DÃ¥rlig service i 3 butik i City 2. Personalet kunne ikke hjÊlpe mig med at overfÞre data fra min Samsung mobil telefon til en nyIPhone SE 128GB som jeg havde kÞbt en 3 butik. Jeg mÃ¥tte kÞre til NÊs... ãã£ãšèŠã
Jeg var her i formiddags og kÞbe en bubble tea. Betjeningen var dÃ¥rlig, og damen i kassen som lavede min bubble tea, havde Air pods i imens hun betjenende og lavede drikkevarende, hvilket sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har i dag, for fÞrste gang besÞgt Nordisk Film, i City2. Jeg er tilfreds og positivt overrasket. Plejer at bruge BigBio og er ogsÃ¥ der vÊldig tilfreds, i biffen i City2 er det bare lige den bekvemmeli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
City2 er ejet af Danske Shoppingcentre og har rÞdder helt tilbage til 1975, hvor City2 Ã¥bnede som et af de stÞrste shoppingcentre i Danmark. Danske Shoppingcentre ejer nogle af de stÞrste centre i Danmark med et samlet areal pÃ¥ ca. 500.000 kvm. Med flere end 78 millioner kunder Ã¥rligt og en samlet markedsandel pÃ¥ 24%, er Danske Shoppingcentre markedets stÞrste investor pÃ¥ centersiden. Fra starten fokuserede City2 primÊrt pÃ¥ familier med bÞrn. SÃ¥ledes var en af de fÞrste aktiviteter pÃ¥ City Torvet âVerdens lÊngste tegningâ, hvor besÞgende bÞrn kunne sÊtte deres prÊg pÃ¥ verdensrekorden. Siden centrets Ã¥bning i 1975 har der vÊret masser af projekter, byggerier og planer med City2, og i dag er der stadig masser af lys, luft og fokus pÃ¥ kunderne.
Cityringen 4, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
- Hej@city2.dk
- www.city2.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
igen igen og igen sÃ¥ hÞjt musik fraâŠ
igen igen og igen så hÞjt musik fra skÞjte banen og vi bliver gener helt fra Mc Donald luk det nu tak
Samlingspunkt for dårlige ting ..
City2 er samlingspunktet for mindreÃ¥rige og unge som gerne vil âvapeâ sammen, slÃ¥s og jeg ved ikke hvad. Kan slet ikke anbefale dette center, jo altsÃ¥ den har fine butikker osv. Men der er vanvittig mange unge grupper som bare rander rundt og gud ved hvad de laver.
Mit foreslag til city2 er at få noget mere overvågning, og flere vagter, som holder godt Þje med de unge som bare rander rundt frem og tilbage, dem som ikke besÞger butikker men bare står ude foran.
Bottom of the line er, at vi skal passe på unge mennesker, det nytter ikke noget at de gemmer sig i hjÞrnerne af centeret for at ryge.
Ingen ventetid og meget lÊkre sandwich
Ingen ventetid og meget lÊkre sandwich. God service fra personalet.
Vi kÞbte også en to-go salat med hjem, som var rigtig god.
Vi kommer snart tilbageð
Pókemon event var til grin
Pókemon event var til grin. det var helt skuffende, og det var slet ikke var det stod på teksten. Vi vil har vores penge tilbage!
Ok for at
Gå over og handle, men alle bÊnke er vÊk. Trist sted.
Helt seriÞst !!
Helt seriÞst !!! City2 er da bare et nederdrÊgtigt center. Der er så mange kliker af unge og det er super ubehageligt. De unger får lov til alt, uden vagterne gÞr noget. Mange andre centre får de unge slet ikke lov til og vÊre. Alt for beskidt og alt for meget larm. Der bliver kÞrt med el lÞbehjul og alm lÞbehjul inde i centeret, så man skal springe til siden for ikke at blive kÞrt ned eller ramt.
Er det virkeligt sådan et center skal vÊre ?
Ved at mange ikke ville sÊtte sine ben i city2.
Lukkede elevatorer
Vi holder af at vÊre i City2, men vi kan ikke komme op på 'Torvet' da begge elevatorer til Torvet nu er permanent lukket.
Elevatoren ved legeområdet har, forståeligt nok, vÊret lukket i årevis, årsagen er at der er legende bÞrn, så godt tÊnkt af City2 at lukke for den etage som Torvet er.
Men når det er sagt, så er det super Êrgeligt at den anden elevator i den modsatte ende nu også er permanent lukket, årsagen er tilsyneladende at Biografen har problemer med at folk går ned af trappen til biograferne uden at betale fÞrst, så det er forståeligt nok også problematisk.
Der er gangbesvÊrede der ikke kan komme på Torvet via trapper eller ramperne, vi kan bl.a. lide at kigge på tÞjudsalg og besÞge EspressoHouse.
Vi ville egentlig gerne i City2 i dag, men uden Torvet er det bare ikke lige så sjovt.
/Jonny
Jeg oplever et hÞjt stÞj niveau fraâŠ
Jeg oplever et hÞjt stÞj niveau fra bÞrn som er utilfreds.
Det er meget utilfredsstillende og irriterende at gå i storcenter hvor bÞrns gråd og lamaer er i centrum.
fejl på gavekort
fejl på gavekort. kundeservice er umulige at komme i kontakt med.

Kan ikke anbefales!
Min datter har fået et gavekort til city2, men da der er fejl på gavekortene(svar fra butikkerne), så kan de ikke bruges i de fleste butikker.
Informationen er ikke til at fÃ¥ kontakt med telefonisk. Super Êrgerligt med et gavekort der ikke kan bruges i de forretninger hun vilâŠ.

Luk.
Det er meget fint at der er begrÊnset gratis parkering. Men at lave 2 timer gratis parkering og derefter bÞde på 795 kr. i stedet for en time pris pr. time gÞr at jeg ikke kommer der igen. Jeg betaler gerne pr. Time fra fÞrste time hvis det er det men at man ikke har muligheden er helt vÊk

BUBBLE HOUSE
Jeg var her i formiddags og kÞbe en bubble tea.
Betjeningen var dårlig, og damen i kassen som lavede min bubble tea, havde Air pods i imens hun betjenende og lavede drikkevarende, hvilket så resulterede i at vi ikke kunne snakke til hende ordentligt.
Selve bubble teaâen smagte meget af vand, og prisen var alt for dyr!
Min veninde kÞbte en slush ice, som kun smagte af vand og sukker, og så var der kun 2 ud af 3 smage at vÊlge imellem.
Kommer nok ikke igen!

Bubbel House !!
Det her handler ikke om city bare blot om. Bubbel House det er forfÊrdeligt og MEGA nÊrigt men alt andet var mega godt syndes den burde fjernes !!

det var en FANTISTISK oplevelse
det var en FANTISTISK oplevelse. mennnnn auhemmmmmmmm det er lidt mid JK HA

LÃ GSUS biograf
Har i dag, for fÞrste gang besÞgt Nordisk Film, i City2. Jeg er tilfreds og positivt overrasket. Plejer at bruge BigBio og er også der vÊldig tilfreds, i biffen i City2 er det bare lige den bekvemmelighedsfaktor, at man også kan indstille nakkestÞtten på sÊdet foruden fÞdderne. OG temperaturen er passende. Là GSUS siger jeg bare.

City2 ããã®åç
Fin center men mangler flere butikkerâŠ
Fin center men mangler flere butikker og måske noget stemning??
Fint sted at shoppe
Fint sted at shoppe, og dejligt at de tager imod gavekort i butikkerne. Dog er der mange af butikkerne der har lukket synes jeg. Ãrgerligt.
Blev idag anklagede for at stjÊle
Blev idag anklagede for at stjÊle, en fremmed tog billeder af min bil og fortalt i telefon min nummerplade. Hun gav sig ikke til kende fÞr jeg sagde hva sker der.. Jeg har brugt 4 timer og utallige penge i jeres center for derefter at blive henvendt til som tyv. En undskyldning ville vÊre på sin plads, ja i kender min adresse da hun tog billedet af min bil, og måske skal i have lÊrt jeres ansatte hvordan man henvender sig hvis man har ondt over der bliver brugt penge i jeres center(blot fordi jeg ikke vil kÞbe poser i hver butik jeg er) og alligevel spÞrger personalet i hver butik vil i have bonnen med, gu ske lov havde jeg alle mine boner, dette burde ikke vÊre et spÞrgsmål. Men jeg må nok sige i bliver jeres egen lukning hvis ikke man som det mindste undskylder efter man kommer med falske anklager. Utrolig ubehageligt.. Kunne jeg give mindre stjerner ville jeg gÞre det.
Flotteste Center i DK