Jeg havde en virkelig god oplevelse pÃ¥ Cafe Klinker! AtmosfÊren er hyggelig og afslappet. Personalet er noget helt for sig â utrolig venlige, opmÊrksomme og professionelle. De sÞrger hele tiden for... ãã£ãšèŠã
Kvaliteten lever ikke op til prisen. Bestilte en kalve snitsel med smÞrstegte kartofler og grÞntsager og sovs til 285 kr, det lyder lÊkkert men det var pÃ¥ ingen mÃ¥de , to grÃ¥ tÞrre paneret stykker kÞd... ãã£ãšèŠã
God service specielt med bÞrn. Vi fik bord allerede 5minutter efter vi havde ringet - meget imÞdekommende og holder Þje med evt. kaffe opfyldninger ðð Specielt bed vi mÊrke til at vi havde en li... ãã£ãšèŠã
Har indenfor den sidste mÃ¥ned spist to gange pÃ¥ Klinker. Blev begge gange skuffet. 1. Gang spaghetti Carbonara, hvor der lÃ¥ udsmeltet ost som en stor skorpe i bunden af tallerkenen 2. Gang frokos... ãã£ãšèŠã
Rigtig hyggelig café med god stemning
Rigtig hyggelig café med god stemning. Jeg fik nogle virkelig gode nachos. Personalet var venligt med god service. Kan klart anbefales!
God oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse på Cafe Klinker! AtmosfÊren er hyggelig og afslappet.
Personalet er noget helt for sig â utrolig venlige, opmÊrksomme og professionelle. De sÞrger hele tiden for, at man har det godt, uden at det fÞles pÃ¥trÊngende. Man bliver mÞdt med et smil, fÃ¥r god vejledning i menuen, og de er hurtige til at hjÊlpe, hvis man har spÞrgsmÃ¥l eller sÊrlige Þnsker. Det er tydeligt, at de gÃ¥r op i god service og i at give gÊsterne en god oplevelse.
Menuen har et bredt udvalg â fra saftige burgere til lÊkre pastaretter â sÃ¥ der er noget for enhver smag. Jeg prÞvede deres burger, som var perfekt tilberedt med friskfyldte ingredienser og sprÞde pommes frites ved siden af.
Portionerne er generÞse, og kvaliteten er helt i top i forhold til prisen. Alt i alt et sted, jeg helt klart vil anbefale, og som jeg glÊder mig til at besÞge igen!
Det er det vÊrd !
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Maden var velsmagende, frisk og tydeligt lavet med omhu. Portionerne var passende, og kvaliteten levede helt op til forventningerne.
Servicen var også venlig og imÞdekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Alt i alt fÞler jeg bestemt, at det var pengene vÊrd, og jeg vil uden tvivl overveje at komme igen.
Kan klart anbefales!
Kvaliteten lever ikke op til prisen
Kvaliteten lever ikke op til prisen. Bestilte en kalve snitsel med smÞrstegte kartofler og grÞntsager og sovs til 285 kr, det lyder lÊkkert men det var på ingen måde , to grå tÞrre paneret stykker kÞd der smagte mÊrkeligt og af friture, tÞrre kogte kartofler let ristet på en pande og sovsen der smagte af den billigste dåse bÞf sovs fra Aldi, udkogte grÞntsager. Tjeneren var sÞd , men maden kan absolut ikke anbefales.
LÊkker mad og top service
Tak for fantastisk god frokost, og super god service.
Virkelig dårlig mad.
Bestilte en pastaret til 200 og en bÞrne pizza til 100. De var begge to virkelig dårlige. Pastaretten smagte rigtigt dårligt, jeg prÞvede at afsÊtte den til nogle af de andre i familien, men det endte med at skraldespanden fik det hele. Kvaliteten af maden i helhed var elendigt. Spar jeres penge og find et andet sted af spise.
Ikke pengene vÊrd
Vi bad om en pizza i bÞrnestÞrrelse da min veninde er opereret og ikke må spise så meget. Men det ville de ikke. Så bestilte vi en helt alm pizza og pasta og ventede en time på det trods der ikke var travlt. Tjenere fjerner tallerkner inden andre rundt om bordet er fÊrdige med at spise og maden kommer ikke samtidig. Hvis maden havde vÊret meget billigere kunne det måske accepteres men vi gav nÊsten 400kr. for en pizza med kartoffel , 1 spagetti alla carbonara og en sodavand. Ikke mine anbefalinger.
DÃ¥rlig mad til overpriser
DÃ¥rlig mad til overpriser
maj 2025 · Par
Vi bestilte en entrecote og en cÊsar salat. 325 kr!! for noget der skulle vÊre en entrecote - hvad jeg tvivler på at det var - og den var tÞr og helt grå - men kun i den ene ende? Så hvordan den var tilberedt er mig en gåde? Det kunne de ikke gÞre. Til cÊsar salaten skulle vÊre brÞd - men tjeneren sagde at det ikke hÞrte til mere - men vi godt kunne få det hvis vi ville have det? Det kom så aldrig. De unge mennesker som betjente os forsÞgte at give os god betjening, og undskyldte kÞkkenet - og fortalte at der tit var klager over kÞdet og tilberedningen. Vi kommer ikke igen.
Virkelig dårlig oplevelse, vi var så afgjort for venlige.
Tidlig middag, der var, med os to, i alt seks kunder, så der var på ingen som helst måde travlt.
Vi bestiller en dobbelt amerikaner burger, en omelet m/ kylling og champignon. Vi modtager en kyllingeburger, fordi tjeneren har skrevet forkert og spÞrger om han nok kan finde ud af at spise det alligevel. Og vi var så hÞflig og sagde ja, det skulle vi så aldrig have gjort, stor fejl!! De skulle simpelthen have haft den lige i nakken igen. Omeletten, var så en Êggekage! SmaglÞs med store firkantede klumper kylling og jeg tror måske de har glemt champignonerne. Sendte den ene halvdel over på den anden side af bordet, der jo faktisk sad med noget mad, som var ret kedeligt, han gad så heller ikke at spise den. Salaten der fulgte med var noget mÊrkeligt noget, der var sprÞjte til med dressing og balsamico. BrÞdet var en humpel flute, ikke fra samme dag, hvor jeg var nÞdt til at skÊre den ene enden af for den var simpelthen tÞr.
Det er ikke et sted vi kan anbefale, brug jeres penge et andet sted.
Klinkerburger og bådkartofler
Jeg havde bestilt en pizza og en klinkerburger som takeaway.
Standarden på burgeren var absolut ikke i top og de mest forfÊrdelige kartoffelbåde jeg nogensinde har fået serveret. De var friterede sÞnder og sammen. Olien drev og lÞb bogstavelig talt ud af kartoflerne. FÞj.
Ãrgerligt at betale for sÃ¥ dÃ¥rligt tilberedt mad.
Pizzaen var fin.
super sÞde tjenere og hyggeligeâŠ
super sÞde tjenere og hyggelige omgivelser! ynglings pizza i byen ð
Alt for dyr pris i forhold til kvalitet.
For leden dag besluttet min familie og jeg at vi sku spise aftensmad på café klinker og da vi kom derned var det egentlig okay.. priserne var dyre men ik så meget vÊrre end lÊngere mod byen.. men da vi fik vores mad blev vi meget skuffet! 334kr for en plankebÞf hvor det var ''kÞbe'' sovs og kÞdet var ikke helt varmt! Det syntes jeg simpelthen er for dårlig at man ikke engang selv kan lave sovsen når en ret koster 334kr!Tjeneren var dog meget sÞd og smilene og min lillesÞster på 3 fik en slikkepind med fÞr vi smuttede.. ellers ikke en god oplevelse.
Var nede og spise frokost med min
Var nede og spise frokost med min familie for nyligt i det gode vejr og vi ventet lÊnge pÃ¥ maden men tjeneren var meget sÞd og smilene og beklaget at det havede taget noget tid en vi oplevet at tjeneren han blev rÃ¥bt af omme bag ved baren og der var mangle fra restauranten der hÞrte det og snakket om det efter henelsenâŠ.
skuffende ejer
Hej. jeg kommer nogle gange på klinker og sidder helst meget tÊt på baren så kan sagtens hÞre hvad der bliver sagt i baren til tjeneren og om tjenere og kunder.. Tjeneren som havde taget rigtig pÊnt imod os, gÞr sit job flot og tager imod vores bestillinger med smil og grin og hurtig service men desvÊrre fik den unge mand tit afhvide af (går ud fra det er ejeren) han skulle gÞre sit job ordentlig ellers blev han fyret, generalt virker han ikke tilfreds med sine ansatte selvom de alle er imÞdekommende og flinke. fik også overhÞrt ejeren kalde en lidt kraftigere kunde for nogle ikke så pÊne ting. desvÊrre er det bare virkelig ikke det man forventer fra et så hyggeligt sted der har vÊret i så mange år
i forhold til maden er det udmÊrket men kan overhovdet ikke anbefale deres PULVER kartoffelmos og så fÊrdiglavet en sovs jeg nogensinde har smagt.
Dejligt vejr og gode burger
Var nede og få en burger med to kammerater og vi sad udenfor i det gode vejr.. rigtig lÊkker burger og et dejligt sted og nyde det gode vejr
Tag jer sammen og lav ordentlig mad
Tjener virkede doven. Ingen smil. Ingen service. Ingen opfÞlgning.
Maden var en skuffelse. Nogle af retterne vi fik var halv kolde og smagte ikke af noget. Det var tydeligt at meget ikke var hjemmelavet eller smagt til.
Lav nu maden fra bunden og smag den til
Lad vÊr at snyde - hurtig mad kan vi selv lave hjemme. På restaurant og til jeres priser SKAL alt fra sauce til guacamole vÊre friskt og hjemmelavet. Og så skal maden smage af noget. Jeres pastaret fås bedre på grillbar, sorry.
Og bed tjener drikke og spise andre steder end i baren. Gider ikke betjenes af en tjener der står og tygger eller virker p**** ligeglad med sine kunder.
Giv nu en god oplevelse - smil og i det mindste lad som om I er glade for kunderne og tjen dem. Deraf navnet âtjenerâ
De 2 stjerner er for den fine indretning både ude og inde. Maden ku vi have lavet bedre selv, desvÊrre så ingen stjerner der eller til betjeningen
Rigtig godt oplevelse og service
Rigtig godt oplevelse og service. lÊkker mad og rigtig hyggelige omgivelser, kan kun anbefaleð€ð€
Frokostplatte til kr. 179,-
Frokostplatten jeg fik serveret, var den dårligste jeg nogensinde har fået serveret. Ingenting var hjemmelavet, og hver enkelt ting var uden tilbehÞr af nogen eller normal art. Det var en utrolig kedelig servering at se på, og havde jeg ikke vÊret sulten havde jeg ikke spist noget. Jeg måtte bede om rå lÞg til et stykke marineret sild, majonÊse til en trist dåsetun på en tÞr skive ciabatta med 4 rejer. En kÞbe lun fiskefrikadelle og en ok fiskefilet lå uden pynt af nogen art på platten. En lille skive rÞget laks med den kedelige grå del med lidt avocadomos indeni. På platten var også lagt et område med lidt tomatskiver. Som afslutning en melonskive, jeg aldrig har set så tynd. Hele herligheden til kr. 179,-.
En meget trist oplevelse.
Beste oplevelse fuldstÊndig
Det var fuldstÊndig en oplevelse. Jeg havde bestilt lakse rette, og det var virkelig lÊkkert!
Selv sovsen er noget at huske. De dampede grÞntsager var også en fin tilfÞjelse. 23 af os havde bestilt en fantastisk grillet laksmenu (nummer 23).
Jeg havde en bid, og det var også lÊkkert. Vi var fire personer alle var så glade for deres retter og deres oplevelse af Cafe Klinker.
Best meal I've eaten (Ribeye Steak)
That was totally an experience. I had ordered ribeye steak, and that was really delicious! The meat was so juicy and tender and it tasted absolutely delicious. Even the gravy itself is something to remember. I absolutely recommend Ribeye Steak, number 55. The steamed vegetables were some fine addition too. 3 of us had ordered a great Grilled Salmon Menu (number 23). I had a bite and it was delicious too. But they had a taste of my steak and oh god they were so jealous! Definitely recommend this experience. I don't know Danish but thanks to the personnel, I didn't feel like a stranger! And finally, I gotta say that the Mumme Beer was a delicious Lager! Even though you are not nearby, you've got to plan a trip to try this place!!! 5/5!