SUPER dÃ¥rlig kundeservice og meget dÃ¥rlig og ubehagelig tone nÃ¥r man snakker med dem i telefonen (fik endelig fat i dem efter 3 OPKALD, 3 MAILS og 2 beskeder pÃ¥ instagram). Jeg havde bestilt en hal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Placerede en ordre online. Modtog en ordre bekrÊftelse, men ved afhentningen havde de ikke varen pÃ¥ lager. Modtog en besvarelse om at âde havde set ordren, men de havde altsÃ¥ ikke pÃ¥ lagerâ - og s... ãã£ãšèŠã
Jeg havde lagt en bestilling via deres webshop, hvor jeg efter fÃ¥ dage kontaktede dem, da jeg undrede mig over, at jeg intet havde hÞrt, trods ordrebekrÊftelse og belÞbet trukket. Talte med Kri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Clara H er et univers af lÊkkert bÞrnetÞj, sko og legetÞj. Vi har et bredt udvalg af fÞrende internationale mÊrker.
é£çµ¡å
Gravene 16, 8800, Viborg
- www.clarah.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SUPER dÃ¥rlig kundeservice og megetâŠ
SUPER dårlig kundeservice og meget dårlig og ubehagelig tone når man snakker med dem i telefonen (fik endelig fat i dem efter 3 OPKALD, 3 MAILS og 2 beskeder på instagram).
Jeg havde bestilt en halskÊde, som jeg ikke fik noget information om på mail. Specielt når de siger at DE har lavet en refundering som jeg ikke var informeret om.
Igen VIRKELIG dårligt firma
IKKE KÃB FRA DEM!!!
Forkert vare sendt
Bestiller en bluse d. 14 Marts i webshoppen. Må sende 2 mail for svar på forventet levering da den ikke står som afsendt eller registreret hos gls. Penge er trukket for både bluse og porto. D. 23. Marts henvender jeg mig telefonisk og spÞrger efter ordre. Får beskeden, " den er lagt til afhentning i butik"- men hun vil få den sendt med det samme. Modtager varen hurtigt 2 dage efter, men total forkert str. Jeg bestilte L og den kommer i XXL. Ringer med det samme d. 26. og der tjekkes efter str i butikken. Den har de ikke, så får en retur label tilsendt.
1 stjerne for tilsendt returlabel og kontakt pr. telefon.
Manglende lager viden, dÃ¥rlig tilbagevendende pÃ¥ mail, og man trÊkker ikke penge fÞr vare sendes, og slet ikke hvis de bliver lagt i butik til afhentning. SÃ¥ nu venter jeg spÊndt pÃ¥ om mine penge kommer retur uden at jeg skal kontakte dem igen..... Ãv en fysisk lokal butik kan vÊre sÃ¥ mangelfuld.
God behandling, trods annulleret ordreð
Jeg havde lagt en bestilling via deres webshop, hvor jeg efter få dage kontaktede dem, da jeg undrede mig over, at jeg intet havde hÞrt, trods ordrebekrÊftelse og belÞbet trukket.
Talte med Kristine, som måtte beklage, at jeg intet havde hÞrt, men hun vil sÞrge for, at min bestilling rÞg afsted med dette samme. DesvÊrre blev jeg ringet op umiddelbart efter med besked om, at der var sket en lagerfejl og at de kunne tilbyde en stÞrrelse mindre, hvis jeg var interesseret. Takkede nej, da jeg var bange for, at jeg ikke kunne passe stÞrrelsen og belÞbet blev returneret 2 min. efter jeg havde lagt rÞreret på.
Som alle blev jeg nervÞs, da jeg lÊste de mange mindre gode anmeldelser, men jeg må sige, at jeg kun har haft en god oplevelse, trods min ordne måtte annulleres.
DE IKKE TIL AT FÃ FAT I.
Sender en jakke retur- får besked i messenger at der er lavet et tilgodebevis.uden mit Þnske og ifÞlge kÞbsloven skal penge retur.(de så kommet efter mine protester )
Ingen tager tlf -Ingen svar på sms- Ingen svar på mail -Ingen svar på messenger .
Underlig mÃ¥de at fÞre en forretning pÃ¥ ..sÃ¥ slut med at handle der.ð¥Ž
Kan man give minus stjerner
Bestilt noget den 3/1-25, mem den ville ikke bestille med levering derfor bestilte jeg afhentning. TÊnkte så at sende en mail og så kunne de hjÊlpe den vej rundt, det kan de fleste hjemmesider. Men total stilhed fra deres side af. Skriver flere gange uden held, nu har jeg gjort indsigelse mod kÞbet for pengene hÊver de også med det samme. Bad dem om at annullere ordren men igen stilhed. Handler her aldrig igen
Tydeligt brugt trÞjeâŠ
Jeg bestiller en strik som kommer rettidigt. Den er nedsat, men jeg havde ikke forventet at den var brugt ð³ - trÞjen lugtede voldsomt af parfume, sÊrligt i halsÃ¥bningen. TrÞjen var meget fnulret pÃ¥ fronten. PÃ¥ grund af prisen (1/2 pris) og hvad jeg lÊser her pÃ¥ trustpilot, om reklamationer, orkede jeg ikke at reklamere. Jeg undrer mig dog over at man vil vÊre bekendt at sÊlge en brugt trÞje. Efter vask med Rodalon og herefter eddike, er trÞjen brugbar, men stadig fnulret pÃ¥ frontenâŠ. MÊrkeligt kÞb ð€·ââïž
Placerede en ordre online
Placerede en ordre online. Modtog en ordre bekrÊftelse, men ved afhentningen havde de ikke varen på lager.
Modtog en besvarelse om at âde havde set ordren, men de havde altsÃ¥ ikke pÃ¥ lagerâ - og sÃ¥ sagde de ikke andetâŠ.
Pengene er endda trukket, besked fra butikken er at de nok skal komme retur, det er 14 dage siden. Dette rÞrer ikke ved det faktum at det er ulovligt at trÊkke penge fra kort fÞrend varen er sendt.
Handler meget på nettet, har aldrig oplevet dette fÞr.
Fraråder at handle herMen
Har gjort dem uret og rÃ¥der bÃ¥d pÃ¥ detâŠ
Har gjort dem uret og råder båd på det nu ved at give dem 4 stjerner da der er gået over en måned siden jeg bestilte varer på en live men nu har jeg fået det og det var dejligt
0 stjerner - ingen kundeservice - snyd
0 stjerner - ingen kundeservice - snyd
Det er min 1. anmeldelse af Clara H men ikke min fÞrste oplevelse med fejl, manglende varer, forkerte varer jeg fÃ¥r ved bestilling pÃ¥ deres live. Denne gang har jeg bestilt et par stÞvler i camel farve, da de er udsolgt hos firmaet i min stÞrrelse, og vÊlger at fÃ¥ dem tilsendt med GLS. Live er i tirsdags i sidste uge og i fredags ringer jeg til Clara H og fÃ¥r oplyst af deres âkundeserviceâ (Martina) at stÞvlerne er sendt denne dag og vil modtage dem til afhentning enten i weekenden eller mandag. Mandag er der stadig ingen registrering i GLS app og jeg ringer igen til Clara Hs âkundeserviceâ (Christine) som ikke kan se at stÞvlerne er sendt (!) og fortÊller mig at hun vil gÃ¥ ind i butikken og lede og ringe mig op igen. Kort tid efter ringer hun op og siger, at hun har fundet stÞvlerne jeg har bestilt og sender dermed det samme. Hun beklager at jeg fik forkert oplysning om at de var sendt i fredags. Jeg takker og er glad. Kan straks se registrering i GLS app og alt burde vÊre godt. Hentede stÞvlerne i gÃ¥r og til min store overraskelse har Clara H sendt et par sorte stÞvler som IKKE er dem jeg har bestilt. De har trukket pengene pÃ¥ min konto og tager ikke telefonen nÃ¥r jeg ringer i deres âkundeserviceâ Ã¥bningstid 9-14. Deres telefonsvarer gÃ¥r automatisk pÃ¥ med besked om, at de ikke svarer pÃ¥ sms, mail eller andre steder, de hÞrer ikke telefonsvarer beskeder og tager sÃ¥ heller ikke telefonen nÃ¥r jeg ringer! Ingen kundeservice!
Det er mig en gåde hvordan hun, Betina, kan drive en dametÞjsforretning på den her måde! Det er derfor jeg laver denne anmeldelse, for at advare andre om at handle med en forretning der bruger sådanne metoder til at snyde deres kunder med forkerte varer og trÊkke penge for forkerte varer! Clara H snyder deres kunder!
Nu har jeg kun tilbage at kÞre ud til forretningen på Nordre Strandvej i Risskov med de forkerte stÞvler og få mine penge tilbage. Det er sidste gang jeg handler hos Clara H!
Opdatering!
Fik endelig fat i Clara H på telefonen efter 1 times forsÞg på at ringe dem op (Martina) som siger at de desvÊrre ikke har stÞvlerne jeg har bestilt men kan sende nogle andre! Nej tak! Hun siger at jeg får refunderet mine penge og sender en returlabel til de forkerte stÞvler!Jeg får ingen forklaring på, hvorfor Clara H vÊlger at sende et par forkerte stÞvler i stedet for at sige at de ikke har de stÞvler jeg har bestilt! Jeg handler aldrig mere hos Clara H i Risskov!
Kan helt klar anbefale Clara H â€ïž
Kan helt klar anbefale Clara H â€ïž
Jeg har handlet via deres fantastiske lives i flere Ã¥r og altid vÊret tilfreds med de vare jeg har modtaget ðð» Det er en skÞn Chef og Personale samt et fantastisk kundeservice 𥰠tak for jer skÞnne I Clara H â€ïž
SUNSHINERSðâïž
Holde jer langt vÊk fra dette firma
Holde jer langt vÊk fra dette firma. Bestilte en kjole den 20. august 2025 Har ikke set varen endnu - og der er ingen kontakt til dem.
Altid yderst kompetent og venligtâŠ
Altid imÞdekommende og venligt personale, gode priser, godt humÞr og super kundeservice det er hvad CLARA H stÃ¥r for ð
DÃ¥rlig service og respons!
Bestilte en vare på en live. Har intet hÞrt fra dem siden. Jeg har ringet, lagt beskeder og sendt sms. Har endda skrevet til dig på en anden live, hvor de lover at vende tilbage.
Hold jer vÊk fra denne side!
DÃ¥rlig behandling og service
Bestilte varer for en uge siden , pengene er trukket men intet er sendt , hold jer langt vÊk fra denne forretning , hvis det er en forretning , har nu skrevet 2 mails til dem , men de svarer ikke , dårlig behandling af kunder .
Bestiller aldrig igen
Det er nu 14 dage siden at jeg har bestilt varer hos Clara H. Pengene er trukket, men jeg har endnu ikke modtaget mine varer. Har skrevet til dem flere gange - uden respons.
Langsom betjening og manglende svar på sms og mail
Jeg troede, at jeg havde vÊret udsat for svindel.
Pengene blev trukket med det samme. Der gik to uger fÞr pakken kom.
Kundeservice var en telefonsvarer, som henviser til at sende sms.
Ingen svarede de fÞrste mange dage på sms eller mail.
Men efter ca to uger, har jeg modtaget pakken, som ser ud til at vÊre sendt fra butikken i Ã
rhus.
Jakken er som lovet af bomuld. Dog ikke helt den kvalitet, som jeg havde håbet på, men brugbar.
Har fÃ¥et leveret en anden kjole end denâŠ
Har fået leveret en anden kjole end den jeg har bestilt og betalt for. Helt umuligt at få hul igennem til deres kundeservice. Når man mailer til dem, kommer der svar retur om at de ikke besvarer mails. Når man ringer og telefonen går på svarer får man at vide at man kan sende en sms. Når man så sender en sms (5stk) så får man intet svar. Helt håblÞst.
DÃ¥rlig service
Har bestilt varer den 8/4. Ringede 14/4 fordi jeg kunne se ordren ikke var behandlet. Pengene blev trukket fra min konto 10/4 !!!!
Den er nu registreret ved GLS, men intet er sket på 2 dage. Blev ellers lovet i telefonen, at min ordre blev afsendt 14/4!!!!! Aldrig mere handler jeg der!
SkÞnne Clara H ðð¥°
Jeg vil meget gerne anbefale Clara H ð€ð¥°
Jeg har handlet via deres fantastiske lives i flere Ã¥r og altid vÊret tilfreds med de vare jeg har modtaget 𥰠det har en faktisk chef og Personale samt et fantastisk kundeservice ð€ð¥° tak for jer skÞnne Clara H ðteam SUNCHINERSðð¥°
Dårlige undskyldninger, som tÊllefejl og lagerbeholdning
Problemer med lager beholdningen eller tÊllefejl ð¡
Det er beskeden jeg for igen igen igen x mange nÃ¥r varerne jeg har betalt for, desvÊrre ikke bliver leveret ð€ª
Jeg kÞber div artikler pÃ¥ en live, men nÃ¥r jeg modtager ordren mangler der div varer ð
Jeg kan ringe eller skrive en SMS. Jeg fÃ¥r hurigt kontakt, ingen navn pÃ¥ hende/ham der svarer, men der er utrolig mange undskyldninger, for hvorfor jeg ikke har modtaget de bestilte som jeg har glÊdet mig til, og skulle bruge ð pengene er trukket, for varen ð¡
Det kan ikke vÊre ok, at trÊkke penge for varer der ikke bliver sendt frem, og jeg skal vente Max 1 uge på pengene.
Syntes det er rigtig Þv Þv, at bestille og glÊde sig til det man har kÞbt, for sÃ¥ 1-2 uger senere at opdage at man ikke fik halvdelen af varerne ððð
TÊnker der skal Êndres pÃ¥ pakkeriet personale, for det gÊlder ogsÃ¥ ved afhentning, der gÃ¥r uge`r inden man modtager sms, og sÃ¥ var den desvÊrre der ikke alligevel, pga tÊllefejl ( bor ikke lige tÊt pÃ¥, sÃ¥ langt efter arbejde ð
Skrevet 30/11 2024 af Anne Kaiser
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹