Simpelthen den bedste oplevelse, man kunne Þnske sig! SÞren er sÃ¥ god en underviser - super behagelig og tryg at kÞre med. Jeg meldte ud fra start, at jeg var en smule trafikskrÊk, og det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÞren har en dyb frustration over den aktuelle misforstÃ¥else. Bestillingen af kÞreprÞven var gennemfÞrt som aftalt. Det er dybt kritisabelt, at et enkelt telefonopkald skal have sÃ¥ voldsomme konsekven... ãã£ãšèŠã
Denne kÞreskole fÃ¥r en fremragende anmeldelse herfra. SÞren leverer et hÞjt fagligt niveau sammen med, at han gÞr undervisningen sjov. Jeg har nu bÃ¥de taget mit bilkÞrekort samt mc-kÞrekort hos S... ãã£ãšèŠã
Jeg er nÞd til at komme med min mening ogsÃ¥. SÞren og hans kÞreskole fortjener under ingen omstÊndigheder negativ omtale. Min sÞn har taget kÞrekort hos SÞren, har fik en meget saglig og faglig unde... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god kÞrelÊrerð
Jeg med 100 procent anbefale SÞren
Jeg med 100 procent anbefale SÞren, han er varm og behagelig han er dygtigt til at lÊre fra sig og han tager sig tid sine elver, han vil dig det bedste og han skal have de stjerne jeg kan give ham!
God kÞrelÊre
Man lÊre maget hurtigt og det er magetâŠ
Man lÊre maget hurtigt og det er maget god undervisning og gÞde kÞre timer
Jeg vil helt klar anbefale kÞreskolen
Rigtig god oplevelse. Mega fed kÞreskole og kÞrelÊrer.
Jeg er super tilfreds med den rigtig gode kÞrelÊrer SÞren som var super hjÊlpsom og har gjort det sjovt at komme igennem mine kÞretimer. Han underviser på en måde, der får en til at fÞle sig tryg og motiveret.
SÞren er en behagelig og hyggeligâŠ
SÞren er en behagelig og hyggelig kÞrelÊre der også har humoristisk sans. afslappet stemning.
Vi var 5 oppe til MC kÞreprÞve samme dag og alle bestod.
Bestod og han er god og sjov ogâŠ
Bestod og han er god og sjov og kÞre/lÊre af
God kÞreskole
God kÞrelÊre
Nice school
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, hurtigt og effektivt. Gode teori lektioner og kÞretimer.
Dejligt kÞrerlÊre ð«¶ð»
Rigtig god kÞrelÊrer
Fantastisk hyggelig lÊrer, altid klar med et smil på lÊben og en vits på tungen.
City Driveð€©
Bestod begge prÞver i 1. ForsÞgð€©
KÊmpe anbefaling herfrað
Det var en god kÞretime
Holder også os forÊldre opdateret
Min datter har taget kÞrekort hos SÞren, og hun snakker kun godt om både kÞrelÊren og måden han underviser på.
Han er super sÞd, imÞdekommende og hjÊlpsom. Han stÞtter og vejleder eleverne så de fÞler sig trygge.
Jeg kan klart anbefale CityDrive og SÞren
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹