Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min Êldre Hyundai bliver også serviceret og repareret lÞbende på vÊrkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!
Min skolevogn stod af pÃ¥ et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjÊldent oplevet noget lignende. KÊmpe stor taknemlighed her... ãã£ãšèŠã
Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret pÃ¥ to separate oplevelser. FÞrste gang fik jeg repareret en skade efter pÃ¥kÞrsel bagfra via min forsikr... ãã£ãšèŠã
Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde kÞbt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AutovÊrkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhÞrer den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? TrÊnger den til ny forrude, nye dÊk eller bare et tjek? Så blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, står i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben på jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og småt. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sÞrger for at regningen er til at forstå. HUSK! VI HAR OGSà AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg GrÞnnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60
Ãsterbro 2, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- 66193900
- lh@cipecare.dk
- www.cipecare.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
HÞj service niveau
HÞj service niveau. Klare aftaler og god kommunikation.
Et super godt vÊrksted
Et super godt vÊrksted, Selv om jeg ikke kÞre fransk bil :) der er styr på tingene ;) er meget tilfreds
Fin kundeservice og altid flinke ogâŠ
Fin kundeservice og altid flinke og dygtige medarbejdere
Fantastisk vÊrksted god service fairâŠ
Fantastisk vÊrksted god service fair priser altid
god betjening
god betjening, venlig betjening og god service
God service
God service, god vejledning, fornuftige priser, ingen overraskelser uden aftale
Godsbehandling service i orden og JonasâŠ
Godsbehandling service i orden og Jonas ved vÊrksted i odense er bare supper og ikke miste så har den mit fokus af service er i top og at den behandling så anderledes person ikke igen og igen bliver gjort opmÊrksom på mit liv som man da jeg lever som kvinde og det skal de også have ug for fordi det er desvÊrre ikke mange sted man kommer and jeg lever som transkÞnnede og jeg hÞr "hvad kan man gÞr her" den sÊtning mÞder man aldrig fra Cipe Care ApS og de vil jeg sÊrlig rose hele personalt for den måde de tager mig som kunde på.
Virkelig god service!
Professionel service
Professionel service, hÞflig betjening og konkurrencedygtige priser.
Aftaler bliver holdt
Aftaler bliver holdt. tiden de skal bruge og pris....
Altid klar og informativ rÃ¥dgivning ogâŠ
Altid klar og informativ rådgivning og arbejde.
God service og rÃ¥dgivningð
Altid venlig og god service
God service hos CiPe:Care.
Vi får altid en helt fantastisk god behandling og 1. klasses service hos CiPe:Care, og kan kun anbefale at benytte deres vÊrksted.
Der er altid god service hos Martin iâŠ
Der er altid god service hos Martin i Cipe Care i Svendborg
Hurtigt og nemt,meget hjÊlpsom
Altid meget imÞdekommende
Altid meget imÞdekommende, hjÊlpsomme og lÞsningsorienteret til fornuftige og gode priser. De bedste anbefalinger herfra os.
Positive oplevelser
Hurtig, venlig og professionel behandling. Kan anbefales.
Altid en behagelig oplevelse
Altid en behagelig oplevelse. Hvis der skal laves ekstra på bilen, så bliver man altid kontaktet fÞrst, inden der bliver lavet noget på bilen. ImÞdekommende og smilende personale, der altid har tid til én. Fair priser.