Comfortbeds レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop kÞbt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 Ã¥rs tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sÊdvanlige. Her bliver kunden vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores kÞb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut – god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kÊmpe forskel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg kÞber også min nÊste seng der helt sikkert

䌁業が回答したした

Vi har nu haft vores skÞnne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke kÞbte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie pÃ¥ Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Service, fleksibilitet og tryghed

Jeg kan virkelig anbefale Comfortbeds' kvalitetssenge og den service, man får hos Thomas og Lotte. En service jeg har oplevet alle de tre gange, jeg har kÞbt senge hos Comforbeds.

Både i forhold til den rådgivning man får inden kÞbet og den fleksibilitet, der er efterfÞlgende, hvis der er problemer med hårdhed af madras eller lignende.

Her kan man fÞle sig tryg som kunde i et kÞb, der betyder alverden for ens livskvalitet:)

Karen

2022幎12月3日
自発的なレビュヌ

Sover helt fantastisk godt!

Fik meget professionel og fin service og rådgivning da jeg besÞgte Copenhagen Comfort Beds' butik!

Elevationssengen de fandt til mig er uden sammenligning den bedste seng, jeg nogensinde har haft. Elevationen er det rene lukus når jeg vil lÊse, se film i sengen, tage en morfar eller nyde morgenkaffen.

Derudover sover jeg helt fantastisk godt og tungt som jo fÞrst og fremmest er det vigtigste en seng skal understÞtte.

Der skal lyde en varm anbefaling herfra!

2022幎3月4日
自発的なレビュヌ

Gode råd og hotel-luksus-fÞlelse i hverdagen

Min kÊreste og jeg bookede en tid, hvor vi havde butikken for os selv. Her fik vi kyndig rådgivning med udgangspunkt i os, vores hÞjde og drÞjde og situation som helhed.

Nu har vi seng, som vi sover dejligt i, som er flot og hver dag giver en luksus-fÞlelse som at vÊre på hotel.

Derudover fik vi det gode råd at vÊlge en model med to store opbevaringsrum nedenunder, og det betyder mere end vi havde regnet med i vores 2-vÊrelses lejlighed.
Da vi begyndte at kigge på sengegavle blev vi desuden anbefalet at vente med det til vi havde set sengen i sovevÊrelset, da vi valgte en stÞrre model end vores gamle seng, og det Êrlige råd, som jo ikke gav mersalg (lige på stedet i hvert fald) sÊtter vi stor pris på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

2022幎2月13日

2 senge i 1

Min kone og jeg har ikke de samme Þnsker til en seng, så Comfortbeds fik ordnet en madras til os hver i forskellige hårdheder.
Vi har aldrig sovet bedre, og ligeså snart vores datter er gammel nok til at vide hvad hun vil, så kommer vi igen efter en seng til hende også.

2022幎2月13日
自発的なレビュヌ

En service og betjening hele vejen

En service og betjening hele vejen gennem forlÞbet er helt i top. Super ide med at man kan bestille en tid så man har hele butikken for sig selv og i ro og mag kan prÞve det hele og sammen med Thomas finde den helt optimale lÞsning til os. Resultat - vi har fået verdens bedste seng til den helt rigtige pris. 1.000 tak, vores varmeste anbefalinger til Thomas og Comfortbeds

2022幎2月11日

Personal and professional experience

Thomas have delivered excellent service over the past 3 years I have been doing business with him and Comfortbeds. Everything from the initial purchase of my bed to ongoing support/guidance have been great. It’s a smaller shop which means that you can have a much more personal relation and Thomas continues to remember what I bought and when. That’s service for me and important with such a significant purpose. I can only recommend to swing by Thomas on Falkoner Alle next time you need a new bed.

2021幎9月30日

ForkÊlelse, der varer ved

Vi havde booket en tid til en rundvisning i Copenhagen Comfort Beds, fordi vores gamle seng stod foran en udskiftning. Hvad vi ikke havde forventet var, at der stod forkÊlelse på agendaen lige fra det Þjeblik, vi kom ind i butikken, til vi nu i dag står med den skÞnneste seng, der langt overstiger vores forventninger.

Hos Copenhagen Comfort Beds får man en kompetent, opmÊrksom og skrÊddersyet rådgivning for lukkede dÞre. Vi kunne tale om dårlige rygge, yndlingsliggestillinger og meget andet i et fortroligt rum, og resultatet blev en rÊkke anbefalede lÞsninger tilpasset vores budget.

I dag har vi en drÞm af en seng og er dybt taknemmelige for, at Copenhagen Comfort Beds har givet os forkÊlelse, der varer ved.

Vi kan varmt anbefale andre at booke en tid til rundvisning for lukkede dÞre.

2021幎3月18日
自発的なレビュヌ

Fantastisk seng og god professionel

Fantastisk seng og god professionel service. Der er ingen tvivl om Thomas har vÊret i branchen i mange år, han ved lige hvilken seng der passer til enhver kropsform. Jeg fik ny seng i fÞdselsdagsgave så jeg havde desvÊrre ikke prÞvet sengen inden, den var desvÊrre også lidt for hård til mig og min vÊgt. Det fik jeg hurtigt ombyttet hos Thomas og han vidste lige hvilken madras der passede til min vÊgt. Jeg kan kun anbefale comfortbeds til andre, man får en fantastisk service og vejledning og ikke mindst en lÊkker seng i god kvalitet!

2021幎3月17日
自発的なレビュヌ

Har haft dårlig nattesÞvn i mange år

Har haft dårlig nattesÞvn i mange år. PrÞvede alt muligt for at optimere min sÞvn. Kvittede kaffen, det hjalp en del ;-) Men vågnede stadig ofte. Jeg besluttede at finde en lÊkker seng. Og valgte Copenhagen Comfort Beds. Skiftede fra en Tempur, som jeg troede var det rigtige for mig. Men Thomas fik mig overbevist, skiftet til en rigtigt god fjedermadras er en yderst positiv oplevelse. Jeg sover nu helt fantastisk. Kunne isÊr godt lide at Thomas gav sig ekstra god tid, ved valg af madras og få den rigtige stÞtte.
Hos Copenhagen Comfort Beds skal jeg ikke forholde mig til 15 forskellige mÊrker. Men kun fokusere på liggekomforten og udseendet.
Fik luksus til en skarp pris og med fantastisk service.

2021幎2月20日

Hvor er vi SUPER GLADE for at vores

Hvor er vi SUPER GLADE for at vores datter anbefalede Comfortbeds til os, da vi stod og skulle have ny seng.
Vi har fÃ¥et den helt perfekte seng incl. top madras og WAUW WAUW WAUW ( vi kan ikke fÃ¥ armene ned af begejstring) vi har ogsÃ¥ fÃ¥et det mest LÆKRE tilbehÞr i form af hovedpude, lagen og “rullemadras”, som vi ikke vidste fandtes. VI SOVER SÅ HIMMELSK NU!!
TAK for GOD service og hjÊlp.
Vil du gÞre noget godt for dig selv og din sÞvn - sÃ¥ book en tid hos Comfortbeds.👍🙏👍🥇

2021幎1月24日