Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket pÃ¥ mit hÃ¥r. TvÊrtimod hver gang jeg har vasket hÃ¥ret bliver det voldsomt tÞrt. HÞ agtigt svÊrt og rede ud. Det er en meget dyr... ãã£ãšèŠã
Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrÊllede underben og fÞdder. Mine storetÊer har de sidste par Ã¥r vÊret fÞlelseslÞse og har skÊllet meget, ligedan mine hÊle, sikkert pga. DÃ¥rlig blo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Startede med fÞdder der var hÃ¥rdt ramt efter graviditet. Ãnsket om at fÃ¥ mine sunde og blÞde fÞdder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk nÃ¥r den rammer vandet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret testperson pÃ¥ Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde fÞr meget tÞrre fÞdder, sÊrligt pÃ¥ hÊlene og ogsÃ¥ hÊlrevner pÃ¥ venstre fod. Jeg har bÃ¥de brugt Cosborgs hÊlcreme og fodcreme 1-2 gange hve... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har brugt Cosborg HÊlcreme i lidtâŠ
Jeg har brugt Cosborg HÊlcreme i lidt over en uge, og jeg kan se en vÊsentlig forskel. Revnerne i mine hÊle er vÊk, og de er meget mere blÞde.

Cosborg FingerCare redder mine fingre
Cosborg FingerCare redder mine fingre
Mine fingerspidser slår revner når det pludselig bliver rigtig koldt og jeg kan nÊsten ikke komme af med dem, det tager normalt mindst en uge, men med FingerCare er de vÊk i lÞbet af et par dage hvis de overhovedet når at blive til revner og mine neglebånd er samtidigt blevet super flotte.

LÊkre ben!
Jeg har vÊret test person for Cosborg B12 Repair og jeg er virkelig overrasket og begejstret. Fra at have haft tÞrre ben og albuer i årevis, har jeg nu blÞde og glatte ben. Mine albuer klÞr ikke mere og er knap så tÞrre blot efter brug i ca 14 dage. Jeg giver de bedste anbefalinger.

Cosborg ããã®åç
Jeg har vÊret testperson pÃ¥ cremenâŠ
Jeg har vÊret testperson pÃ¥ cremen Cosborg handcare, da jeg lider af tÞr hud. Cremen er nem at smÞre ud og den har hjulpet mig.Alt i alt en god oplevelseâºïž

Cosborg ããã®åç
Jeg har i Ã¥revis fÃ¥et noget grimtâŠ
Jeg har i årevis fået noget grimt eksem/udslÊt i hovedsageligt panden, og jeg har prÞvet enormt mange cremer og salver intet har hjulpet, men nu har jeg prÞvet Cosborgs B12 repair og den er intet mindre end genial. Da jeg havde smurt mig med den morgen og aften i ca 1 uge, var det nÊsten helt vÊk, jeg havde lige en enkelt tÞr plet tilbage.
Det eneste minus er lugten, men det er jo fordi den er så naturlig, og det kan jeg sagtens leve med når den er så effektiv.

Cosborg FingerCare
Jeg har testet Cosborg FingerCare og har mÊrket at huden pÃ¥ bÃ¥de fingre og neglebÃ¥nd er blevet blÞdere. Den er lidt tid om at trÊnge helt ind i huden men effekten er god ð

SÃ¥ modtog jeg lige B12 Repair fraâŠ
SÃ¥ modtog jeg lige B12 Repair fra Cosborg
Cremen skulle hjÊlpe på problemhud. Ja hvad gÞr man ikke, når huden skÊller og indersiden af ens lange bukser, er hvid af tÞr hud og det klÞr?
Har prÞvet B12 nu i nÊsten 3 uger, og må sige, der er kommet en forbedring!
Huden fÞles mere glat og ikke sÃ¥ mange skel i bukserne - sÃ¥ det hjÊlper Ã¥benbartâ€ïž

Test af Derma B12 repair
Test af Derma B12 repair. Har ikke haft den Þnskede effekt på mig, den har også svÊrt ved at trÊnge ind i huden, som alle andre cremer.

Cosborg ããã®åç
Super god håndcreme til udtÞrrede hÊnder
Jeg har prÞvet Cosborgs håndceme, og ligesom med Cosborgs andre cremer, skuffer håndcremen heller ikke. Den er utrolig hurtigtvirkende og trÊnger hurtigt ind, uden at efterlade hÊnderne fedtede. Efterlader hÊnderne blÞde og pÊne

Cosborg HandCare
Jeg har brugt Cosborg HandCare i en uge og har kunnet mÊrke store resultater. Mine hÊnder er blevet meget mere blÞde og den tÞrre hud, jeg dÞjede med fÞr, er nu vÊk. Kan anbefales!

Jeg har brugt Cosborgs FodplejesÊtâŠ
Jeg har brugt Cosborgs FodplejesÊt nogle gange nu, og mine fÞdder har haft så godt af det! Min lidt hårde hud og revner på hÊlene og ved tÊerne er blevet blÞdgjort og er ved at forsvind.

Test af pretty legs
Jeg har testet cosborg pretty legs sÊt og kan se en betydelig forskel på mine ben og lår. Mine karsprÊngninger er ikke nÊr så tydelige og mine ben fÞles ikke så trÊtte og tunge.
PrettyLegs creme
Jeg var heldig at blive testperson på Pretty Legs cremen, jeg har gennem mange år haft karsprÊngninger på mine ben - cremen har en lÊkker konsistens og absorberes hurtigt i huden - nu kÞrer jeg på 6. uge og synes jeg kan se en virkning på karsprÊngningen specielt på indersiden af mit venstre knÊ. Den er ikke helt så markant mere.

Cosborg ããã®åç
Blev valgt som testperson pÃ¥ â PrettyâŠ
Blev valgt som testperson pÃ¥ â Pretty Legsâ og skal efter max 6 uger skrive en anmeldelse. Den er nu brugt i 5 1/2 uge, 2 gange om dagen, men synes desvÊrre ikke at jeg kan se den store forskel pÃ¥ mine kar-bristninger. Har mange og de er efterhÃ¥nden 20-25 Ã¥r gamle, sÃ¥ mÃ¥ske er de bare for gamle til at det kan hjÊlpe. Har ellers prÞvet flere andre af Cosborgs produkter med stort held og gode resultater.
Hurtig levering
Hurtig levering. Er normalt ikke til abonnementer, men nu prÞver jeg det her. Synes produktet har en virkning allerede nu, efter 2 mdr.

Dejligt fodplejesÊt
Jeg fik lov at teste Cosborgs fodplejesÊt, og det var en skÞn oplevelse! Fodbadeolien har en dejlig duft og blÞdgÞr fÞdderne. Fodcremen har en lÊkker konsistens og tÞrrer hurtigt ind i huden, som bliver fugtet godt. HÊlcremen er god til de tÞrre hÊle, som har brug for lidt ekstra pleje og fugt. Alt i alt nogle dejlige produkter, som jeg vil anbefale!

Creme uden effekt
Jeg har kÞbte creme og tabletter Pretty legs og det har absolut ingen effekt. Cosborg reagere slet ikke ved henvendelser efter kÞb. De har en dyr men helt ok håndcreme.