Club Collection - Cashmere Studio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tÞjet mÊrkes rigtig god, men stÞrrelserne er meget små. Man skal vÊlge flere stÞrrelser over den, man normalt bruger.

Det er nemt at navigere og finde de Þnskede varer pÃ¥ ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl pÃ¥ varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. SÊtter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er sÃ¥ dejlig lunt sÃ¥ man her i efterÃ¥ret ikke behÞves jakke medmindre det regner.... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, blÞde og dejlige at har pÃ¥. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. フォヌマル りェア専門店
  6. アりタヌりェア店

圓該䌁業による蚘述

Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 Ã¥rs erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for bÃ¥de danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og tidlÞse styles, der holder sÊson efter sÊson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror pÃ¥, at Êgte luksus starter med de rigtige materialer — blÞd cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der fÞles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mÊnd og bÞrn, sÃ¥ hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved Êgte cashmere. Det er ogsÃ¥ derfor, vi kan tilbyde cashmere i hÞj kvalitet til en mere tilgÊngelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unÞdvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv stÃ¥r for design og produktion og sÊlger direkte til dig. NÃ¥r vi fjerner fordyrende distributÞrer, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og hÃ¥ndvÊrket — og mindre i alt det omkring. Resultatet er Êgte cashmere og eksklusiv strik, hvor du fÃ¥r mere kvalitet for pengene, uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrÞjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidlÞst skandinavisk udtryk. TÞj der fungerer pÃ¥ tvÊrs af sÊsoner og trends — og som bliver en fast del af garderoben Ã¥r efter Ã¥r. Vi fokuserer vi pÃ¥ holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gÞre cashmere og eksklusiv strik mere tilgÊngeligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller hÃ¥ndvÊrk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien — til kvinder, mÊnd og bÞrn — skabt med fokus pÃ¥ komfort, pasform og lang levetid. BlÞd cashmere til hverdagen, tidlÞse striktrÞjer til garderoben og luksuriÞse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞnne kashmir strik 😍

Jeg er en stor fan af jer.!
Min ene pakke blev leveret af venligt bud på hj. adr.
Den nÊste pakke blev leveret på Ordrupvej og ja de sagde de ringede på, men jeg var hjemme og der blev ikke ringede på. GLS levere som vinden blÊser, det er irriterende.
Ellers er jeg begejstret for specielt jeres kashmir.
Savner nu lidt grÞnne, blÃ¥, creme
.Ect. farver i jeres bukser.

2025幎12月13日

Club Collection - Cashmere Studio からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for vores cashmere – det betyder virkelig meget for os! Vi bliver ogsÃ¥ sÃ¥ glade for at hÞre, at fÞrste levering gik fint og med et venligt bud 😊

Det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre omkring den anden levering med GLS. Det lyder virkelig frustrerende, isÊr når du var hjemme.

Og tusind tak for din kommentar om farver – det er prÊcis sÃ¥dan noget input vi elsker at fÃ¥! Vi noterer helt klart Þnsket om flere grÞnne, blÃ¥ og creme nuancer i bukserne.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive – og fordi du er fan af os.
Mvh Club Collection

Silke cashmere top kvalitet 👌

Jeg har kÞbt to silke cashmere cardigans og en pullover. De er dejlige kvalitet og fine priser.

2025幎12月18日

Club Collection - Cashmere Studio からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er glad for både vores silke/cashmere cardigans og pullover.
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Altid super dejligt tÞj og ligeså

Altid super dejligt tÞj og ligesÃ¥ levering👍

2025幎12月11日

Club Collection - Cashmere Studio からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Bente.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du både er glad for tÞjet og leveringen.

Tak fordi du handler hos os og deler din oplevelse.
Mvh Club Collection

Super lÊkker kvalitet

Jeg modtog igen en super lÊkker trÞje ☺👍
God kvalitet, god pasform, god pris og hurtig levering 👍

2025幎12月14日

Club Collection - Cashmere Studio からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse, Tove .
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for både kvalitet, pasform, pris og hurtig levering.

Det betyder meget for os – tak fordi du handler hos os.

Dejligt sted at handle

Jeg synes at selve virksomheden er super fin og let at handle med og alt gik planmÊssigt.
DesvÊrre bruger de GLS som én af optionerne for levering og det er en fejl GLS har desvÊrre Þdelagt en del af oplevelsen fordi de på trods af ekstrabetaling for hjemmelevering, leverede pakken i en pakkeshop.
ØV ØV ØV

2025幎12月8日
自発的なレビュヌ

Ultra tynd cashmere i meget smÃ¥ stÞrrelser

Har netop kÞbt 2 stk 100% cashmere rullekrave strik, har i forvejen 5 af disse bluser, som jeg er meget tilfreds med. Der stod godt nok at de er små i stÞrrelsen, så Club Collection anbefaler man bestiller en stÞrrelse stÞrre end normalt, det gjorde jeg så, men må sige jeg blev noget overrasket over at modtage min bestilling, jeg havde bestilt str 46 og tror dem jeg har modtaget svarer til 38/40! Korte både på Êrmerne og i lÊngden og desuden ultratynde i forhold til den gode kvalitet, jeg som nÊvnt har 5 af, og har brugt med stor glÊde i en del år.
Meget skuffende at CC simpelthen sÊlger en klassiker i en så forringet kvalitet, ved godt jeg kan bytte, det handler slet ikke om det, men om trovÊrdighed - suk fra en tidligere trofast kunde.
Vh
Charlotte

2025幎12月1日

KÊre Charlotte,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive så grundigt og Êrligt.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at din oplevelse med de nye rullekraver ikke lever op til det, du tidligere har kendt og vÊret glad for. Det forstÃ¥r vi godt kan fÞles skuffende – isÊr nÃ¥r man har vÊret glad og loyal kunde gennem mange Ã¥r.

Cashmere-produkterne skal selvfÞlgelig leve op til den standard, du forventer af os, og vi vil gå videre med din kommentar internt for at se nÊrmere på både konstruktion og kvalitetssikring.

Du er selvfÞlgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du Þnsker hjÊlp til ombytning eller en lÞsning – vi vil rigtig gerne hjÊlpe dig godt videre.

Tak fordi du giver os besked og for din Êrlige feedback.