Har lige spist pÃ¥ pyramiden meget kedelig afslutning trods god mad og service men jeg spÞrger 2 tjenere om jeg mÃ¥ betale og begge siger jeg skal gÃ¥ i kÞen som er udenfor butikken pÃ¥ dette tidspunkt! J... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik stjerneskud med tykt lag panering, of ingen kogt fisk, og endelig en Irish kaffe med et pap surerÞr der gik op i limningerne, så vi har drukket al den oplÞste lim, ialt en dårlig oplevelse.
Den bedste frokost bÞf ever.. Var i dag SÞndag pÃ¥ Pyramiden med manden min. Vi ville have en frokostbÞf med deres skÞnne kartofler og tilbehÞr.. Þv det serveres kun fra mandag til lÞrdag, men men men... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et (20) pizza leveret flere gange til stÞrre bÞrnearrangement. Kun 1 gang kom leveringen lidt for sent. Gode pizzaer. I caféen vil jeg anbefale pizza eller salat. Andet er lidt ordinÊrt. Br... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har lige spist pÃ¥ pyramiden megetâŠ
Har lige spist på pyramiden meget kedelig afslutning trods god mad og service men jeg spÞrger 2 tjenere om jeg må betale og begge siger jeg skal gå i kÞen som er udenfor butikken på dette tidspunkt! Jeg vil ikke som kunde stå i kÞ for at betale min regning det skal klares når jeg er fÊrdig med min mad! Jeg kommer ikke tilbage pga dette!
Ventetiden er uacceptabel.
Maden er udemÊrket, men det er ikke i orden at vente 1 time på en pizza.
stjerneskud
Den bedste frokost bÞf ever..
Den bedste frokost bÞf ever..
Var i dag SÞndag pÃ¥ Pyramiden med manden min. Vi ville have en frokostbÞf med deres skÞnne kartofler og tilbehÞr.. Þv det serveres kun fra mandag til lÞrdag, men men men.. kokken forbarmede sig over mig og vi fik de skÞnneste mÞre frokost bÞffer(oksemÞrbrad) med dertil hÞrende Gemyse og det smagte pragtfuldtðð Tusind tak for skÞn kundepleje og vi kommer helt sikkert tilbage og tak for god betjeningððð¥°
Alt for lidt sovs og kedelig flad ogâŠ
Alt for lidt sovs og kedelig flad og tÞr bÞf.. vi bad om ekstra sovs, som vi måtte vente 20 min. på og måtte betale 20 kr ekstra for..
generelt ikke noget mad der er vÊrd at skrive om...
Absolut et besÞg vÊrd...
Meget hyggelig, flot indrettet og hjertevarm restaurant. Personalet er meget opmÊrksomme /hjÊlpsomme, også når kunderne forlanger det urimelige. Ejeren er på fornavn med hovedparten af kunderne. Ingen tvivl om at råvarerne er af bedste kvalitet. Bedste anbefaling herfra.
God betjenting og lÊkker mad
Jeg har både vÊret på Cafe pyramiden og spise og få leveret. De har gode tjenere som er observerende og venlige, og et rigtigt lÊkkert menukort. Jeg har endnu ikke trÊffet noget jeg ikke kan lide og som ikke er tilberedt perfekt. Også hurtig levering og varm mad til dÞren.
Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse
De har ikke styr på, hvad der er i maden, de oplyser noget forkert flere gange, hvilket er uhensigtmÊssigt når man har allergener. Så får jeg serveret noget forkert, får så det korrekte, men laksen ser dårlig ud og har også dårlig lugt.
En hakkebÞf serveres kold, det var Êrgerligt siger de.
Ejer påstår laksen altid er frisk og han har så travlt, at det aldrig kan nå at blive dårligt.
Han er lige glad med den virkelige dårlige betjening.
Ingen kompensation af nogen art.
Arrogante svar.
SÊtter aldrig mine ben der igen.
KÞbte i gÃ¥r HakkebÞf vendt iâŠ
KÞbte i går HakkebÞf vendt i hvidlÞgssmÞr, serveres med årstidens garniture, kartoffelbåde,
tzatziki og valgfri sauce*.......
Den hakkebÞf virkede som om den var stegt i sidste uge og dermed genstegt - meget tÞr og kedelig og garniture med en chili, der fik det hvide ud i Þjnene - den skulle ikke have vÊret der - kÞber aldrig denne ret igen.
Hver gang man ringer og bestiller fÃ¥âŠ
Hver gang man ringer og bestiller få man af vide at der går 20 min, men når man så kommer derind så går der altid 20-25 min yderligere.
Maden okay
Dejligt sted med god mad og betjeningâŠ
Dejligt sted med god mad og betjening og til rimelig penge ð°
Dejlig mad som sÊdvanlig
Dejlig mad som sÊdvanlig, men den kvindelige tjener havde åbenbart en dårlig dag, og hendes attitude grÊnsede til det uforskammede.
Nu er det anden gang at de ikke magterâŠ
Nu er det anden gang at de ikke magter at komme med maden til tiden. Da jeg bestiller siger de at der kan gå op imod 90 minutter. Nu er der gået 2 timer og 10 minutter. Har ringet for 30 minutter siden og spurgt hvor min mad blev af, og der lovede de den ville vÊre der inden for 15 minutter. Den er stadig ikke kommet
Virkelig dårlig og skuffende oplevelse
Vi havde bestilt plads til 6 personer i forvejen kl. 10 ved bord Nr. 16 og samtidig opgivet Þnske om brunch.
Vi kom som de fÞrste gÊster på slaget 10, men måtte vente œ time på maden.
BrÞdbakken indeholdt kun rugbrÞd og kedeligt fladbrÞd uden smag - intet franskbrÞd. Der er en åben bagerbutik lige ved siden af, så der er ingen undskyldninger.
PÞlserne var helt sorte på den ene side.
Selv om vi bestilte juice og kaffe til alle og en bÞrne snack kurv skulle vi betale 10 kr. for et glas alm. vand fra hanen.
1 uge senere spiste vi frokost på Rådhuskroen. Her fik vi helt gratis en hel kande vand på bordet, selv om vi kun var 2 personer - sådan.
Det var en meget skuffende oplevelse og vi kommer naturligvis ikke i Cafe Pyramiden igen.
Hyggelig café
Vi har fået (20) pizza leveret flere gange til stÞrre bÞrnearrangement. Kun 1 gang kom leveringen lidt for sent. Gode pizzaer.
I caféen vil jeg anbefale pizza eller salat. Andet er lidt ordinÊrt. Brunch er forsÞgt 1 gang i dag ⊠aldrig mere! TÞr rÞrÊg, knasende pandekager, kolde pÞlser. 2 skiver dejlig rugbrÞd ( dog var den ene ende skiven, lidt Þv) det hvide brÞd var pizzabund, virkelig mÊrkeligt og ikke appetitvÊkkende. Dejlig frugt. Stedet er hyggeligt, og man kan sidde forholdsvis uforstyrret. Servering med smil.
Altid god mad trods kÊmpe travlhed
Altid god mad trods kÊmpe travlhed
Super lÊkker mad trods enorm travlhed
Super lÊkker mad trods enorm travlhed. Flinkt personale, som virkelig gjorde deres bedste trods massiv kundemÊngde
Super mad og hurtig levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ