䌁業情報

4. テむクアりト
  5. ピザのテむクアりト
  6. 持ち垰りサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos NICO’S Café og Pizzeria serverer vi frisklavede caféklassikere – fra saftige burgere til wokretter. Vi bruger kun friske råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

hvis du er sulten så prÞv lige her.

hvis du er sulten så prÞv lige her.
hjemme lavet mad mums hvad kan man for lange af god mad
1. ser godt ud på terlÊrken
2. dufter godt
3. smag samsetningen
4. kompanationen af mad og drikke på samme tid
jeg har hvad er flere gange og spist forskelige retter

(jeg har personliget selv betalt for mad og drikke hver gang)

2026幎1月31日

Reserverede bord online til den 1 Juli

Reserverede bord online til den 1 Juli. Modtog beskrÊftelse på mail. Da vi kom til tiden som det fremgik af beskeden i mailen, var der ferie lukket i en måned? Vi måtte så hurtigt finde et andet sted. Måske man skulle opdatere sin hjemmeside. Det er ihvertfald dårlig service af rang.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

Hvad er der sket for Nicos????

Hvad er der sket for Nicos????
Fra at vÊre fuldt ud tilfreds med stedet for et par år tilbage har det udviklet sig til et lavstandard pizzaria.

Den ene stjerne er for pomfritterne, resten fortjener ingen stjerner.
Jeg bestilte lÞrdag aften en kyllingefilet menu “take away”
Fileten var delt i tre banket flad og tÞrstegt på en grilpande i noget harsk fedt.
Hvordan kan det lade sig gÞre at ÞdelÊgge en kyllingebrystfilet hvis man står og laver mad dagligt.
DesvÊrre er jeg nÞdt til melde pas efter flere dårlige oplevelser inden for kort tid.
Det er synd, for Haslev trÊnger til et sted hvor man kan komme og få andet end bare dårlig pizza/grill mad.

2025幎5月10日

Cafe Nicos からの回答

Vi er 𝗞𝗲𝗱 𝗮𝗳 𝗮𝘁 𝗹Ê𝘀𝗲, 𝗮𝘁 𝗱𝘂 𝗵𝗮𝗿 𝗵𝗮𝗳𝘁 𝗲𝗻 𝗱å𝗿𝗹𝗶𝗎 𝗌𝗜𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲 – men vi tillader os samtidig at korrigere nogle misforstÃ¥elser.

Hos os er 𝗳𝗿𝗶𝘀𝗞𝗵𝗲𝗱 𝗌𝗎 𝗞𝘃𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁 altid i centrum. Vi bruger ikke grillpande i vores kÞkken – vi arbejder med en professionel Electrolux-grill med dampfunktion, netop for at sikre en mÞr og saftig tilberedning. Vi synes, det er Êrgerligt, at du har haft flere dÃ¥rlige oplevelser, og vi ville gerne have haft mulighed for at tale med dig direkte – 𝗵𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹𝗯𝗮𝗎𝗲𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗎 𝗵𝗷Ê𝗹𝗜𝗲𝗿 𝗌𝘀 𝗺𝗲𝗱 𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘃Ê𝗎𝗲 𝗌𝘀 𝗳𝗿𝗲𝗺𝗮𝗱. 🧡

LÊkker frokost

18/4-25
LÊkker mad, hÞflig betjening og rene toiletter.
Kan klart anbefales.

2025幎4月18日

Cafe Nicos からの回答

🥰 𝗧𝗮𝗞 𝗳𝗌𝗿 𝗱𝗲𝗻 𝘀𝗺𝘂𝗞𝗞𝗲 𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗹𝘀𝗲! Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen

Var pÃ¥ café nico’s i dag den 19-3-25 og

Var pÃ¥ café nico’s i dag den 19-3-25 og bestilte nachos med kylling og ost, fÃ¥r maden og smager pÃ¥ den, osten smager mega surt og er ikke sÊrligt rart og spise, siger det til ejer og fÃ¥r at vide det er den ost de plejer og bruge og de har aldrig fÃ¥et klager, da vi skal betale fÃ¥r vi ikke nogle godtgÞrelser eller noget, sÃ¥ jeg betaler for mad jeg ikke har spist, det er ikke okay, det er sku skidt nÃ¥r det bedste ved det er sodavanden

2025幎3月19日

Cafe Nicos からの回答

Vi er kede af, at både du og din veninde var utilfredse med jeres nachos. Vi tilbÞd at erstatte maden, men det blev afslået. Vi bruger altid friske råvarer og ost af hÞj kvalitet. Heldigvis sker dette meget sjÊldent, men vi tager jeres feedback alvorligt.

Nachos med sur ost

Nachos med sur ost , kyllingesandwish var spisbar , forret en snackkurv der kom sammen med hovedret. alt i alt så var drikkevarene det bedste. ingen rabat på prisen. Der kommer jeg aldrig mere.

2025幎3月19日

Cafe Nicos からの回答

❗ 𝗕𝗲𝗞𝗹𝗮𝗎𝗲𝗿 𝗌𝗎 𝗌𝘃𝗲𝗿𝗿𝗮𝘀𝗞𝗲𝘁 𝗌𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗌𝗜𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲
Vi er overraskede over din anmeldelse – isÊr fordi det er fÞrste gang, vi modtager sÃ¥ negativ feedback pÃ¥ netop disse retter.

Vi bruger altid friske råvarer og kvalitetsoste som mozzarella og cheddar – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset råvarepriser.

Vi tilbÞd at erstatte retten med noget andet, men det afslog du – og Þnskede i stedet ikke at betale for retten. Det kan vi desvÊrre ikke imÞdekomme.

Vi håber, du på et tidspunkt vil besÞge os igen og opleve den kvalitet og stemning, som mange andre gÊster sÊtter pris på.

Fantastisk laksesalat

Fantastisk laksesalat, hold op det smagte så godt. KÞbte hvidlÞgsbrÞd til, det bedste jeg har fået til dato...
Har vist fundet et sted vi kommer til at bruge mange gange👍

2023幎5月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。