We hadden een ideale rustige vakantie in mooie omgeving. Het huis voldeed aan onze verwachting, was ruim, proper en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Zwembad, mooi terras met bbq en hangmat en... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Villa Orlando zeer benauwde slaapkamers Airco zou zeker een oplossing zijn ....een update van deze villa zou niet overbodig zijn voor deze prijs 7200 €....eerste week elke dag moeten bellen ..werd wel... もっと見る
Super vakantie gehad en alles goed geregeld. Mail contact met Villamar is echt top. Binnen een paar uur reactie op mail. Super flexibel. We wilden op het laatste moment nog 2 personen extra bijboeken... もっと見る
Simply not maintained villa Dorothy in Blanes, 2 beds with legs falling out from under them air conditioning does not work, sun loungers at the pool broken, still half a cigar from previous... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie villa in rustige omgeving
Mooie modern ingerichte villa in rustige omgeving met prive parking, mooi en rustig zwembad, dichtbij winkels en op wandelafstand van 1 van de stranden de baaien zijn bereikbaar met de wagen minpunt was dat er na 22.00 nog wel lawaai was van de bewoners
Wij hebben reeds 2 maal geboekt bij club villamar
Villa Piloto
Villa Piloto
I am deeply disappointed with our recent stay at Villa Piloto. From the moment we arrived, we encountered several serious issues that made our stay extremely uncomfortable.
To begin with, the entire villa had a strong, unpleasant smell of feces. The bathroom was in a deplorable state, with a toilet brush that was visibly contaminated. The kitchen was just as bad, with greasy countertops and a dishwasher full of leftover food. The sofa in the living room was stained and covered in crumbs, adding to the overall feeling of neglect.
The pool was another major letdown. It was dirty upon our arrival and remained so despite multiple complaints. Our concerns were repeatedly dismissed, which was not only unprofessional but also unacceptable.
To make matters worse, we received an email asking us to leave positive reviews on social media. Considering the conditions we faced, I am more inclined to warn others about our experience.
We are extremely dissatisfied with Villa Piloto and feel that appropriate compensation is warranted for the many inconveniences we endured.
Alberto Stegeman red mijn vakantie
Red mijn vakantie van elf jaar geleden via youtube
Het zijn oplichters.
Prachtige plek
Prachtige plek, mooie locatie. Villa was compleet met alles wat je nodig kunt hebben. Heerlijk om tijd met je gezin door te brengen.
Fijn verblijf
Vriendelijk in de omgang, makkelijk te boeken. Alles was super goed geregeld en hebben een heerlijk verblijf gehad in Masia Can Villar
fantastische vakantie plek!!
het was een prettige vakantie huis! met mooi uitzicht en dichtbij het centrum, voor iedereen iets te doen!
Oplichters zie red mijn vakantie hebben…
Oplichters zie red mijn vakantie hebben 1000 euro tegoed. Bij bewijsstukken van terugbetalingen wordt de review verwijderd.
Ik WAARSCHUW IEDEREEN HIER kijk aub uit…
Ik WAARSCHUW IEDEREEN HIER kijk aub uit met deze reisorganisatie nooit iets mee te maken willen hebben kijk maar naar beelden van red mijn vakantie van alberto stegeman!!!!!!!
Kijk naar Alberto Stegeman voordat je…
Kijk naar Alberto Stegeman voordat je boekt.
Oplichters!!
Top verhuur maatschappij
Vriendelijke ontvangst in kantoor met duidelijke uitleg. Villa was exact zoals gepubliceerd op website. Zeer netjes en proper. Kleine interventie die nodig was voor zwembad, werd binnen half uur opgelost. TopTop
Bijna alles ging mis
Wij hadden met onze familie villa Ashley voor 2 weken gehuurd in vidreres vlakbij Loret de Mar voor een aanzienlijk bedrag Bijna alles ging mis . Geen airco . Niks luxueus zoals beloofd . Glasscherven in de tuin waar mijn kleindochter van 5 jaar rond liep . Kapotte toiletten ( niet meer door te trekken ) veel mankementen die niet gelijk serieus werden genomen . Zonde van het huis . Gedateerd en ook niet genoeg bestek / koffiekopjes / messen heften kapot . Lekkende verroeste radiatoren . Bankstellen waar ze maar even voor het gemak kleden over heen gooien omdat het er waarschijnlijk anders niet uitziet.Veel kapot en niet compleet . Aan alles mankeert wel wat of valt uit elkaar . Niet ons idee van luxueuze villa helaas . Veel over te praten als we thuis komen . Niet veel
goeds dus . Beslist geen aanrader .
Oplichters
Wat ging er mis? Nou eigenlijk alles. Villa Ashley (Costa Brava) is een gore villa met veel (gevaarlijke) gebreken. Lijst is oneindig. Villamar geeft vervolgens niet thuis, is telefonisch onbereikbaar.
Huis is ontzettend gedateerd. Geen airco met een hittegolf met jonge kinderen en ouderen is niet te doen.
Bij aankomst was 1 van de 2 douches kapot. Dat is ook het enige wat ze gerepareerd hebben. Zwembadrand is helemaal groen. Ze zeggen dat ze 2 x pw komen om het zwembad schoon te maken, maar dit is niet gebeurd. Spullen zijn een ratjetoe aan oude meuk. Er lag glas in de tuin, schroeven uit stoelen, kapotte parasols. Vieze lakens, kapotte lakens. Keukenmessen die los zitten. Muren beschimmeld, onder vlekken en zelfs onder bloed. Leuningen trap en stapelbed los, kapotte stopcontacten, overal stof en vuil. badkamerkastje zo ranzig dat je niet je spullen erin kon zetten. Villamar is een grote oplichting. Deze villa kan je gewoon niet verhuren. Louche praktijken van Villamar
€10,000 euro betaald voor Villa Rosario…
€10,000 euro betaald voor Villa Rosario belachelijk! Op de website bij het zoeken gefilterd op woningen met airconditioning. Zo gekomen op villa Rosario en die geboekt voor zo een enorme bedrag voor 2 weken. Na een rit van ruim 20 uur met 9 kleine kinderen, bleek de airco in het gehele huis het niet te doen. In het huis staat bijna in elke kamer een unit en op de website staan die ook op de foto's. Maar bij aankomst hoorde we dat de airco’s het al 5 jaar niet doen en dat dat dus ook niet in rekening is gebracht. En dat terwijl we €10,000 voor ons verblijf hebben betaald. Villamar is al dagenlang onbereikbaar en op onze mail correspondentie wordt niet ingegaan op onze problemen. Er zijn gratis 3 kleine ventilatoren ter beschikking gesteld (voor een 15persoons huis) en daarmee moeten wij het uitzoeken. Het is NIET uit te houden in de hitte binnenshuis vooral niet met kleine kinderen. En daarnaast nog een opsomming van ongemakken. We hebben onder andere temaken gehad met meerdere verstopte wc's en douches, stank van rioollucht in en rondom het huis, wespennest bij het zwembad, onze kinderen zijn meerdere keren gestoken door de wespen, misleidende foto's op de website, foto's van alle airco’s, zonder te beschrijven dat ze niet werken, een huis die allang niet meer in dezelfde staat is als gepresenteerd op de foto's van de website, villamar die onbereikbaar is en een host die helemaal niks voor je kan betekenen.
Club Villamar houdt zich totaal niet aan de tevredenheidsgarantie zoals beschreven op de website en in de algemene voorwaarden. Bij aankomst hebben wij geconstateerd dat de vakantiewoning niet overeenkomt met de feitelijke kenmerken zoals omschreven. Wij hebben dit direct gemeld bij de host, en tevens hebben wij direct geprobeerd telefonisch contact op te nemen met Club Villamar. Maar tot onze grote frustratie zijn zij al dagenlang onbereikbaar. Tot op heden is er geen actie ondernomen of gehoor gegeven aan onze meldingen.
Hier zitten we dan in Spanje in een gouden kooi, met 9 kinderen en €10,000 lichter... Club Villamar schaam je! En neem aub contact met ons op voor een passende eerlijke oplossing!!!!
Slechte ervaring villa Enara
Wij hebben een “villa” gehuurd bij club villamar van 13/7 tot 27/7 genaamd Enara. De “villa” is ongeveer even groot als ons rijtjeshuis in Nederland. Het huis zou groot genoeg moeten zijn voor 8 personen ook al was er genoeg slaapplaats waren de kamers en badkamers zelf super klein. Je kon je niet eens omdraaien in de badkamers en de bedden waren keihard. Verder was alles oud en verpauperd, alle kasten bedden en meubilair stonken. Het zwembad en buitenruimte waren aardig alleen waren die enkel te bereiken via de voordeur dus erg onhandig met buiten eten etc. Verder weinig schaduwplekken en al het buiten meubilair zat vreselijk. Heel de nacht hoor je niks anders dan honden dus met het raam open slapen is geen optie. Er is welgeteld 1 waaier voor heel t huis dus je vergaat echt van de hitte.
Bij aankomst in het huis hebben we geen rondleiding of dergelijke gehad van club villamar. Ook toen de geiser het niet deed hebben we dit zelf moeten fixen. En toen het water tot twee keer toe was afgesloten is er niks naar ons gecommuniceerd. Ze waren slecht bereikbaar en we hebben zelf contact moeten opnemen om te vragen of t zwembad schoongemaakt kon worden. Zeer slechte service en onaardig personeel aan de telefoon. We hebben ontzettend veel geld betaald voor dit huis en dit was het echt totaal niet waard. Ik raad echt niemand dit huis aan en club villamar ook niet. Er zijn genoeg andere organisaties die beter te werk gaan.
Super vakantie
Vriendelijk ontvangst op het kantoor ter plaatse en vlotte sleuteloverdracht.
Bij vragen/problemen altijd vlugge respons en werden vrijwel direct opgelost.
Villa zelf was prachtig en volledig uitgerust, exact zoals beschreven op de website. Wij hebben genoten en zouden Club Vilamar zeker aanbevelen!
Oplichting
Wij boekten voor onze zoon (en 7 vrienden) villa Bouvardia in Lloret de Mar. Ze betaalden alles vooraf en gaven zoals gevraagd hun leeftijdsgegevens correct door. Na een reis van 12 uur kwamen ze aan bij de villa, maar daar werd hen de toegang geweigerd omdat hun gemiddelde leeftijd geen 25 jaar was. Deze voorwaarde stond inderdaad op de website, maar in de algemene voorwaarden stond een extra vermelding dat groepen jongeren een extra waarborg van € 150 per persoon moesten betalen. We gingen er dus van uit dat hun leeftijdsgegevens gecontroleerd waren en dat de boeking alsnog goedgekeurd was. Het volledige bedrag was inmiddels gestort en werd VOLLEDIG ingehouden.
Erg jammer voor jongeren die hier hard voor gewerkt hadden. ;(
Fantastisch huis
Fantastisch huis, mooi ruim en heel netjes. Wij waren met 9 personen in villa Melissa, prachtig zwembad! Vlak bij zee. Zeker een aanrader! Wij komen hier zeker nog eens terug!
Zeker aan te raden
We zijn vroeg vriendelijk en zéér behulpzaam ontvangen, huisje schoon heerlijk zwembad werd dagelijks schoongemaakt, plantjes water en niet te vergeten contactpersonen direct bereikbaar bij vragen of advies.
Altijd goed bereikbaar voor hulp
Altijd goed bereikbaar voor hulp, goed aanbod en foto's komen overeen met de werkelijkheid.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。