Har købt en Peugeot E3008 ved CAL i Viby. Selvom der har været lidt “bøvl” med bilen, så har værkstedet altid ydet en god service og holdt mig kørende. Specielt stor ros til Poul Henning og Søren - I... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
C.A. Larsen Viby J Købte en VW ID.3 i efteråret 2024 Der kom for nyligt end fejl på infotainmentskærmen, der desværre krævede en større reparation/udskiftning. Forhandleren har super flink til, uden... もっと見る
Meget dårlige oplevelse! Skriver for min far og vi begge er vrede over oplevelsen. Jeg har haft en bil til service i haarby, hvor de brugte 30 minutter på at lave et fuld 2års service + ud... もっと見る
Har købe en ec5 Aircross Citroen , og vil hermed max rose Martin Drejer og værkfører Mikkel, for den mest suveræne service, fantastisk i alle leder og kanter, for mit vedkommende kan jeg kun anbefale... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super god service!
Min kæreste og jeg har fået super god behandling hos Peugeot i Haarby af Karsten som har solgt os den nye Peugeot 208. Som førstegangskøber (af spritny bil) gjorde Karsten det overskueligt for os at sætte sig ind i billån, service mm. Derudover ringer de efter købet for at høre om alt er i orden, og da vi ikke forstod alt det tekniske kørte vi bare op og fik det forklaret. Kan varmt anbefale CAL afdelingen i Haarby!
God oplevelse at handle med CAL Odense
Helt igennem en god oplevelse at handle med CAL Odense. God byttepris for min bil, der blev vurderet ud fra billeder. Handlen blev ordnet over telefon og mail. Hurtig levering af ny Peugeot 3008 og alt var som aftalt ved afhentning. Det kan betale sig at tage turen fra Sjælland.
Har handlet med med Cal i Odense flere…
Har handlet med med Cal i Odense flere gange uden problemer og kommet på værksted mange gange hurtig og kompetent behandling.
Bilen kan dårlig service fra sælger
Bilen kan jeg ikke klage over da den er super fin.. men serviceniveau fra en af deres sælger Alexander i Viby j er godt nok dårlig, sjældent har jeg mødt så arrogant en nar.
Plat selvskab
3 gange har I sendt mig et girokort der fik i lige scorede et voldsomt gebyr.
I er nogle platugler og penge griske,føj!
Møder op til service
Møder op til service, og da min bil er færdig får jeg præsenteret en regning få det dobbelte af hvad jeg er blevet lovet i telefonen. I talesætter for manden hvad jeg er blevet lovet, hvorefter han han surt siger det kan ikke passe. Beder ham om at tjekke hans comp., hvilket han gør, og kommer tilbage med en regning der passer... Ingen undskyldning kun sur mine. Virkelig dårlig kunde service....
DEN DYRE DRØM - C.A Larsen Odense NV
DEN DYRE DRØM
Dette er den korte version, da jeg er begrænset af mængden af tegn.
Den lange version er lagt op som anmeldelse
på deres facebook side (Indtil den slettes tænker jeg)
---Juli 2020---
Mandag morgen efter en god ferie triller fruen af sted mod job igen. Hun når kun lige på motorvejen inden det blinker og bamler.
Hun panikker og søger ind mod nødsporet
(vi er her midt i vejarbejdet på den Fynske Motorvej) med en lastbil lige bag sig og meget lidt nødspor
da går bilen ud, og hun mister svagt fart og kan ikke bremse.
Endnu en gang får det Loyale unge par sendt deres defekte bil til forhandlerens skadecenter.
Nu er vi i gang.
Først og fremmest nævner jeg, hvor hamrende farligt det hun var ude for, egentlig er.
De får helt serviceforladt meldt tilbage, at den skal kunne bremse – man skal bare trykke til.
Okay tænker jeg, men du klodser ikke bare bremserne på en motorvej med en lastbil bagved.
Derefter skal jeg gentagende gange opsøge dem om, hvad skal der egentlig ske herfra?
Røgslør og udenomssnak er fremgangsmetoden.
De er egentlig rigtig flinke, men det er som om de ikke ved, hvordan de skal gribe det her an.
Ingen siger rigtig noget udover, at det her bliver dyrt.
Okay, men hvad er der sket og hvorfor?
Efter flere dages mailkorrespondancer får jeg endelig svar på, hvad der er sket.
De skriver:
” Lejet på generatoren er gået løs, generatorrem er hoppet af, og har ramt ind ved tandremmen.
Dette har forårsaget, at tandremmen er hoppet, og derved har knækket ventilvippearmene”
De kan ikke forklare mig hvordan, hvornår, hvorledes eller noget som helst.
Jeg får bare skudt i skoen hele tiden:
”Det er godt nok uheldigt”
Hverken dem eller andre jeg har snakket med, har hørt om noget lignende!?
Den har der kørt 60.000km, overholdt aller Services og den er nu 2 år og 3 måneder gammel.
Alligevel kan de konkludere, at det ikke har noget med forsikringssagen fra 3 måneder før,
da delene imellem ikke har taget skade – selvom de aldrig har oplevet noget lignende.
(Bonusinfo: Peugeot Motorgaranti er ophørt pr. 30. november 2019 - Dvs. at endnu engang er mit køb blevet forringet!)
Men alt i alt slår de sig på, at vores bil er uden for garanti. Det er korrekt, med 3 måneder, ikke mere.
Har endda også snakket med ejeren, hvor jeg prøver at appellere til service og ret: Det drejer sig ikke om en gammel Peugeot 206 fra 1999, hvor service aldrig har været overholdt, men derimod en Loyal kunde, som har gjort alt for at forebygge lige præcis sådan noget.
De finder derfor frem til en kulanceløsning, hvor vi hvér især skal betale 25% af regningen – dertil betaler fabrikken i Frankrig de resterende 50%
det lyder jo farligt fint – i deres ører.
Regningen ender op i 40.000kr!!!
Da vi er 3 måneder over garantiudløb og de har skrevet sig ud af ethvert ansvar, da kan jeg jo ikke rigtigt gøre noget. Derfor står jeg med en skade på ”ny bil”, som de ikke kan forklare.
Men da jeg har været en Loyal kunde, så er jeg så heldig, at jeg kan slippe med at betale rundt regnet
10.000kr for noget jeg ikke aner noget om – og de føler sig ekstremt stolte af det udspil.
Som kommunikeret til dem – så har vi hvér sin mening om, hvad der er retfærdigt i denne sag.
- Nyere bil, kørt 60.000, 27 måneder gammel
- Skade udbedret hos dem og alle services overholdt
- 27 måneder efter køb, uforklarlig hændelse af skade, samlet regning på 40.000kr
- Jeg ”slipper” med 10.000 og får udleveret en bræklugtende oliefingrebefængt bil,
som de har haft stående i 6 uger.
Ville du føle dig godt behandlet og vende tilbage igen?
Alt det vi forsøgte at sikre os mod, er netop alt det, desværre, vi står med i dag.
Alle beregninger, hjælp og service har vi måtte skyde en hvid pil efter.
Fruen og jeg startede med en drøm, som blev til den dyre drøm.
For det er da umiddelbart ikke billigt, at være Peugeot ejer, eller handler det blot om, hvor man køber den?
Vores varmeste anbefalinger til at købe bil, alle andre steder end hos C.A Larsen.
Hilsen De Unge Loyale Kunder
Jeg skulle kigge på en brugt bil
Jeg skulle kigge på en brugt bil. Sælgeren var åbenbart træt. Spurgte om han kunne hjælpe og det tog ham lidt tid til at han flytter hovedet et fra skærmen og svarer. Jeg spurgte om de har nogle biler til 50000 og han svarede hurtigt nej så kan han kigger på skærmen igen. Selv om der var mange biler til denne pris. Han anbefaler at jeg søge på nettet. Spurgte ham om en bestemt bil og han pegede bare til pladsen udenfor. Odense NV bedste service.
Har lige afsluttet en handel med CAL…
Har lige afsluttet en handel med CAL Ringe og vores nye fine Citroën C3 Triumph holder nu i vores indkørsel. Anders, som var vores primære kontakt, var meget god til at lytte efter vores behov. Vi havde en gammel udtjent Toyota Avensis, som blev "taget i bytte" og afmeldt af Anders og vi fik en helt ny lånebil til en meget favorabel leje i den måned, vi skulle vente på, at vores egen blev leveret fra fabrikken i Frankrig. Anders gennemgik vores nye bil sammen med os og satte mobil og Saphe til, så det virker! Vi har absolut intet at udsætte på den service, vi har mødt hos CAL i Ringe, og vi kan varmt anbefale dem!
Peugeot Herning
C.a. Larsen i Herning er uden tvivl det bedste og mest seriøse værksted jeg nogensinde har besøgt. De er 100% ærlige, forståelige samt på samme side som kunden. Værkfører Kent leverede en service og ærlighed jeg aldrig før har mødt på et værksted, og alle mine biler skal derud fra nu af. 👍👍👍
Dårlig vejledning og meget dårlig…
Dårlig vejledning og meget dårlig kundeservice. Samt dårlig kvalitet.
C.A- Larsen Odense Nv = dårlig stil.
C.A- Larsen Odense Nv = dårlig stil.
Handlede bil forrige uge med cal i Odense Nv .. de fik min gamle i bytte.. Jeg handlede med P.B.
Han lover at afmelde den gamle bilen så snart det var muligt (havde bestilt en ny registreringsattest, da den gamle var væk)da jeg ikke ønsker at stå med 2 forsikringspræmier til forfald - der går et par dage inden jeg får den nye og kører ud med den med det samme. 2 timer efter de har fået registreringsattesten, finder jeg bilen til salg på dba hos en 3 part, stadig med samme plader og den står i mit navn- det forager mig lidt noget at de vil være sig selv bekendt.
Kørte derhen idag og snakkede en af salgsleder er som sagde at den vil blive omregistreret i morgen ifølge udsagn fra vedkommende som har købt den af dem, efter de kontaktede ham.
Jeg synes det er mega dårlig stil, var det omvendt er jeg sikker på at de ville true med bål og brand.
Meget meget fin handel (køb af brugt Peugeot 508 SW, årg 2011)
Meget, meget fin handlen og efterfølgende super service. Intet at udsætte på CAL Peugeot i Haarby
Det er ikke hverdag det sker.. men jeg kan klart anbefale at handle bil hos CAL Peugeot i Haarby
Købte Peugeot 508 SW årg 2011 (84.000 km)
Købte bilen som uprøvet og ubeset medio august 2019
Annoncens oplysninger og Kristians (sælger) gennemgang af bilen (sendte fotos af de få ting, der var) var nok til, at jeg følte mig sikker i handlen.
Bilen leveret 100 % klargjort og med 6 måneders total garanti.
Det var bare at sætte sig ind i bilen og køre den hjem.
6 måneder senere kontaktede jeg Kristian. Alt ok med bilen (nu kørt 101.000 km) Eneste anmærkning jeg havde - et par dioder i venstre baglygte var holdt op med virke.
Ny baglygte sendt med posten.
Kristian sagde, at jeg skulle køre til et lokalt værksted og få baglygte monteret. Regning retur til CAL i Hårby.
Jeg har selv monteret baglygte - det tog 10 min.. så ingen regning til CAL i Haarby.
Købte en "ny" peugeot 208 hdi 1,6 100…
Købte en "ny" peugeot 208 hdi 1,6 100 hk,Ved CAL odense NV. Den var fra 2018. jeg var glad for ikke skulle køre i gamle biler mere. Udsalgsprisen var 129900 kr. De lavede en go pris, så jeg sagde ja, til handelen.
125000 kr
Jeg havde nogen ønsker, mht nogen vinterfælge og alufælge, hvor sælger lovede at ringe retur, det gjorde han aldrig. (første skuffelse)
Desværre havde bilen en fejl/transmissions lyd i gearkassen (fra 68-90 km/t) jeg kører kun landevejs kørsel, så lyden gik mig på.
Jeg sagde til sælger,efter 3 dage at jeg ville ha min gamle bil igen, og handelen skulle gå tilbage.
Dette var ikke en mulighed, men de kunne tilbyde mig 15000 kr, mindre end prisen, som jeg havde givet.
Jeg havde kørt 1300 km. ( 11.5 kr pr km)
En anden mulighed de kunne tilbyde, var at jeg købte en anden bil i deres sortiment. Jeg prøvede 3 andre 208 hdi, men de hylede alle i gearkassen. Prøvede en Golf 7, en Audi A1, og en peugeot 308
Peugeot 308 var jeg interesseret i. kørte super godt
Udsalgspris var 139900, altså 10000 kr mere end min udsalgspris.
Den karlsmarte salgs chef var iskold mht min dårlige handel.
20000 kr var bytteprisen
de ville ikke gi mere da priserne var faldet på peugeot, erne, (jeg havde haft den 1 måned)
Det endte med en bil der var 6 år ældre, og 80000 km længere end min 208 (Audi A1) Kørte 1 dag, så lyste lamperne lystigt i indstrument bordet. Start/stop virkede heller ikke mere.Larm fra hjulleje (efter min mening/ikke peugeot,s mening)
Jeg spugte undervejs, en af de unge sælgere, hvorfor de ikke sagde til kunderne, at de larmede i gearkassen (208 hdi 100 Hk)
"så kunne de jo ikke sælge dem. " sagde han.
Men alt i alt endte det med at jeg fik en gammel bil igen, med masser af km. Øv ØV
Sælger sagde hele tiden at vi begge skulle være glad for handelen, men føler ikke helt han mente det seriøst
Når garantien på A1 er udløbet, sætter jeg ikke mine ben der mere.
Jeg var blevet advaret mod CAL, men lyttede desværre ikke
Har lige skiftet til vinterdæk, og opdaget at bagdækkene er slidt helt ned til slidmærker.
4 bolte i Forbro er løse ??? NYSYNET??
Gennemgået fra A til Z
Hvis du vil undgå at få en dårlig og…ADVARSEL
Hvis du vil undgå at få en dårlig og useriøs behandling, så hold dig langt væk fra Peugeot i Svendborg.
- Du ekspederes af unge uerfarne personer.
- Du kan ikke få kontakt til forretningsføreren - han gider ikke at svare, men lader eleven svare for sig!
- Du køber en bil med reklamationsret og umiddelbart efter købet gør opmærksom på en fejl/skade, der var der ved overdragelsen af bilen. De afviser og forsøger at få dig til at anmelde sagen til din forsikring.
Jeg afviser det, da det ligner forsikringssvindel og må nu selv betale udgiften og helt sikkert er det, at det ikke blive det firma, der kommer til at tjene på reparationen.
Da jeg nu erfarer, at den uerfarne sælger forsøger at skrive "en historie", vil jeg af hensyn til evt. kommende kunder beskrive forløbet:
Den 3.1.2019 bliver handelsaftalen afsluttet.
Jeg forventer nu, at vi ret hurtigt kan bytte bilerne, da vi er på vej på ferie. Sælgeren oplyser, at bilen nu skal "klargøres" inden vi får den. Han mener, at den først kan være klar den 10.1. - måske dog den 9.1.. Jeg anmoder om hurtigst mulig ombytning og ellers gerne efter den 1..2., hvor vi igen er hjemme efter ferie. Han fastholder, at overdragelsen skal ske inden vi tager på ferie.
Overdragelsen kommer nu til at ske i al hast den 10.1.
Vi sætter os ud i den nye bil og jeg ser et par små stenslag i forruden og overvejer, at gå ind til sælgeren igen og orientere om dette. Da stenslagene er meget små og efter min bedste overbevisning kan repareres og da min hustru oplyser, at der i forretningen står, at stenslag repareres uden beregning på de biler, de sælger, ja, så vælger vi at køre bilen hjem i carporten og tager på ferie. I reklamationsbestemmelserne tages der heller ikke forbehold overfor stenslag!
Da vi vender hjem fra ferie konstaterer vi, at det ene stenslag har udviklet sig.
Jeg kører ud til værkstedet den 4.2. for at få repareret bagrudeviskeren og for at få repareret stenslagene.
Stenslagene bliver ikke repareret den dag, men jeg får en tid den 7.2..
Det viser sig, at "det udviklende stenslag" ikke kan repareres og vil formentlig ende med, at frontruden skal skiftes.
Værkføreren opfordrer mig til at gå op i salgsafdelingen og tale med dem, da jeg lige har købt bilen.
Sælgeren er ikke tilstede den dag og jeg vender derfor tilbage den 8.2., hvor sælgeren ser stenslagene.
Jeg meddeler ham at vi stort set ikke har kørt i bilen, da vi - som han ved har været på ferie.
Han ved ikke, hvad han skal sige og gøre, men siger dog:
"Jeg stoler naturligvis på dig"
" Havde du bare kommet tilbage ned det sammme"
" Du kan bare anmelde det til din nye forsikring"
Da jeg afviser at misbruge min forsikring og da det er en skade der er omfattet af reklamationsretten, vil han undersøge, hvad de kan og vil.
Jeg prøver flere gange samme dag at få en afgørelse fra ham, men der går lang tid inden han vender tilbage med et svar om, at de ikke vil dække.
Herefter beder jeg ham få forretningsføreren til at ringe mig op. Til det siger sælger: "Det tror jeg IKKE at han vil"!!!!!
Forretningsføreren er altså tilstede!!!
Da forretningsføreren IKKE ringer sender jeg en mail til ham søndag, den 10.2, hvor sagsforløbet fremgår.
Den 11.2. ringer sælgeren mig op og under henvisning til min fremsendte mail meddeler han, at de ikke vil betale udskiftningen af ruden, men kan måske gøre det lidt billigere end normalt.
Hermed en den sag sat på plads.

www.cal.dk からの回答
Havde jeg dog bare tjekket herinde…
Havde jeg dog bare tjekket herinde først 😞
Jeg købte ny Peugeot 3008 over telefonen og kommer to timer væk fra for at afhente. Havde sagt om ikke vi kunne gennemgå al det formelle over en kop kaffe når jeg ankom....
Men der var jeg nok en anelse naiv, for der var ikke tid til kaffe ikke tid til jeg kunne læse låne betingelserne igennem (sendt til mig på mail da jeg var på vej) jeg måtte underskrive med nemid og håbe på det bedste. Alt hvad jeg stillede spørgsmål til blev besvaret med “kig i hæftet”, selv det aftagelige træk jeg havde bestilt lå blot i kuvert bagerst i bilen så kunne jeg jo ved lejlighed selv læse manualen og Selv montere til trods jeg havde betalt for dette skulle være ordnet.
Siger ikke der behøver være benzin på bil der har kørt 2km som total, men flad fornemmelse med ny bil der skriger på benzin på første køretur, så læg dog 500kr oveni prisen og sørg for bilen er fyldt?!
Jeg blev af jyske bank finans anbefalet at skrive hele forløbet til direktøren, hans svar retur “det er taget til efterretning” intet andet. Jeg endte med at gøre brug af min fortrydelsesfrist på lånet idet vejledningen var helt hen i vejret.
Jeg tror vitterligt man skal lede længe efter sådan en ringe lyst til kundeservice både fra salgsafd og ligegyldighed fra ledelse. Anbefaler på ingen måder!
Nej jeg var ikke besværlig kunde tværtimod, havde ikke engang prøvekørt bilen hos CAL, kom blot for at afhente få en kop kaffe og få 5min professionel vejledning.
Aldrig mere!
Super fin modtagelse og dialog
Super fin modtagelse og dialog omkring køb af en Peugeot 308. Kan anbefales : )
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg købte en bil af dem og nogle dage senere da jeg skulle hente bilen ringede jeg og blev informeret om at bilen ikke var klar. Jeg skulle selv ringe med nogle dages mellemrum og efter en uge fortalte de at de ikke havde reg. Attesten på bilen. Den næste måneder skulle jeg hele tiden ringe for at høre status og blev gang på gang informeret om at de ville ringe tilbage, men de ringede aldrig igen. Jeg måtte ikke annullere handlen og sad i klemme. Efter noget tid fik jeg en lånebil og medarbejderne var irriteret og ubehøvlet når man ringede ind til dem. Efter 5 uger fik jeg bilen men den var ikke serviceret eller synet som aftalt. Håndbremsen , bremsen og klimaanlæg var i stykker. Finansierings aftalen var heller ikke som lovet og da jeg fortalte at jeg var blevet lovet kompensation for hele forløbet af medarbejdern der havde solgt mig bilen blev dette afvist med besked om han jo ikke arbejder der mere. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle der, da de virkelig er usle og “brugtvognsælger af værste skuffe”. Jeg fortryder stadig den dag jeg gik ind i forretningen.
Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem!!!
Kan på ingen måde anbefale at handle her !!
Vi kontakter C.A.Larsen (Herning) og spørger om de vil tage vores bil i bytte , Vi indgår en aftale ( jeg tager fri fra job for at få lavet et stenslag i foruden efter aftale med sælger ) Vi aftaler at de får synet den bil vi skal købe , og er klar til at vi henter den torsdag . Så er der taget fri fra job torsdag , Ringer lige en ekstra gang til sælgeren Simon da vi hver gang han lovede at ringe tilbage til os ikke holdt sin aftale .
Lige for at dobbelt tjekke da vi skal køre fra Pandrup til Herning , Men da jeg ringer får jeg til min store overraskelse at den er solgt ?????
JEG HAR ALDRIG oplevet så dårlig service , her står vi og har planlagt bil ferie
det er jo ikke 100 kr vi snakker om men mange tusinde kroner .
Sørgeligt
Overhovedet ingen rabat på bilkøb
Var på udkig efter en ny bil og havde udtænkt mig den nye c4 cactus men også måske den nye Peugeot 308 så valgte først CAL i ringe og ja var da heldigt at sælgeren kunne annullere den købsaftale det gik lige hurtigt nok med at få mig kastet ud i mht cactus.. de ku tage min bil i bytte (en jeg betaler af på) og få mig ud af den men rabat på cactus næ det var der ingen af..
Prøvede CAL i Odense NV men som for nogle måneder tidligere var oplevelsen ringe godt fik Jeg prøvekørt dengang en Peugeot 2008 men havde ikke til udbetaling og havde ikke råd til 3000 pr måned.. jeg så så nogle måneder senere på en 308er og cactus samt prøvekørte.. min mor og jeg var skuffede fordi en pæn mand var den der tog imod os men desværre var det indehaver så han ku ikke sælge nogen bil men det ku ham Karsten.. samme som jeg talte med måneder forinden..
Bad om regnskab for både 308 og cactus for det første fik jeg 2 stk papir hvor der intet stod om model mærke osv ku selv gætte mig til at den dyreste var 308eren (Peugeot)
Jeg havde tidligere nægtet at købe ved karvil da jeg ikke brød mig om dem.. men Lasse reddde det hele.. for det første skulle CAL Ringe ha 45199 i udbetaling, CAL Odense Nv 56000 noget imens jeg ku slippe med 40.500 ved karvil samt at den månedlige ydelse og åop var mindre der.. ydermere var det samme antal år så jeg kom til at give noget mere i alt for cactussen ved CAL end ved karvil..
Synes ikke CAL er der jeg lige vil anbefale nogen til.. sælger ved Karvil fik lov at se regnestykket og måtte indrømme at de havde været hårde uden nogen former for rabat..
Og så virkede Karsten ikke synderlig interesseret i at sælge en bil her anden gang fordi jeg ikke lige havde til udbetaling for nogle måneder siden hvilket sådan set var det han gik mest op i end at give mig et ordentligt tilbud på de 2 biler og tage min daværende så jeg kom fri af den..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。