Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min Êldre Hyundai bliver også serviceret og repareret lÞbende på vÊrkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!
Min skolevogn stod af pÃ¥ et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjÊldent oplevet noget lignende. KÊmpe stor taknemlighed her... ãã£ãšèŠã
Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret pÃ¥ to separate oplevelser. FÞrste gang fik jeg repareret en skade efter pÃ¥kÞrsel bagfra via min forsikr... ãã£ãšèŠã
Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde kÞbt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AutovÊrkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhÞrer den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? TrÊnger den til ny forrude, nye dÊk eller bare et tjek? Så blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, står i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben på jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og småt. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sÞrger for at regningen er til at forstå. HUSK! VI HAR OGSà AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg GrÞnnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60
Ãsterbro 2, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- 66193900
- lh@cipecare.dk
- www.cipecare.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
5 store stjerner herfra altid dejligâŠ
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
5 store stjerner fra mig âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har vÊret kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år!
Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. VÊrkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde.
Afleverer trygt min bil her.
Pajtim og John, er altid super venlige og imÞdekommende!
CiPe:Care er mit foretrukne vÊrksted
CiPe:Care har vÊret mit foretrukne vÊrksted siden 2007. Alle medarbejdere leverer en god og personlig service, priserne er rimelige, og stemningen er i top!
Fair priser og fremragende service.
Vi har brugt vÊrkstedet i Odense gennem mange år og er fuldt tilfredse med udfÞrelse af service og reparationer. VÊrkstedet laver det, der er aftalt, og vi får altid en pris, inden det laves.
Altid god service og behageligâŠ
Altid god service og behagelig betjening ved CIPE care i Nyborg.
Rigtig god service - bliver altid ringet op inden de begynder at reparerer noget, og hvad det kommer til at koste - for altid en lånebil når bilen er på vÊrksted - fornuftige priser, kan varmt anbefales.
Mvh Jan Albertsen
Aldrig har jeg vÊret et sted hvorâŠ
Aldrig har jeg vÊret et sted hvor service er så god :O Det vigtigste for mig er dog at man altid får besked fÞr der bliver lavet arbejde på billen som ikke var aftalt på forhånd. :)
Jeg har brugt CiPeCare i Nyborg gennemâŠ
Jeg har brugt CiPeCare i Nyborg gennem flere år, får altid den bedste service ved de planlagte eftersyn men også når der opstå akutte problemer.
Jeg bliver altid mÞdt med et smil og godt humÞr.
Har vÊret kunde hos CiPe:CareâŠ
Har vÊret kunde hos CiPe:Care (tidligere LH Bilcenter) Odense gennem mange år.
Startet med en Peugeot 406, VW Passat og nu VW Golf.
Fik anbefalet vÊrkstedet af min gamle mekaniker i Munkebo, og har aldrig fortrudt.
Der har vÊret mindre irritationer nogle få gange gennem årene, men CiPe:Care (forÞvrigt et irriterende navn som jeg aldrig har kunnet forliges med :) har altid villet rette op på de fejl de måtte komme til at lave.
Er der familie og gode venner som spÞrger om mekaniker, så anbefaler jeg altid trygt CiPe:Care Odense.
Dejligt vÊrksted med sjÊl
Har altid brugt CiPe:Care. Altid hurtig og god service. De mennesker som arbejder der, er altid flinke og til at snakke med! Gode priser og gode og sÞde mennesker. Det sÊtter jeg virkelig pris på!
Jeg har brugt CiPe:Care i flere år
Jeg har brugt CiPe:Care i flere år, både til firmaets varebiler og privat.
Service og reparationer altid til aftalt tid og pris.
Da jeg havde en skade på en varebil, klarede CiPe:Care's skades center alt! Jeg skulle ikke spekulere på omfanget eller dialogen med forsikringen. Fik lÞbende info, det er godt, når nu skaden er sket.
Jeg har brugt både Odense og Svendborg afdelingerne og har anbefalet til både erhverv og private og det gÞr jeg gerne igen.
Henrik Aaskov Eriksen.
CipeCare er altid klar til at hjÊlpeâŠ
CipeCare er altid klar til at hjÊlpe med enten vejledning eller reparation af bilen. De snyder aldrig med priserne - Êrlige og sÞde mennesker.
Kundeservice i top!
CiPe:Care er det vÊrksted hvor kundeservice og overholdelse af aftaler kommer i fÞrste rÊkke.
Et vÊrksted der sÊtter kunde og bil i fokus
Et vÊrksted der sÊtter kundens Þnsker og Þkonomi 110% i fokus, overholder de aftaler der er for Þkonomi og tid og til tider bedre. Personlig betjening og lÞbende dialog omkring bilen. Meget kunde venligt vÊrksted
AutovÊrksted som holder hvad de lover !
AutovÊrksted som holder hvad de lover !
Har brugt vÊrkstedet til service af min bil de sidste par år. Og kan kun anbefale det til andre.
Noget billigere end det mÊrkevÊrksted jeg tidligere brugte, og de holder hvad de lover.
Har lige fået repareret en kofanger, de var hurtige, effektive og der stod en gratis lånebil klar til mig.
SÞren
Vi har brugt Cipe:Care bÃ¥de tilâŠ
Vi har brugt Cipe:Care både til almindelig service, dÊkhotel og i forbindelse med skader, de yder en rigtig god service.
Vi fÞler os informeret undervejs, og får altid besked inden evt. rep. på bilerne.
Vi kan på det varmeste anbefale Cipe:Care, de har ovenikÞbet også mulighed for at tilbyde hente/bringeordning, hvilket gÞr at vores montÞrer ikke skal bruge tid på at kÞre bilen til service, den bliver bare hentet ved firmaet.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Cipe:Care
Fremragende kan kun anbefales!
Skulle til at kÞre på ferie og bilen braser sammen :( ringer til cipe-care
og for fat i en super sÞd vÊrkfÞre som vil kigge på den med det samme, de ryger straks to mekaniker på og får super hurtigt styr på sagerne, OG DET VAR IKKE ENGANG DYRT :) så kunne vi komme på ferie, vi takker vÊrkstedet for en super super god service og det er ikke sidste gang vi kommer der
Fantastisk kundebetjening
Altid meget fin service.
Altid meget fin service. Venlige personale, Til at tale med og behandler bilen perfekt.
Altid en fornÞjelse at hente bilen igen. Hurtig og ligetil. og til en fin pris.