䌁業情報

1. 理孊療法機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger mere end bare vand. Hos Chanson Danmark får du ioniseringsmaskiner, der producerer ioniseret, basisk vand fyldt med antioxidanter - for din sundhed, dit velvÊre og en Þget prÊstation. SÞger du en mulighed for rent vand? Vi har også filtereingssystemer til ethvert behov. Hos os får du god og nÊrvÊrende service, personlig vejledning og tilfredshedsgaranti på ioniseringsmaskinerne - vi VED, at vandet her fra virker!

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

Jeg har testet Chanson Royal, og jeg kan ikke anbefale den eller firmaet.

Jeg har testet en af jeres maskiner Chanson Royale i slutningen af 2017, jeg oplevede det ikke som en succes, blot blev min krop mere og mere stresset ved brug af denne maskine, jeg kÞrte ellers på den ph vÊrdi vi havde aftalt.
SÃ¥ snart jeg stoppede med og bruge jeres maskine, faldt min krop til ro igen.

Så noget tyde på, at dette produkt er en fis i en hornlygte, og alm vand gÞr lige så god gavn hvis ikke bedre endda. Da jeg ikke oplevede nogen forbedringen af helbredet efter 4 måneder, nÊrmere en forvÊrring.
Så for disse mennesker som tror/mener det virker, vil jeg nÊrmere sige, at det er placebo effekten der virker intet andet.

I har desvÊrre heller ikke ydet sÊrlig god kundeservice overfor mig, da jeg havde betalt for maskinen, var det ligesom om, at jeg gik i glemmebogen, og jeg hÞrte intet fra jer, selvom der blev lovet opfÞlgning osv. Og det mener jeg er katastrofalt, når man snakker om en maskine til nÊsten 20.000kroner.

Og jeg påpegede det endda flere gange, men lige lidt hjalp det, jeg oplevede at jeres glemmebog bliver brugt flittigt, hvertfald overfor mig.

Det var fÞrst da jeg sendte en meget kritisk klage til jer, i kom ud af fjerene, og der var det altså for sent. Jeg blev beskyldt for og vÊre psykisk syg, samt på medicin, og mere forkert kunne i ikke vÊre, fordi er der noget jeg er i mod, så er det medicin.

Grunden til i får 2 stjerner er, at vandet smagte fint, og ikke var så hårdt når fÞrst det var blevet renset. Men det er også det eneste plus ved jeres maskine.

En anden grund til, at det ikke kan blive til flere stjerner er, i flere gange ikke svarede på de mails jeg sendte til jer.

2018幎6月13日

Hej Bruno,

Annette her...

Jeg er virkelig ked af, hvis det oprigtigt er sådan, du fÞler, du er blevet behandlet af firmaet - og dermed af mig, eftersom det er mig, der har haft dig som kunde.
Der er altid to sider af samme sag, og den du beskriver her, kan jeg på ingen måder genkende fra vores interaktion. Jeg ved, at vores produkt er komplekst - og ikke mindst en stor investering for langt de fleste. Af samme grund sÊtter jeg en Êre i altid at vejlede, fÞlge op og tilbyde min hjÊlp til mine kunder og alle, der skulle have en interesse i vores produkter.

Det kommer derfor helt bag på mig, at du sidder tilbage med denne oplevelse. Hvis jeg har vÊret så uordenlig i vores relation og i vejledningen af dig, ville jeg Þnske, at du havde konfronteret mig med det. Du har fået mit private, direkte nummer, som jeg altid er på, vi er venner på Facebook og har skrevet sammen jÊvnligt på messenger, så jeg er ked af, hvis du fÞler dig glemt, for det har ikke vÊret min hensigt?

Du fÞler ikke, at vandet gjorde dig godt, og vÊlger derfor at gÞre brug af din fortrydelsesret, som ligger i tilfredshedsgarantien - det er jeg HELT okay med, og jeg fÞlte, at vi fik den lukket på god, venlig og hyggelig vis den dag, du kom med maskinen.

Jeg ved, du har prÞvet andet, som har hjulpet dig - det gÞr mig så glad, når nu jeg og ioniseringsmaskinen ikke kunne. Men det overrasker mig virkelig, når du skriver en anmeldelse som denne - den havde jeg ikke set komme.

Mange hilsner,

Annette
Chanson Danmark

Professionelt firma med engagerede medarbejdere.

Jeg oplever et professionelt firma med nogle engagerede medarbejdere som ved hvad de taler om. Synes at det er fint at man kan finde så mange videnskabelige tests på hjemmesiden, ligesom bruger manual som video er rigtig godt.
Oplever en god service og er godt tilfreds.

2018幎3月12日

Chanson Danmark からの回答

Mange tak, Charlotte. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt vejledt. :)

Kh. Maria

fantastisk

Jeg er virkelig imponeret over chanson. Efter at have dÞjet med eksem på hÊnder og i ansigtet er jeg faktisk fri for eksem nu. Efter 3 måneder med vandet er vi mere end fan herhjemme både store som små.
Og kÊmpe ros til de ansatte for gode råd og vejledning. Fantastisk service

2018幎3月8日

Chanson Danmark からの回答

Så fedt, Alice! Og mange tak for både stjerner og sÞde ord. Dejligt, at det har hjulpet dig.

Kh. Maria, Chanson

Chanson er et meget pålideligt og

Chanson er et meget pålideligt og trovÊrdigt foretagende, og det er jo også nÞdvendigt, når man beskÊftiger sig med sundhed. Man bliver behandlet professionelt af kompetente folk ved henvendelser af enhver art, og der bliver svaret på mails hurtigt. Når man investere i en ioniseringsmaskine er det et spÞrgsmål om tillid og trovÊrdighed, og det står Chanson for.

Chanson Danmark からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse, Eva. Det betyder rigtig meget, at du fÞler dig godt hjulpet. :)

Kh. Maria, Chanson

Super hjalp pÃ¥ min betÊndelse i slim

Super hjalp på min betÊndelse i slim sÊkken, jeg havde på min hofte efter jeg havde drukket vandet i 3 mdr.

Chanson Danmark からの回答

Tak for dine fine ord, Minna - dejligt, at det har hjulpet dig :)

Kh. Maria, Chanson

Super lÊkkert sundt og nÊrende vand

Super lÊkkert sundt og nÊrende vand. Forbedret sundhed og Þget prÊstation med cykeltrÊning 💊👏🏻⭐⭐⭐⭐⭐
Vi nyder det alle fem i vores familie og kan mÊrke og smage forskel fra alm . Postevand

Super service fra Chanson - altid sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere 😍💊

Chanson Danmark からの回答

Tusind tak for de fine ord, Alessia! Hvor er det bare fedt, at du oplever så mÊrkbar en optimering på begge områder. :D

Kh. Maria

Super god service

Chanson Danmark からの回答

Tak for det, Janne - også for de fem stjerner. Jeg er så glad for, at du er tilfreds med vores indsats :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。