レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig et dejligt hotel, vi har altid oplevet god service og fremragende morgenmad. Men denne gang var ekstra speciel, vi var lÞbet ind i udfordinger men vi endte med at mÞde en stor forstÃ¥else og h... もっず芋る

Morgenmaden er super fin, men ogsÃ¥ betalt. Elevatorerer kÞrer meget mÊrkeligt, ingen restaurant hen over jul og nytÃ¥r. Trykket pÃ¥ vandet i bruseren var ikke eksisterende. Air condition var ust... もっず芋る

Comwell Bygholm park fortjener ingen stjerne herfra. Reklamere med daglig rengÞring pÃ¥ booking det har man fjernet sÃ¥ vi lÞb tÞr for hÃ¥ndklÊder og toiletpapir pÃ¥ anden dagen da der ikke kom rengÞring... もっず芋る

Super dejlig oplevelse i Comwell Aarhus... perfekt beliggenhed tÊt ved havnen og StrÞget ... vÊrelserne er rene og topmoderne... ikke mindst fantastiske dyner og puder (plejer altid at have min egen... もっず芋る

䌁業情報

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

451件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Comwell Aarhus - besÞg det !

Ja nu har vi vÊret på Comwell nogle gange, og har mildest talt ikke vÊre specielt imponert.
Vi har nu haft en enkelt overnat på Comwell Aarhus og må sige at jeg har Êndret mening.
Denne gang pÃ¥ et vÊrelse “business” room. Virkelig lÊkkert vÊrelse. Lidt slidt, men det er jo et hotel 😉
Mega lÊkkert morgen mad, så jeg/vi har Êndret os efter dette besÞg.
Håber det så bliver ved, til vi kommer igen 😊

2026幎1月30日

FÞrste og sidste gang på Comwell

FÞrste og sidste gang på Comwell

Bestilte en overnatning med 3 retters middag, adgang til spa og velkomstdrink.
Pris: en mindre formue

Spa afdelingen var så crowded at man sad som sild i en tÞnde og fik egentlig mest Lalandia associationer. Man kunne ikke holde ud at vÊre der, så hvad der var tÊnkt som et spa ophold blev så til et ganske almindeligt hotelophold.

Ventede 1 time på forretten som var så lille at vi tvivlede på dens eksistens. Hovedret var ikke stor men gik an. Desserten var super! Der var lang tid mellem alle retter, og tjeneren var mere end en halv time om at fjerne vores tallerkener efter vi var fÊrdige. Ingen service what so ever, ingen spurgte til hvordan maden smagte.

Videre til baren og bestille en drink! En mojito kan redde det meste ik?
Well, fik en sodavand med limeskive uden det mindste sprÞjt sprut som kunne oppe humÞret - til den lette sum af 115 kr. absolut min dyreste sodavand til dato.

Morgenmaden var ligeså meget en katastrofe. Alt for mange mennesker, ingen borde at kunne sidde ved. Folk vÊlter ind over hinanden. Du skal lede af flere omgange efter alt, fordi alt er taget. Sild i en tÞnde fÞr kaffen, er bare virkelig anstrengende!

Indretningen på spa-hotellet oser mest af alt af konference center, and not so much a spa get-away. Det er ikke hyggeligt overhovedet.

2026幎1月24日

Comwell Copenhagen portside

Virkelig et dejligt hotel, vi har altid oplevet god service og fremragende morgenmad. Men denne gang var ekstra speciel, vi var lÞbet ind i udfordinger men vi endte med at mÞde en stor forståelse og hjÊlpsomhed fra Lykke i receptionen og vi fik lÞst det på bedste vis. Stor tak for at have gjort opholdet for en endnu stÞrre fornÞjelse end normalt.

2026幎1月24日

Comwell Portside KÞbenhavn

Morgenmaden er super fin, men også betalt.
Elevatorerer kÞrer meget mÊrkeligt, ingen restaurant hen over jul og nytår.
Trykket på vandet i bruseren var ikke eksisterende.
Air condition var ustabil og meget larmende, desvÊrre en trÊls sÞvn.

Et okay hotel, men dyrt i forhold til hvad man for.

2026幎1月2日

Husk madpakke

Husk madpakke, hvis du vil bo på Hotel Comwell, Kolding. Et skilt i elevatoren meddelte, at restauranten var lukket både tirsdag, fredag, lÞrdag og sÞndag. Der er ingen andre restauranter i nÊrheden. Husk også en papirkurv, for sådan en er vÊrelserne ikke udstyret med.

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Dejligt hotel ( Copenhagen Portside)

Dejligt hotel ( Copenhagen Portside) men jeg er skuffet over at man ved brug af gavekort er obligatorisk forpligtet til at tilkÞbe morgenmad. Det gjorde oplevelsens afslutning dårlig. Om det er Comwell eller Gavefabrikkem der har ansvaret for dette ved jeg ikke men de bÞr begge Êndre på det.

2025幎10月12日
自発的なレビュヌ

Har normalt vÊret tilfreds med at bo på

Har normalt vÊret tilfreds med at bo på jeres hoteller, dog må jeg sige jeg ikke lÊngere har tÊnkt mig at benytte da vi i august, boede på portside i kbh, blev vi taget ved nÊsen, jeg havde boet på hotellet et år forinden og booket 2 vÊrelser med 2 overnatninger til august iår, får dermed af vide at jeg får den til samme pris som da jeg overnattede i 2024 hvilket foregik via expedia dvs 1200 pr overnatning, da vi så skal betale bliver vi trukket 2400 pr overnatning, jeg har skrevet frem og tilbage med hotellet og de nÊgter at gÞre noget ved det, så nu er det slut med Comwell ophold på Portside og andre hotller i kÊden

2025幎8月28日

200,- for morgenmad der ikke kan fravÊlges

Havde et gavekort fra Gavefabrikken hvor der står "Eksklusiv morgenmad - skal betales ved ankomst".

Ved ankomst i Odense siger jeg, at jeg ikke skal have morgenmad, men får at vide jeg skal betale alligevel da de ikke differentierer kunderne og alle kan gå derned.
Det er ret dårlig kommunikation, når jeg lÊser det som om at det er valgfrit. Men Comwell mener det er Gavefabrikkens skyld - jeg mener det er jeres samarbejde og derfra manglende fleksibilitet.

Og så 200,- kr for en morgenmad man ikke skal have... Tak for det!

2025幎9月13日
自発的なレビュヌ

Comwell Middelfart Karensmindevej Meget ubehÞvlet tjener.

Comwell Middelfart Karensmindevej. Rigtigt godt ophold, fine vÊrelser til 4 stjerner, aftensmaden var til 4 stjerner, morgenmaden til 5 stjerner med utroligt stort udvalg. Meget venligt personale med undtagelse af 1 af dem. Vi er på familietur 2 gange om året. Vi mÞdes ikke så tit, derfor er det meget vigtigt for at os, at vi kan sidde et sted og snakke sammen. Det har vi altid kunnet på alle andre hoteller. Vi havde set, at der var et rum, som ikke blev brugt og hvor der var sat ekstra borde og stole ind som stod meget rodet, så de skulle åbenbart ikke bruge det lige nu.. Vi sad bare ved et bord og snakkede uden at forstyrre andre og vi ville selvfÞlgelig sÊtte stole på plads efter os, men så kom den der ubehÞvlede tjerner og sagde på en grim måde at her måtte vi aldeles ikke sidde. Vi spurgte, hvor vi så måtte sidde og snakke. Vi fik at vide, at vi kunne sÊtte os inde i baren, men kun på de hÞje stole, eller så kunne vi sÊtte os på vores vÊrelser eller på altanen på vores vÊrelser, men der er jo ikke muligt at sidde 8 personer. De hÞje stole i baren kunne vi hverken sidde på eller komme op på, da jeg er handicappet og vi havde også min gamle mor på 90 år med. Det var måden han sagde det på, som Þdelagde meget af fornÞjelsen på turen denne gang. Ledelsen burde sende ham på kommunitionskursus, eller også er han bare uforskammet. Alle andre var utrolig sÞde og venlige. De havde fået flere stjerner, hvis ikke det havde for tjeneren.

2025幎9月5日

Vi ankommer til Comwell Borupgaard kl

Vi ankommer til Comwell Borupgaard kl. 16. Vi bliver mÞdt af smilende personale, som siger vi har kun ledig tider til mad kl. 20.30 uden nogen anden form for bemÊrkning. Hertil kunne vi Þnske os en besked om dette inden ankomst!
Da vi kommer op på vÊrelset, er der en stank fra gulvaflÞb på badevÊrelse. Der er ikke gjort ordentlig rent og der sidder gule kalkpletter over alt i brusekabinen. Stikkontakt ved elkedel virkede ikke (der kunne heller ikke koges noget vand) og der var ikke noget lys ved sengen. Super dårlig oplevelse, som også blev nÊvnt ved check out. Ikke nok med det virkede den ene kaffemaskine ikke ved morgenmad og derfor ingen kaffe... Da vi skal afregne bliver der også lavet fejl og her er vi ved at få trukket 1000 kr. for meget. Vi er totalt skuffet over oplevelsen, som var en af gaverne til vores bryllup.

2025幎9月6日

HjÊlpsomhed udover det sÊdvanlige

HjÊlpsomhed udover det sÊdvanlige oplevede vi på Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart. Vi havde medbragt et gavekort fra GoDream. Uvidenhed gjorde, at det ikke var gjort udbetalingsklar. Vi betalte så af egen lomme, men med hjÊlp fra meget kompetent personale har vi nu fået gavekortet iorden og egne penge retur. Stor ros til hotellet,

2025幎8月16日

UnÞdvendig sortering.

Comwell er fine hoteller, men at de vÊlger at sortere gavekorts holdere fra nÃ¥r en bestemt kapacitet pÃ¥ hotellet er nÃ¥et, bare for at have plads til de betalende kunder, sÃ¥ kan dem der har betalt pÃ¥ forhÃ¥nd blive sorteret fra da de jo har betalt og derfor ikke skal udfylde plads for dem som skal betale uden gavekort Hvad er det for noget.....🀮

2025幎8月13日

Comwell, Rebild

Comwell, Rebild

Vi er en gruppe på 40 her nogle dage.
Hotellet er fint, men vi havde en dårlig oplevelse med aftensmaden i dag (fÞrste aftensmåltid her).
Vi havde bestilt menuen på forhånd og havde reserveret bord til kl. 19.
Forretten kom prÊcis kl. 20. Det er lÊnge at vente på maden.
Det fortsatte på samme måde, og hovedretten kom kl. 21. KÞdet var for nogle råt og for andre mest fedt. Vi fik godt nok tilbudt mere kÞd, men laaanngg tid efter, at vi havde spist og mÊtte i brÞd. Og der var ikke kartofler nok.
Desserten var is. Den var velsmagende, men meget lille, og flere fik fÞrst isen, da den var blevet til softice.
Jeg fik en lille danskvand til maden. Jeg synes, der er at stramme den at tage 42 kr. for sådan en.
Vi fik godt nok en gratis kop kaffe, men vores formand syntes, vi fortjente at få drikkevarerne gratis efter den omgang og bad om det, men det fik vi ikke.
Over 3 timer for at få vores mad! Vi ville gerne have lavet lidt andet end at vente på maden så lÊnge.
Tjenerne gjorde deres bedste. Fejlen må ligge i kÞkkenet.

2025幎8月11日

Trist affÊre

Jeg har flere gange besÞgt Comwell i Snekkersten og har fÞr vÊret ganske tilfreds. DOG! Denne gang var det under al kritik.

SÞd receptionist ved ankomst men morgensur og ugidelig receptionist ved afgang ( og dét uden at jeg havde beklaget mig).

Mangler pÃ¥ vÊrelset og samme var lettere snavset. Man havde end ikke gidet sÊtte toiletpapir i holderen. Det var lagt sÃ¥ man selv kunne sÞrge for det👎
Senge burde efterhånden skiftes ud. De er absolut ringe at ligge i.

Morgenmad var en kedelig omgang. Rundstykker virkede til at vÊre fra dagen fÞr. Kun en slags skÊreost og den var stÊrk👎
De små retter der skulle vÊre lune var kolde trods det tidlige tidspunkt på morgenen.

Jeg siger bare ØV! Alt for dyrt ophold set i forhold til manglerne.

2025幎8月10日

Beskidt vÊrelse og misinformation

Vi ankommer til comwell og går ind i et meget mÞrkt og beskidt vÊrelse. Der er ingen loftlamper, kun gulvlamper og vÊglamper. Der lå 1 cm stÞv på alle flader.
Vi fik nyt vÊrelse, men dette var også beskidt.

Vi havde bestilt et forkÊlelsesophold, hvor at der på hjemmesiden står at det enten er 3-retters menu eller buffet. Inden vi bookede (to dage fÞr opholdets begyndelse d. 5/8-25) ringede vi til comwell for at hÞre til hvorvidt det var buffet eller tallerkenservering om aftenen d. 7/8-25. Her var svaret at det er yderst sjÊldent at der er buffet om aftenen og hvis det er så er det en grill buffet.

Da vi kommer til restauranten er der buffet og det har de kÞrt med den seneste 1,5 måned.

Når man nÊvner problemet for personalet beklager de blot uden yderligere tiltag.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Et perfekt ophold hos Comwell Bygholmpark.

Var på Comwell Bygholmpark i uge 22. Det var en rigtig god oplevelse. Fra vi bestilte og til afrejse fungerede alt perfekt. Vi måtte udsÊtte opholdet 2 gange men receptionen var utrolig venlige og forstående. Da vi mÞdte frem blev vi mÞdt med venlighed og hurtigt blev vi checket ind på dette skÞnne hotel som ligger i den pragtfulde Bygholm Park. En lille gåtur gennem parken, gennem tog stationen, lidt op af vejen ja så er man i Horsens centrum, skÞn by. VÊrelset var perfekt, restauranten var perfekt, det store morgen ta selv bord var perfekt, servicen var perfekt alt i alt så var opholdet helt i top og vi kommer snart igen, glÊder os.
Når man besÞger Horsens så skal man også besÞge FÊngslet, det er en stor oplevelse, ligeledes bÞr man også besÞge Industrimuseet.

2025幎5月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。