We hadden een ideale rustige vakantie in mooie omgeving. Het huis voldeed aan onze verwachting, was ruim, proper en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Zwembad, mooi terras met bbq en hangmat en... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Villa Orlando zeer benauwde slaapkamers Airco zou zeker een oplossing zijn ....een update van deze villa zou niet overbodig zijn voor deze prijs 7200 €....eerste week elke dag moeten bellen ..werd wel... もっと見る
Super vakantie gehad en alles goed geregeld. Mail contact met Villamar is echt top. Binnen een paar uur reactie op mail. Super flexibel. We wilden op het laatste moment nog 2 personen extra bijboeken... もっと見る
Simply not maintained villa Dorothy in Blanes, 2 beds with legs falling out from under them air conditioning does not work, sun loungers at the pool broken, still half a cigar from previous... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nooit een teleurstelling
Club Villamar heeft ons tot op heden nooit teleurgesteld. Het huis Cobre is echt een mooi groot huis met meer dan genoeg kamers en badkamers. Een mooi groot eigen parkeerplaats naast het huis. We hebben er heerlijk van genoten en zeker van de royaal grote zwembad. Bij vragen staan ze vriendelijk en gelijk voor je klaar. Heel erg bedankt.
Club Villamar hele fijne dienstverlening
Club Villamar heeft een hele duidelijke website wat het zoeken naar huizen heel makkelijk maakt.
De communicatie verliep snel, helder en vriendelijk.
Het huis waar wij verbleven heeft ruimschoots voldaan aan onze verwachting.
Schoon, op een mooie plek en van alle gemakken voorzien. Communicatie met eigenaar verliep ook vlekkeloos. Wij hebben genoten.
No alquilen nada , son unos estafadores
No alquilen nada , a estos demonios estafadores .
Alquilemos una casa en Lloret de mar .
Y cuando entremos nos encontremos la casa con terarañas , sucia . Estos estafadores ponen un precio por una casa , y luego vienen reclamando 120 euros por una supuesta limpieza , que no la habido .
El agua de Las piscina al segundo día se puso de un color raro .
Se pusieron pesado que querían cobrar los 120 euros de La limpieza cosa que no accedí , saliera el sol por donde saliese .
Me estropearon las vacaciones , porque luego llamas a estos estafadores , y se pone una extranjera hablándote muy chula y prepotente . Diciendo que si no pagábamos teníamos que salir de la casa , se notaba su forma de hablar amenazante . Tuve que ir a la policía , para informarme si me podían echar de esa casa . Cosa que no pueden echarte porque hay un contrato .
De verdad si queréis ahorraros de malos rollos no alquilen a estos estafadores . Hay otros medios
Geweldig! Dit prachtige huis was zo compleet met…
Dit prachtige huis was zo compleet met goed werkende apparatuur..echt een genot om te verblijven ook als het een dagje minder zonnig was?..en dan heb ik nog niet over het uitzicht gehad..prachtig uitkijkend over zee en het dorpje er onder!..ik kom graag terug!
Vila pitagoras
Wij hebben een zeer goede vakantie gehad door club villamar.
De villa was zeer ruim en supermooi uitzicht.
Geen tijdverlies door sleuteloverdracht want ze zaten in een kluisje.
Indien u problemen heeft tijdens het verblijf, krijgt u onmiddellijk respons van hen.
Aanrader!!!!!
Duidelijke omschrijving voldeed aan…
Duidelijke omschrijving voldeed aan onze verwachtingen Heerlijke vakantie gehad . Huis mellisa Spanje platja d'aro
Goede duidelijke communicatie
Goede duidelijke communicatie, ook ter plekke in Spanje
Voor mij tot nu toe prima ervaringen.
Bij Clubvillamar al meerdere keren een mooie villa gehuurd in Spanje, deze keer de laatste 2 weken van september 2024 in de fijne villa Amora. Duidelijke website met foto's en omschrijving van de accommodaties. Redelijke prijzen en diverse betaalmogelijkheden.
Goede communicatie via email met uitleg over de route naar de accommodatie en het ophaaladres voor de sleutels.
Wat mij betreft een aanrader
Villa hestia
Mooie en fijne villa geboekt in tossa de mar, mooi schoon en onderhouden huisje en tot alle gemakken voorzien, zeker voor herhaling vatbaar
Prima dienstverlening
Je krijgt het gevoel dat ze er bovenop zitten om jouw reservering netjes af te ronden.
Er is veel terugkoppeling en de informatie is nuttig en voldoende
Een heerlijke week gehad in Enma2
Een heerlijke week gehad in Enma2. Ten opzichte van de foto’s inmiddels geüpgrade met een overkapping voor de keuken en bij het BBQ-zitje. Heerlijk ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad met ligbedden. Enige jammere was dat er geen airco was (maar wij zaten er ook met 42 graden).
Wij vonden de oprit naar het huis ietsbte steil en smal maar je kan de auto prima aan de straat laten staan.
Lloret, met o.a. winkels voor dagelijkse boodschappen en andere kustplaatsjes prima bereikbaar. Dagtripje Barcelona ook goed te doen vanuit hier.
Prachtig vakantiehuisjes
Het huisje is prachtig gelegen op een berg met ver zeezicht. De afstand tot het strand of de dichtbijgelegen stadjes valt heel goed mee. Ook het zwembad is heel fijn.
Er was wat onweer toen wij in het huisje verbleven en toen is het dan in een van de slaapkamers beginnen lekken. Dit werd wel meteen gemaakt toen we hiervoor belde.
Comfortabel vakantiehuis
We hebben ook dit jaar weer een huisje via Club Villamar gehuurd en het is ook deze keer goed bevallen. Het huisje is onderdeel van een afgesloten community, die via de achtertuinen toegang hebben tot een mooi groot zwembad.
De garage zit onder het terras, waar de auto achter slot en grendel geparkeerd kan worden. De ruimte is wel aan de krappe kant als je een wat grotere auto hebt. Bij aankomst hebben we even gebeld en kregen de locatie van de sleutel te horen, waarna we naar binnen konden. De contactpersoon kwam later langs om e.e.a. te bespreken. De stoelen op het terras waren wat aan de krappe kant voor een aantal van ons gezelschap, en de volgende dag stonden er een aantal bredere stoelen, prima geregeld!
De slaapkamers waren prima, wel even wennen aan een iets hoger bed, maar verder prima. Het terras is ruim en met de aanwezige parasols konden we voldoende schaduw creëren. We hebben een leuke vakantieweek gehad met dit huisje als uitvalsbasis!
Heerlijke ruime villa in een prachtige omgeving
We hebben via Villamar een heerlijke ruime villa met zwembad en jacuzzi gehuurd in Calonge (huis Wooden). De villa staat op een prachtige plek en je hebt alle privacy. De ontvangst bij Homeservice Calonge was goed en we kregen duidelijke instructies en een routebeschrijving mee. Voor herhaling vatbaar 😊
Oplichters
Agressieve organisatie! Niet voor niets door Alberto Stegeman geconfronteerd in red mijn vakantie
TOP!!
Wij kwamen vanwege vertraging laat aan, ondanks dat zijn wij zeer goed begeleid tijdens de aankomst. Zeer vriendelijk, erg behulpzaam en altijd bereikbaar.
Geen punten voor verbetering, gewoon top!
Vaste klant van villamar.
Vaste klant van villamar.
Fijne site, veel huizen om uit te kiezen. Meestal slagen we wel met een boeking bij villamar
Kwaliteit prijs verhouding ligt ver uit…
Kwaliteit prijs verhouding ligt ver uit elkaar. Interieur is heel erg verouderd. Ontlasting op het gras naast het zwembad. Het stonk dus in de buurt van het zwembad. Toen we hierover belden gaf meneer aan dat ze pas de volgende dag langs zouden komen om het weg te halen. Volgende dag, je raad het al niemand langs gekomen en dus weer bellen en eindelijk kwam er iemand langs om het weg te halen. Zwembad was vies met groene aanslag op de bodem. In het huis stonk het en overal zag je van die vliegjes, vooral in de badkamer. Voor mij eerste en laatste keer.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。