Op het product is niks aan te merken; prima! De levertijd daarentegen (én de trage communicatie). Bij de bestelling stond dat de filter na ongeveer één week werd geleverd. Uiteindelijk zijn het meer d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Producten waren volgens de site op voorraad en zouden naar verwachting binnen 2 werkdagen geleverd zijn. Na een week gemaild, geen reactie. In de daaropvolgende weken nog eens 3 of 4 mails met verzoek... ãã£ãšèŠã
Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht in... ãã£ãšèŠã
Prima zaak. Overzichtelijke site. Ik heb een Marumi EXUS Circulair Polarisatiefilter 77 mm gekocht voor 109.95 euro. Ex verzendkosten ad 3.95. Bij elkaar prima prijs. Ik heb goede ervaring met dit fil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Filtermaat nog verkrijgbaar
Gelukkig hadden ze mijn filtermaat nog en niet eens voor de hoofdprijs. Dan neem je de verlengde levertijd voor lief. Nu is mijn cameratas klaar voor een werkbezoek aan Nieuw-Zeeland.
Zeer positieve ervaring
Zeer positieve ervaring. Veel keus in goede filters. Prima geprijsd.
Ik kreeg een mailtje of de combinatieâŠ
Ik kreeg een mailtje of de combinatie van filters en adapter ringen die ik had besteld wel klopte. Erg attent. Alles goed aangekomen en het werkt naar verwachting!
Bestellen was netje ingepakt
Bestellen was netje ingepakt, op tijd bezorgd en was overeenkomstig de foto en beschrijving op de website.
Prima product en prima service.
Goede ervaring; ik had een protect-filter besteld en maar bij het verzenden was iets mis gegaan. Na email contact werd direct actie ondernomen en 3 dagen later werd alsnog het protect-filter afgeleverd. Hele goede service dus. Dat is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend meer. Prima adres, een aanrader.
Product nooit mogen ontvangen.
Product nooit mogen ontvangen.
Heb een omnibounch besteld voor mijn Canon flitser.
Zou op voorraad zijn en afgelopen week zijn verstuurd.
Meerdere keren gemaild en gebeld maar geen reactie.
Mensen wees gewaarschuwd
Goed assortiment voor professionals
Ik was al een tijdje op zoek naar dit speciale B+W polarisatie filter. Bij vrijwel niemand was dit filter te koop maar door het brede assortiment van de camera filter store had ik het product snel in mijn bezit.
Goede service en heldere communicatie.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site. Snel en goed geleverd.
Betrouwbare en goede feedback
Betrouwbare en goede feedback, tijdens telefonisch contact over navraag van mijn bestelling.
Dit bedrijf heeft nog een andereâŠ
Dit bedrijf heeft nog een andere fotoshop. Op verzoek kon ik items combineren met een aparte factuur. Scheelt weer extra verzendkosten.
Prettige website met langeâŠ
Prettige website met lange productomschrijvingen die goed vertellen wat je wil weten.
Goed advies gekregen over B+W filters
Goed advies gekregen over B+W filters. Kom hier zeker vaker.
Geen terugbetaling voor product retour gestuurd
Hele slechte ervaring met Camerafilterstore.nl. Ik wil een product terugsturen. Volgens de algemene voorwaarden is er een bedenktijd van 14 dagen. Telefoon wordt niet beantwoord en ik krijg ook geen reactie aan drie e-mails. Uiteindelijk heb ik toch het product teruggestuurd maar ontvang nog steeds geen reactie. Ik weet niet hoe ik kan mijn geld terugkrijgen. Volgende stap is de Consumentenbond inschakelen.
Product onvoldoende omschreven
Product onvoldoende omschreven. Geen enkel contact mogelijk. Terugsturen ook niet mogelijk.
Goed verpakt verzonden
Goed verpakt verzonden. Binnen 2 dagen in huis.
Eerlijke prijzen, ruime keuze
Eerlijke prijzen, goede producten.
Na het niet leverbaar zijn van een besteld artikel is er een passend voorstel gedaan.
De handel voor elke fotograaf
Ik ben heel blij met deze firma, vooral omdat zij voor vele formaten, kleurenfilters hebben. Ik ben zelf zwart-wit fotograaf op film, waar kleurenfilters onontbeerlijk zijn. Ook de prijs hoeft geen obstakel te zijn. We gaan elkaar nog wel vaker treffen! Snelle en goeie service ditto.
Betaald en (nog) niet bezorgd.
Betaald, bevestiging, daarna een week geen enkele reactie. Telefonisch contact kwam niet tot stand. Mailtjes pas na twee keer een reactie. Ik had/heb mijn spullen na 10 dagen nog niet in huis. Ondanks een toezegging.
Heel vervelend. Teleurstellend vooral. Lijkt op een leverancier met één medewerker die het beloofde niet na kan komen. Ik koop hier niet snel meer. Jammer.
Op de website vond ik goed advies overâŠ
Op de website vond ik goed advies over polarisatiefilters. De zending was netjes verpakt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã