Consumind.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Terrible customer service The guy called me to offer alternative energy contract stating several times that "yeah energy rates will even triple by next year and you need to sign your contract with ch... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Deze meneer die mij belde moet toch echt beter leren luisteren, hij laat je niet uitpraten, betwist mijn maandelijks bedrag wat ik moet betalen bij vattenfal.(kon volgens hem niet) Aangezien hij m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Begoh snel druk te zetten om nu te beslissen wegens stijgende prijzen en had daarna het lef om te zeggen dat ik er niet over hoefde na te denken ze zouden mij de offerte sturen en beter kon echt niet... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nadat ik gisteren een mail gestuurd had met mijn telefonische avonturen daarin beschreven (die waren niet best) belde er vanmorgen iemand van klanten behandeling met een excuses. Hij had de audio teru... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金融・保険

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Ik had een zeer onprettig gesprek met Laura Vermeulen

Ik had een zeer onprettig gesprek met Laura en zou liever nul sterren geven, maar dat kan niet. Als ze er even niet uitkwam, omdat ik te veel vragen stelde en niet direct akkoord ging, kreeg ik zonder pardon haar manager.

Je moet al je gegevens doorgeven inclusief je rekening nummer. Tijd om het contract te vergelijken met je huidige leverancier krijg je niet, je moet direct akkoord gaan. Echt complete waanzin. Je moet alleen even op de oranje knop drukken en je akkoord geven. Nou, ik MOET DUS HELEMAAL NIETS. Wat een oplichters. Trap er niet in.

2023幎9月14日

Geachte mevrouw Verkerk,

Vervelend om te vernemen hoe het gesprek is gelopen.
Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht verder toe te lichten?

5぀星のうち1の評䟡

Foutieve voorlichting en blijven pushen.

Na een duidelijke uitleg zou de medewerker (D...y) me een vrijblijvende offerte sturen met de gegevens voor een eventueel energiecontract.
Foutieve info over overstapboete, tarieven boven de drempel, gas (wat we niet hebben) maar vooral dat de offerte actief benaderd moest worden en binnen enkele minuten moest worden besproken. Na aangeven dat ik in een 'veilige ' ruimte werk zonder Wifi of internet, bleef hij, en later zijn leidinggevende, aandringen dat ik toch zsm moest lezen.
Vervolgens verteld dat ik hier echt geen behoefte aan heb en er vanaf zie, nog meerdere keren gebeld. Ondertussen het nummer geblokkeerd.
Nee is ook een antwoord...

2023幎9月9日

Vervelend om te vernemen hoe het gesprek is gelopen.
Graag nemen wij uw klacht in behandeling. Zou u contact met ons op kunnen nemen?

Blijven drammen

Blijven drammen. na meerdere keren aangegeven te hebben dat ik geen interesse heb omdat ik bij mijn huidige leverancier blijf. Medewerker luisterd niet en geeft ontwijkende antwoorden.

2023幎9月11日

5぀星のうち1の評䟡

Het zijn een stelletje spammers

Het zijn een stelletje spammers. En ik ben niet de enige die ongewenste mails van ze ontvangt, gezien de klachten van meerdere mensen. Ik raad iedereen aan een klacht in te dienen bij de ACM en hopelijk leren ze eindelijk hun lesje.

2023幎9月6日

Beste meneer/mevrouw,

Dit is zeker mogelijk, kunt u het telefoonnummer en e-mail adres waarop u word benadert, mailen naar klantenservice@consumind.nl. Met het verzoek u gegevens te verwijderen, dan haal ik je uit het systeem.

Groetjes,
Lilli

5぀星のうち2の評䟡

Het had het karakter van oplichting door haast te suggereren

De haast die aangepraat werd leek op oplichting. Kon pas nu verder spreken opgeheven worden

2023幎9月1日

Geachte Meneer/ Mevrouw,

we begrijpen dat dit voor u niet fijn is en vinden dit zelf ook niet de gewenste manier van werven. we kunnen u klacht verder in behandeling nemen als u dit wilt. Mail ons dan op klantenservice@consumind.nl.

Lilli van de klantenservice van Consumind

5぀星のうち1の評䟡

Je MOET akkoord gaan met ons voorstel

Je MOET akkoord gaan met ons voorstel. Je kunt daarna nog 2 weken kijken waarop je akkoord hebt gegeven. Ik heb bijna 1,5 uur aan de telefoon gezeten met consumind en kreeg uiteindelijk de manager aan de lijn, omdat ik weigerde een akkoord te geven. Deze man bleef maar zeggen dat ik gewoon akkoord kon gaan omdat ik er nog over na kon denken, maar ik wilde dit niet. Toen ik zei dat ik de verbinding wilde verbreken bleef hij maar aandringen. Uiteindelijk zei hij: scroll even naar beneden, vink het vakje aan en druk op die oranje button. Maar dat was hetgeen waarvan ik al 1,5 uur zei dat ik dat niet wilde. Terugbellen na 2 uur om even de tijd te krijgen er naar te kijken kon ook niet. Dus toen ik zei dat het dan over ging, bleef hij maar aandringen. Zeer vervelende mensen dus! Niet mee in zee gaan. Na overleg met mensen die er verstand van hebben kwam ik er ook achter dat ik geld moet gaan betalen voor het terugleveren van stroom dus of je dan echt voordeliger uit bent? Binnen 5 minuten na ophangen nog 2x terug gebeld, maar niet opgenomen en geblokkeerd. Als ze echt het beste met de consument voor hebben, geven ze je even de tijd om deze stroom van informatie even te mogen doorlezen en onderzoeken voor je ergens mee in zee gaat.

2023幎8月31日

Geachte heer/mevrouw,

Erg onprettig om te vernemen hoe het gesprek is gelopen.
Kunt u contact met ons opnemen zodat wij deze klacht voor u kunnen behandelen?

Vervelend telefoon gedprek

Ik gaf aan dat ik een vrijblijvend aanbod wilde en kreeg na 30 min bellen uiteindelijk een mail waarna me gevraagd werd op de knop te klikken ‘bevestig overeenkomst met betalingsverplichting’. Hoewel de medewerker mij meermaals probeerde gerust te stellen, gaf ik erg duidelijk aan dat het mij te snel ging en ik het eerst thuis wilde bespreken in alle rust alvorens ergens op te klikken. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik NIET op die knop wilde klikken. Uiteindelijk kwam er nog een andere medewerker bij die mij vervolgens 15 min lang opnieuw op een niet erg beleefde wijze probeerde over te halen om toch op de knop te klikken. Ik was onwijs duidelijk dat ik dat in ieder geval vandaag niet wilde en ging doen en het rustig thuis wilde bespreken voordat ik ergens op zou klikken. Ik werd ‘eigenwijs’ genoemd, ik zou niet luisteren en ‘alleen maar zenden’ en ik moest me tegenover deze laatste medewerker verdedigen dat mijn man niet in de gelegenheid is hier vandaag nog met me naar te kijken (ik kon hem ‘niet wijsmaken dat mijn man een zodanig druk schema had dat hij geen pauzes had’ of iets in die trant). Al met al voelde ik me enorm onder druk gezet en eerlijk gezegd vond ik de wijze waarop ik bejegend en aangesproken werd gewoonweg onbeschoft. Ik gaf duidelijk een grens aan die compleet werd genegeerd en zelfs aangevallen werd. Hierdoor vond ik het een zeer onprettig gesprek terwijl ik in het verleden erg prettig geholpen ben. Ik heb uiteindelijk met veel moeite het gesprek zo beleefd als mogelijk proberen af te sluiten, maar ze leken me geen kans te geven om af te ronden en op te hangen wat ook dat erg onprettig maakte. Ik hoop dat het gesprek wordt na geluisterd en dat er iets aan deze werkwijze en wijze van communiceren wordt gedaan. Ik heb er nog steeds een rotgevoel door wat natuurlijk nergens op slaat.

2023幎8月24日

Geachte mevrouw van de Veerdonk,

Erg onprettig om te vernemen. Zou u contact met ons op kunnen nemen zodat wij uw klacht kunnen behandelen?

U kunt ons bereiken op 030-7009 727.

Misleidend

Misleidend . Doen voorkomen dat je meteen de beste deal gepresenteerd krijgt. Je vult je gegevens in en dan pas komt de aap uit de mouw: u wordt gebeld....ik wens niet gebeld te worden en al helemasl niet onder etenstijd. Gesprek meteen afgebroken en nummer geblokkeerd.

2023幎8月22日

Beste Bram,

Een prijsvergelijk van energiecontracten is lastig via de mail te maken. Zo kunnen dingen zoals: woonplaats, verbruik, huidige leverancier, terug levering en verdere wensen van de klant van invloed zijn. We adviseren en gebruiken daarom telefonisch contact met onze klanten om ze het beste aanbod te doen. Ik begrijp dat u dat misschien niet schikt. Excuus hiervoor.
U kunt uw nummer mailen naar klantenservice@consumind.nl dan zal ik uw nummer uit het systeem verwijderen.

Lilli van de klantenservice

5぀星のうち2の評䟡

er wordt niet gereageerd op een email

Heb 2 dagen na jullie contact een email gestuurd,waarop tot nu toe geen reactie is gekomen.
slechte zaak.wel iemand willen binnen halen bij essent en daarna geen reactie meer geven.Geeft te denken voor de toekomst.

2023幎8月15日

Beste heer Benner,

Excuus voor de late reactie, u kunt onze reactie vinden in de mailbox.

met vriendelijke groet,
Lilli van de klantenservice

Gedupeerd

Na het invullen van een online formulier bij Consumind over energieleveranciers werd ik snel terug gebeld om te gaan overstappen. Vervolgens is er door de medewerker niet of niet expliciet gevraagd of ik een vast contract heb of niet. Ik heb daar zelf ook niet over nagedacht. Blijkbaar stond daar dus een boete op als je aan contractbreuk doet. Dit was 100 euro met eindafrekeing erbij kwam ik dus op 285 euro uit een fors bedrag. Vervolgens werd ik door de oude energiemaatschappij teruggebeld om weer terug te komen waardoor ik de 100 euro uiteindelijk na contact via Facebook opgenomen te hebben weer terug kreeg maar wel weer een boete van de nieuwe maatschappij van 80 euro. Kortom ik voel me niet goed geadviseerd en dus gedupeerd door Consumind. Ik heb nog gebeld met Consumind en er werd gelijk een klacht aangemaakt maar heb er tot aan nu toe dus nooit meer van gehoord erg slecht.

2023幎5月9日

Oplichterij

Oplichterij, een voorstel opgestuurd gekregen en dan word er telefonisch gevraagd om even te checken welke kleur het vinkje heeft bij de algemene voorwaarden en om daarna op bevestigen te drukken. Heel vaak gevraagd of het alleen om een voorstel ging en of ik nergens aan vast zat. En het mailtje is ook een voorstel maar de manier waarop er dan geprobeerd wordt om er toch aan vast te zitten echt heel slinks.

2023幎8月9日

Geachte Mevrouw,

Lilli van de klantenservice van Consumind

5぀星のうち4の評䟡

Constructief

Constructief, goede uitleg, ruimte voor het stellen van vragen. Goed geïnformeerd.
Een kant tekening is wel de de "beste keuze", snel gemaakt werd en andere mogelijkheden eigenlijk niet ter sprake kwam.

2023幎8月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス