Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tÞjet mÊrkes rigtig god, men stÞrrelserne er meget små. Man skal vÊlge flere stÞrrelser over den, man normalt bruger.
Det er nemt at navigere og finde de Þnskede varer pÃ¥ ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl pÃ¥ varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. SÊtter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er sÃ¥ dejlig lunt sÃ¥ man her i efterÃ¥ret ikke behÞves jakke medmindre det regner.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, blÞde og dejlige at har pÃ¥. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... ãã£ãšèŠã
- 婊人æåº
- åäŸæåº
- è¡£æååº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãã©ãŒãã« ãŠã§ã¢å°éåº
- ã¢ãŠã¿ãŒãŠã§ã¢åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 Ã¥rs erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for bÃ¥de danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og tidlÞse styles, der holder sÊson efter sÊson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror pÃ¥, at Êgte luksus starter med de rigtige materialer â blÞd cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der fÞles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mÊnd og bÞrn, sÃ¥ hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved Êgte cashmere. Det er ogsÃ¥ derfor, vi kan tilbyde cashmere i hÞj kvalitet til en mere tilgÊngelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unÞdvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv stÃ¥r for design og produktion og sÊlger direkte til dig. NÃ¥r vi fjerner fordyrende distributÞrer, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og hÃ¥ndvÊrket â og mindre i alt det omkring. Resultatet er Êgte cashmere og eksklusiv strik, hvor du fÃ¥r mere kvalitet for pengene, uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrÞjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidlÞst skandinavisk udtryk. TÞj der fungerer pÃ¥ tvÊrs af sÊsoner og trends â og som bliver en fast del af garderoben Ã¥r efter Ã¥r. Vi fokuserer vi pÃ¥ holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gÞre cashmere og eksklusiv strik mere tilgÊngeligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller hÃ¥ndvÊrk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien â til kvinder, mÊnd og bÞrn â skabt med fokus pÃ¥ komfort, pasform og lang levetid. BlÞd cashmere til hverdagen, tidlÞse striktrÞjer til garderoben og luksuriÞse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.
ãã³ããŒã¯
- info@clubcollection.com
- www.clubcollection.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super oplevelse
Meget lÊkker kvalitet i strik. Hurtig levering, nemt at returnere, god mail korrespondance.
Alt fungerer perfekt.
Som altid god kvalitet til god pris.
Som altid god kvalitet til god pris.
LÊkker cashmere cardigan i den helt rigtige farve. Hurtig levering. Vender tilbage som kunde gang på gang.
Wonderful sweaters in many colours andâŠ
Wonderful sweaters in many colours and quick deliveryððð€©what's not to like ðð
Great clothes, fast delivery
Over the last many years I have bought a large number of sweaters, scarves, etc. from Club Collection. I prefer the cashmere models and use them all year. Delivery is always very fast, and I have never experienced problems on the few occasions that I have returned an item. I give my best recommendation to Club Collection.
LÊkker kvalitet
LÊkker kvalitet, perfekt pasform og true to size. Flotte farver, hurtig levering.
Kan kun anbefales
Har handlet flere gange hos Club Collection, kan kun anbefales. Hvis man har fortrudt kÞbet, går der ikke mange dage inden pengene går ind på kontoen
Meget fint udvalg
Meget fint udvalg, lÊkker kvalitet og hurtig levering. Elsker mine bluser fra Club Collection â€ïž
Et ekstra plus er, at der er returneringslabel med i prisen og hvis noget skal byttes, går det hurtigt med at sende pengene retur.
Altid en fornÞjelse at handle hos jer!
Alt fungerede til perfektion
Alt fungerede til perfektion, lynhurtig levering, og endnu en lÊkker, blÞd , smuk kasmir cardigan.
Hurtig levering og dejligeâŠ
Hurtig levering og dejlige sweatere/bluser
SkÞnne produkter- hurtig og prÊcisâŠ
SkÞnne produkter- hurtig og prÊcis ekspedition og levering- tak for det. Jeg handler gerne igen
God og hurtig levering
Fin cashmere kvalitet.
Meget hurtig ekspedition ved online kÞb og sÞd betjening når man afhenter kÞbet. Kvaliteten af cashmere cardigans er virkelig fin og det samme er prisen. Udvalget er stort og det er altid en fornÞjelse og en stor fristelse at besÞge butikken.
KÞbte i 2024 2 cashmere trÞjer
KÞbte i 2024 2 cashmere trÞjer - begge er efter kort tids brug nu kasseret grundet flere huller i strikken, hvilket umiddelbart kunne tyde pÃ¥ produktionsfejl. Har henvendt mig via mail, men intet svar fÃ¥et. Ãv.

Club Collection - Cashmere Studio ããã®åç
Hurtig levering og god service
De lÊkreste strik og altid hurtig levering

Club Collection - Cashmere Studio ããã®åç
Varer der holder hvad de lover ogâŠ
Varer der holder hvad de lover og perfekt returservice âŠ

Utrolig god service
Utrolig god service - kan varmt anbefale club collection. Jeg fik en cozy cardigan og cashmere sokker i julegave, desvÊrre kom der nogle huller i både trÞje og sokker - jeg kontaktede butikken via mail flere måneder efter og fik besked om at jeg kunne komme forbi butikken, til en evt. reparation. Endte med, at jeg gik ud af butikken med en ny trÞje og nye sokker. Tusind tak for en god oplevelse!

Excellent knitwear
Excellent knitwear , classic and endurable:

SkÞnne trÞjer
SkÞnne trÞjer, lÊkker kvalitet, hurtig betjening, kan anbefales ððð€

LÊkkert strik og stÞrrelsessvarende
LÊkkert strik og stÞrrelsessvarende. Jeg er glad ðð