Club Collection - Cashmere Studio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tÞjet mÊrkes rigtig god, men stÞrrelserne er meget små. Man skal vÊlge flere stÞrrelser over den, man normalt bruger.

Det er nemt at navigere og finde de Þnskede varer pÃ¥ ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl pÃ¥ varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. SÊtter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er sÃ¥ dejlig lunt sÃ¥ man her i efterÃ¥ret ikke behÞves jakke medmindre det regner.... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, blÞde og dejlige at har pÃ¥. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. フォヌマル りェア専門店
  6. アりタヌりェア店

圓該䌁業による蚘述

Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 Ã¥rs erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for bÃ¥de danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og tidlÞse styles, der holder sÊson efter sÊson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror pÃ¥, at Êgte luksus starter med de rigtige materialer — blÞd cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der fÞles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mÊnd og bÞrn, sÃ¥ hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved Êgte cashmere. Det er ogsÃ¥ derfor, vi kan tilbyde cashmere i hÞj kvalitet til en mere tilgÊngelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unÞdvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv stÃ¥r for design og produktion og sÊlger direkte til dig. NÃ¥r vi fjerner fordyrende distributÞrer, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og hÃ¥ndvÊrket — og mindre i alt det omkring. Resultatet er Êgte cashmere og eksklusiv strik, hvor du fÃ¥r mere kvalitet for pengene, uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrÞjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidlÞst skandinavisk udtryk. TÞj der fungerer pÃ¥ tvÊrs af sÊsoner og trends — og som bliver en fast del af garderoben Ã¥r efter Ã¥r. Vi fokuserer vi pÃ¥ holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gÞre cashmere og eksklusiv strik mere tilgÊngeligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller hÃ¥ndvÊrk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien — til kvinder, mÊnd og bÞrn — skabt med fokus pÃ¥ komfort, pasform og lang levetid. BlÞd cashmere til hverdagen, tidlÞse striktrÞjer til garderoben og luksuriÞse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.

優良

レビュヌを曞く

Hurtig levering skÞnne varer

2025幎3月27日

KÊre Bente,
Tak for at bruge tid på at skrive om din positive oplevelse med både vores levering og varer. Det er vi meget glade for.
Kh. team CC

Super lÊkre produkter der er svÊre at

Super lÊkre produkter der er svÊre at undvÊre, bruger dem dagligt året rundt. God og hurtig betjening. Nemt at handle på hjemmesiden.

2025幎3月11日

KÊre Guri,
Tak for din skÞnne anmeldelse af vores produkter og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse.

Generelt god kvalitet

Jeg har efterhÃ¥nden kÞbt en del hos jer og har altid vÊret rigtig glad for mine kÞb. Men jeg mÃ¥ erkende, at jeg blev skuffet da jeg modtog min seneste ordre, hvor jeg glÊdede mig til at fÃ¥ to lÊkre cashmere cardigans. De er bare ikke samme kvalitet, som alle de andre cashmere produkter jeg har kÞbt hos jer. De er meget grovere og “kradser” mere, sÃ¥ jeg vil skyde det til at vÊre uld-blend og ikke 100% cashmere, som der ellers stÃ¥ pÃ¥ bÃ¥de jeres hjemmeside og pÃ¥ mÊrket i bluserne. Lidt Þv
 :-/

2025幎3月16日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og lÊkre varer

Altid hurtig levering og virkelig rigtig lÊkre strik - Jeg er kÊmpe fan.

2025幎3月1日

Hej Christina,
Det er vi virkelig glade for! Tak for at du har taget dig tid til, at give os din positive feedback.

Mvh Team CC

Som altid super lÊkkert og en rigtig

Som altid super lÊkkert og en rigtig god pris!

2025幎3月1日

Hej Rikke,

Hvor dejligt at du kan lide vores produkter og priser! Tak for at du har taget dig tid til, at give os din positive feedback.

Mvh Team CC

Jeg er så godt tilfreds med kvalitet og

Jeg er så godt tilfreds med kvalitet og pris. Jeg har vÊret kunde siden butikker lå på 1.sal ude på Marmorkajen.
Har dem i mange faconer og farver😍
Har ogsÃ¥ vÊnnet mit barnebarn pÃ¥ 14 til de lÊkre bluser 🀩

2025幎3月4日

KÊre Bente,

Tak for din besked og anmeldelse. Det er så dejligt, at hÞre jeres oplevelser med os. SkÞnt at du har fået dit barnebarn med på vores strik. Din besked betyder meget, tak!

Mvh Team CC

Hurtig levering , og gode produkter

Og fine produkter
Har handlet med jer i over 10 år

2025幎3月5日

KÊre Lene,
Tak for at tage dig tid til at give os din positive feedback. Tak for at vÊre kunde hos os i 10 år, det betyder meget.
Kh. Team CC

Rigtig bestilling , men modtog forkerte varer to gange

Bestilte t-shirts og fabric spray. Modtog forkerte trÞjer og spray m forkert duft. Efter returnering med tydelig beskrivelse og henvisning til ordre modtog jeg rigtige trÞjer men forsat forkert spray..og denne gang uden returneringslabel. Ville klÊde butikken at inf. om den Þnskede spray feks var udsolgt eller fremsende den rigtige ved kontakt til butikken. T-shits er meget statisk elektriske da blandingsprodukt. Ellers pÊne i faconen i Þvrigt

2025幎2月20日

KÊre Tina,
Det lyder som en virkelig kedelig oplevelse du har haft med os. Det beklager vi naturligvis. Jeg vil gerne sÞrge for, at du får den rigtig duft, såfremt vi har den på lager.
Jeg har fundet din ordre frem og sendt dig en mail pr. dd.

Mvh Team CC

Super lÊkre produkter, men ligegyldig betjening i den fysiske butik

Super lÊkre produkter. Og et stort udvalg. Men skuffende oplevelse at handle i den fysiske forretning, hvor man fÃ¥r en ligegyldig betjening som om man er i vejen som kunde. Der er ikke behov for at vÊre overhÞflig, det er ikke det, jeg mener. Men lidt imÞdekommenhed og ‘hvad kan jeg hjÊlpe med’, ville vÊre godt.

2025幎1月30日

KÊre Anette,
Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse i butikken. Den situation du beskriver, er noget vi straks tager hånd om og vender med butikkens personale. ImÞdekommenhed og et "hvad kan vi hjÊlpe med" skal altid kunne findes i vores butik, ved hver ekspedition og for alle kunder.

Hvis der er noget vi kan hjÊlpe med er du altid meget velkommen til at skrive til os på info@clubcollection.com

Med Venlig Hilsen Pil, Team CC

Ikke styr på lageret

Nu 2 gange har jeg bestilt en cardigan. Kommet igennem hele betalingsprocessen, fået en bekrÊftelse mail, og herefter fået af vide de ikke havde varen. Her den sidste gang, får jeg så en mail om jeg er glad for mit nyindkÞbte, nej det er jeg ikke, jeg annullere ordren og også modtaget en annulleringmail. For flere år siden, var jeg inde i butikken og fik en betjening, som ikke var sÊrlig venlig. Så prÞver man online, og her er der ikke styr på lageret.

2025幎2月4日

LUNA ROLLNECK I SILK/CASHMERE

Hurtig levering, lÊkker kvalitet.
Mister desvÊrre for hurtigt elasistiteten og bliver lidt for lÞs i faconen. Måske skal I anbefale at man kÞber en mindre stÞrrelse?

2025幎1月27日

KÊre Susanne,
Tak for at dele din oplevelse. Mht. StÞrrelsen og elasticiteten i Luna Rollneck Silke cashmere, er det noget vi vil tage et nÊrmere kig på. Tak for din besked.

GrÊdefÊrdig😭

GrÊdefÊrdig😭

Har fulgt butikken lÊnge og ser til min glÊde at Ida Brown er på tilbud sammen med den ligger jeg også en Hunter Rollerneck i kurven.

Da jeg sÃ¥ betaler ordren er min Ida Brown sÃ¥ fuldstÊndig forsvundet og kan ikke lÊgges retur😔
Skriver til kundeservice omkring hÊndelsen hvilket de faktisk er lidt ligeglade med , den var bare udsolgt!

SpÞrg omkring nÃ¥r den kommer retur el. Hvis der kommer en retur omkring den sÃ¥ kan tilbydes til samme pris. Det ville de gerne og der kommer heldigvis en retur😍

Den har jeg nu bestilt og gjort nÞjagtigt som de sagde lagt en Luna Rollerneck i kurven og skrevet besked omkring Ida Brown.

Nu har jeg så lige modtaget besked om at de har solgt den til en anden😱

Er sÃ¥ frygtelig ked af det og havde virkelig glÊdet mig 😔 er kritisk syg og har svÊrt ved at holde varmen sÃ¥ de var virkelig Þnsket og har stÃ¥et pÃ¥ min Þnskesky lÊnge - men mÃ¥ vel bare opgive fÞler mig godt nok ikke sÊrlig pÊnt behandlet 😔

2025幎1月18日

KÊre Line,
Vi beklager meget at der har vÊre misforståelser i kommunikationen. Vi kan se i vores system at Ida Brown Sweater i LÞrdags blev pakket til dig med en besked/mail til dig om, at den vil blive sendt afsted i dag (mandag).

Du er meget velkommen til at skrive på info@clubcollection.com eller ringe til os på
+45 35266555 hvis der er noget vi kan hjÊlpe med.

Alt det bedste fra
Team CC

Usikker på kvaliteten

Jeg har kÞbt en bluse derskulle vÊre ren kashmir. Men den er statisk elektrisk... Den knitrer. Jeg tror der er noget syntetisk i den.

2024幎12月1日

KÊre Mette,

Tak for din henvendelse. Statisk elektricitet kaldes også berÞringselektricitet og det opstår, når elektroner flytter sig fra et materiale til et andet og ikke ledes bort.
Dette kan skyldes mange ting - sÊrligt miljÞet omkring os som gulv, elektriske apparater, frostvejr, miks af forskellige materialer m.m.
Det har intet med selve renheden i materialet at gÞre, alt kan blive statisk elektrisk – ogsÃ¥ naturlige materialer som cashmereuld – eller, som et andet typisk eksempel; det hÃ¥r vi har pÃ¥ hovedet.
Statisk elektricitet opstår ofte når man opholder sig en del indenfor og er også hyppigst forekommende i vintermånederne. Vi kender også berÞringselektricitet fra hverdagen, hvor vi af og til oplever at få stÞd, specielt når det er meget tÞrt, som f.eks. ved frostgrader i januar og februar.

Ydermere får vi testet vores cashmere på Teknologisk Institut, netop for at sikre, at materialet er rent.

Se også vedhÊftet artikel fra Samvirke, hvori det beskrives at netop uld (herunder også cashmere som er en uldtype), isÊr kan have tendens til statisk elektricitet:

Jeg håber, at ovenstående har givet en forklaring på dit spÞrgsmål, ellers står vi til rådighed, hvis du skulle have yderligere spÞrgsmål.
Du er velkommen til at kontakte os på 35266555 eller på mail Info@clubcollection.com

de bedste hilsner
Pil