Citydrive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Simpelthen den bedste oplevelse, man kunne Þnske sig! SÞren er sÃ¥ god en underviser - super behagelig og tryg at kÞre med. Jeg meldte ud fra start, at jeg var en smule trafikskrÊk, og det... もっず芋る

SÞren har en dyb frustration over den aktuelle misforstÃ¥else. Bestillingen af kÞreprÞven var gennemfÞrt som aftalt. Det er dybt kritisabelt, at et enkelt telefonopkald skal have sÃ¥ voldsomme konsekven... もっず芋る

Denne kÞreskole fÃ¥r en fremragende anmeldelse herfra. SÞren leverer et hÞjt fagligt niveau sammen med, at han gÞr undervisningen sjov. Jeg har nu bÃ¥de taget mit bilkÞrekort samt mc-kÞrekort hos S... もっず芋る

Jeg er nÞd til at komme med min mening ogsÃ¥. SÞren og hans kÞreskole fortjener under ingen omstÊndigheder negativ omtale. Min sÞn har taget kÞrekort hos SÞren, har fik en meget saglig og faglig unde... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Hold jer vÊk

Jeg kan ikke anbefale denne kÞreskole .
Min datter har kÊmpet sig igennem vejen til at få sit kÞrekort .Hun har haft ondt i maven og grÊdt mange tåre og fået betablokker piller pga nervÞsitet, som det endte med hun måtte have, da hun var utryg ,når hun skulle kÞre med ham pga den hårde måde han talte til hende på .Min datter havde betalt en del penge ,hun ville tabe ,hvis hun stoppede samarbejdet ,derfor valgte hun at kÊmpe videre med den dårlige kommunikation som kÞrelÊren udviste.
Jeg undrede mig som mor over hun skulle bruge hendes skoletid på det ,da hun er under uddannelse ,men der var ikke andre muligheder .
Undrede mig også over det pres der var på ,det gik hurtig . En uge var der teori x 2 ,plus 2 x kÞrsel ,plus en hel lÞrdag til fÞrstehjÊlp . Hun kunne godt have haft mere ro ,da det jo ikke hastede med at få kortet . Hun havde for lidt tid til at Þve teoriprÞve og undlod noget skolearbejde ,hvilket bestemt ikke er hende . Jeg fik fÞlelsen af hun helst skulle kunne kÞre ,inden hun kom ,og at jeg skulle Þve med hende .Jeg troede at det var kÞrelÊrens opgave . Hvis man arbejder med unge mennesker bÞr man bestemt tale pÊnt til dem og ikke presse dem ned og det er desvÊrre ikke det jeg har oplevet i denne periode . Havde jeg vidst ,hvad jeg gÞr nu ,havde jeg aldrig udsat min datter for dette .

2022幎8月22日

TrÊls oplevelse ved citydrive

Jeg er lige blevet fÊrdig hos citydrive. På trods af at jeg er bestået og super glad og taknemmelig, så går jeg derfra med en trÊls fÞlelse.
Jeg har siden manÞvrebane haft det rigtig Þv med min kÞrelÊrer.
For mig at se har der ikke vÊret noget lyst til at samarbejde og lÊre mig noget nyt i timerne, både kÞre og teori. Det virkede som om at vi allerede skulle vide alt inden vi var begyndt.
Han var utålmodig og råbte af mig, som om jeg var dum og ikke forstod hvad han sagde.
Jeg ved at jeg ikke var den eneste der havde det sÃ¥dan pÃ¥ holdet. ØvÞv!
Jeg havde alt i alt en Þv oplevelse og er glad for ikke at skulle vÊre sammen med ham mere.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale kÞreskolen.

2022幎8月16日

Citydrive からの回答

Det kan du ikke vÊrre bekendt Maiken Beck Pedersen forstår slet ikke hvorfor, du siger jeg har råbt af dig og, hvorfor du vil lyve med det. Jeg råber aldrig af min elever, da jeg ikke selv vil tiltales på den måde.
Angående manÞvrebane synes jeg, du var meget egocentreret, da der er 3 elever på samme tid, man skal stå for og ikke kun dig. Jeg kan ikke kun undervise dig. Efter manÞvrebane tÊnkte jeg faktisk på, om at vi skulle stoppe vores samarbejde. Set i bakspejlet skulle jeg nok have stoppet. Jeg smÞg Êrerne op og gav det en chance og tÊnkte, at det nok skulle gå.
Det er også lidt op af bakke, efter 12 timer og stadigvÊk ikke ved hvilken vej man skal dreje rettet.
Du skriver at der er andre i kÞreskolen, som har fået samme behandling som dig. Jeg har ringet til din veninde, og hun har ikke noget negativt at sig om mig - tvÊrdimod.
Angående undervisning, så ved jeg ikke hvad du kalde de 20 parkering i bås og ligeså mange paralelparkering samt hÞjre og venstr sving.

Angående tålmodighed har jeg vÊret nÞdtil at presse lidt på, for hvis det skulle gå efter dig så var vi ikke blevet fÊrdig indenfor den aftalte tid også vil dit kÞrekort blive meget dyrere.

Jeg tror slet ikke du ved hvilken god service, du har fået her i kÞreskolen. Jeg har hente dig hvor som helst i byen til hver ÞvelseskÞrsel.
Du har nydt gratis popcorn og juice til teori samt fået en gratis kÞretime - og ikke mindst gratis undervisning fÞr din teoriprÞve.

Du har alt i alt fået et hurtigt og billig kÞrekort.
Alle på dit kÞrehold bestod kÞreprÞven fÞrste gang så noget må jeg da ha' gjort rigtigt i min undervisning.

Super god oplevelse

Har taget kÞrekort til stor MC hos SÞren, CityDrive. Super god oplevelse, god lÊrer der går op i sine elever, hvor der bliver taget hensyn til kÞretider. God undervisning med humor, hvor der bliver taget hensyn til hver elevs behov, og hvor eleven bliver involveret i undervisningen. Alt i alt en god oplevelse.

2022幎7月7日

2 kÞreskoler, klart den bedste

Har nu prÞvet 2 kÞreskoler. Den fÞrste til bil som jeg synes var alt for intens og gjorde eleverne mere nervÞse. Skulle tage fri i hele tiden fra skole og lave alt for mange dummefejl da kÞrelÊreren var og er meget seriÞs og intens at kÞre med, så man i sidste ende laver fejl p.g.a dette.

Så prÞvede jeg SÞrens kÞreskole da jeg skulle have motercykel og kunne med det samme mÊrke en helt anden stemning. Man blev en del af teorien i stedet for at sidde og kigge. Super god måde at få eleverne med på.
Var også rigtig glad for at han ville bruge sine weekender på at have os ude og kÞre.

Vil klart anbefale denne kÞreskole til andre.

2022幎4月19日
自発的なレビュヌ

Jeg er nÞd til at komme med min mening

Jeg er nÞd til at komme med min mening også. SÞren og hans kÞreskole fortjener under ingen omstÊndigheder negativ omtale. Min sÞn har taget kÞrekort hos SÞren, har fik en meget saglig og faglig undervisning, både i teori og kÞrsel. SÞren er en meget dygtig og empatisk kÞrelÊrer, han tager sig godt af sine elever. Hvis der opstår nogle problemer, er SÞren meget hjÊlpsom og large, jeg taler af erfaring. Så kan helt klart anbefale SÞren og Citydrive.
Folk der skriver negative ting skulle skamme sig. Hvis der var flere stjerner ville jeg give det.
Hilsen Marlene Tarang

2021幎12月8日

En tak til SÞren fra Farmor

Da jeg skulle vÊlge kÞrelÊrer til mine bÞrnebÞrn valgte jeg SÞren, og det har vÊret et godt valg. Tre bÞrnebÞrn har indtil nu fået kÞrekort ved SÞren, og alle gik lige igennem det hele. De siger, du er super sej. Der kommer fire mere SÞren. Tak fra Farmor.

2021幎12月7日
自発的なレビュヌ

Har netop fÊrdiggjort mit forlÞb med

Har netop fÊrdiggjort mit forlÞb med SÞren. Fornuftige priser. Jeg fÞlte ikke der manglede noget fagligt. Hyggede mig også meget med resten af holdet. Alt i alt en god oplevelse, hvor jeg fÞlte mig i trykke hÊnder. Tusinde tak :D

2021幎11月30日

Citydrive からの回答

tak. cecilie tak for hjÊlpen. giver et stjerneskud, endag

motionscykler til teori enestående

hej. Jeg er altså fuldstÊndig mind blown fascineret af, at denne kÞreskole som en af de eneste faktisk tilbyder motion under indlÊring. dette har vÊret til kÊmpe fordel for mig med mit adhd da jeg ofte har svÊrt ved fokus, isÊr under flere timer. Denne ide med disse cykler synes jeg på alle måder er skide fed. det er fuldstÊndig frivilligt, om du vil benytte dig af dem og hvornår. og jeg synes det tog mig langt af vejen under teorien så mega fedt! fuldkommen gennemfÞrt!!

2021幎11月28日
自発的なレビュヌ

min oplevelse af city drive kÞreskole, problemfrit

min oplevelse af city drive kÞreskole er er kun med succes. jeg fÞler man som elev bliver set i samme Þjen hÞjde, teori kan vÊre kedeligt men slet ikke her. der er både popcorn-maskine, glade mennesker og smil.
det gik også hurtigt og problemfrit så kun gode ting herfra

2021幎11月28日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk, manden er dybt useriÞs. Han har ikke styr pÃ¥ en skid. Sender elever til prÞver med ansÞgninger der ikke er udfylde korrekt. Men det kan Ã¥benbart godt lade sig gÞre i Horsens omrÃ¥det, men nÃ¥r man tar en prÞve i et andet omrÃ¥de og de prÞve sagkyndige sÃ¥ opdager at der ikke er styr pÃ¥ papirerne, og anbefaler at skifte kÞrerlÊrer er nok noget galt. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE HAM

2021幎11月21日

Citydrive からの回答

AnsÞgningerne er blevet udfyldt korrekt eller så var hun jo heller ikke kommet indtil prÞven fÞrste gang. Det var en forglemmelse af kommunen at de ikke havde stemplet papirerne hvilket fÞrst bliver opdaget når man tager til en prÞve i en anden kommune. De mennesker der arbejder på kommunen er faktisk rigtig sÞde men ja der kan jo godt ske en fejl ind i mellem.

Hold jer vÊk!

Meget, meget dårlig oplevelse! Har aldrig oplevet sådan en useriÞs kÞreskole.
AnsÞgning til kÞrekortet blev ikke udfyldt korrekt af kÞrelÊrer, hvilket resulterede i en afvist teoriprÞve - der ellers var bestået!
Valgte at flytte vores barn til anden kÞreskole man var fuldstÊndig uforstående overfor..
Kort og godt - hold jer vÊk!

2021幎11月15日

Den mest useriÞse kÞreskole jeg kan

Den mest useriÞse kÞreskole jeg kan forestille mig.
Ikke muligt at få kÞretimer uden for normal arbejdstid, og rod i de bestilte tider med dobbelt bokking.
Efter at eleven er opsagt pga. Manglende tider uden for normal arbejdstid vil man ikke tilbage betale forud betalte kÞretimer.
Hold jer vÊk.!!!!!

2021幎10月1日

Citydrive からの回答

Der er mange elever der kÞre efter arbejdstid. Jeg kÞre 2 hverdage og sÞndag efter arbejdstid og hver anden uge hvor jeg ikke har bÞrn. Jeg vil også gerne have arbejde og familieliv til at gå op.

M.h.t. dobbelt bookning så kan i jo bare lÊre og skarive efternavn på når der en dobbelt af et navn. Det er jo ikke min fejl

Dårligst kÞrelÊrer

Dårligst kÞrelÊrer, Han drikker hele tiden det var engang jeg kÞrte med ham imens han var fuld ikke tage den her kÞreskole hvis du virkelig gerne bestå!!!

2021幎9月29日

Citydrive からの回答

Dette er Citydriver.dk i Århus en kÞreskole som ogsÃ¥ er lukket

Den mest useriÞse kÞreskole jeg kan

Den mest useriÞse kÞreskole jeg kan forestille mig.
Hold jer vÊk.

Brian
Horsens

2021幎9月16日

Citydrive からの回答

Der er mange elever der kÞre efter arbejdstid. Jeg kÞre 2 hverdage og sÞndag efter arbejdstid og hver anden uge hvor jeg ikke har bÞrn. Jeg vil også gerne have arbejd og familieliv til at gå op.

Du kunne bare skrive dig på de tider der var efter arbejdstid men det valgt du ikke at gÞre.
pas på, du ikke for en regning på den tid lagt til side eller ventet forgÊvespå din sÞn

Denne kÞreskole fÃ¥r en fremragende

Denne kÞreskole får en fremragende anmeldelse herfra.
Jeg har nu både taget mit bilkÞrekort samt mc-kÞrekort hos SÞren, hvortil jeg begge gange er bestået unden yderliger problemer. De hold som jeg har gået på, der er langt stÞrstedelen kommet ud på den anden siden, med et kÞrekort i deres hånd.
Jeg vil, og kan, derfor klart anbefale Þvrige at tage deres kÞrekort her 🀘🏌👍🏌

2019幎5月30日