i krus og her forlangte man 5 kr i pant pr krus
Men da vi skulle afsted ville jeg naturligvis afl krusene men personslet sagde det kun gjalt ved et nyt køb HaLLO så er det jo ikke pant dårlig stil
Det bliver desværre både første og…
Det bliver desværre både første og sidste gang hos jer.
Bestilte 2 Moccas platter og 2 øl, ind kommer brødkurven med 6 halve skiver brød og vi tænker, det var ikke meget brød til 6 forskellige anretninger, men det fandt vi ud af hvorfor, det var jo ikke mad man kunne blive mæt af. Fiskefileten var god men hvor var citronmayonnaisen blevet af? en meget lille klat under citronen. De få stykker hjemmelavet brød vi fik var super lækkert men der var ikke meget af det, og da vi spørge tjeneren om at få 2 stykker brød mere ( måtte spørge 2 gange ) kom han med 2 halve stykker købe brød og 2 halve stykker hvidt brød som ikke var værd at sammenligne med som det første vi fik, og da regningen skulle betalet var der påført en brødkurv til 35 kr kommer der aldrig igen, men det skal siges at den unge dame og herre som serverede for os var super søde.
Princip…
Vi kommer 10 personer. Vi har bestilt bord, med et ønske om bord udenfor.
Det kunne vi ikke få, da de har et princip om ikke at rykke borderne sammen! PRINCIP, hvad sker der, at sige nej til 10 personer, selv om der står 4-5 2 og 4 mandsborde!
Nu endte vi på torvegrillen, med to borde sat sammen;-)
Dårlig stil Mocca!
Så mange fejl.
Vi havde bestilt bord til 4.
Kom fik vores bord og menu kort
Fandt ud af hvad vi ville have at spise ventede og ventede måtte op og spørge om vi måtte afgive bestilling.
Bestilte 4 retter 2 clubsandwich en burger menu en gang muslingerne bestilte en gang pomfritter til clubsandwichene en gang aoli og remoulade kom med 2 gange pomfritter og 2 gange chili mayo vi fik aldrig remouladen selvom vi spurgte, bestilte 2 glas rose vin vi fik rødvin da jeg sagde det påstod den unge pige det var rose, men fik det byttet men fik i stedet 2 glas hvidvin, vi gad ikke sige mere. Måske der skulle være en voksen person og holde lidt øje. Maden smagte fint.
Ikke godt
Lang ventetid på maden der var kold - glemte maden til en gæst og måtte rykke personalet flere gange.
Lækker brunch
Lækker brunch
Godt varieret udvalg
God betjening
P.S. Løb lige over toiletterne, inden åbning
Vi har lige holdt konfirmation i…
Vi har lige holdt konfirmation i selskabslokalet på Café Mocca. Vi havde en fantastisk dag. Maden var virkelig lækker, personalet søde og imødekommende og bordene var pyntede efter vores ønsker.
Op til festen havde vi meget mailkommunikation med dem og det har været yderst positivt.
Vi kan klart anbefale Café Mocca.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。