レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har købt en Peugeot E3008 ved CAL i Viby. Selvom der har været lidt “bøvl” med bilen, så har værkstedet altid ydet en god service og holdt mig kørende. Specielt stor ros til Poul Henning og Søren - I... もっと見る

5つ星のうち5の評価

C.A. Larsen Viby J Købte en VW ID.3 i efteråret 2024 Der kom for nyligt end fejl på infotainmentskærmen, der desværre krævede en større reparation/udskiftning. Forhandleren har super flink til, uden... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Meget dårlige oplevelse! Skriver for min far og vi begge er vrede over oplevelsen. Jeg har haft en bil til service i haarby, hvor de brugte 30 minutter på at lave et fuld 2års service + ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har købe en ec5 Aircross Citroen , og vil hermed max rose Martin Drejer og værkfører Mikkel, for den mest suveræne service, fantastisk i alle leder og kanter, for mit vedkommende kan jeg kun anbefale... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Empatisk og i øjenhøjde

Jeg har leaset en Peugeot 108 gennem Peugoet Hårby hvor jeg har talt med Joachin gennem hele forløbet. Han er meget empatisk og troværdig. Jeg har ikke talt med de resterende sælgere i forretningen, men kan kun anbefale Joachin. :) Thums up..

2015年2月2日

Troværdige sælgere hos Peugeot Hårby, Fyn

Vi havde endelig besluttet os for at investere i en helt ny bil, og vi brugte en weekend på at besøge alle bilforhandlere i området, inden vi besluttede os.
Det var meget forskelligt hvordan bilsælgere så deres rolle, men hos Peugeot i Hårby traf vi nogle meget behagelige mennesker, som kunne lade os selv bestemme tempoet i beslutningen samtidig med, at de var klar med gode råd og vejledning, når vi havde brug for det.
Når den nye Peugeot 208 så kunne fås for 120000, og var den bedste bil vi havde prøvet, var valget ikke så svært.

2015年1月28日

Fantastisk!

Jeg købte min bil hos Joachin Vesterdal ved Peugeot i Haarby. Han kunne svare på alle mine spørgsmål, gav mig det bedste tilbud og selv da leveringen på bilen var forsinket var servicen i top!

Jeg anbefaler CAL i Haarby til alle. Jeg vil selv handle ved Joachin næste gang jeg skal købes bil.

God Service gange 2

Jeg har købt bil 2 gange ved Joachin Vesterdal. Flink sælger og ingen skjulte ting eller kedelige oplevelser. Begge gange købte jeg en 508 sw og begge har kørt som en drøm. Man går der fra og ved hvad man får. Dejligt at gå fra en forhandler uden en følelse af at man er blevet snydt :)

Så jeg kan kun anbefale at handle ved Peugeot i Haarby.

Topklasse! Peugeot Haarby

Jeg fik en super betjening inforbindelse med køb af bil.
Selvom det "bare" var en brugt Peugeot 107, så var Joachin Vesterdal ved Peugeot i Haarby, så venlig st levere bilen på min privat adresse, da jeg var forhindret i at hente den selv.
Når jeg har haft brug for info eller anden form for hjælp så har der altid været styr på tingene og Joachin har altid mødt mig med et smil og med godt humør, uanset hvad jeg har spurgt om. Ingen tvivl om hvor jeg handler bil næste gang.

Super tilfreds kunde.

Har handlet en nye 108 hos Joachin Vesterdal hos Peugeot Haarby, jeg er super tilfreds med servicen, intet at sætte en finger på, Ikke sidste gang jeg sætter mine ben hos dem.

www.cal.dk ロゴ

www.cal.dk からの回答

Tak for de fine ord Kent. Håber du bliver rigtig glad for din nye Peugeot 108. Vi glæder os til at se dig i butikken igen.

Ville handle her igen

Købte en nu peugeot 107 , fik en flot behandling og alt overholdt i forbindelse med aftaler med sælger, sælger var både flink og imødekommende , kunne ikke få bedre betjening, så alle de stjerner til sælger som jeg overhovedet kan give. Tak Karsten hos c a Larsen hans egedes vej Odense mvh marianne

2013年11月27日
5つ星のうち2の評価

Odense; Ubehagelig kontordame i salgsafdelingen og ringe klargøring af ny bil.

Har lige købt ny Peugeot 208. Har talt med kontordamen i telefon x 2. Mage til ubehageligt menneske skal man lede længe efter. Hun burde på et kursus i at tale ordentligt til ALLE kunder, også dem, der ikke har råd til de dyre biler. Og klargøringsmanden burde have en makker, så han ikke behøvede aflevere støvede, plettede spritnye biler til kunderne. Det er pinligt for sælgerne at skulle forklare for kunderne.

2013年7月16日

Værd at undgå

Denne anmeldelse drejer sig om CAL's afdeling i Silkeborg:

PEUGEOT SILKEBORG C.A. Larsen Automobiler A/S
Nyhøjvej 14
8600 Silkeborg

1) Beder om pris på reperation af gummiknapper til nøgle til Peugeot. Pris 1250,- "fordi nøglen skal omkodes". Jeg sagde nej tak og fandt derefter hele plastik-delen af nøglen inkl. gummiknapper på nettet til 200,-.

Da jeg fortæller om dette til en kollega, får jeg følgende historie om samme forhandler:
2) Beder om service til bil, inkl. skift af dæk. Der aftales at der skal sættes helt nye dæk på, fra samme årgang (2012). Da bilen afhentes af min kollegas kone, tjekker hun dækkets DOT-mærkning (uge/dato), og bemærker at dækket er for gammelt ift. aftalen. Svaret er ikke en undskyldning, men nogenlunde mundret "nå, det kunne du godt se?". En klokkeklar indrømmelse af at firmaet med vilje har forsøgt at snyde deres kunde.

Noget tyder på, at det er værd at undgå CAL, i Virklund ved Silkeborg.

2013年7月8日

Arrogant sælger

ville købe en bil - kommer tilbage efter en prøvetur - sælger kommer hen og siger "vil du bare aflevere nøgle"? nej, siger jeg var interesseret i bilen, hvor til han svare - JAH så må du vente til det bliver DIN tur eller komme tilbage en anden dag. Gik direkte ud og købte en HELT NY BIL, et helt andet sted.

Råd til sælger : spørg om man evt. vil have en kop kaffe mens man venter. Forstå at de ikke er de eneste der sælger biler i Dk.

Sætter aldrig mine ben der igen! Og lover alt og alle omkring mig heller ikke gør.

2012年3月4日
5つ星のうち2の評価

Flinke sælgere

Flinke sælgere der virkelig kan deres kram. Det er bare synd direktøren og værkstedet ikke kan finde ud af deres arbejde. Jeg købte en helt ny Peugeot 308 HDI. Mange besøg på værkstedet i form af garantireperationer. Jeg fandt dog ud af at CA Larsen ikke ville dække ekstramonteret udstyr, så lang tid det ikke var monteret hos CA Larsen
Jeg vælger aldrig CA Larsen igen og heller ikke Peugeot.

2011年3月8日

Trustpilot エクスペリエンス