Carsten KÞrelÊrer レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞreskole i Esbjerg og Varde, vi kÞrer i 3 x Audi A3. Vi har en af de laveste dumpeprocenter i området. Tilmeld dig nu og få dit kÞrekort hurtigst muligt.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

En fantastisk oplevelse hos Carsten

En fantastisk oplevelse hos Carsten KÞrelÊrer Skolen i Varde!

Jeg har netop fået mit kÞrekort, og det er takket vÊre den fantastiske undervisning og stÞtte fra Carsten KÞrelÊrer Skolen. Fra starten fÞlte jeg mig tryg og godt taget imod. Carsten og hans team er ikke kun utrolig dygtige, men også meget tålmodige og engagerede i at sikre, at man forstår både teori og praksis til fulde.

Teoritimernes struktur var klar og overskuelig, og Carsten var altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og forklare tingene igen, hvis det var nÞdvendigt. KÞretimerne var endnu bedre – Carsten er rolig, professionel og god til at give feedback, sÃ¥ man hele tiden forbedrer sig.

Det er tydeligt, at de brÊnder for at gÞre deres elever til sikre og selvsikre bilister. Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Carsten KÞrelÊrer Skolen til alle, der skal tage kÞrekort!

5/5 stjerner!

2025幎1月21日
5぀星のうち1の評䟡

Ville give -5 stjerne hvis man kunne.

Ja man kan jo kun give en stjerne som det mindste, kunne her godt have brugt -5. Min sÞn Marcus startede hos Carsten, hvor han fik at vide at Marcus havde ADHD og autisme, samt han var svagtseende, men han havde fået lÊgelige papir på han var i gruppen som kunne få kÞrekort.
Marcus gennemfÞrte alle teori timer, samt 14 kÞretimer.
Carsten påpegede at Marcus slingrede for meget når han kÞrte, så han mente ikke Marcus var i stand til at få kÞrekort det nÊvnte han nogle gange efter de sidste 3-4 kÞretimer, men syntes JEG skulle med ud og kÞre for at beslutte om Marcus skulle stoppe, da Carsten ikke selv ville tage ansvar så det blev aftalt til nÊste gang han skulle kÞre skulle jeg med for at tage beslutningen. Jeg kunne godt hÞre hvor vi var på vej hen, så inden Marcus skulle kÞre nÊste gang og jeg skulle med besluttede jeg/vi at Marcus skulle stoppe, og vi ville undersÞge mulighed for ny kÞrelÊre. og det blev så gjort hen over weekenden. Marcus startede hos KjÊrgaard kÞreskole, fik en kÞrelÊre som efter fÞrste kÞretime ikke kunne genkende Carstens udtalelser overhovedet og som kunne bruge tiden på sin elev og ikke sim mobiltelefon. så i dag står Marcus med sit kÞrekort i hånden.
Så KjÊrgaard KÞreskole i Varde kan klart anbefales med 5 stjerne, hvor i mod jeg ville Þnske man kunne give Carsten kÞrelÊre -5 stjerne da han slet ikke kan anbefales.

2024幎5月6日
Carsten KÞrelÊrer ロゎ

Carsten KÞrelÊrer からの回答

Hej Hp Knudsen. Jeg sagde til Marcus fra fÞrste kÞretime at han godt ville kunne få kÞrekort, men jeg var meget i tvivl om det ville vÊre forsvarligt efterfÞlgende.
Derefter kom du også med ind i billedet, hvor vi talte en del om det var forsvarligt, min assistent kÞrte med ham, og havde samme holding som jeg havde, at det simpel hen var for farligt.
Når Marcus stod i mit teori lokale kunne han ikke lÊse skiltene på butikker 100 m på den anden side af gaden. Så er det efter min mening for farligt at lade ham ham kÞre alene.
Du var selv med til at sige det var bedst han stoppede, så undrer mig lidt over det du skriver.
Men tillykke med kÞrekortet til Marcus.

Dygtige kÞrer-lÊrere

Vi har i husstanden + erhvervsmÊssigt brugt Carsten KÞrerlÊrer flere gange, altid super sÞd personale, til både teori og kÞrer-timer
Specielt de unge har haft stor glÊde af Britt's rolige tilgang og vejledning
De får bedste anbefalinger herfra

2024幎10月1日

Mangel på kommunikation

Manden har Ingen impati for sine elever, han kan pÃ¥ ingen mÃ¥de kommunikere med sine elever, han stresser dem og gÞr dem mega nervÞse nÃ¥r der kÞres kÞretime. Han er nedladen og taler uforstÃ¥elige dialekt. Han kan aldrig hente hans elever hjemme eller sÊtte dem af hjemme som alle andre kÞrelÊre😳 hvis eleven dumper er han ligeglad og kÞre bare, ikke noget med at snakke med eleven og mÃ¥ske lige give dem en hjÊlpen forstÃ¥else for hvorfor osv.. kan seriÞst ikke anbefale den kÞreskole

2024幎6月1日
Carsten KÞrelÊrer ロゎ

Carsten KÞrelÊrer からの回答

Hej Ann. Hvem er du? Du er ikke en af mine elever, men det lyder til du kender mig rigtig godt. Er du mor? Som har fået historien fra sit barn.?
Du mener jeg taler nedladende! Men du mÃ¥ godt skrive jeg har en uforstÃ¥elig dialekt.🀡.
Jeg er sÃ¥mÊnd bare sÞnderjyde.👍👍.
Har vÊret kÞrelÊrer i 27 Ã¥r. SÃ¥ der mÃ¥ vÊre nogen som forstÃ¥r mig😃 har stadig rigeligt at lave.
Du må jo kende en som er dumpet, jeg har ganske få der dumper. De får der dumper snakker jeg altid med bagefter, så ved ikke hvor du har det fra, eller hvem det drejer sig om.
Nu er det ikke alle kÞreskoler der henter elever hjemme. Jeg kunne sagtens hente dem hjemme, men jeg har nogen ruter lagt, så alle kÞrer samme steder, så ved jeg de kommer igennem det de skal. Skal hente en elev i feks hjertig. Så skal jeg bruge 15 min på at komme ind til byen, og 15 min tilbage, så er der 15 min til at kÞre rundkÞrsel.
Hvem bliver snydt?? Ikke mig, men eleven.
Vi henter også elever hjemme, og på div skoler, men vi ligger ikke og kÞre byen tynd.

Det nemmeste i hele verden er at skifte kÞreskole. Så det undrer mig det ikke er blevet gjort, hvis det har vÊret så dårligt.
Nogle af de 1 tals stjerner er nogen som måske burde se indad, eller finde ud af hvad der reelt er sket, i stedet for at sende aben videre.
Det er så nemt at side bag en skÊrm og gemme sig.
Hvorfor blev jeg ikke kontaktet mens kÞrekortet blev taget.
Du kunne jo have taget en tolk med, så du kunne forstå alt. 🙈😂

Carstens kÞreskole

Hej, jeg tog kÞrekort ved Carstens kÞreskole og jeg ville ikke anbefale carstens kÞreskole, da min oplevelse ikke var sÊrlig god. Tonen og stemningen var i det laveste niveau og hver gang jeg kÞrte bil med kÞrelÊreren gjorde manden mig meget stresset og presset. Han virket selv meget stresset og det resulteret i at han man ikke rigtigt kunne fÃ¥ en sÊrlig god oplevelse under kÞrsel eller i telefon hvis man snakker med ham. Kan ikke anbefales

2023幎11月1日
5぀星のうち2の評䟡

Carstens kÞreskole

Tog kÞrekort ved Carstens kÞreskole i varde, og bestod den her for cirka en måned siden. Ville ikke anbefale Carstens kÞreskole, da min oplevelse ikke var det bedste med kÞrelÊren. Hvis man er meget usikker på sin kÞrsel, er kÞrelÊren ikke den bedste. tålmodigheden er ikke den bedste og kÞrelÊrens fulde opmÊrksomhed får man ikke. Når man skal ud og kÞre kan man godt forvente at de snakker i telefonen når du kommer og imens du kÞrer. Kommunikationen med ekstra kÞrertimer er heller ikke det bedste, skulle betale eksta for kÞretimer jeg ikke vidste var ekstra kÞretimer, har selv hÞrt fra andre at de betalte ekstra for timer uden de vidste at det var ekstra timer. Tonen har vÊret fint nok bortset fra kÞreturen inden min kÞreprÞve blev jeg råbt af pga en fejl, gjorde mig meget nervÞs.

2022幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig oplevelse, kan ikke anbefales.

Har også haft dårlige oplevelser ved at tage kÞrekort her, hende jeg kÞrte med talte nedladende til mig lige fra starten, hvor hun råbte af mig at jeg skulle sidde rigtigt, som jeg derefter også gjorde men det stoppede hende ikke med at vÊre en pine, jeg har en del angst problemer som jeg også gjorde hende opmÊrksom på, og det er så slemt at jeg kastede op hjemme fra hver gang fÞr jeg skulle ud og kÞre, og der var en del episoder hvor det kom i spil, og hun var absolut ubehjÊlpsom og usympatiske hver gang.

Så hvis du har nogle af samme problemer er det her ikke en skole jeg kan anbefale, for mig er det dog en sjÊldenhed at mÞde mennesker med så stor mangel på sympati som blev vist ved Carsten KÞrelÊrer.
Det skal siges at jeg endte med at få mit kÞrekort, og at det her skete for noget tid siden, så jeg ved ikke om de er blevet bedre siden da, men det må dog siges at jeg aldrig kom til at fÞlge mig sikker ved at kÞre bil på grund af alle de dårlige oplevelser som jeg havde ved hende kÞrelÊren, og efter oplevelsen hos Carsten KÞrelÊrer gik der mindst 6 måneder fÞr jeg turde sÊtte mig ind i en bil som passagerer, og har endnu ikke turde vÊre den der kÞre i bilen selv om der er gået et par år.

2021幎11月7日

JEG KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE

JEG KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE CARSTEN KØRELÆRER Jeg bestod i gÃ¥r min kÞreprÞve efter et virkelig godt forlÞb ved Britt.
Britt har vÊret top fleksibel og virkelig rar at kÞre med. Alt er gået perfekt og jeg bestod jo i 1. omgang, så Britt har jo lÊrt god fra sig :-)

Kan kun anbefale denne kÞreskole til alle andre.
Mit forlÞb har vÊret helt perfekt og Britt har vÊret genial at have som kÞrelÊre.

2018幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Kan kun på det kraftigste fraråde alle

Kan kun pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de alle, at tage kÞrerkort her, unge mennesker bliver nedgjort og ligegyldig gjort - Det stopper ikke engang, selv om man finder en anden kÞrerlÊrer, at fÊrdiggÞre sit kÞrekort ved, til trods for at alt er betalt, og der ikke skyldes nogen penge - Det bliver kun vÊrre, Kan kun sige FY FOR POKKER MEGET DÅRLIG STIL. NÊste gang i bliver kontaktet af en forÊldre, der spÞrger til om i ogsÃ¥ kan hjÊlpe unge mennesker med dÃ¥rligt selvvÊrd, synes jeg helt Êrligt, at i skal bekende og sige at i ikke evner det. Mvh Betina (Meget utilfreds tidligere kunde)

2018幎6月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス