Comme ça レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Comme Ça levert hele mooie kwaliteit kleding voor een zeer aantrekkelijke prijs, zeker in hun uitverkoop. Nét even iets anders, en altijd mooie kleuren. Ik koop al jaren met plezier.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Pakje goed op tijd thuis geleverd ondanks de slechte weersomstandigheden (sneeuw). Lichte schade aan de verpakking maar jullie verpakken de kleding nog eens extra niets aan de kledingstukken. Met ext... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

ik had een bloes (Gery), die helemaal geschift is na 1x dragen Ik had hierover een mail gestuurd : en kreeg aanvankelijk geen reactie en ben naar de verkoopster gegaan, ook zonder resultaat Maar ui... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Zeer vlotte levering. Wel jammer dat in de winkel zelf blijkbaar geen maten 46 en 48 beschikbaar zijn, waardoor ik online heb moeten bestellen in de hoop dat de bestelde maat klopt, want retourneren... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Comme ça is een Belgisch damesmodemerk dat zich richt op vrouwen die houden van stijlvolle, comfortabele en toegankelijke mode. Onze collecties combineren elegantie met draagbaarheid en zijn ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden die zich goed willen voelen in wat ze dragen. Of je nu op zoek bent naar een soepelvallende jurk, een flatterende blouse of een tijdloze broek, bij Comme ça vind je kwaliteitsvolle kleding met een vrouwelijke uitstraling. We ontwerpen elk stuk met oog voor detail, pasvorm en comfort. Onze kledij sluit aan bij de wensen van vrouwen die op zoek zijn naar modieuze, maar niet trendgevoelige outfits — kleding die je vandaag draagt, en volgend seizoen nog steeds met plezier aantrekt. Onze collecties zijn beschikbaar bij tientallen geselecteerde modeboetieks in België en Luxemburg. Comme ça staat voor persoonlijke service, Belgische creativiteit en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze klanten waarderen de consistentie, het comfort en de verfijning die onze collecties uitstralen. Ontdek meer op www.commeca.be of bezoek één van onze verkooppunten. Comme ça — Belgische damesmode waarin je jezelf blijft.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ronse heeft een uiterst vriendelijke

Ronse heeft een uiterst vriendelijke verkoopster.
Tweetalig en behulpzaam.
Echt een aanrader.

Beste Chantal,

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vriendelijke en behulpzame service in onze winkel in Ronse. We geven je compliment met veel plezier door aan onze collega. 😊

Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

5぀星のうち1の評䟡

teleurgesteld

Ik kon op de site 2 jurken aanduiden en betalen. Een dag later kreeg ik bericht dat ze niet meer te koop waren
. Jammer

Comme ça からの回答

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Door de grote drukte tijdens de solden kan het uitzonderlijk gebeuren dat het laatste beschikbare stuk op hetzelfde moment via onze webshop wordt besteld en door een klant in één van onze winkels wordt aangekocht. Helaas kunnen we in dat geval het bestelde artikel niet meer leveren en zijn we genoodzaakt het bedrag terug te betalen.

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We hopen u een volgende keer wel volledig tevreden te kunnen stellen.

Team Comme ça

Linnen kleedjes

Levering was snel en proper geleverd. Goed verpakt.

Beste Karolien,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Heel leuk om te horen dat je bestelling snel en netjes geleverd werd en goed verpakt was.

Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering in perfecte staat!

2026幎7月31日

Beste Inke,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en alles in perfecte staat is aangekomen.

In orde !!!!

2026幎7月30日

Beste Martine,

Bedankt voor de 5 sterren! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens was.

5぀星のうち5の評䟡

Comme Ça levert hele mooie kwaliteit

2026幎7月29日

Beste Mirjam,

Wat een ontzettend fijne review, bedankt! 😊 Het doet ons veel plezier om te lezen dat je onze kwaliteit, kleuren en nét dat tikkeltje andere al zoveel jaren weet te waarderen.

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen in Comme Ça. We hopen je nog vele jaren te mogen verrassen met onze collecties!

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren een tevreden klant

Al jaren koop ik daar bijna al mijn kledij. Je krijgt een goed advies, ik ben groot en heb maat 44/46 maar kan mij toch jong en stijlvol kleden zonder het gevoel te hebben dat niets past.

2026幎7月1日

Beste Stephanie,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊 We vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich jong, stijlvol en zelfverzekerd kan kleden, ongeacht de pasvorm. Fantastisch dat je dit ook zo ervaart en steeds op goed advies kunt rekenen.

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Goede verwerking van de bestelling

Goede verwerking van de bestelling, stipte levering op het afgesproken tijdstip. In orde verpakt en product voldoet aan de eisen.

2026幎7月2日

Beste Nadine,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is, van de verwerking van je bestelling tot de levering en verpakking.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en tip top in orde.

2026幎7月1日

Beste Elza,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Heel leuk om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en alles tiptop in orde was.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。