Vi har netop kÞbt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 Ã¥rs tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sÊdvanlige. Her bliver kunden vir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores kÞb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut â god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kÊmpe forskel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg kÞber også min nÊste seng der helt sikkert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har nu haft vores skÞnne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke kÞbte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie pÃ¥ Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
KÞbte seng hos Comfortbeds for 10 år siden, og den er stadig fantastisk.
Nu skulle jeg have nye hovedpuder og dyner, så selvfÞlgelig blev det der jeg gik hen for at få god service og gode råd.
Det var jeg glad for at gÞre, og en rigtigt behagelig oplevelse.
Super service og rigtig god og pÊn seng.
Har fået ombyttet min madras 2x uden problemer, da jeg desvÊrre havde fået bestilt en for hård madras.
Vi var ude og kigge på senge i mange butikker - indtil vi kom til Comfort Beds. WOW - efter besÞget hos Lotte, var vi ikke et sekund i tvivl - vi måtte eje en af deres senge.
Vi blev vejledt på en måde ingen af de andre butikker formåede - for det var i ordets bedste forstand en vejledning og ikke et salg.
I den mellemlÊggende periode i indtil levering, var vi spÊndte. For hvad nu hvis sengen alligevel var for hård eller blÞd, når vi skulle sove i den nat efter nat. Efter over 1 måned nu, er vores indtryk af Lotte kun blevet bekrÊftet. Hun fandt sengen som passede til vores kropstyper, og vi kan med hånden på hjertet sige at vi ALDRIG i vores liv har sovet bedre!
Bedste betjening til valg af ny seng
Vi så glade for sengen som passer så godt til os. Et svÊrt valg men ikke med deres hjÊlp.
Vi har kÞbt seng, sovesofa, dyne og 2 meget lÊkre hovedpuder som kan justeres efter behov.
Vi fik rigtig god vejledning af Thomas og senere af Lotte.
Vi sover godt i seng og sovesofa super kvalitet
Stor anbefaling herfra
En skÞn butik med meget stort udvalg og yderst kyndig vejledning.
Jeg skulle bruge nye dyner og puder, og fik en meget grundig forklaring om de forskellige muligheder, inden jeg kÞbte.
Jeg vil helt bestemt komme tilbage, nÃ¥r sengen skal udskiftes og jeg giver Comfort Beds min bedste anbefaling ð
Verdens bedste service.. Vi fik den bedste service og endte med en seng jeg slet ik forstÃ¥r jeg har kunne undvÊre sÃ¥ mange Ã¥r.. Aldrig har jeg sovet bedre.. Der var desvÊrre blevet sendt en forkert madras, men det var ikke Comfort beds skyld, den var pakket forkert med de forkerte mÃ¥l skrevet pÃ¥.. Og sÞrme om Thomas ikke tilbyder at levere den anden personligt til hjemme adr, for at sikre sig at alt bliver som forventet, hvilket blev helt perfekt.. Bedre service finder man ikke kÊmpe anbefaling herfra ð
Simpelhen så ringe service. UbehÞvlet service af en snobbet KÞbenhavner, der bliver fornÊrmet over man vil returnere en vare. Jeg har aldrig nogensinde hÞrt fÞr, at man er nÞdsaget til at bytte en julegave på juleaften, for at kunne udnytte sin fortrydelsesret. Så har man også prÞvet det. Desuden udlÞb min returret ikke d. 24. December, eftersom jeg ikke havde modtaget pakken d. 24. November da jeg bestilte den. Når man så gÞr opmÊrksom på at det ingen mening giver, bliver man mÞdt med arrogance fra butikkens side af.
Vil aldrig anbefale at handle her, fordi kundeservice er for dem en by i Rusland.
Gav helst nul stjerner! Mere nedladende behandling har jeg sjÊldent modtaget.
Handlede på deres hjemmeside og da varen skulle byttes fik jeg den ringeste service.
Det finder jeg mig ikke i. De gik til sidst med til at bytte til en anden varer. Hvad er det for en måde at behandle kunder på!
Nu har vi endelig fået kÞbt vores nye seng. Vi har haft den i snart 3 uger. Og hold da op en forskel. Vi har ganske enkelt sovet fantastisk fra fÞrste dag.
Vi fik den bedste hjÊlp fra Lotte og alt har bare vÊret en fantastisk oplevelse. Så tak til Copenhagen Comfort Beds
Bedste service! Super pris og flotte senge! Kan anbefale Copenhagen Comfort Beds til alle som Þnsker god sÞvn. Ville Þnske jeg havde kendt til dem for lang tid side.
Vi kÞbte seng hos Thomas i 2019.
Jeg har en noget medtaget krop efter sygdom og havde brug for tryghed og god Vejledning.
Det fik vi bestemt hos Thomas.
Vi fik endda mulighed for at afprÞve forskellige fasthed på madrasser hjemme i privaten. Det var sådan en god oplevelse.
Nu har vi igen lige vÊret forbi Thomas da mit behov for madrassens fasthed skulle afprÞves igen af andre årsager og igen sublim hjÊlp med muligheder for afprÞvning.
Thomas er en behagelig sÊlger, hvor tillid mellem ham og kunde er intakt og han går gerne lige det lÊngere for alle er tilfredse.
Sengene er af god kvalitet og super flotte.
Helt sikkert et sted at handle sin seng.
God service og kvalitet i top.ð kan varmt anbefales.
Fremragende service og den bedste nattesÞvn derfra. Tak for hjÊlpen! ð
Senge og vejledning i topkvalitet! Jeg har kÞbt ny seng hos Copenhagen comfort beds og fået den helt rette rådgivning i forhold til valg af seng og fasthed. Aldrig har jeg sovet bedre og vågner ikke med ondt i ryggen mere.
Derudover har jeg fÃ¥et bambus sengetÞj som er fuldstÊndig fantastisk! KÊmpe anbefalingð€©
Stor anbefaling herfra, gode priser, SUPER betjening,
Êrlighed og nÊrvÊr.
En butik med god sammendags kundeservice, om det er en seng, sengetÞj, dyner eller hovedpuder, du skal kÞbe.
DEN BEDSTE ANBEFALING HERFRA :-)
Sublim service i topklasse hos Copenhagen Comfort Beds! Fem store stjerner med pil opad. Min mand og jeg har aldrig sovet så godt, som efter vi har investeret i nyt sengemiljÞ efter god og grundig rådgivning. Varmeste varme anbefalinger herfra! Jeg handler kun dyner, puder, sengetÞj og senge hos Copenhagen Comfort Beds fremover. TAK, for at give os den gode sÞvn tilbage!
På nuvÊrende tidspunkt har vi kun kÞbt dyner og sengetÞj. Men det er til gengÊld det bedste kÞb vi har gjort lÊnge. SengetÞjet fra AIAYU og Temprakon er ganske enkelt det lÊkreste. Vi har fået den bedste service hos Comfortbeds og vi er ikke i tvivl om hvor vores nye seng skal kÞbes.
Den 20. december besÞgte jeg butikken med henblik på kÞb af ny seng - og vÊlger bevist at besÞge Copenhagen Comfort Beds, da jeg gerne vil stÞtte lokalt tiltrods for at en ny seng billigere hos kÊdeforhandlerne.
Jeg modtog en fin service og rådgivning fra Thomas og endte med at placere en ordre.
Den 26. opslås der tilbud om bl.a. gratis sengegavl ved kÞb af ny seng, hvorfor jeg henvender mig via mail til butikken og spÞrg om vi kan finde en lÞsning på dette, da jeg selvfÞlgelig sidder med en trÊls fÞlelse af at have givet fuld pris mindre end en uge forinden - og af gode grunde heller ikke har modtaget sengen endnu.
Dette bliver afvist med begrundelsen af at det er leverandÞren der stiller tilbuddet, og ikke selve butikken, og det ikke er muligt at Êndre dette når fÞrst ordren er registreret. Jeg forespÞrger om vi kan finde en anden lÞsning, da jeg i bund og grund fÞler mig lidt "snydt" over ikke at vÊre blevet gjort opmÊrksom på det kommende tilbud eller bare oplyst om at det er muligt at der kommer et tilbud efter jul, som jeg nu kan se ofte er gÊldende i forbindelse med div. årlige udsalgsperioder. Heller ikke dette kan lade sig gÞre.
Jeg er i januar nede for at betale sidste rate på sengen. Trods det kun er små 2 uger siden jeg var i butikken, genkender Thomas mig ikke, og spÞrger som noget af det fÞrste da jeg nÊvner at jeg skal betale sidste rate, om ikke det kunne vÊre relevant at opgradere sengen til en lÊngde på 210 cm. Jeg oplyser ham om at dette netop er den ordre jeg har placeret - og står undrende overfor hvordan en tilrettelse af sengen kan lade sig gÞre, når der er tale om mersalg, men ikke den anden vej rundt. Jeg nÊvner igen, at jeg er lidt Êrgerlig over at vi ikke har kunne finde en lÞsning, da jeg nu helt bevidst har valgt at kÞbe igennem netop dem for at stÞtte lokalt, igen kan han kun beklage.
Jeg nÊvner så at det er Êrgerligt, da jeg faktisk står overfor at skulle kÞbe endnu en seng, men af gode grunde vil kigge andet steds. Pludselig kan det så komme på tale at få både en gratis gavl på denne seng, og finde en god pris...
Jeg er bevidst om at jeg kunne have undersÞgt deres tidligere tilbud bedre, og dermed selv afventet at kÞbe sengen - det anerkender jeg. Jeg må dog Êrligt indrÞmme at jeg ikke i min vildeste fantasi havde troet at dette var den forretningsstrategi en lokal forretning vil benytte sig af.
Super Êrgerligt!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã