En Êrgerlig oplevelse
Fin indcheckning, med det store fobehold at jeg fik en sludder om at prisen var dyrere for mig (firmaaftale) fordi det kunne afbestilles, end på Booking.com
VÊrelset på Booking.com var 200kr billigere pr. nat og kunne afbestilles frem til kl. 16.00 den samme dag.
SÃ
forstår man jo godt gÊster sÞger disse portaler mere og mere.
Renoveringen af Hvide Hus er en tiltrÊngt opgradering af hotellet. DesvÊrre indebÊrer opgraderingen ikke nye badevÊrelser, ej heller nye senge, som hÊlder ud af pga slid formoder jeg.
Flade Êldre hovedpuder, uden tilbud om deres kendte pude menu.
AflÞb i bruseren som tilsikrer at man får fodbad i tidligere gÊsters efterladenskaber, og tilkalkede faciliteter generelt på badevÊrelset.
Morgenmaden på Hvide Hus er en skygge af sig selv, og intet at sammenligne med på f.eks. Kellers Park hvor jeg har boet 120 gange.
4 slags saftevand (forklÊdt som juice) til voksne mennesker. Jeg gÊtter på udelukkende for at spare. Bake-off brÞd og boller af en slÞj kvalitet, og rugbrÞd i en Schulstad kvalitet som var så tÞrt at det smuldrede når man forsÞgte at smÞre det.
Bacon og pÞlser som kl. 6.32 og helt friske var koldt og fedtet.
RÞrÊg som var så tilberedte at de smuldrede.
KÞbe italiensk salat, jÊvnt pålÊg og en filter kaffe med en brÊndt smag.
SÞd morgenkok, og glad yngre mandlig tjener var det eneste plus denne morgen
Hvor er tidligere tiders flotte opsÊtning, omfangsrige udvalg, juicer, sprÞdt friskbagt brÞd, grÞntsager og FLOTTE opsÊtning.
Buffeten er reduceret til en slÞj provinsiel morgenmad som bÊrer prÊg af meget få hjemmelavede produkter, og et fokus på at spare hvor spares kan.
Og en detalje, da jeg kom hjem om aftenen efter en middag med kolleger, stod der 3 receptionister i receptionen med ryggen til udgangen. Jeg sagde HEJ, og der kom intet svar eller et nik fra nogle af dem, de havde travlt med privat snak.
Jeg forstår ikke at Comwell Hvide Hus kigger sig lidt omkring på de andre Comwell hoteller. Jeg har boet ca. 120 gange på Comwell Kellers Park og der taler vi et helt andet niveau, uden at prisen er så meget hÞjere (uden spa).
2025幎5æ26æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ