Club Collection - Cashmere Studio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tÞjet mÊrkes rigtig god, men stÞrrelserne er meget små. Man skal vÊlge flere stÞrrelser over den, man normalt bruger.

Det er nemt at navigere og finde de Þnskede varer pÃ¥ ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl pÃ¥ varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. SÊtter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er sÃ¥ dejlig lunt sÃ¥ man her i efterÃ¥ret ikke behÞves jakke medmindre det regner.... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, blÞde og dejlige at har pÃ¥. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. フォヌマル りェア専門店
  6. アりタヌりェア店

圓該䌁業による蚘述

Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 Ã¥rs erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for bÃ¥de danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og tidlÞse styles, der holder sÊson efter sÊson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror pÃ¥, at Êgte luksus starter med de rigtige materialer — blÞd cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der fÞles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mÊnd og bÞrn, sÃ¥ hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved Êgte cashmere. Det er ogsÃ¥ derfor, vi kan tilbyde cashmere i hÞj kvalitet til en mere tilgÊngelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unÞdvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv stÃ¥r for design og produktion og sÊlger direkte til dig. NÃ¥r vi fjerner fordyrende distributÞrer, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og hÃ¥ndvÊrket — og mindre i alt det omkring. Resultatet er Êgte cashmere og eksklusiv strik, hvor du fÃ¥r mere kvalitet for pengene, uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrÞjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidlÞst skandinavisk udtryk. TÞj der fungerer pÃ¥ tvÊrs af sÊsoner og trends — og som bliver en fast del af garderoben Ã¥r efter Ã¥r. Vi fokuserer vi pÃ¥ holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gÞre cashmere og eksklusiv strik mere tilgÊngeligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller hÃ¥ndvÊrk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien — til kvinder, mÊnd og bÞrn — skabt med fokus pÃ¥ komfort, pasform og lang levetid. BlÞd cashmere til hverdagen, tidlÞse striktrÞjer til garderoben og luksuriÞse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.

優良

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

Langtidskunde, men skuffet over servicen

Jeg har handlet hos CC i over 15 Ã¥r og har altid vÊret meget tilfreds med produkterne – de er virkelig lÊkre. DesvÊrre er sortimentet blevet mindre, hvilket er en skam.

Men det vÊrste var dagens oplevelse i butikken. Serviceniveauet er virkelig faldet. En stille og rolig kvinde foran mig i kÞen blev behandlet dårligt af de to kvinder, der stod ved kassen. Efter hun var gået, bagtalte de hende, og det var ekstremt ubehageligt at vÊre vidne til. Da jeg skulle bytte noget, blev trÞjerne smidt ned på disken, og pengene nÊrmest kastet efter mig. Jeg havde egentlig planlagt at finde noget andet i butikken, men opgav, da jeg ikke fÞlte, der var nogen interesse i at vejlede eller hjÊlpe.

Det er virkelig trist at opleve så lavt et serviceniveau efter at have handlet hos CC i så mange år. Jeg håber, at der bliver gjort noget ved det.

2025幎1月6日

SÞde og hjÊlpsomme ekspedienter.👍

SÞde og hjÊlpsomme ekspedienter.👍
Men irriterende at skulle kÞbe digetalt for at kunne bruge sit gave kort, når man står i butikken.
Mvh. Anne Mette

2024幎12月27日

KÊre Anne Mette,
Tak for at tage dig tid til at skrive om din positive oplevelse med butikkens ekspedienter, det er vi virkelig glade for.
Mht. gavekort problemet, så er det noget vi er opmÊrksomme på kan vÊre irriterende. Det er noget vi gerne vil finde en lÞsning på, sådan at det bliver mere brugervenligt.

Mvh Pil, Community & PR. Manager

Utjekket!

Jeg bestilte en sweater, fik at vide, at den var afsendt, fik derefter at vide, den er udsolgt,( dog stadig ikke udsolgt pÃ¥ hjemmesiden??) og nu bedes jeg om at anmelde en pakke, jeg aldrig har fÃ¥et
 ? Har fÞr i tiden elsket at kÞbe hos jer, bl.a fordi det er en skÞn kvalitet og et tjekket firma, men denne gang blev jeg rigtig skuffet
. Det skal dog siges, at der var en sÞd medarbejder, som skrev en sms, der fortalte mig, at den var udsolgt! (dog for sent
 idet jeg skulle ha’ givet sweateren i gave

2025幎1月2日

KÊre AB JOY,

Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vi har desvÊrre haft en del tekniske udfordringer med vores lager i lÞbet af december, der har resulteret i en del utjekkede fejl.

Du er velkommen til at kontakte os på Info@clubcollection.com, hvis vi kan hjÊlpe med noget eller hvis du har yderligere spÞrgsmål.

Mvh Pil Community & PR. Manager

Produkterne i ren kashmir er lÊkre og

Produkterne i ren kashmir er lÊkre og god kvalitet. Dejlige at have på, og holder godt, hvis de vaskes i hånden.
Jeg har også lige modtaget min Silje sweater, lÊkker, smuk farve og god pasform.

2024幎12月30日

KÊre Mai Brit,
Kh. team CC

Ingen tillid til webshoppen

Ved 2 forskellige lejligheder her i december mÃ¥ned bestilte jeg cashmere-sweaters til julegaver via Club Collection’s webshop. Der var i webshoppen ingen note om, at der var udsolgt og jeg fik begge gange ordrebekrÊftelse. FÞrst en del dage efter i begge uafhÊngige tilfÊlde, fik jeg en sms om, at ordren var udsolgt. Helt umuligt og uprofessionelt at planlÊgge et kÞb vi Club Collections hjemmeside/webshop.

2024幎12月12日

KÊre Mai,
Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vi har desvÊrre haft en del tekniske udfordringer med vores lager i lÞbet af december, der har resulteret i rigtig mange utjekkede fejl.

De dejligste produkter

De dejligste produkter. Hurtig levering med post. Fin og venlig betjening i butikken, da der skulle byttes en enkelt vare.

2024幎12月28日

KÊre Kathrine,
Tak for at tage dig tid til at skrive om din positive oplevelse, det sÊtter vi stor pris. Vi giver din besked videre til pigerne i butikken, det varmer altid.
Kh. team CC

Man bestiller pÃ¥ deres shop og fÃ¥r så

Man bestiller pÃ¥ deres shop og fÃ¥r sÃ¥ besked om at der er udsolgt i den givne farve og stÞrrelse - det giver vel ikke mange stjerner
og tilfÞj at de sÃ¥ efterfÞlgende skriver og beder om at vurdere kÞbet (som sÃ¥ ikke skete)

2024幎12月18日

KÊre Anders,
Jeg beklager den virkelig uheldige oplevelse, vi har desvÊrre haft nogle tekniske udfordringer og utjekkede fejl med vores lager i lÞbet af december måned.
Du er velkommen til at kontakte os på Info@clubcollection.com, hvis vi kan hjÊlpe med noget eller har yderligere spÞrgsmål.

Manglende varer og farvefejl

Har bestilt 2 sweatre, som I så alligevel ikke har (efter de er bestilt) Får besked om at den ene er udsolgt og mulighed for at bestille i en anden farve. Bestiller en i farven Mokka, den alle andre ville kalde bordeaux - men kan ikke få pengene retur!!!

2024幎12月17日

KÊre Mette,
jeg beklager din uheldige oplevelse, vi har desvÊrre haft nogle tekniske udfordringer med vores lager.
Du kan selvfÞlgelig godt få pengene refunderet v online kÞb.
Jeg tror der er tale om en misforståelse, som vi naturligvis gerne vil rette op på.
Mvh Louise store & product manager

LÊkkert tÞj og hurtig forsendelse

2024幎12月13日

KÊre Sanne,
Tak for at tage dig tid til at skrive om din positive oplevelse med at handle hos os.

Vi Þnsker dig en glÊdelig jul og et godt nytår.

VH. Team CC

Fine varer

Super lÊkkert strik, jeg er meget tilfreds med mit sidst e kÞb. God beskrivelse af produkterne!

2024幎12月2日

Hej B.
Det betyder meget at du har taget dig tid til, at dele din positive oplevelse med dit kÞb. Tak for det.

Vh. Team CC.

SkÞnt tÞj til rimelige priser

SkÞnt tÞj til rimelige priser! KÞber julegave her hvert år!

2024幎12月6日

KÊre Sophia,
Hvor er det dejligt at hÞre! Vi elsker når vi kan vÊre med til, at give blÞde gaver under trÊet.
Tak for at dele din oplevelse.

Vh. Team CC.

clubcollection har fine uldvarer.

Clubcollection har nogle fremragende uldvarer.
De er blÞde og holdbare i pasform og tidlÞse i stil.

2024幎12月10日

KÊre Ralf,
Det glÊder os at du er glad for både stil og pasform.
Vh. Team CC

Fast and nice delivery

Fast and nice delivery. The sweaters are soft and warm.

2024幎12月8日

Dear Isaak,

Thank you so much for taking the time to provide us with feedback on your recent shopping experience.

All the best from Team CC

Super strik sÞde piger i butikken

Super strik sÞde piger i butikken

2024幎11月29日

Hej Hanne,

Tak for din positive feedback og dejligt du synes om vores piger i butikken. Vi er også meget glade for dem! :)

God dag,
Vh. Team CC

Easy to use your website

Easy to use your website, quick delivery.

2024幎12月4日

Dear Bo,

Thank you so much for taking the time to provide us with feedback on your recent shopping and delivery experience.

All the best from Team CC

Meget positive oplevelser med denne

Meget positive oplevelser med denne forretning.
KÞbte for ca 6 uger siden 2 cashmere bluser, der blev sendt med GLS, Da jeg kom hjem efter afhentning i pakkeshop, var det desvÊrre noget andet i pakken. Fik udlev forkert pakke. Kundeservice hos jer, var helt i top. Tak for dette👌
Nu kÞbt endnu en strik i 100% cashmere til ca 850kr. Kort efter fik jeg 150kr retur, ang pga BF? Eller?
Men hold da op, hvor er jeg ovenud tilfreds.
Vil klart anbefale at handle der. LÊkre varer og pålidelig service.

2024幎12月3日

KÊre Gitte,
Tusinde tak for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse, det sÊtter vi stor pris på.

God dag,