Bestelling donderdag gedaan, zaterdag binnen in de mooie roze zak van Closet van Val. LOVE IT. 3 jurken besteld. Mooie kleuren, lekkere stoffen. Ik ben ð¯% tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kleding gekregen vol vlekken en niet netjes afgewerkt. Eerste keer dat ik wat heb besteld en best nog een hoop besteld. De eerste en laatste bestelling dus ook! Ik kan niet op de bericht hieronder rea... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... ãã£ãšèŠã
Superleuke jumpsuite en ik ben echt heel moeilijk tevreden te krijgen wat betreft kleding. Erg onzeker maar deze jumpsuite zit heerlijk en voel mij er heel goed in! Ook snel geleverd dus dikke 5... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pure oplichting jurk terug gestuurd enâŠ
Pure oplichting jurk terug gestuurd en de betaling niet terug gekregen terwijl de reden die ervoor gegeven werd totaal niet kan kloppen en je zoiezo binnen 2 weken retour je geld hoort terug te krijgen zo kan ik ook me geld verdienen

closetvanval.nl ããã®åç
Ik heb voor af kleren besteld verwassen niet kleur bij 't zelfde! Stof blijft mooi en zit perfect. Gisteren heb ik een badpak besteld door stomme fout vergeten huis nr bij te doen. En ik had mailtje gestuurd binnen 1 dag reactie heel vriendelijk en ze ging het aanpassen na mail was gelijk geregeld en krijg hem volgende al binnen! Top service en zo vriendelijk!
Prachtige jurk, snelle verzending
Naar aanleiding van een post over een prachtige jurk op het TikTok en Instagram account van Closet van Val, heb ik deze ook besteld.
Hele mooie overslag jurk, van een fijne stof en een model dat erg flatteert.
Maatvoering duidelijk en goed, kleur prachtig.
Al met al een fijne aankoop!
Ze verwijst klanten naar zara en h&m

Curvy & classy!
Ik twijfelde over welke maat body ik moest nemen en dus contact opgenomen met de klantenservice, na wat mails over en weer uiteindelijk besteld en het zit zo lekker en precies de juiste maat!
Heb vaker dingetjes besteld en het zit altijd goed en blijft lang mooi. Curvy & classy!
Onlangs een flared panter broek gekochtâŠ
Onlangs een flared panter broek gekocht op de private sale bij Closet van Val.
Helaas zag ik de volgende dag dat de naden aan het scheuren waren, of iig niet helemaal juist zijn.
Hierop heb ik mail contact gezocht met Val en ondanks dat ze het ontzettend druk had met haar gezin vanwege ziekte wordt het probleempje opgelost.
Ze zal mij een nieuwe broek toesturen, hier ben ik erg blij mee.
Zal zeker vaker wat bij deze webshop bestellen.
GE-WEL-DIG
Ik heb mijn eerste bestelling binnen gehad. Heb in totaal 2 setjes besteld en ik ben zooo blij! De kleur en en materiaal is fantastisch. De maat is perfect en de verzending was mega snel! Dankjewel lieve Val ð
Gisterenavond besteld vanochtend inâŠ
Gisterenavond besteld vanochtend in huis! Mommy legging besteld en zit als gegoten! Bikini cover zwart besteld zit ook als gegoten!𥰠ik ben super tevreden!
Net een spijkerbroek binnen gekregen enâŠ
Net een spijkerbroek binnen gekregen en meteen gepast wat zit dat heerlijk helemaal top binnen een dag binnen
NOOIT BESTELLEN.
1e keer besteld: panterjurkje. Vond hem mij niet staan. Retourneren drama. Geld kwijt.
2e keer besteld: een vest. Een vest wat op een badjas lijkt. Wat een rot kwaliteit. Ook nog eens kapot. Draad hing eraan. Zij: ja afknippen. Nee want zodra je dat afknipt is die zo afgerafeld. Weer geld kwijt.
Nu de 3e besteld. Huispak. Dacht gezien de 3xl die ik besteld had dat dit niet fout kon gaan. Toch wel. Geld kwijt. Dikke drama met deze "vrouw".
Ze gaat beweren dat ik geen maat heb aangeklikt. Heb ik zeer zeker wel! Nergen stond one size. Daarbij had ze t op haar website anders moeten regelen.
Vervolgens zet ze mij te kak neer bij al haar zogenaamde volgers. Ook dit js niet oké voor een bedrijf.
Hier word werk van gemaakt.
Nav haar eigen berichten die ze neerzette zijn er meerdere meiden bij mij gekomen dat ik gelijk heb.
Nooit wat bestellen. Alleen als je haar in de kont kruipt dan kun je met haar. Bitch.
Mooie roze kwaliteit sweater !
Voor het eerst besteld en supersnel in huis . Héérlijke mooie oversized sweater en ben er helemaal blij mee .
voel me al helemaal een hottie . ð
Wisselende ervaring
Ongelooflijke goedkope uitziende kleding. Het lijkt heel wat op de filmpjes maar bij ontvangst valt het erg tegen. Gelukkig heb ik heel veel nichtjes, die het wel heel leuk vonden om een jurkje te krijgen. Voor mij geen goede ervaring maar voor de tieners ð
Is niet vreemd. Ik heb het weggegeven en zij waren er blij mee. Weet je trouwens dat je prijzen zo stijgen. Eerst had je een webshop voor degene die een hottie wilde zijn met een krappe beurs. Je moet nu toch wel ruim zitten om wat leuke dingen te scoren.

Topservice
's Avonds om 20.30 besteld, volgende dag al in huis. Netjes ingepakt en enorm leuke, mooie en goede kwalitatieve kleding. Ga er zeker vaker bestellen!
Echt een topper!
Echt een topper!
Ik had pasgeleden een set besteld en vond hem helemaal geweldig, maar de Naad van de broek zat wat gek.. kan altijd natuurlijk. Ik heb Valerie erover gemaild en wat fotoâs gestuurd, kort erna kreeg ik de set nog een keer op gestuurd. Dat noem ik nou service heb dit nooit eerder op een andere webshop gehad. Ben er erg blij mee. Zeker waard om er iets te bestellen :)
Xx Anouk
Leuk op TikTok maar niets voor mij
Ik bestelde 3 colberts. De kwaliteit van de jasjes was slecht tov de prijs, markt kwaliteit. Wat me daarnaast tegen is gevallen is dat je â¬7,50 verzendkosten moet betalen maar excl btw dus eigenlijk â¬9,10. Behoorlijk veel tov andere webshops. Maar nu heb ik de jasjes teruggestuurd en moet ik opnieuw â¬7,50 betalen voor de verzending. â¬16,60 verzendkosten op een pakketje wat kwalitatief niet naar wens was. Zuur. Verzendkosten excl btw berekenen vind ik vrij ongebruikelijk en een tikkeltje misleidend. Dat is dus 21% winst op de verzending per pakketje. Slim maar niet sjiek.

closetvanval.nl ããã®åç
Voor mij eens en nooit meer!
De maten komen niet overeen en de producten zijn van lage kwaliteit. Jurken schijnen door of zijn niet mooi afgewerkt.
Ook moet je de verzend- en retourkosten betalen als je niet je gehele bestelling retourneert. Dat zijn zo'n 15 euro extra verzendkosten voor goedkoop uitziende kleding.
Voor mij nooit meer.

closetvanval.nl ããã®åç
Wat een enorme goede service
Wat een enorme service, nog nooit meegemaakt. Eerst al de levering, âs avonds een jasje besteld, de andere ochtend in huis, maar toenâŠ. Ik vond iets van t colbert (niets onoverkomelijk), maar ik mailde Valerie, de volgende dag al een nieuw colbert, incl lippenstiftje en kaartje, top, echt top. Wat een positieve ervaring ððŒððŒððŒ ð
Leuke en goede webshop!
Meerdere keren wat besteld, altijd goede kwaliteit en super leuke collectie! Als er toch onverhoopt iets fout gaat (buiten Valerie haar schuld om, PostNL dingetje) dan krijg je een persoonlijk belletje om je toch te helpen. Betrouwbare en nette webshop.
Groeten, Miranda.
Kleding die je rondingen omhelst
Ik, als plussize, heb alleen maar mooie ervaringen met closet van Val. De kleding omhelst mijn rondingen, ik voel mij er zo mooi in!
Gisterenavond de mommy broek besteld
Gisterenavond de mommy broek besteld, en vanochtend geleverd! Kan maar 1 woord zeggen. WAUW
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ