AutovÊrkstedet CiPe:Care レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min Êldre Hyundai bliver også serviceret og repareret lÞbende på vÊrkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!

Min skolevogn stod af pÃ¥ et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjÊldent oplevet noget lignende. KÊmpe stor taknemlighed her... もっず芋る

Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret pÃ¥ to separate oplevelser. FÞrste gang fik jeg repareret en skade efter pÃ¥kÞrsel bagfra via min forsikr... もっず芋る

Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde kÞbt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

AutovÊrkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhÞrer den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, nÃ¥r vi giver dig gode rÃ¥d og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? TrÊnger den til ny forrude, nye dÊk eller bare et tjek? SÃ¥ blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, stÃ¥r i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben pÃ¥ jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og smÃ¥t. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sÞrger for at regningen er til at forstÃ¥. HUSK! VI HAR OGSÅ AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg GrÞnnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

FANTASTISK imÞdekommende service

FANTASTISK imÞdekommende service, og et fuldstÊndigt uprovokeret Þnske om, og vilje til; at strÊkke sig lÊngere for kunden, end man er forpligtet til, eller med rette kan forventes at vÊre.

I en tid hvor SERVICE forsvinder mere og mere ud af billedet, og ud af vores allesammens KUNDEoplevelser på tvÊrs af brancher - og hvor vi som forbrugere bliver nÞdt med det absolutte minimum en butik eller virksomhed kan slippe afsted med, at nÞjes med - så er det slående HVOR god servicen og kunde oplevelsen har vÊret hos CiPe Care i Odense.

Nu har jeg fÃ¥et lavet bil derinde en hÃ¥ndfuld gange, over de sidste 6 mÃ¥neder, og jeg kan ikke sÊtte en finger pÃ¥ vÊrkstedets arbejde - men det der fÃ¥r mig til at vende tilbage, gang pÃ¥ gang er oplevelsen af, at det er en virksomhed der helt Ã¥benlyst aktivt har skolet deres medarbejdere i kundeservice, og som har en klar holdning til at strÊkke sig sÃ¥ langt for kunden som muligt - OGSÅ nÃ¥r det ikke nÞdvendigvis giver dem selv en umiddelbar gevinst - men ganske simpelt bare fordi de KAN.

Senest stod jeg en Fredag eftermiddag kl. 15:00, med en bil der var brudt sammen og håret seriÞst i postkassen, da jeg jeg hverken havde fået hentet kone eller bÞrn.
Jeg ringede til CiPe Care, og selvom vÊrkstedet forlÊngst var gået på weekend, så var meldingen med et smil fra Jonas (der velsagtens er den mest reelle og sympatiske fyr du kan mÞde) :

"Kom ind med din bil, så finder jeg en lånebil til dig imens, så du kan komme ud og kÞre i weekenden....."

30-45 minutter senere da AutohjÊlp havde afleveret mig og min bil ved CiPe Care, sad jeg i en kundebil, og kunne fortsÊtte min dag.

WOW...... 🙂

Med de bedste anbefalinger herfra

Briann Lunding

2023幎9月29日

Cipecare Nyborg.

Cipecare Nyborg.
Super behagelig kundeservice, overskuelige priser, og så er de til at snakke med. Klart mit fortrukne vÊrksted.
MÃ¥ erkende at jeg ikke har noget skidt at sige om dem. Alt i alt rigtig god oplevelse.

2023幎4月18日
自発的なレビュヌ

Rigtig dÃ¥rlig service og grim adfÊrd

Rigtig dårlig service og grim adfÊrd fra personalet.
Jeg sender min bil ind til vÊrkstedet, efter en sammenstÞd med en anden bil. Når jeg får besked på at jeg kan hente bilen, lyser advarselstegnet. Jeg sender den ind igen. Da jeg så igen får besked på at bilen er fÊrdig, får jeg en bil hvor bremsesystemet lyser og med en kÊmpe rids i bilen.
Bilen er i dårlig stand efter at have modtaget den.

2022幎12月4日

Super god service

Jeg ved stort set intet om biler, ud over hvordan man kÞrer dem. Jeg frygtede derfor den dag, jeg skulle tage min fÞrste bil til mekanikeren, og om jeg ville blive snydt. Da jeg gik ind til CiPe:Care, blev jeg mÞdt af en venlig mand i receptionen, som lyttede til, hvad der var galt med bilen.

Få timer efter jeg afleverede bilen, fik jeg en sms om, at den var klar til at blive afhentet. Jeg frygtede en kÊmpe regning med en masse unÞdvendige ting, der skulle gÞres ved bilen. Det var ikke sagen, da de udelukkende har renset og poleret bremserne, og nu kÞrer den fint.

Jeg kan varmt anbefale CiPe:Care og kommer helt sikkert igen.

2022幎7月5日
自発的なレビュヌ

Cipe:care er altid klar med

Cipe:care er altid klar med information. Ringer og giver besked, når der er noget der ligger ud over det i forvejen aftalte. God service og venlig ekspedition, som det burde vÊre naturligt at få alle steder. Det eneste der trÊkker lidt ned, er at bilen ikke er rengjort hver gang.

2022幎6月28日
自発的なレビュヌ

CiPe:Care Nyborg har et hÞjt niveau

CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris.
Selvom man bor i KÞbenhavn er det fortsat det bedste sted at kÞre sin bil hen. Har netop fået lavet en stÞrre skade og fik kyndig og saglig vejledning i forlÞbet. Tak til Pajtim og Co.

2022幎4月29日