Christiansminde レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige haft et 3 dages ophold pÃ¥ Christiansminde. Vi har besÞgt utroligt mange steder i Danmark, og prismÊssigt i forhold til kvalitet, er prisen for hÞj. VÊrelserne var fortrinlige, hvilket de ogs... もっず芋る

Jeg har bÃ¥de boet og spist pÃ¥ Christiansminde Hotel flere gange. For hver gang er service og kvalitet gÃ¥et ned. Men i aften var jeg alligevel chokeret. Vores bestillingen blev ikke leveret,... もっず芋る

Flot udsigt over Svendborg Sund. TÊt pÃ¥ dejlig badestrand med livredder. Nyttig hotellejlighed med masser af hÃ¥ndklÊder. Hotellet ligger pÃ¥ en skrÃ¥ning, hvilket betyder mange, mange trapper. Smilende... もっず芋る

Bestilt bord til aften, fast menu pga samtidig bryllup. Forret m varmrÞget laks var meget kold og uden den store smag. Hovedretten annonceret em oksemÞrbrad men kom som oksefilet. Overgjort i tid i s... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. 宿泊斜蚭
  3. ランチ レストラン
  4. スカンゞナビア料理店

圓該䌁業による蚘述

Oplev de Þjeblikke, du gerne vil have igen. Christiansminde ligger helt tÊt på strand og natur og ikke langt vÊk fra byen. Christiansminde er skabt for alle, der trÊnger til et godt sted at vÊre, et godt sted at lÊre, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du fÞle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har vÊret her fÞr. Hos os får du fÞlelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mÊrker vi alle den gode energi på stedet, og vi glÊder os til, at du som gÊst smittes af overskuddet. GÊstfrihed går aldrig af mode.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Noget skuffet.

Vi bookede vores ophold pÃ¥ Hotel Christiansminde gennem Riskov Bilferie og forventede et ophold og mad i den bedre ende af skalaen – isÊr til den pris der til trods for tilbudet blev betalt. Det blev desvÊrre en skuffelse.

Modtagelsen var alt andet end gÊstfri, og hotellet var ikke forberedt pÃ¥, at vi havde booket med hund – noget vi ellers havde aftalt pÃ¥ forhÃ¥nd.

Den inkluderede eftermiddagskaffe mÃ¥tte vi selv spÞrge efter. Til aften var der buffet, hvilket i sig selv er fint – men der var ingen tallerkner, og personalet (meget unge og tydeligt uerfarne) virkede forvirrede og uforberedte. Vi mÃ¥tte selv skifte tallerkner mellem retterne. BÊre beskidt service ud. GÞre opmÊrksom pÃ¥ at fadene var tomme. Desserten manglede osv.

Maden var kold, smagslÞs og tilberedt uden kÊrlighed og evne. Sejt sous-vide kÞd af virkelig dårlig kvalitet, lunken sovs, underkogte kartofler uden salt og en trifli dessert, der blev serveret på buffeten med en temperatur der matchede hovedretten. Lunken.
Alt i at en oplevelse at at man ikke er interesseret i at servere et godt måltid mad. Professionalismen udeblev bare sammen med evner og vilje.

Ærgeligt nÃ¥r man udadtil gerne vil vÊre et attraktivt hotel / restaurant.

Alt i alt en noget trist oplevelse. Hotel Christiansminde leverede under forventet niveau kraftigt trukket ned af deres restaurant Vi fÞler os snydt for hotel oplevelsen og den gode mad. Vi kommer desvÊrre nok ikke igen.

2025幎6月7日
自発的なレビュヌ

Har netop rejst mig fra bordet på

Har netop rejst mig fra bordet på restauranten og ligger allerede på vores faktisk ret dejlige vÊrelse med dårlig mave.
Jeg bestilte plads i restauranten til min kÊreste og mig for mange måneder siden. Faktisk så lÊnge siden at jeg var den fÞrste der bookede bord til i aften. Jeg spurgte om han ville sÞrge for at vi fik et dejligt bord. Dette kvitterede den flinke mand i telefonen for.
Da vi så ankommer, får vi det dårligste bord i hele restauranten, hvor det er helt op ad buffeten. Dette gjorde at min nakke kan fortÊlle hvordan alle buffet-gÊsters numser fÞles.
Jeg kommenterede vores bord for tjeneren, som kom med en forklaring om at det var pga sygdom at de ikke kunne Ã¥bne mere. Hun forholdt sig ikke til at vi havde booket for lÊnge siden, med Þnske om et dejligt bord. Hun sagde bare “at alle jo ikke kan sidde ved vinduet”.
Da det så kom til maden, har jeg aldrig oplevet råvarer Þdelagt så meget. Udkogte grÞntsager og en ribeye som var så tÞr og gennemstegt at man havde brug for deres vinmenu, som slet ikke passede sammen med maden.
Umiddelbart tÊnker jeg ikke at vi besÞger restauranten igen.
Men hotelvÊrelserne er dejlige og har intet med den ene stjerne at gÞre.

2025幎6月6日

Ang restauranten på Christiansminde i

Ang restauranten på Christiansminde i Svendborg:
SjÊldent har jeg vÊret ude for en sÃ¥ afsindig “oplevelse”
Underbemanding pÃ¥ al service- a la carte ret der var “Dagens Fangst “ men var et stk firkantet tÞrt stk pap og taget ud af fryseren til tilberedning?
A la carte blev man advaret om ca 20 min ventetid- vi ventede en time.
Restauranten er ganske enkelt en voldsom skuffelse - og som gÊst blot kan tilfÞjes 0 stjerner
Jeg har arbejdet i branchen i 14 år - og I skulle skamme Jer!

2025幎5月15日
自発的なレビュヌ

Juhuu for en pragtfuld oplevelse

Vi skulle på miniferie med vores handicappede bror/svoger, vi kommer fra SjÊlland og bror bor på plejehjem.
Vi kontakter/bestiller vÊrelse med et ekstra vÊrelse i rummet, til nÊvnte dato.
Da der også var brug for hjÊlpemidler, var der flere ting der skulle koordineres. Hotellet var behjÊlpelig med det også. Vi blev, når vi var i reception, spurgt om vi manglede noget eller når vi skulle aflevere affaldsposer, var hjÊlpen i nÊrheden. Ved afrejsedagen, skulle vi vente på hjemmeplejen som fÞrst kom ved 11 tiden, pga medicingivning. Dette kunne også lade sig gÞre. Al den venlighed gÞr, at vi godt vil komme igen. Det var så godt, ALLE var så imÞdekomne.

2025幎5月11日

Vi var 2 par som var meget spÊndte på

Vi var 2 par som var meget spÊndte pÃ¥ opholdet pÃ¥ Hotel Christiansminde fra 28-30 marts. Det var over alt forventning en af de bedste steder vi har vÊret. VÊrelser er store og rummelige, rene og med skÞnne farver og med balkon som vi ovenikÞbet ogsÃ¥ brugte da vejret var fantastisk, med det skÞnneste natur omkring os og med gÃ¥afstand til byen. Personale var og er kompetente, sÞde,friske,smilende og hjÊlpsomme, isÊr Daniella fra Italien gav os en god oplevelse indenfor mad og vin og den store glÊde hun havde for os og sÞrge for for de bedste fÞlelser for opholdet. Mange hilsner fra " Fanklubben vestjylland " 🥰😍🇩🇰🇩🇰🇩🇰

2025幎3月30日

Ganske skuffet men ok

Hotellet er fint, men man forventer lidt mere. For at starte når man ankommer, skulle det vÊre meget praktisk, at få en tjek list af alle tinge, der indeholder et luksus ophold. Jeg var nÞd at spÞrge om alt, hvor man får alle faciliteter, men vi mistede kaffe + kage, fordi de mente at det var på vÊrelse, men det var faktisk på restaurant ved 15 tiden, og på dette tidspunkt var vi ved siden af restauranten. Da jeg klagede om det, fik jeg vide, at de havde informeret så mange kunder, at de glemte at forklare det til mig. God undskyldning når man arbejder på et hotel. Man kunne informere lidt om område, steder at besÞge, hvor man må tage en bad, hvor ligger fitness center, osv. Maden af den 3-retters menu var ok, isÊr den hovedret men forret og dessert var meget normal. Man forventer lidt mere. Tjener var dog meget sÞde. Derudover var morgenmad ganske basisk bortset fra brÞd, der var fremragende. VÊrelset var dog rigtigt fint.

2024幎10月12日

Vi vender tilbage til Hotel Christiansminde

Chritiansminde giver stor lyst til at komme tilbage. Ophold som single i 2 dage efterfulgt af familieweekend med bÞrn ,teenagere, voksne inkl 1 hund - ialt 12. SkÞnt beliggende hotel lige ud til vandet i Svendborg. Erfaring med vÊrelse i Kuben med elevator, derpÃ¥ i stort vÊrelse med fin udsigt og terrasse i front og familien pÃ¥ 1. Sal bagved. Venligt og fleksibelt personale ikke mindst i receptionen. Fin behandling ogsÃ¥ som single i restauranten. Kokkens klÞgtige valg - forret og hovedret - var veltillavet med masser af protein og grÞnt. Hotellet har egen bade/bÃ¥debro og et fitnessrum. TÊt pÃ¥ findes rekreativt omrÃ¥de, hvor bÞrnene kunne spille fodbold inden tjek-ind tid. Et familiemedlem snuppede en lÞbetur over dÊmningen til ThurÞ fÞr morgenmad. Ud over Svendborgs attraktioner ligger Faaborg inden for rÊkkevidde med “Fynbomalernes” billeder pÃ¥ museet, og Arresten, som ikke mindst den yngste generation fandt interessant. P.g.a. broerne kan man relativt hurtig fÃ¥ et fÞrsteindtryk af TÃ¥singe og Langeland.
Vi var tre hold ,der straks havde planer i hovedet om at vende tilbage.

2024幎9月21日
自発的なレビュヌ

Christiansminde vinder på deres udsigt

Christiansminde vinder på deres udsigt og ok vÊrelser. Jeg vil dog nÊvne,at det enkelt vÊrelse min sÞn blev booket i,havde verdens mindste bruseniche,som ingen kunne vende sig i. VÊrelset havde alligevel en dobbelt seng,og det var slet ikke det vÊrd,at spare de kr på det.
Vores vÊrelser i kursus bygningen var noget mere lÊkre,dog manglede der afsÊtnings hylde pÃ¥ badevÊrelset til vores ting. Jeg savnede i den grad ogsÃ¥ et makeup spejl,som besvÊrliggjorde den daglige rutine .Jeg nÊvnte det i receptionen,og den unge kvinde ville tage det op med de andre 🙂

Den fÞrste aften havde vi bookede bord i restauranten,som har et meget lille/ ringe udvalg, som ikke gÞr du kan spise der i flere dage. Desuden var vi meget lidt begejstret over maden,som var kedelig- kÞnslÞs....og udefinerbar. Den Êrtesuppe der????Hvad pokker havde kokken kommet i den,smagte helt forfÊrdeligt. Kun vinen,brÞdet og desserten vandt point. Ikke noget gourmet her,og maden betyder immervÊk en del ved et ophold. Desuden skulle i vÊre lidt mere obs på skår i jeres porcelÊn og glas,som i anretter i på morgen buffeten. Hvordan det overhovedet kan komme ud,fatter jeg ikke. Jeres kaffe er også ganske forfÊrdelig. Jeg kan desvÊrre ikke sige vi kommer igen,for der mangler nogle skills på gastro siden,og den troede vi var meget bedre. Dog tak til det venlige personale.

2024幎7月25日
自発的なレビュヌ

Restauranten ligger med den skÞnneste

Restauranten ligger med den skÞnneste udsigt. Personalet sÞde og imÞdekommende. Men deres udgave af klassikeren “stjerneskud” var en trist affÊre. Lignede to smÃ¥ skiver pap med panering og smagte faktisk ogsÃ¥ sÃ¥dan. I sammenligning med hvad man fÃ¥r serveret af denne ret andre steder var det bÃ¥de for dyrt og for ringe. Ærgerligt.

2024幎7月15日

DÃ¥rlig servering

SkÞnne vÊrelser - men serveringen er absolut ikke noget at prale af. Deltog i et bryllup og der var ikke styr på hvem der havde fået mad. Flere gÊster ventede lang tid på sauce og kartofler. Dessertvin blev skÊnket op 20 min fÞr desserten kom. Der manglede glas og bestik ved bordet.
Synd for stedet ligger smukt.

2024幎6月22日

Havde bestilt 2 nÊtter med halvpension

Havde bestilt 2 nÊtter med halvpension. Vi var 6 personer og skulle bruge 3 dobbeltvÊrelser. Vi ankom lidt for tidligt og blev mÞdt af meget smilende og hjÊlpsomt personale og sådan var det under hele vores ophold. Fik lov at gå ind og drikke kaffe i restauranten til vores vÊrelser var klar. Fik de skÞnneste vÊrelser lige ved siden af hinanden og med udgang til åbent areal. Såvel morgenmad som aftensmad begge dage var en virkelig smagsfuld oplevelse. I får vores bedste anbefalinger og vi kommer igen.

2024幎5月23日

SkÞnt sted i svendborg

Min veninde og jeg skulle til festival og fandt dette skÞnne hotel. Fantastisk udsigt. Super flot og rent vÊrelse, med en dejlig hovedpude ( det kan tit vÊre et problem ) dejlig morgen buffet og betjeningen var helt i top. Vil anbefale det til dem jeg kender der skal til Svendborg og overnatte.

2024幎5月18日

Super lÊkkert hotel

Super lÊkkert hotel , rigtig god service og lÊkkert morgen og aftens mad . Hotellet ligger fantastisk og er man til lÊkkert natur og fred og ro så er Christiansminde stedet dejlig gå tur indtil Svendborg eller ThurÞ

2024幎5月21日

Horribel service

Vi bookede et dobbeltvÊrelse men der var kun redt op til 1 person + 1 håndklÊde. "Dobbeltsengen"var to enkeltsenge, der skred fra hinanden. Da vi fandt ud af, at der kun var rigget til til 1 person, var det for sent på aftenen at få nyt. Det var endda gået, hvis receptionisten den fÞlgende dag ved checkout på en eller anden måde havde villet kompensere os for, at vi ikke fik den vare, vi betalte for. Der skal så lidt til. Men vi fik blot et valent "Det beklager jeg". Vi kommer aldrig igen.

2024幎5月16日
自発的なレビュヌ

Vi var på weekendtur med familien og

Vi var på weekendtur med familien og var ialt 8 personer. Vi fik nogle flotte nye vÊrelser med nye badevÊrelser og med udgang til stor terrasse, hvor der var flot udsigt over Svendborg Sund. Personale i receptionen og restauranten var utrolig venlige. Maden var fin og velsmagende også morgenmaden, så vi var meget tilfreds allesammen.

2024幎4月19日
自発的なレビュヌ

HotelvÊrelset var ok men maden elendig.

HotelvÊrelset var ok, selvom der manglede afsÊtningsmuligheder (en hylde) i badevÊrelset.
Men maden til middag i restauranten var elendig. Kun én fiskeret eller 1 ret med et stykke stegt oksekÞd at vÊlge imellem. Og så pommes frites til. GrÞnt var 1 stÊngel aspargesbroccoli og 4-5 blade fra et rosenkål. Og kÞdet var elendigt. Fyldt med sener, fedt og brusk. Har aldrig tidligere oplevet noget så elendigt.
Synd med en så formidabel beliggenhed, at jeg ikke har lyst til at gÊste dem en anden gang.

2024幎1月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。