Christiansminde レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Har lige haft et 3 dages ophold pÃ¥ Christiansminde. Vi har besÞgt utroligt mange steder i Danmark, og prismÊssigt i forhold til kvalitet, er prisen for hÞj. VÊrelserne var fortrinlige, hvilket de ogs... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bÃ¥de boet og spist pÃ¥ Christiansminde Hotel flere gange. For hver gang er service og kvalitet gÃ¥et ned. Men i aften var jeg alligevel chokeret. Vores bestillingen blev ikke leveret,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Flot udsigt over Svendborg Sund. TÊt pÃ¥ dejlig badestrand med livredder. Nyttig hotellejlighed med masser af hÃ¥ndklÊder. Hotellet ligger pÃ¥ en skrÃ¥ning, hvilket betyder mange, mange trapper. Smilende... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestilt bord til aften, fast menu pga samtidig bryllup. Forret m varmrÞget laks var meget kold og uden den store smag. Hovedretten annonceret em oksemÞrbrad men kom som oksefilet. Overgjort i tid i s... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. 宿泊斜蚭
  3. ランチ レストラン
  4. スカンゞナビア料理店

圓該䌁業による蚘述

Oplev de Þjeblikke, du gerne vil have igen. Christiansminde ligger helt tÊt på strand og natur og ikke langt vÊk fra byen. Christiansminde er skabt for alle, der trÊnger til et godt sted at vÊre, et godt sted at lÊre, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du fÞle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har vÊret her fÞr. Hos os får du fÞlelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mÊrker vi alle den gode energi på stedet, og vi glÊder os til, at du som gÊst smittes af overskuddet. GÊstfrihed går aldrig af mode.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Har spist bedre steder for billigere

Har spist bedre steder for billigere penge.
Personalet var ikke sÊrligt venligt og imÞdekommende og borddÊkning var ikke udfÞrt som aftalt.
Maden smagte ok, men det var meget bistroagtigt, så jeg tÊnker det er beliggenheden og udsigten jeg har betalt for og ikke maden.
Det positive var at solen skinnede og vi fik Êren af at se delfinen.

2022幎6月16日

Kan ikke anbefales

Dyrt, nedslidt, total mangel på kvalitet ift. vÊrelserne. Udsigt lige over i en anden bygning. Vi kommer ikke igen!!
Restaurantens frokost er meget middelmådig, prisen harmonerer på ingen måde det, som blev serveret. Vi kommer ikke igen!!.
Anbefaling til andre: find et andet sted - der findes skÞnne steder i Svendborg. Alt på Christiansminde er discount bortset fra prisen.

2022幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Der er mange smukke steder i Svendborg...

...men jeg foreslår, at I finder et andet sted til jeres arrangement.
Jeg er gået fra imponeret til indigneret på knap en måned. Jeg har betalt mere end 14000 for et arrangement, jeg aldrig har afholdt, da jeg i 11. time, dagen fÞr min 50-års fÞdselsdag, testede positiv for Covid-19.
Jeg har brugt timer på at arrangere, og efterfÞlgende har jeg brugt timer på at afholde mÞder med og maile til hotellet i et forsÞg på at få en mere fair behandling.
Hotellet har på trods heraf opkrÊvet betaling for velkomstdrinken, der selvsagt aldrig blev serveret og for de kuverter kaffe/the, der var aftalt. Ydelser som for hotellet på ingen måde udgÞr en udgift.
KÊre Hotel Christiansminde: SignalvÊrdien er tydelig og klar. I blÞder i branchen, men til trods herfor er I ikke optaget af at arbejde på jeres image.
Det undrer mig, at I ikke tilbyder, at jeg fx kan hente maden lÞrdag, evt. det kÞd, der var taget fra frost. Alternativt kunne I have inviteret kommunens hjemlÞse pÃ¥ ”gratis mad” pÃ¥ min regning og pÃ¥ den mÃ¥de udvist et samfundssind. Mulighedsfeltet for jer har faktisk vÊret stort, men I efterlader hos mig indtrykket af, at I er interesseret i at fÃ¥ penge ind, ogsÃ¥ for arrangementer I ikke afholder. GrÃ¥digheden lÊnge leve
eller noget

2022幎3月22日

StÞj hele natten! :(

Vi skulle overnatte to voksne og en baby på hotel Christiansminde. Jeg vil gerne booke et familievÊrelse, og får at vide, der er et tilbage. Jeg snakker med den meget venlige receptionist om, at det skal vÊre sådan et vÊrelse, netop fordi vi har en baby med, og det bare skal vÊre et nemt og afslappende afbrÊk fra hverdagen. Det koster 2200kr, hvilket virker meget dyrt, men med lovning om havudsigt, må det vÊre sådan.
Vi bliver gjort opmÊrksomme på, at vi ikke kan spise i restauranten (der er fuldt booket), men at vi gerne må låne service til take away - fint nok.
Da vi ankommer, er receptionisten endnu engang venlig og hjÊlpsom. VÊrelset har en smuk udsigt, men er slet ikke pengene vÊrd. Det fremstår gammeldags og slidt.
Da vi gÃ¥r en aftentur, ser vi, der er mange feststemte mennesker med nissehuer pÃ¥ ved restauranten. Åh nej, tÊnker vi, men bliver enige om, at der mÃ¥ vÊre styr pÃ¥ det.
Vores vÊrelse ligger desvÊrre ret tÊt på restauranten og kl 01.15 bliver vi stadig holdt vågne af en tung bas.
Vi ringer til receptionen, men det er en meget bizar samtale. Hun kan godt forstÃ¥, vi er generet af stÞjen, og tilfÞjer, at det er hun ogsÃ¥ selv

Hun kan desvÊrre ikke gÞre noget ved det, men håber de vil skrue ned efter kl 2.
Vi har kun oplevet, at hoteller har meget klare regler om, hvordan fester skal afholdes: hvornår skal der skrues ned, hvor hÞjt må man spille og hvornår skal festen vÊre slut osv. men det har de altså ikke her.. Vi er meget overraskede, og det er nÊsten komisk (hvis vi altså ikke sad mere oppe med en baby end normalt!).
De nÊste par timer er der tung trafik af fulde mennesker foran vores dÞr, og vi får ikke sovet ret meget - suk!
NÊste morgen fortÊller jeg om nattens stÞj og bizarre håndtering af personalet i telefonen.
Det er de kede af, men siger, de aldrig kan vide, hvordan sådanne fester udvikler sig (hvad så med at lave nogle regler?!)
Jeg undrer mig over, receptionisten ikke sagde det, da jeg bookede. SÃ¥ havde vi aldrig booket et vÊrelse der. Men de henviser igen til, at de ikke kan styre festerne pÃ¥ hotellet
Jeg får vÊrelset til halv pris, og lovning på en gratis overnatning, som jeg vil modtage info om på mail.
Egentlig synes jeg ikke, jeg skal betale for at ligge sÞvnlÞs på et hotel, men kunne fornemme, vi ikke kom videre med den diskussion. Her efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget noget på mail, og fint for det.. Vi sover der ikke igen!
Øv! Kan ikke anbefales!

2021幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Svendborg’s dyreste vandrehjem !!!

Svendborg’s dyreste vandrehjem !!!
Ærligt ved ikke om der findes andre vandrehjem i Svendborg..
Men et hotel som reklamerer med restaurant med panorama udsigt, som ikke tager mod spisende gÊster, som vel og mÊrke har betalt 4700 for 3 overnatninger, her kan man så ikke forudsige at disse gÊster har tÊnkt sig at spise på hotellet,

Fik en lang forklaring om at de havde personalemangel hvorfor alt var booket for aftenenen.

Ok, kl var 13:30, sÃ¥ vi forespurgte om vi SÅ kunne kÞbe en let frokost idet vi sÃ¥ vidste Vi var pÃ¥lagt at spise aftensmad inde i Svendborg, men igen desvÊrre det have de ikke bemanding til uagtet at der alle steder stÃ¥r at kÞkkenet har Ã¥bent til 14:30 al’carte.

Lettere rystet tÊnkte vi, godt så al spisning Idag skal så ske i selve Svendborg, men så ville vi så bestille bord til de efterfÞlgende dage, men det var slet ikke muligt for alt var optaget, igen grundet de manglende personalemÊssige ressourcer.

Opholdet er bestilt for lÊnge siden, men ret skal vÊre ret vi fik en ny besked fra hotellet, 27/6, og nedenstående skal man lÊse som, du SKAL bestille bord i forvejen inden dit ophold.

Vi lÊser den som en vanlig tekst, så hotellet måske kan forudsige mersalg ud over det allerede betalte ophold

4700 for et vÊrelse i 3 dage med morgenmad er en fuldkommen ublu pris og slet ikke årsagen til man tager på et hotel med en restaurant med panoramaudsigt.

Vi valgte at fraflytte omgÃ¥ende og tage hjem igen, spÊndende om vi fÃ¥r 4700 tilbage eller de vil fastholde at det gebyr som hotellet afregner til booking.com det kommer vi selv til at “Êde” ud en spildt feriedag, samt 2 x bro SjÊlland/Fyn + 350 km i bil.

Den opfÞlgende Mail vi fik fra hotellet 27/6
“ Mange tak for din reservation til fredag d. 3. september 2021.

Check-in er muligt fra kl. 15.00 og ud-check er senest kl. 10.00.
I er velkommen til at spÞrger i receptionen om vÊrelset er klar lidt fÞr kl. 15.00.

Receptionen er åben fra kl. 07.00-22.00 - forventer du/I at ankomme efter kl. 22.30, bedes du kontakte receptionen på tlf.nr. +45 6221 9000.

Ønsker du at reservere bord i restauranten?
Vi anbefaler at reservere inden ankomst, for at garantere et ledigt bord.
Vi tager forbehold for eventuelle restriktioner og krav fra myndighederne, i hen. til restaurantbesÞg.

Vi glÊder os til at byde velkommen pÃ¥ Hotel Christiansminde.”

2021幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

1700,-kr for 1 overnatning på et slidt vÊrelse.

Havde 1 overnatning i uge 33.
Pris 1700,-kr
Udsigten var ind i et rÞdt tegltag.
VÊg til vÊg gulvtÊppe, som var fyldt med pletter.
Garderobe skabslåge var fyldt med ridser og afskalninger.
Det hvide bord, hvor der stod en elkedel, var fyldt med gule pletter.
I hjÞrnet af brusekabinen boede der en kÊmpe edderkop i et stort spind.
Derudover var der sort ml fliserne flere steder (skimmelsvamp?)
RengÞringen bankede på vores dÞr lidt fÞr kl 09.00 for at ville gÞre rent.
Et meget slidt vÊrelse, man ikke havde lyst til at opholde sig i.
Et vÊrelse som absolut ikke var 1700,-kr vÊrd.

2021幎8月23日
5぀星のうち4の評䟡

Vi var på et 5 dages ophold på hotellet

Vi var på et 5 dages ophold på hotellet i uge 29 og var yderst tilfredse.
Fin service, dejligt vÊrelse med fantastisk udsigt over Svendborgsund fra balkonen, rengÞring i top, lÊkker mad på restauranten, hvor vi spiste 2 af dagene. Personalet imÞdekommende og smilende.
Vi kan kun anbefale et ophold her og vender helt sikkert selv tilbage en anden gang.

2021幎8月6日
5぀星のうち1の評䟡

Blank afvisning af enlig gÊst, trods nÊsten tom restaurant

Da 2 generationer skulle på kajaktur, forestillede vi os at vores Bedstemor kunne sidde og nyde en middag på restaurantens balkon, og holde Þje med os andre på vandet, men vi blev desvÊrre klogere.

Hjemvendt fra kajakturen erfarer vi, at ikke nok med at ingen kom og henvendte sig til min mor, der pÊnt stod og ventede på at blive betjent, så kom der også 3 andre gÊster der havde bestilt bord, og blev betjent fordi de hÞjlydt gjorde opmÊrksom på bordbestillingen fÞr min mor.
Nej hele oplevelsen blev så toppet op med, at da min mor så endelig får kontakt, og spÞrger om der er bord til én person, bliver mÞdt med et forvirret blik og en afvisning, trods nÊsten tom restaurant på en mandag aften kl 18:30.

Sorry to say - men det er bare ikke godt nok, og på ingen måde et sted vi kan anbefale til andre, selv om vi ikke engang har smagt hvad kÞkkenet formår.

2021幎8月3日

En rigtig dårlig oplevelse

Dette var vores 4 ophold, og hver gang i en Junior Suite Seawiew.

Vi bestilte for et år siden et 3 dages ophold for 2 personer til en pris på kr. 4.990,- med et sÊrligt Þnske om en specifik junior Suite Seawiew. Dette blev også noteret på bekrÊftelsen, at vi havde Þnsket Suite nr. 9. Dette tager vi som udtryk for, at det er i orden.
Da vi ankom torsdag fÃ¥r vi udleveret nÞgler til en anden suite, uden at vi pÃ¥ forhÃ¥nd var informeret, og ej heller fik en forklaring pÃ¥, hvorfor vi ikke kunne fÃ¥ Suite nr. 9. Vi havde med andre ord ikke mulighed for at takke nej til opholdet. SÃ¥dan var det bare – take it or leave it.

Vi kommer så ind på vÊrelset, og ser til vores glÊde, at vores sÞn har bestilt en flaske vin samt en Þl, til at stå klar når vi ankom. Dejligt, vin og Þl stod i kÞleskabet. Vi skal så åbne flaskerne og går i tekÞkkenet for at hente en oplukker. Alle skabe og skuffer er tomme, intet service overhovedet. INTET. Så er det ikke nemt at åbne drikkevarerne.

Det lykkedes dog. For denne bestilling tillod man sig at opkrÊve kr. 470,- kr. Øllen kunne vi se, kostede 70,- kr. i restauranten, sÃ¥ vi betalte altsÃ¥ 400,- for en flaske vin – 4 glas. TYVERI!! (Hvis ovennÊvnte sÃ¥ var blevet serveret af en tjener og nydt ved et bord i restauranten kunne man forstÃ¥ prisen, men sat i et kÞleskab pÃ¥ vÊrelset er jo ren galimatias.)

Vi spÞrger så nÊste morgen i receptionen, hvorfor der ingen service er på vÊrelset, og får en forklaring omkring Corona, og at man 0-stiller vÊrelserne. Vi får så at vide, at vi kan låne en kasse med service, som de så vil stille uden for vÊrelsesdÞren. Kassens indhold stemte så heller ikke med indholdssedlen, hvilket de sagde var meget normalt. Hvorfor er det ikke klar ved ankomst? eller blot informerer gÊsterne herom ved ankomst.

I receptionen blev vi i Þvrigt fortalt, at disse suiter skal renoveres og tekÞkken bliver nedlagt – dette blev sÃ¥ afkrÊftet af en anden i receptionen. Man kan jo ikke andet end tÊnke den tanke, at det er for at fÃ¥ gÊsterne i restauranten, frem for man selv kan kreere lidt at spise pÃ¥ vÊrelset.

Morgenmaden? Hmm

Så ringe morgenmad på et 4 stjernet hotel har vi aldrig oplevet.
2 slags (Back Of) morgenboller som var så seje, at vi måtte bruge hÊnderne for at dele bollerne, 1 slags croissanter og 1 slags rugbrÞd med korn, det hele i bÞrnestÞrrelse. RÞrÊg, cocktailpÞlser og bacon koldt og kedeligt. Ingen variationer, opfyldning på hylderne og tilgang af personale en mangelvare, det samme hver morgen.
Da vi havde vores hund med på opholdet, havde vi arrangeret, at vores sÞn fik en opredning/overnatning fredag til lÞrdag for at passe vores hund, mens vi var i teatret, så den ikke skulle forstyrre de Þvrige gÊster på hotellet. Han henvendte sig i restauranten for at bestille et bord men blev afvist, han spurgte så om man kunne lave lidt mad, som han så kunne tage med og spise på vÊrelset, dette afviste restauranten fuldstÊndigt. Med stor undren og stor skuffelse måtte han undvÊre mad denne aften. Altså INGEN service/venlighed/imÞdekommenhed på trods af, at man er gÊst på hotellet.

LÞrdag middag var vi så naive at bestille bord til kl. 13.00 til frokost. Kom lidt fÞr tid, og fik et bord, kl. 13.00 bestilte vi vores frokost og drikkevare. 1 gang dagens fangst, 1 Cheeseburger og 1 stk. smÞrrebrÞd med fiskefilet.

Vi fik vores drikkevarer hurtigt, og så sad vi der og ventede. Der kom et stÞrre selskab efter os, de blev serviceret af op til flere tjenere, de fik både drikkevare og lÞbende mad ind, andre gÊster kom, fik deres mad, mens vi sad og ventede.
I perioden mens vi ventede, var der ingen tjenere, som henvendte sig ved vores bord.
Lige som vi havde besluttet at nu var det slut med at vente og skulle til at rejse os for at gå, kom vores mad. Da var klokken 13.55, altså havde vi ventet i 55 min.
1. Fiskefilet (som i Þvrigt var kold) Garneret med 10 rejer og en spiseske dressing til en pris á kr. 125,-. (Jeg har aldrig set noget så latterligt som en firkantet fiskefilet)
1. Cheeseburger (som i Þvrigt var kold) i bÞrnestÞrrelse ca. 120 gram kÞd, et par skiver lÞgringe, 1 delt skive bacon og lidt salatblade, hertil lidt pommes frites til en pris á kr. 185,-.
1. Dagens fangst var sejfisk, med 5 små kartofler og lidt grÞnt til en pris á kr. 225,-.

Jeg var simpelthen nÞd til at rejse mig fra bordet og gå udenfor, for at se, hvor mange Michelin stjerner denne restaurant havde med de vanvittige priser, men blev meget overrasket, der var INGEN stjerner. Så ringe mad og dårlig betjening til så vanvittige priser, skal man virkelig lede lÊnge efter.

2021幎7月20日

Hyggelig hotellejlighed m. altan

Flot udsigt over Svendborg Sund. TÊt på dejlig badestrand med livredder. Nyttig hotellejlighed med masser af håndklÊder. Hotellet ligger på en skråning, hvilket betyder mange, mange trapper. Smilende og elskvÊrdigt personale. Morgenmaden var tilfredsstillende, vi var aldrig hjemme til frokost, men middagsmaden havde de samme retter hver dag. Det var en fin restaurant, med priser derefter. Vi fejrede bryllupsdag to personer med god mad, vin og betjening. Hotellet blev betjent af en båd til Svendborg Midtby.

2021幎6月28日

Ufattelig dårlig service

Ufattelig dårlig service
Boet på hotellet fra 19-22/6. Morgenmaden i restauranten okay men fuldkommen ensformig dag efter dag og absolut ikke mere end en gennemsnitlig kvalitet.
Oplevede restauranten mandag aften, hvor vi havde bestilt bord kl. 18.30.
2 tjenere til at betjene 2 selskaber samt 5-6 andre borde med par/familier. Stresset og forjaget betjening. Lang ventetid både på menukort og på drikkevarer. Vi bestilte 3 retter samt tilhÞrende vinmenu.
Forret kommer inden for de fÞrste 20 min. - altså inden kl. 19.
Kl. 19.40 får vi vinen til hovedretten - og der sker ikke mere.
Kl. 20 spÞrger vi til hovedretten, ved at henvende os ved disken, for der er ingen betjening og ingen kommunikation fra de to ansattes side, og den stressede tjener siger "jeg rykker lige igen". "Det kommer om fem minutter".
15 minutter senere - stadig ingen kommunikation og ingen mad rejser vi os og betaler for forret og 2 glas vin. Undlader ikke at ytre vores utilfredshed, og tjeneren undskylder med personalemangel.
Vores svar er "så meld det ud" - "lad vÊre at tage gÊster ind, I ikke kan betjene".
MEGET DÅRLIG SERVICE!!!!!
SkÊrende kontrast til det hÞje prisniveau.
Kan ikke anbefales!!!

2021幎6月21日

Dyrt og dårligt.

Hotellet er uegnet for gangbesvÊrede. Tjek regningen på restauranten. Vi fik en to retters menu til 325 kr., men blev opkrÊvet for hver ret med i alt 400 kr. pr. person. Vandet på vÊrelset var rÞdbrunt pga rÞrskade, som vi ikke hÞrte om på forhånd. Morgenmaden var skrabet uden frugt. Vi kan bestemt ikke anbefale hotellet.

2021幎6月11日

tjener udviste liggyldighed.

tjener udviste liggyldighed.

Mandag den 24. maj, var vi et selskab på 14 pers. der skulle frokost på dette smukke sted, med den smukkeste udsigt.

NÊsten alle bestilte Stjerneskud.
DesvÊrre var ikke alle lige heldige med stÞrelsen på den stegte fisk. De fleste fik en alm. stÞrrelse og et par stykker fik noget der lignede en halestykke.

Da den kvindelige tjener kom til vores bord og spurgte om alt var i orden, nÊvnte vi det, og hun fik ogsÃ¥ syn for sagen. Hun kvitterede med et "NÅ" og vendte om og gik.
Ikke så meget som en lyd mere hÞrte vi, ej heller en reduktion i prisen.

En Êrgerlig oplevelse, på et sted vi alle ellers roste til skyerne, og som bestemt havde vÊret et ekstra besÞg vÊrd.
Men det har jeg slettet fra min gensyns-liste.
P.S.Maden smagte fantastisk

2021幎6月11日

LÞrdag aften i restauranten

LÞrdag aften i restauranten. Lutter nyt personale, + 40 Ã¥r. Alle tjenere uerfarne. Den fÞrste hvidvin vi bestilte, kunne tjeneren ikke finde. Vi bestilte sÃ¥ en anden - ved ophÊldning viste det sig, at den var rÞd 🀣 Vi fik en hvidvin, skÊnket op af tjeneren, meget store glas som rakte til de fÞrste 3 personer. SÃ¥ var flasken Tom. Der manglede vin til 2 gÊster, sÃ¥ vi mÃ¥tte bestille en flaske mere. Ingen styr pÃ¥ vores forretter, spurgte 4 gange om det samme
. BrÞdet der hÞrte til forretten kom til hovedretten, som vi ventede en time pÃ¥! Forret til 125 kr bestod af 2 hvide asparges, og en kÊmpe klump hollandaise sovs. Karse drysset pÃ¥. Aspargesen var meget bitter i enden, og absolut ikke 125 kr vÊrd! Vi troede, vi var med i skjult kamera, men det var ganske vist. Vi fik hovedret en time efter forretten - laaannng ventetid. Alt i alt ret skuffende.

2021幎6月9日
5぀星のうち2の評䟡

Uengageret personale og et vÊrelse med

Uengageret personale og et vÊrelse med udsigt til et rÞdt tegltag. Dertil et vÊrelse som var meget slidt og trÊt samt et lillebitte badevÊrelse, hvor toilettet bogstaveligt talt står inde i bruseren. Lever på ingen måde op til lÞfterne, de giver på deres website og er ikke pengene vÊrd

2021幎5月18日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil meget gerne anbefale Hotel

Jeg vil meget gerne anbefale Hotel Christiansminde som stedet, hvor man fester, fordi rammerne er fantastiske.
Vi har holdt konfirmation under Corona-restriktioner, som blev behandlet professionelt og sammen med en herlig udsigt, lyse og flotte lokaler samt god og venlig betjening og lÊkker mad gÞr, at 5 stjerner er afgivet.

2020幎11月15日

Et virkelig skuffende ophold

Et virkelig skuffende ophold, lever slet ikke op til beskrivelsen af hotellet. Valgt det pga. Der var dobbelt seng. Men da vi ankommer er der 2 meget hårde enkelts mand senge, både min mand og jeg har fået ond i ryggen. Morgenmaden var heller ikke noget at råbe hurra for. Den ene stjerne er for den sÞde medarbejder der tog imod os igår aftes.

2020幎10月11日

Udsigt i verdensklasse

Rigtig hyggeligt ophold med udsigt i verdensklasse! SÊrligt maden var helt sublim. Virkelig lÊkker og afstemt treretters menu af friske, lokale og sÊsonbestemte råvarer, lÊkker vinmenu til og god service. Venligt, smilende og hjÊlpsomt personale. Helt fint vÊrelse - dog noget stilforvirret indrettet! - men en god seng og der var ingen mangler eller noget.

2020幎9月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス