Wat een gemak! Zodra mijn dochter een bericht kreeg vanuit haar School waren wij meteen overtuigd van Campusshop.nl, zij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding op hun site. Wij hadden de... もっと見る
企業が回答しました
Heb meerdere laptops ondertussen bij hun gehaald. Ze zijn ontzettend betrouwbaar. Ik heb eerdere ervaringen gehad met een defecte laptop, die had ik naar hun opgestuurd maar konden ze niet repareren d... もっと見る
企業が回答しました
Alleen ervaring met bestellen nieuwe laptop voor school. Wilde eerste de nieuwste versie bestellen, maar was alleen met 8GB werkgeheugen te krijgen. Dat is niet meer van deze tijd. Dit was niet aan te... もっと見る
企業が回答しました
Wat een gemak! De school opzoeken en kijken welke laptop het meeste aan onze wensen voldoet. Snel geleverd, gekozen voor ‘start klaar maken’ en binnen 5 minuten was hij werk klaar en zat mijn dochter... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ben zo blij met mijn laptop en de hoes is ook heel erg safe.
En ook nog 1 jaar gratis norton!
Rekenmachine werkt ook top de muis is ook heel fijn.

Campusshop からの回答
De laptop was supersnel geleverd en ziet er prima uit.
Hij was goed verpakt.
Ook is de extra service handig. Zodat als er iets aan scheelt. Je het met hen kan oplossen.

Wat een gemak!
Zodra mijn dochter een bericht kreeg vanuit haar School waren wij meteen overtuigd van Campusshop.nl, zij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding op hun site. Wij hadden de keuze uit 2 verschillende organisaties, waar Campusshop met nek en schouders bovenuit stak.
Je kan namelijk op de site aangeven naar welke school je kind gaat waar aansluitend laptops zichtbaar worden welke goed aansluit op het lesmateriaal van daar.
Wij hebben de Asus Expertbook gekozen en deze werd de volgende dag meteen geleverd samen met de meebestelde HP muis, virusscanner en ook nog 4 jaar garantie tegen water en valschade!
Al met al top geregeld en zeker een aanrader!

Campusshop からの回答
De laptop was goed en met veel zorg afgeleverd en hij was snel bezorgd, De laptop is erg licht en heeft een mooi formaat om mee te nemen naar school. Genoeg opslag en aardig snel! Alles geinstaleerd aangeleverd. Top!

Campusshop からの回答
Snelle levering, makkelijk zelf een datum uitzoeken, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk om de juiste laptop uit te zoeken

Campusshop からの回答
het was best wel wat gedoe met de site maar als je ingelogd bent dan gaat het. De bezorging ging ook goed

Campusshop からの回答
Ik heb mijn laptop perfect binnen gekregen. De levering was ook heel snel. Ben er erg blij mee!!! Super goeie service👍🏽

Super goede serves!
Ze zijn ontzettend snel en je laptop komt al helemaal start klaar binnen, beter had het niet gekund. Echt helemaal top dus

Campusshop からの回答
We zijn tevreden over campus shop. Binnen 4 dagen hadden we de laptop binnen. Netjes verpakt.
En we hadden de start klaar service erbij gedaan. Kun je meteen aan de slag. Wrg fijn

Campusshop からの回答
Het was erg gemakkelijk om een laptop uit te zoeken voor de nieuwe opleiding. Zelf hebben we er weinig verstand van, maar het is op campusshop.nl erg gemakkelijk om de juiste laptop te vinden door je school op te zoeken en dan je opleiding er bij. Je krijgt dan laptops die aan de eisen van je opleiding voldoen. Afhankelijk wat je verder nog aan wensen hebt aan een laptop, heb je verschillende keuzes qua merk en prijs. Ideaal vinden wij de studentenservice, waarbij de laptop binnen een dag wordt opgehaald ter reparatie wanneer hij stuk zou gaan. Wij hebben ook de extra service voor een klein bedrag gekozen, zodat niet pas na een aantal werkdagen een leentoestel krijgen, maar gelijk. Een extra veilig idee. Verder kun je alles wat je verder nog zou wensen voor het gebruik gelijk meebestellen, oortjes, muis e.d.
Wij vinden het ook erg prettig dat de laptop op een door ons gekozen moment werd bezorgd. In ons geval de volgende al. Ik kan het zeker aanbevelen.

Campusshop からの回答
Goed voorhand geinformeerd. Laptop was makkelijk om te betsellen en super snel geleverd. Kwlaiteit is top en voor een eerlijke prijs.

Campusshop からの回答
Al meerdere ervaringen opgedaan met Campusshop (3 kinderen op het V.O). Duidelijke informatie vooraf op de bijeenkomst op het V.O. + scherpe prijzen en aantrekkelijke bijkomstigheden zoals de laptopverzekering (positieve ervaring mee!). Ook erg fijn dat ze de optie aanbieden om in maandelijkse termijnen te betalen!

Campusshop からの回答
Makkelijke site, snelle levering en betrouwbaar! Zou er zeker nog een keer iets bestellend

Campusshop からの回答
Snel geregeld Duidelijke site.Geen verborgen kosten als je besteld. Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Campusshop からの回答
Snelle levering en goede service alles werkt heel goed!! Heel erg blij mee!!

Campusshop からの回答
Redelijke makkelijke website met goede keuzehulp. Order snel geplaatst en geleverd.

Campusshop からの回答
De laptop kwam helemaal netjes aan met alle spullen die er bij hoorden. Het instellen van de laptop was ook geen probleem en werkt helemaal top!

Campusshop からの回答
Snelle levering, eerlijke prijs, goede service.
Wat beter kan is meer keuze (maar dat kan misschien ook door de school komen?)

Campusshop からの回答
Bestelling verliep gemakkelijk en de levering was supersnel; de volgende dag al! Geleverd in een doos met een leuke tekst, onze dochter heeft nog meer zin in haar start op de middelbare school!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。