Cewe.no レビュー

9,538
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg elsker dere ❤️ bøkene er lette å lage på mobilen og har ett enkelt oppsett og mange fine design muligheter.God kvalitet på bildene som gjør bøkene fine.Har laget en del bøker hos dere.Mange fine f... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har bestilt en årkaldener, maken størrelse til en jeg kjøpte hos dere for ca.3 uker siden. Den fokk jeg levert i postkassen der jeg bor. Denne gangen må jeg hente den et eller annet sted. Sier der... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har kjøpt kalender herfra nå, men jeg kommer tilbake hvert år. Mor/bestemor må jo få julegaven sin! Cewe sin kalender er topp kvalitet og designmulighe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alltid fornøyd med Cewe. Bruker fast til album, men denne gangen bestilte jeg takkekort etter konfirmasjon. Valgte ekstra gull-dekor og det ble veldig flott og eksklusivt uten å "bli for mye". Veldig... もっと見る

企業情報

1. 写真現像サービス

Cewe.no について

当該企業による記述

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

当該企業による記述

(9,538)

過去12か月のレビュー数: 599件

レビューを書く

Hei Monika,

Takk for vurderingen. Vi er glade for at du hadde en god opplevelse og er veldig fornøyd med din ordre.

Enkelt

Hei Laila,

Takk for den positive vurderingen! Vi er glade for at vi kunne levere et resultat du er fornøyd med.

Rask levering, god kvalitet

Rask levering, meget god kvalitet på boka. Var overrasket over hvor god kvaliteten på papiret er

Hei Line,

Takk for din gode tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at bildeboken falt i smak, og ekstra fint at papirkvaliteten gjorde et så godt inntrykk. Små detaljer kan utgjøre en stor forskjell, og det er godt å vite at resultatet levde opp til forventningene.

5つ星のうち5の評価

Kjempe fine bildeklistremerker og bra…

Kjempe fine bildeklistremerker og bra pris🌸 Rask levering!

Hei Mette,

Takk for den fine anmeldelsen!
Hyggelig å høre at du er fornøyd med både bildeklistremerkene, prisen og leveringstiden. Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din – det setter vi stor pris på

5つ星のうち1の評価

Ekstremt dårlig kvalitet på bildene

Ekstremt dårlig kvalitet på bildene, skuffende.

2026年6月11日

Hei Anne,

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at du er veldig skuffet over kvalitet på bildene. Husk at du har 100% fornøyd garanti hos oss. Gjerne send oss en epost og forklar hva du ikke likte, så skal vi komme frem til en felles løsning hvor du blir fornøyd.

5つ星のうち3の評価

Billig og bra kvalitet på bildene

Billig og bra kvalitet på bildene, men det var noe lim mellom to av bildene sist gang vi bestilte. Så de to bildene ble ødelagt. Det er slikt som ikke skal skje

2026年7月22日
自発的なレビュー

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både pris og kvalitet på bildene, men det er leit å høre at bildene var limt sist du bestilte. Vi har en 100% fornøyd garanti som skal selvfølgelig dekke dette og hvis du ikke har vært i kontakt med oss angående dette, gjerne send oss en epost på support@cewe.no

5つ星のうち5の評価

Super kundeservice men helt forferdelig…

Super kundeservice men helt forferdelig opplevelse med Posten som to ganger sa at pakkene hadde blitt levert i postkassen selv om de ikke var der. De kunne heller ikke si noe om hvor pakken var elle nytt leveringsdato. Posten hørte heller ikke på CEWE som informerte om at pakkene var for store for postkassen vår. Senere kom det nye beskjeder fra Posten om at pakkene likevel var for store før postkassen vår (selv om de hadde sagt at de var levert) og derfor hadde blitt sent til et hentested. Har tidligere også hatt dårlig erfaring med Posten som ikke tar til seg tilbakemeldinger etter at de har gjort en feil, men denne gangen…..Jeg håper at dere bytter ut Posten med noen andre

2026年7月8日

Hei Mikael,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår. Samtidig er det leit å lese om utfordringene du opplevde med leveringen. Vi forstår godt at motstridende leveringsoppdateringer og usikkerhet rundt hvor pakken befinner seg, skaper frustrasjon.

Vi samarbeider med våre transportpartnere for å sikre en best mulig leveringsopplevelse, og tilbakemeldinger som din er viktige. Vi sørger for at denne erfaringen blir tatt videre slik at den kan brukes i det løpende forbedringsarbeidet.
Vi setter stor pris på at du valgte å bestille hos oss, og håper vi får muligheten til å gi deg en enda bedre totalopplevelse neste gang.

Fotobok

Bestilt flere ganger, meget fornøyd 😀. God kvalitet, lett å lage å redigere. Tipp topp 👌

2026年7月7日

Hei Ellen,

Tusen takk for din gode tilbakemelding. At du bestiller fra oss flere ganger og du er fornøyd med både kvalitet og brukervennligheten, gjør oss glad.

5つ星のうち5の評価

I det hele tatt veldig fornøyd med hele prosessen.

Det er en god stund siden jeg har brukt tjenesten. Synes alt har blitt en forbedring siden sist. Riktige farger. God kvalitet. Raskt. Bra pris. I det hele tatt, veldig fornøyd.

2026年7月4日

Hei Morten,

Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår oppgraderte utseende på vår tjeneste. Vi er også veldig glade for å høre at du er fornøyd med alt fra pris til kvalitet.

Good experience.

Using the site outside Norway was extremely easy, used it to ship stuff to my girlfriend and it was good and very good quality.

2026年7月2日

Hello Nathan,

Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear that ordering from outside Norway was easy and that your gift arrived with great quality. It's especially rewarding to know we could help you surprise your girlfriend. We truly appreciate your feedback and hope to help you create and share more special memories in the future!

Kind regards - Customer service

Fint

Top service and product.

2026年7月2日

Hei Mike,

Takk for din gode tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både servicen hos oss og produktet. Vi ønsker deg velkommen tilbake.

Supert firma

Supert firma, flott at en får bonus så jeg kan lagre gratis et år etter en handel 👍😀

2026年6月26日

Hei Else,

Takk for din gode tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er så fornøyd med oss og ønsker deg velkommen tilbake igjen.

Hei Kirsten,

Tusen takk for anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at både leveringstiden og kvaliteten på bildet levde opp til forventningene dine. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Du er alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår dersom vi kan hjelpe deg med noe.

Caroline
CEWE Fotoservice

5つ星のうち5の評価

Produktet jeg bestillte ble veldig bra

Produktet jeg bestillte ble veldig bra, egentlig bedre enn forventet da det var første gangen jeg brukte CEWE.
Litt prøving og feiling til å begynne med, men tok ikke lang tid før man fikk taket på det.
Kommer garantert til å lage flere fotobøker.

2026年5月22日

Hei Terje,
Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi er glade for at du er fornøyd med bestillingen din fra Cewe og håper du vil bestille flere fotoprodukter fra oss.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice Cewe
Hanna

Jeg er kjempefornøyd.

2026年6月23日

Hei Ann Kristin,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på å høre fra våre kunder.

Ta gjerne kontakt på support@cewe.no om vi kan hjelpe med noe.

5つ星のうち4の評価

Bilde

Ok framkalling

2026年7月7日

Hei Rune,

Takk for din anmeldelse.

Gi oss gjerne tilbakemelding på om vi kan forbedre noe med våre produkter på support@cewe.no

5つ星のうち1の評価

Feil bilde i custom puslespillet

Feil bilde i custom puslespillet, også utrulig vanskelig og få noen bilder inn, får hele tiden feilmelding om feil eller for stor oppløsning selv etter 10 forsøk med nedskalerng og redusering av kvalitet på bilde

2026年6月23日

Hei,
Beklager at ditt produkt ikke ble som forventet.

Vi har 100% fornøydgaranti som gir penger tilbake eller et nytt produkt. Ta kontakt på mail support@cewe.no så hjelper vi det videre der. Vi bistår også gjerne med problemer ved å designe produktet.

Kjempefine bildeprodukter (bestilte…

Kjempefine bildeprodukter (bestilte album og kopper), og veldig god kundeservice.

2026年6月20日

Hei Lisa Marie!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen om våre bildeprodukter. Så flott å høre at du er fornøyd med både albumene og koppene fra CEWE, og at du opplever vår kundeservice som god.

Vi setter stor pris på dine ord!

Vivi
CEWE kundeservice

Fint levert

Fint levert, og ingen problemer

2026年6月18日

Hei Ingeborg!

Takk for hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre at alt ble fint levert, og at du ikke opplevde noen problemer med din bestilling hos CEWE.

Vivi
CEWE kundeservice