Havde bestilt bord til kl 10:30 i går Søndag d.26/4. Vi fik valget mellem at sidde ved en anden familie (som at vi ville røre hinanden) eller nærmest oppe i buffeten, så når folk stod i kø, stod d... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca. Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede. Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og... もっと見る
Det mest elendige måltid ever!! Vi bestilte stegt rødspættefilet m pomfritter . Den var lille tør og hård!! Det eneste gode var kålremouladen… bare ærgerligt, der var så lidt af den!! Jeg fik kyll... もっと見る
Kedelig mad, jævn kvalitet, lang ventetid men god service. Fik en såkaldt "Herregårds bøf" med bearnaise sauce og stegte kartofler ærter. Bøffen var ok, men saucen var nærmest smagsløs og havde... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
連絡先
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, デンマーク
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har lige holdt konfirmation i…
Vi har lige holdt konfirmation i selskabslokalet på Café Mocca. Vi havde en fantastisk dag. Maden var virkelig lækker, personalet søde og imødekommende og bordene var pyntede efter vores ønsker.
Op til festen havde vi meget mailkommunikation med dem og det har været yderst positivt.
Vi kan klart anbefale Café Mocca.
21.4
Vi har i dag d. 21/4 2023 været hos jer og spise. Det bliver desværre vores sidste gang vi besøger jer.
Jeg ringer og bestiller bord til 7 pers. hvilket var fint. Vi har heriblandt en lille baby hvilket der bliver informeret om. Hvor i vælger at placeres os lige ved siden af at større selskab og ved en dør som tjeneren ikke lukker efter sig dette påtales da vi hermed sidder i træk.
Efterfølgende får vi bestilt vores mad. Og her starter det med at gå galt. Vi bestiller både forretter, hovedretter og en børne ret. Jeg beder om at børne retten kom samtidigt med forretterne. Og hun får forklaret hvordan vi ønsker vores retter serveret. Men vælger at komme med en hovedret samtidigt med forretterne, så denne person var færdig med at spise da vi andre får serveret hivedretter. Hvilket ikke sker og bliver påtalt, hvor efter tjeneren vælger at komme gående med retten, som hun lige har haft hånden nede i. Dette bliver også påtalt.
Vi får rigtig velsmagende forretter, her er ikke en finger at sætte!
Der går lang tid for at vores stavelse tallerkener bliver fjernet delvist. Efter at have sidde og ventet omtrent 25 minutter efter de første tallerkener er fjernet, må jeg selv gå op med resten og spørge efter vores hovedretter som vi sidder og venter på i over 40 minutter :(.
Vi ender med at sidde efter to timer og stadig vente på dessert. Vel og mærke er vores glas helt tomme og vi bliver på intet tidspunkt spurgt om vi ønsker mere at drikke. Jeg henvendte mig i jeres bar for at få serveret noget kaffe.
Ud af 4 tjenere var der 1, som forstod hvad kundeservice var.
Meget ærgerlig oplevelse.
Meget lækker brunchbuffet til en…
Meget lækker brunchbuffet til en rimelig pris samt rigtig god service.
Dybt skuffet over kvaliteten af maden
Fik stegt flæsk mm
Fik stegt flæsk mm. Udmærket flæsk og sauce. Kartoflerne var dog kedelige. Burde have været vasket noget mere. Meget jord på dem. Fin og høflig betjening, og skønt sted.
Var til brunch på Cafe Mocca i lørdags
Var til brunch på Cafe Mocca i lørdags. Det er en flot og lækker brunch med høflig betjening. Det er ikke sidste gang vi besøger Mocca med den flotte udsigt over Præstø Fjord
Rigtig dårlig oplevelse!
Rigtig dårlig oplevelse!
Uforskammet tjenere og priser der ikke passer sammen med kvaliteten.
Sidste gang vi kommer der.

Dårlig oplevelse igen igen
Var idag ude og spise på restauranten i anledningen af min søsters fødseldag.
Det hele starter egentlig fint nok vi får bestilt drikkelse og mad. Da vi så får maden er næsten alle vores bøffer i vores burgere mere eller mindre rå inden i… dog var vores tjener hurtig til at sige at det var hendes fejl, og derefter fik køkkenet til at lave nogle nye. Det tog så bare 30 minutter mere….
Da vores mad så kommer igen, den halve time efter kommer en anden tjener så hen og begynder at være uforskammet overfor os, og siger at det skulle vi ha sagt da det står på menu kortet at det bliver servet sådan..(det har vi tjekket efterfølgende og det står ingen steder) vi har givet stedet mange chancer nu, hvor at der mere eller mindre altid har været problemer, så det er sidste gang at vi kommer…

Café Mocca からの回答
Virkelig dårlig oplevelse på café mocca…
Virkelig dårlig oplevelse på café mocca
maden var virkelig dårlig og tjeneren var uforskammet.

Dyrt og mangelfuldt
Dyrt!! Et tørt stk smørrebrød uden kød 109kr. Tidligere 89kr. (Rugbrødet var Schulstad solsikke brød) Herudover er der fjernet diverse tilbehør som f.eks urtecreme. En latte 52kr. Seriøst Mocca!? Man får mistanke om at I benytter jer lidt for meget af prisstigningerne. Derudover er meget af maden indkøbt færdiglavet, så den kun bliver varmet og serveret. Det eneste I kan er beliggenheden.

Bestilte stegt flæsk Take away
Bestilte stegt flæsk Take away - 189 kr. pr portion. Fik 6 skiver flæsk og 7 kartofler. Det er så sidste gang jeg spiser stegt flæsk fra cafe mocca, selv om det smagte fint. Det er simpelthen for skrabet.
Dybt skuffet over kvaliteten af maden…
Dybt skuffet over kvaliteten af maden på Cafe Mocca 👎, pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Det virker som om at køkkenet ikke gider at lave mad, for det der bliver serveret, er direkte tarveligt 😡 (og dyrt). Betjeningen er dårlig.
Vi kommer ikke igen, vi har givet cafe mocca flere chancer.

Café Mocca からの回答
I will not eat here again
I will not eat here again. After 3 times now, they are slow, very slow. We dont even get the food at the same time. You have to hunt down the waitress and also to pay, you have to hunt them down. Several around us were also complaining that they waited a long time. Its sad, they have a nice location.
Man venter meget længe på at blive…
Man venter meget længe på at blive betjent. Og når man får sin mad, som i mit tilfælde var et stjerneskud. Fisken var tør og alt var indpakket i salat. Ikke nogen god oplevelse når der er travlt. Brugte 2 1/2 time 😳
Rigeligt med dejlig mad.
Vi fik det bedste mad til vores 40 års fødselsdag og der var massere af det. Kan varmt anbefale mad fra Café Mocca.
Elendig betjening
Elendig betjening, eller mangel på samme. Havde bestil muslinger ad libitum, men fik kun en portion, og efter 1,40 min valgte vi at gå. Samme problem sidste år! Sidste gang vi kommer der!!!
Betjeningen udeblev totalt
Betjeningen udeblev totalt. Vi blev sat ved et bord og fik menukort, men herefter skete der ikke mere. Vi sad i omkring 20 min og ventede. Tjeneren så på os flere gange og gik videre. Tilsidst gik vi ind ved siden af i Siv og Co. Mærkelig oplevelse.
Seriøst en kæmpe nedtur i Præstø på…
Seriøst en kæmpe nedtur i Præstø på Cafe Mocca
vi har spist der gange mange dejlige oplevelser madmæssigt men desværre kun tjenere der løfter denne oplevelse stort, igen vi betstilte kyllinge burger og Præstø burger som jeg måtte sende ud gange 2 da retten var kold, og kom der en ansat der gerne ville diskutere at det var den ikke, jeg blev vred og måtte sige at nu havde min hustru spist sin mad færdig, vi ligger flere tusind hver måned der, tak for jeres selv indsigt i jeres madlavning unge dame.
Det er en OMMER......
Kære Læser, ( cafe Mocca...)
Inden du læser vores anmeldelse, der som du ser kun har fået en stjerne, skal jeg venligst gøre opmærksom på, at Cafe Mocca, fik chancen for at svare på vores kritik i en mail tilstillet dem, da vi trods alt, syntes de skulle have en chance for en ommer - den chance greb de ikke, tværtimod - rungende tavshed !
I min optik er det arrogance, af værste skuffe, og fortæller mere om deres indstilling til kunderne, hvor man så sandelig må sige, ligegyldighed er i højsædet.
Vi skriver jo ikke for at være ubehagelige, tværtimod, men til priser der minder om grøften i Tivoli, så skal mad og servering sgu være upåklagelig.
Det var søde unge mennesker vi mødte - men de mangler sgu peps - altså at komme i omdrejninger, hold da op - det vi ikke når i dag, når vi måske en anden dag.
Maden....der skulle forestille at være luksus frokost anretninger til ca 110.-/stk - mindede mest af alt, om en slagter forretnings frokost tilbud til håndværker madpakken med et strejf af lidt ekstra - det var det !
De 3 stykker kom på et spækbræt og skulle aldrig have kostet over 110.- altså sammenlagt.
Små triste stykker, der startede med en fiskefillet a la Dan turell - altså den uden smag, som den kære poet ville have udtrykt det !
I øvrigt placeret på et stykke ubestemmeligt brød fra mikroen.
Min tatar i en mistænkelig kedelig farve, var blevet ramt af et par kapers, en enkel løgring, og det var det.
Min kone og jeg ville dele laksemaden - altså den haps der kom ind - jeg er høflig, min kone fik de to bidder.
Det hele blev skyllet ned med en stor rød Tuborg, den var til gengæld i top og kold, nydt til udsigten.
pris 686.-.
Overvej det kraftigt, inden du går ind.
Vi anbefaler kaktus i hovedgaden, de er levende, super bøffer og dejlig kold Grimberg.
Vi ønsker det bedste for jer cafe Mocca, men op på mærkerne - allround, så det matcher jeres priser.
Lone og Martin Svendsen.
Mad ikke som bestilt. Dårlig service.
Bøf helt gennemstegt og ikke som bestilt medium. Måtte vente over 20 minutter på nu. Dvs vi ikke spiste sammensat, men sad skiftevis og kiggede på den anden spiste.
Dyrt for café mad.
Der blev røget ved bordene omkring os, det var heller ikke så lækkert.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。