Çiçeksepeti レビュヌ 34

TrustScore 5段階評䟡の2

2.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

GEÇEN SENE ALDIGIM ÇIÇEKLERIN FIYATLARI BU SENE IKI KATI OLMUŞ,SADECE FIRSATCILIK ÇÜŞ DIYEBILIRIM ÖZEL GÜNLERIN, 20 eylÃŒl 2022 15:00 saatinde senesinde anneme iki çeşit kÃŒpeli tohumlari aldik... もっず芋る

䌁業情報

1. 花の宅配
  2. ビゞネス ギフト提䟛業者
  3. 花屋
  4. 生け花デザむナヌ
  5. 花垂堎
  6. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

TÃŒrkiye’nin öncÃŒ e-ticaret platformu Çiçeksepeti, 2006 yılından bu yana milyonlarca kullanıcıya mutluluk taşıyor. Geniş ÃŒrÃŒn yelpazemizle taze çiçeklerden dekoratif saksı bitkilerine, lezzetli yenilebilir çiçek, kek ve çikolata aranjmanlarından kişiye özel tasarım hediyelere kadar her zevke hitap eden ÃŒrÃŒnler sunuyoruz. Kullanıcılarımız doğum gÃŒnÃŒ, yıl dönÃŒmÃŒ veya geçmiş olsun gibi özel gÃŒnlere göre özelleştirilmiş kategorilerimiz aracılığıyla seçimlerini kolayca yapabilir ve TÃŒrkiye’nin her noktasına hızlı teslimat avantajından yararlanabilirler. Geniş Pazar Yeri: Binlerce ÌçÌncÃŒ taraf satıcının moda, elektronik ve kozmetik gibi kategorilerdeki ÃŒrÃŒnlerini milyonlarca mÌşteriyle buluşturuyoruz. Kurumsal ÇözÃŒmler: Şirketler için özel kurumsal hediye seçenekleri sunarak iş dÃŒnyasındaki bağları gÌçlendiriyoruz. Trustpilot ÃŒzerindeki deneyimleriniz, hizmet kalitemizi mÃŒkemmelleştirmek adına bizim için çok değerlidir.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Berbat mÌşteri hizmetleri.

17 Nisan’da sipariş verdim ve ödemesini yaptım. Kargo şirketinin sitesinde siparişin teslim edildiği görÃŒnÃŒyor ancak biz paketi hiçbir zaman teslim almadık. Üç haftadır sipariş bulunamadı ve bana hiçbir çözÃŒm sunulmadı. Birkaç mÌşteri temsilcisi siparişin tekrar gönderildiğini söyledi fakat hiçbir zaman takip numarası verilmedi.

BugÃŒn Semih isimli mÌşteri temsilcisi son talebimi tamamen görmezden geldi ve hiçbir işlem yapmadı. Gerçekten çok kötÃŒ bir hizmet. Bu mağazadan alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2026幎4月17日

ÇiçekSepeti ile yaşadığım deneyimden

ÇiçekSepeti ile yaşadığım deneyimden oldukça hayal kırıklığına uğradım. Evlilik yıldönÃŒmÃŒmÃŒzde eşime sÃŒrpriz yapmak için çiçek siparişi vermiştim, ancak maalesef çiçekler solmuş ve tazeliğini kaybetmiş şekilde teslim edildi. Bu durum ne yazık ki ilk kez de yaşanmıyor. Bu kadar özensiz olmayı anlamakta zorlanıyorum.

2026幎5月7日
5぀星のうち5の評䟡

I had a fantastic experience using

I had a fantastic experience using Ciceksepeti to send a birthday gift to a friend in Istanbul from abroad. I ordered an Olive Bonsai tree, and the entire process was seamless.

What impressed me most was the transparency: they sent a photo of the actual tree for my approval before it left the shop! The delivery was scheduled for the 9am-12pm slot, but they actually delivered it 30 minutes early, which was a great surprise. The tracking updates kept me informed at every stage. Using an international Visa card was hassle-free. Highly recommend them for reliable and high-quality gift delivery in Turkey!

2026幎2月9日
5぀星のうち1の評䟡

I ordered a service promising photo

I ordered a service promising photo confirmation before delivery, but received neither via email nor app. Despite follow-ups, responses were generic templates ignoring my specific issue—no photo, no solution offered.
Their reply acknowledged “negative feedback” vaguely but provided zero concrete actions or problem resolution. Deeply disappointed by unfulfilled promises and impersonal communication.

2026幎2月6日

Stressepeti

Cicek gonderirken bir insan bu kadar stress olur mu arkadas? 5 kere denedim. Bir tanesi haric hepsi sorunluydu. Saticiyla sorunu cozerseniz iyi. Ama kurum cicek sepeti tamamen rezalet. Ai yapay zekayla olusturulmus cevaplarla ayni seyi tekrar edip 0 emphati ve sorun cozme yetenekleri 0. Arkadas siz cicek isindesiniz hediye hizmetleri. Internet platform yonetimi uygulayip ice donuk emphatiden yoksun klavye kahramani calisanlarinizla bu iste uzun vadede basarili olamazsiniz. Gorseldeki resimle hic alakasi olmayan urun satip sonra bunlar canli cicek boyle olur diyecek kadar is ahlakindan yoksun bir platform. Eksik urun gondermek aliskanliklari. Kesinlikle alisverisi kesiyorum. Iade istediginiz zamanda para kesintisi uyguluyorlar. Asla alisveris yapmayacagim .

2025幎5月24日

Kusurlu ÃŒrÃŒn

Ciceksepeti.com dan eşimin doğum gÃŒnÃŒ için dört dallı orkide sipariş ettim fakat iş yerine bırakılan ÃŒrÃŒnÃŒn nir dalının kırık ve toprağa saplanmış olduğunu gördÃŒk. Derhal fotoğraf çekip şikayet kaydı açtırdık fakat birkaç kez kayıt açtırmamıza rağmen ancak 9 gÃŒn sonra döndÃŒler ve çiçekçiye sorduklarını onunla teslim ettiğinde öyle olmadığını ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Biz de gelen çiçeği daha almadan teslim edilen yerde dalı kırıp tekrar yerine yerleştirip sizi mi aradık diye sorduğunda maalesef bir şey yapamayız diye elimizden bir şey gelemez dediler. Ben de neden cezayı ben çekiyorum hatalı ÃŒrÃŒn aldım dediğimde konuyu kestirip attılar. Bir daha asla bu siteden ÃŒrÃŒn sipariş etmeyeceğim ve tÃŒm tanıdıklarıma ve hastalarıma bu olayı anlatıp onlarında bu siteyi kullanmamalarını söyleyeceğim.

2025幎3月3日

Awful experience

Awful experience. Placed an order for flowers but never received them. Customer support is totally unhelpful too - no response after filing complaints. Do not recommend!

2025幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Çiçek sepeti merand isimli satıcıdan

Çiçek sepeti merand isimli satıcıdan doğum gÃŒnÃŒ hediyesi olarak aynı gÃŒn telim garantili saat aldım. Bi ÃŒrÃŒn aynı gÃŒn gitti ama saat olarak kullanılamıyor çÌnkÃŒ kusurlu ve eksik ÃŒrÃŒn gönderilmiş. Bunun ÃŒzerine satıcının verdiği adrese servise gönderdik. Servisin 20 iş gÃŒnÃŒnde yapılır cevabına istinaden iade talep etmek için hem satıcı hem de çiçek sepetiyle görÌşmeye çalıştım. Çiçek sepeti dönÌş yapacaz diyor, satıcı cevap bile vermiyor. İkisinden de sonuç alamayınca ÃŒrÃŒne olumsuz yorum yaptım. Çiçek sepeti yorumumu yayınlayamayacagini söyledi. Yorumum:
'Bir sevdiginizi sevindirmek icin baska hediye alin. ne saticiyi ne urunu tavsiye etmiyorum. Urun hatali ve eksik geldi. Verilen adresteki servise gonderdik ama 20 is gununde yapilacagi soylendi. Sonrasinda iade icin saticiyla iletisime gectim, cevap vermiyor. cicek sepeti ise devamli donus saglanacanacagi yonunde bilgilendiriyor. dogum gunu hediyesini hem kusurlu gonderip hem de hic yardimci olmayarak, sorumluluk alip duzeltmeyerek satici adeta dolandirici gibi davraniyor.'

İş bunlarla bitmedi. Satıcı saati bugÃŒn kargo adresinde kayıtlı alıcıyla artık alakası olmayan eski adrese yollamış.

2025幎1月8日
5぀星のうち5の評䟡

I am satisfied with the service

I am satisfied with the service. It was my friend's birthday and I ordered flowers through this florist and sent them to her address (since I am in Germany and she is in Turkey). The bouquet was really beautiful!

2024幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス