Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket pÃ¥ mit hÃ¥r. TvÊrtimod hver gang jeg har vasket hÃ¥ret bliver det voldsomt tÞrt. HÞ agtigt svÊrt og rede ud. Det er en meget dyr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrÊllede underben og fÞdder. Mine storetÊer har de sidste par Ã¥r vÊret fÞlelseslÞse og har skÊllet meget, ligedan mine hÊle, sikkert pga. DÃ¥rlig blo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Startede med fÞdder der var hÃ¥rdt ramt efter graviditet. Ãnsket om at fÃ¥ mine sunde og blÞde fÞdder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk nÃ¥r den rammer vandet... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

FodplejesÊt
FodplejesÊt
De produkter er i den grad godkendt hos mig!
Jeg er simpelthen blÊst bagover af Cosborgs fodplejesÊt! Efter 7 dages brug har fodplejesÊttet hjulpet mig af med tÞr og hård hud, helt UDEN brug af fodfil. Nu er det slut med det hårde arbejde, med at ordene fÞdder. Jeg tog et afslappende fodbad, med fodbadeolien. Den har en dejlig duft og blÞdgÞr fÞdderne, så de er klar til creme. Derefter anvendte jeg fodcremen. Jeg gav mine fÞdder et tykt lag og lod den virke ca. 5 minutter inden jeg smurte den godt ind. Herefter brugte jeg hÊlcremen, som jeg også gav et tykt lag og lod virke i 5 min inden den blev smurt ind.
Et dejligt aftenritual, som gÞr at jeg kan vågne med blÞde fÞdder. Nu har mine fÞdder det meget bedre og jeg vil vedligeholde det med fodbad og creme et par gange om ugen. Jeg er sikker på, at den sidste smule hårde hud på min storetå snart vil forsvinde helt.
Fantastiske produkter med hurtig resultat!

Cosborg ããã®åç
Efter brug af Cosborg produkter tilâŠ
Efter brug af Cosborg produkter til mine fÞdder kan jeg gÃ¥ sommeren i mÞde med velbehag, uden tÞrre fÞdder og flÊkkede hÊleâŠâïž Er sÃ¥ tilfreds, at jeg fortsÊtter, sÃ¥ de forbliver blÞdeâŠð

Sommerklare fÞdder
Jeg har testet fodbadeolie, hÊlcreme og fodcreme på mine vintertrÊtte og tÞrre fÞdder med et fantastisk resultat. Mine fÞdder er nu så blÞde og fine og klar til at blive luftet i sommersandaler og på stranden.
Jeg ser ingen effekt af produkterne
Jeg ser ingen effekt af produkterne. Spild af penge

Test af 3 fod produkter
Fantastisk produkter , har testet de 3 fod produkter og har fået dejlig og lÊkre blÞde fÞdder som er blevet dejlig at gå på

Cosborg ããã®åç
De bedste fodprodukter, jeg har prÞvet
Cosborgs tre fodplejeprodukter (cremer og olien) er effektive. De bedste fodprodukter, jeg har prÞvet!
Siden jeg blev mor har jeg ikke haft meget tid til selvforkÊlelse. Selv mens jeg har dedikeret mig til at teste produkterne, har jeg dårligt haft tid til at tage produkterne reelmÊssigt i brug og lade cremen få lov til hvile 3-5 min, fÞr cremen smÞres ind. ALLIGEVEL har jeg set og mÊrket et resultat. FANTASTISK!
Mine fÞdder er gÃ¥et fra at vÊre RU og TÃRRE til at blive MERE BLÃDE og GLADE.
De hårdestramte områder, mine trÊdepudder er blevet blÞdere og glatte. Den hårde hud er der stadig. Så det er ikke et mirakel produktet - men tÊt på ;) - Og jeg er sikker på at trÊdepuderne bliver fine og flotte efter jeg har filet det hårde vÊk og fortsat benytter Cosborgs produkter.

Cosborg fodplejeserie
Jeg har vÊret testperson pÃ¥ Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde fÞr meget tÞrre fÞdder, sÊrligt pÃ¥ hÊlene og ogsÃ¥ hÊlrevner pÃ¥ venstre fod. Jeg har bÃ¥de brugt Cosborgs hÊlcreme og fodcreme 1-2 gange hver dag i en uge. Herudover har jeg taget fodbad med Cosborgs fodbadeolie 4 gange i lÞbet af ugen. Allerede efter 3-4 dage ser jeg en tydelig forbedring pÃ¥ hÞjre fod. Efter en uge er begge fÞdder betydeligt forbedret. HÊlrevnerne er ikke helt forsvundet, men de er godt pÃ¥ vej. Cosborg vil helt sikkert vÊre en del af mit fodplejesortiment fremover ð

Cosborg ããã®åç
Fantastisk resultat på kort tid
Har i 6 dage brugt fodbadeolie, fodcremen og hÊlcremen og er meget overrasket over hvor hurtigt der ses en Êndring. Jeg har prÞvet mange forskellige produkter til hÊlrevner men ingen med så godt et resultat som produkterne fra Cosborg. Jeg er fan!

Cosborg ããã®åç
Farvel til triste og tÞrre hÊle ð
Jeg har nu brugt Cosborgâs fodpleje produkter i 2 uger og er fuldstÊndig blown away over resultatet ð mine hÊle er ikke lÊngere slidte og tÞrre at se pÃ¥ og jeg kan nu rent faktisk vÊre bekendt at stikke mine fÞdder i et par Ã¥bne stiletter ð€ morgen og aften har jeg smurt mine fÞdder ind og et par gange om ugen har jeg brugt olien - easy peasy

Cosborg ããã®åç
Jeg er vildt imponeret over effekten afâŠ
Jeg er vildt imponeret over effekten af Cosborg fodcreme, hÊlcreme og fodbadeolie, da jeg er vant til at pleje mine fÞdder dagligt, og ikke har kunnet slippe af med hÊlrevner fÞr nu. Nu efter godt to ugers brug er mine hÊlrevner vÊk, og man kan kun se antydninger af dem. Jeg har brugt cremerne to gange dagligt og fodbadeolie et par gange ugenligt.

Cosborg ããã®åç
Jeg kan klart anbefale Cosborgâs⊠da de simpelthen er i liga for sig.
Jeg kan klart anbefale Cosborgâs fodplejeprodukter. De har i den grad givet mine fÞdder tiltrÊngt pleje - og det endda uden at bruge fodfil. HÊlcremen er blevet brugt hver aften, nÃ¥r jeg er gÃ¥et i seng, hvilket har betydet, at mine fÞdder har vÊret silkeblÞde hver morgen.

Super fodpleje
Super fodpleje. Har prÞvet mange forskellige fodcremer og bade uden resultat. Men Cosborgâs fodpleje serie har virkelig gjort en forskel for mine fÞdder. Kan kun varmt anbefalede andre at prÞve denð€©ð€©ð€©
Jeg er supertilfreds med handlen ogâŠ
Jeg er supertilfreds med handlen og produktet!!

Dejlige produkter til sommerfÞdder
Dejlige produkter, der giver gode resultater på kort tid. Mine fÞdder trÊngte i den grad til en omgang kÊrlighed. Har brugt fodbadolie til fodbad, herefter skrubbet det dÞde hud af med en grov svamp og smurt ind i henholdsvis hÊlcream og fodcream. Brugt små bomuldsokker natten over for ikke at smÞre sengen ind. Nu kan jeg vÊre bekendt at gå i bare fÞdder i sandaler. Bruger fortsat isÊr hÊlcreamen, da der fortsat er lidt tendens til hÊlrevner, men tror på at jeg også kan få has på dem.

Efter 1 uges brug af fodbadolie
Efter 1 uges brug af fodbadolie, hÊlcrem og fodcrem er mine fÞdder sommerklar. Ingen revner i hÊlen og super blÞde fÞdder. Kan virkelig anbefale produkter fra Cosborg. Og så har det en blid og dejlig duft.
Jeg har brugt cosborg fodbad olie
Jeg har brugt cosborg fodbad olie, fodcreme og hÊl creme i lidt over en uge nu, og det er de bedste produkter jeg har prÞvet til mine fÞder.
Jeg hat haft dybe revner i mine hÊle som stort set er vÊk efter at have brugt de tre produkter âºïž Jeg er helt klar til sommer nuð

Sommerklar fÞdder
Har brugt Cosborg produkter til at få dejlige blÞde og sommer klar fÞdder. Kan varmt anbefale deres fodbade olie, fod og hÊlcreme. Super produkter

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ