Har købt en Peugeot E3008 ved CAL i Viby. Selvom der har været lidt “bøvl” med bilen, så har værkstedet altid ydet en god service og holdt mig kørende. Specielt stor ros til Poul Henning og Søren - I... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
C.A. Larsen Viby J Købte en VW ID.3 i efteråret 2024 Der kom for nyligt end fejl på infotainmentskærmen, der desværre krævede en større reparation/udskiftning. Forhandleren har super flink til, uden... もっと見る
Meget dårlige oplevelse! Skriver for min far og vi begge er vrede over oplevelsen. Jeg har haft en bil til service i haarby, hvor de brugte 30 minutter på at lave et fuld 2års service + ud... もっと見る
Har købe en ec5 Aircross Citroen , og vil hermed max rose Martin Drejer og værkfører Mikkel, for den mest suveræne service, fantastisk i alle leder og kanter, for mit vedkommende kan jeg kun anbefale... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
CAL i Herning
CAL i Herning
Jeg har for nyligt benyttet den udvidet garanti som følger med, når man køber brugtvogn hos CAL i Herning.
- Det var en mindre ting jeg skulle have repareret, og værkstedet var hurtig til at få lokaliseret udbedret fejlen imens jeg ventede.
Jeg har faktisk ikke noget at sætte en finger på, og kan klart anbefale CAL til andre der overvejer at enten købe bil eller få deres eksisterende repareret. Imødekommende personale med forstand på behovsafdækning.
Har haft Peugeot 508SW til service hos …
Har haft Peugeot 508SW til service hos C.A. Larsen Automobiler - Peugeot Holstebro.
Her er hvad jeg har oplevet i kontakten til Indskriver.
09-12-17
Fik oplyst pris inden service, det blev end fordoblet da denne var udført. Altså kan det svare sig, at fravælge de autoriserede værksteder. Da moral og service især kan findes ved det lokale værksted.
11-12-17:
Er kontaktet efterfølgende af serviceleder. Som ikke mener dette er korrekt.
Fakta er altså at jeg personlig fremmødte for at få en pris og tid. Jeg spurgte på service og fik oplyst at der skulle skiftes tandrem og vandpumpe. Pris.: 4.900,- Bliver efterfølgende kontaktet, da bilen er på værkstedet, da man mener at bremser foran bør skiftes, samlet ville dette koste 14.000,- Noget rystet over den voldsomme divergens i prisen, fra det oplyste, fravælger jeg service af bremser og får oplyst at prisen så vil være 10.000,- Altså stadigvæk mere end end fordobling af hvad der blev oplyst ved personlig fremmøde hos Peugeot Holstebro.
Hvis prisen skulle være anderledes, er der altså oplysninger der mangler ved første orientering om omkostningerne for den planlagte service.
Altså fastholder jeg min dårlige oplevelse af kommunikationen og tilmed er det så fulgt op med en sviner per telefon fra Indskriver
Venter på et telefon Opkald med status …
Venter på et telefon Opkald med status på min bil som er til service og spiser olie. Har vente siden kl. 09.00 i morges. Men nu har jeg også kun ringet selv 2 gange for følge op unden at nogen kunne svar på hvad der sker.
Købte for en halv år siden en ny 308
Købte for en halv år siden en ny 308, hos c.a. larsen i Herning, vi var kørt efter en 508, det viste sig at den stod i deres afdeling i Hårby på Fyn, sælgeren var absolut ikke interesseret i at sælge mig den, vi købte så en ny 308, sælgeren var bestemt ikke min kop tee, det tog en hel måned føren vi kunne hende den nye Bil. for over en uge siden sendte jeg en mail til deres værksted hvor jeg havde et par spørgsmål om den nye Bil, De har ikke vendt tilbage selv om det er over en uge siden. Jeg har handlet hos C.A Larsen 3 gange, første, sidste og eneste gang.
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse …
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om Bilhuset Ronald Carlsen, som ikke ville ordne en fejl på min bil på garantien, selvom der er fabriks garanti.
CAL Odense har lavet bilen til UG. Super god betjening fra værkstedet.
De følger op på service for at beholde garantien og jeg har intet hørt fra Bilhuset Ronald Carlsen.
Flinke og dygtigt personale!
Min bil blev i dag ordnet hos C.A. Larsens værksted i Svendborg! God service og godt håndværk til en rimelig pris! Jeg er fan og ny kunde.
Jeg har lige købt bil hos C.A
Jeg har lige købt bil hos C.A. Larsen i Svendborg. Efter den meget fine behandling jeg fik, er jeg ikke i
tvivl om hvor jeg handler bil næste gang igen Det eneste jeg kunne sætte en finger på er, at bilen gik
2 dage over leveringstiden.
Synstest
C.A. Larsen i Odense NV. havde sagt, at min bil ikke gik igennem synet, da der både var det ene og det andet i vejen. Det ville koste 15.000 at få lavet.
Derefter hørte jeg til en anden mekaniker for at få et tilbud. Han sagde, der er da intet i vejen med min bil.
Så fik jeg en bekendt, som også er mekaniker, til at kigge på bilen, og han sagde også, at der intet var i vejen med min bil.
Så nu er min bil lige blevet synet, og der var ingen problemer.
Nu påstår C.A. Larsen gudhjælpemig at det er fordi syningshallerne sjusker.
Hold jer væk fra C.A. Larsen. De er nogle fuskere, som bare prøver at snyde bilejere.
Den dårligste service!
Jeg har simpelthen fået den mest ringe service ved køb af brugt bil hos CA Larsen i Odense NV!
Jeg køber en lettere brugt bil hos CA Larsen. Det skal siges at bilen har et par skrammer, buler og endda påbegyndende rust. Der udover står den på vinterhjul. I prisen får jeg forhandlet mig frem til at alle skrammer bilver repareret. Inkl. et par sommerhjul, som jeg ville få med ved afhentning af bilen.
Dagen kommer hvor bilen kan afhentes, jeg er selvfølgelig glad og krydser fingre for at alt er pænt lappet og fixet. Bilen holder på p-pladsen da vi kommer og alt er lavet. Dog spotter mit øje at ingen sommerhjul ligger i bilen, de kunne dog ligge i bagagerummet, tænker jeg. Nå .. på vej ud til bilen spørger jeg sælger om sommerhjulene ligger i bilen, det gjorde de naturligvis. Men Næææh nej der var ingen hjul.
Vi aftaler at sælger kontakter mig, da værkstedet lige havde lukket. Sælger får det til at lyde som om de ligger på værkstedet og derfor regner jeg med at høre fra ham inden for et par dage.
En uge går og jeg må selv kontakte dem, hvor ham spidser mig af med en lam undskyldning om at de ikke kan finde dem eller er kommet til at give dem væk med en anden bil. Hmm jeg undre mig! Nå men vi aftaler han lige får et par dage til at kigge efter dem. Der går yderligere en uge, hvor jeg igen må kontakte dem, men bliver spidset af med samme undskyldning. Nogle dage efter får jeg en SMS om at de er kommet til at give hjulene med i salget af en anden bil. Han lover selvfølgelig at skaffe nogle andre dæk.
Jeg kontakter dem IGEN efter en uge - for hvor lang tid kan det lige tage, tænker jeg. 3 uger bliver hurtigt til 1 måned og jeg kontakter dem IGEN, med en besked om at dækkene skulle sendes fra en af deres andre afdelinger og afleveres hos dem halvanden uge efter.
Endelig besked om afhentning, min far hentede dem da jeg selv var forhindret. Han kommer ind med åben sind, spørger efter sælgeren, fandt ham, hvor sælger pejer og blot siger "de ligger der" og vender ryggen til?!
Vi afhenter dækkene hos mine forældre, hvor vi opdager at 2 af dækkene både er slidt skævt, men også helt uden dækmøster i den ene side, der udover er det dæk fra 2009, dæk der altså er 8 år gamle. De var mildest talt ulovlige at køre med.
Vi kører der ud igen, men den sælger vi møder kan intet gøre, da det skal være ham jeg har købt bilen af jeg skal tale med. Får besked om at han er tilbage 3 dage efter... jeg venter selvfølgelig igen igen igen..
Han kontakter mig via SMS og vil finde to andre dæk. Men det er IGEN mig der må kontakte ham for at finde ud af hvad det sker. Får en SMS om at hjulene er til afhentning omkring halvanden uge efter, og at de vil ringe til mig, det er dog ikke ham der ringer.
Dagen kommer hvor jeg skal høre fra dem, det gør jeg dog også allerede om morgenen. Men får en standard besked fra CA Larsen, sådan en de sender ud til alle kunder, om at mine dæk er kommet hjem.
2 timer efter får jeg yderligere en standard besked om at jeg skal bestille en tid? Ringer et par dage efter, da jeg undre mig. Det var jo hele hjul jeg skulle have. - Men får koldt at vide i telefonen, at jeg kun skal bestille tid hvis jeg vil ha' dem sat på. Og jeg undre mig stadig. Jeg beslutter mig hurtigt mig for bare at hente dem, og håbe på at det er hele hjul, for så skal jeg nemlig ikke aldrig have mere med det firma og gøre! Her et par dage efter har jeg dog ikke afhentet dem endnu, så er spændt på at møde op der ude. Regner kun med at jeg kan forvente lige så ringe service som jeg hele tiden har fået!
Efter 2 måneder kan jeg forhåbentlig hente mine hjul. Kan kun sige at jeg er glad for at have det på skrift, at jeg skal have et par sommerhjul med i prisen!!!!
CA Larsen i Odense NV får på ingen måde mine anbefalinger!
Fik tilbudt prøvetur, men bilen kunne ikke køre ved fremmøde!
Jeg havde kig på et afhentningstilbud på en 207 SW.
Jeg skrev for at høre om bilen, og fik af salgschefen en mail, hvor der stod at jeg var "velkommen til at komme og prøve bilen".
Det gjorde jeg så i sidste weekend, hvor jeg tog toget fra Kbh, og min far kørte mig i møde fra Århus.
Hos CAL i Odense blev vi mødt af en sælger som straks forklarede at gearkasse og kobling på bilen ikke virkede. "Står det ikke i annoncen?" og nej, det gjorde det ikke.
Samtidig havde jeg fået at vide at jeg kunne komme og PRØVE bilen, men det er sgu svært når den ikke kan køre.
Jeg er med på at afhentningstilbud kan være fejlbehæftede, men det kan man da skrive højt og tydeligt i annoncen, og ikke mindst fortælle ved henvendelse.
Sælgeren ville få "annoncen rettet". Det er selvfølgelig stadig ikke sket.
Dybt useriøs virksomhed.
Grov behandling
Skriv "aldrig" betinget slutseddel hos dem, slet ikke hvis du er ung og uerfaren, det vil de jo gerne lige gøre som en service, så der ikke kommer andre og løber med bilen,de acceptere ikke et efterfølgene nej(pga af manglene finansering),ringer og truer med alverdens ting,sætter aldrig mine ben hos dem mere.Pegeot Svenborg.
Hurtig og god service hos Peugeot Haarby
Har fået top service på reparationer på min FIAT 500, god og hurtig betjening.
Peugeot i Haarby kan varmt anbefales.
Upålideligt og uprofessionelt
Dette er en anmeldelse for deres afdeling i Hasselager Allé 3
8260 Viby J.
Vi har købt en brugt Peugeot 107 hos C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S i Århus.Der har været flere skader på bilen ud over stenslaget i frontruden. Sælgeren har lovet, at alt vil blive repareret. Jeg forslog, at alle skader skulle skrives på slutsedlen, men sælgeren svarede, at det ikke er nødvendigt, fordi de ikke plejer at skrive det.
Da bilen skulle synes, fik jeg at vide, at bilen ikke kunne godkendes fordi der var stenslag i frontruden, og at bilen derfor var ulovlig registreret. De kunne ikke forstå hvordan bilen var blevet registreret med den skade i frontruden, og de rådede mig til, at jeg henvendte mig til C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S i Århus, så de kan rette op på fejlen. Da jeg gjorde det, fik jeg at vide , at sælgeren som solgte mig bilen, ikke længere arbejder hos dem, og at de skal undersøge om fejlen står skrevet på slutsedlen.
De lovede, at de vile kontakte mig i løbet af dagen med et svar – MEN DET GJORDE DE IKKE. Da jeg kontaktede dem over mail fik jeg et meget ubehøvlet svar, hvor de skrev, at de har travlt og hvis jeg ikke kunne vente, så ville de afvise anmodningen med det samme. Jeg svarede, at jeg ville vente – MEN DE UNDLOD ALLIGEVEL AT SVARE.
Jeg skrev igen og bad om et svar og klagevejledning – DER KOM INTET SVAR.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos C.A. LARSENS AUTOMOBILER A/S i Århus. De er MEGET upålidelige og de svarer ikke når man henvender sig til dem.
Helt igennem veludført
Da jeg lige har været igennem forløbet, at købe ny bil, har jeg været i kontakt med en del forhandlere, dette har været en blandet fornøjelse, men der er ingen tvivl om at cal i Hårby skinnede igennem ved Joachin Vesterdal. Super kompetent og behagelig sælger, uden skjulte dagsordner, kan helt sikkert anbefales. Det er ikke sidste gang jeg køber bil ved peugeot i Hårby
Helt igennem en god oplevelse
Jeg har været kunde hos C. A. Larsen i Odense i knap 20 år. Jeg har haft både nye og brugte bilmodeller - i alt 8 biler, som alle sammen er købt og serviceret hos C. A. Larsen. Både oplevelsen i salgsafdelingen og især på værkstedet har været positiv. Det kan nok ikke undgås at en brugt bil har fejl som følge af slitage. Sådanne fejl er værkstedet fair nok til at udbedre langt hen ad vejen. For nyligt stod jeg med en ny købt brugtbil med en slidt kobling. Værkføreren oplyste mig om at den slags sliddele ikke var omfattet af brugtvognsgarantien, men at de alligevel ville betale halvdelen af prisen ved en udskiftning, fordi de gerne ville have tilfredse kunder. Jeg synes det var utroligt fair, og slog til omgående. I det hele taget har min oplevelse af firmaet gennem alle tyve år været den samme. Kundemodtagelsen er venlige og gode til at give et overslag på en reparation. Og prisen holder hver gang! Hvis der under en service eller aftalt reparation dukker nye ting op der gør reparationen dyrere og mere omfattende, ringer værkstedet til kunden og indhenter tilsagn før der gøres noget. Ingen grimme overraskelser. Værkstedets mekanikere og teknikere er gode til at lokalisere fejl og udbedre dem. Hvis en reparation er trukket ud og ikke kan afsluttes til aftalt tid, har de ikke været blege for at udlevere en gratis lånebil til næste dag. Fantastisk service. Jeg har absolut ingen grund til at skifte hverken bilmærke eller leverandør. Peugeot får indimellem kritik, som jeg synes er uforståeligt. I tyve år har den dyreste reparation været 10.000 kr. - og det var endda inkl. serviceeftersyn og fire nye dæk.
Odense: Service ud over det sædvanlige
Min første "uheldige" oplevelse med CAL Odense forløb således:
Min 207 har været til service fredag og har fungeret fint indtil Onsdag morgen, hvor den så tilgengæld har smidt al olien på gaden, og bimler og bamler, bipper og bopper.
Så står man der...arbejde, børn der skal køres i skole og hvad har vi....blodtrykket stiger, og man tænker "skulle aldrig have købt fransk bil" og "mekanikere....uhhhha". Jeg varmer op til en god gang skæld-ud imens jeg ringer op til værkstedet, og jeg forventer egentlig at hænge i røret i 100 år for blot at komme i kontakt med en værksteds-mand der er relativt ligeglad med mit blodtryk. 2 dut i røret, og så sker dette...
Mig: Min bil har kastet op blablabla...
Værkfører: Hvor holder den? ....Hvornår skal du være på arbejde?
(har ikke engang fået lov at skælde ud endnu)
Mig: Derhjemme...skal være på arbejde snart-agtigt?!?
Værkfører: Vi kommer med en lånebil, og henter din bil senere.
Mig: Øh ok...det er sgu en aftale.
En time senere kommer lånebilen, og en time herefter bliver min bil hentet. Samme eftermiddag kan jeg hente den igen, men får besked på at trække en kop kaffe imens mekanikeren lige tager op på liften og checker en ekstra gang, om alt er som det skal være.
Iøvrigt er det værd at bemærke at bilen var nyvasket da jeg hentede den igen, og det trængte den virkelig til ;)
Gutterne på værkstedet i CAL Odense har da lige sikret sig ordren på rep af min 207'er indtil den skal skiftes, og det er da bestemt ikke utænkeligt at min næste bil skal købes der.
Tak for fantastisk service :)
god handel
Fin demostration af den nye bil og alt som aftalt.
en god gennemgang af bilen
Peugeot Haarby kan godt anbefales
Tilfredse kunder
Vi har leaset en 108 ved Peugeot i Hårby. Vi blev grundigt vejledt af Joachin Vesterdal hele vejen igennem, og vi er meget tilfredse med vores lille nye bil, passer perfekt til vores behov
Topklasse!
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos Peugeot i Haarby. Jeg handlede med Charlie fra start til slut, og der var ikke på noget tidspunkt, hvor jeg har været utilfreds med den service og behandling, som jeg fik af Charlie. Han gjorde meget ud af, at spørger mig om der var noget jeg ikke forstod/var i tvivl om, hvilket gjorde at jeg følte tryg ved købet af min nye 208'er.
God knude servies
Jeg har leaset en Peugeot 108 ved Peugoet Hårby. Jeg har talt med Joachin under forløbet. Han er god til at forklare regler omkring leasing af bil. Jeg kan kun anbefale Joachin. Det var hurtigt og nemt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。