Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket pÃ¥ mit hÃ¥r. TvÊrtimod hver gang jeg har vasket hÃ¥ret bliver det voldsomt tÞrt. HÞ agtigt svÊrt og rede ud. Det er en meget dyr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrÊllede underben og fÞdder. Mine storetÊer har de sidste par Ã¥r vÊret fÞlelseslÞse og har skÊllet meget, ligedan mine hÊle, sikkert pga. DÃ¥rlig blo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret testperson pÃ¥ Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde fÞr meget tÞrre fÞdder, sÊrligt pÃ¥ hÊlene og ogsÃ¥ hÊlrevner pÃ¥ venstre fod. Jeg har bÃ¥de brugt Cosborgs hÊlcreme og fodcreme 1-2 gange hve... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÃ¥de creme og tabletter har haft en finâŠ
Både creme og tabletter har haft en fin virkning på mig. Jeg synes ikke mine pletter er så synlige som fÞr og de karspringninger jeg har er blevet lidt tyndere.

Cosborg ããã®åç
Shampoo mod hårtab der virker
Jeg har nu en måneds tid brugt deres shampoo mod hårtab.
Mit hår var begyndt at fÊlde helt vildt og blive meget tyndt at rÞre ved. Der fulgte masser af hår med, når jeg kÞrte min hånd igennem håret.
Allerede nu kan jeg mÊrke mit hår fÞles bedre. Der er begyndt at komme babyhår og jeg fÊlder stort set kun når jeg bÞrster håret. Mit hår ser heller ikke tyndt og livlÞst ud lÊnge. Som om der er kommet mere volumen i det igen.
Jeg kan klart se en forskel og synesâŠ
Jeg kan klart se en forskel og synes Cosborg FingerCare er meget behagelig at bruge, den er ikke for fedtet og den trÊnger hurtigt ind i huden, så en helt perfekt creme at bruge, når man sidder på kontor og ikke vil have sin computer smurt ind i creme.
Eneste ulempe ved produktet er lugten, til gengÊld ikke noget der er det stÞrste problem, for lugten forsvinder ret hurtigt!

Cosborg ããã®åç
Jeg er kommet godt igang med CosborgâŠ
Jeg er kommet godt igang med Cosborg Derma B12 Repair og er meget positiv omkring den. Den tÞrre hurtigt ind og er ikke fedtet at have på. Det gÞr for mig at jeg får den brugt hver dag.
Den har hjulpet mine hÊnder meget. Har noget eksem som jeg normal smÞre med noget salve for at holde det nede. Med brug af jeres creme er alle mine revner mindsket og mere eller mindre lukket. KlÞen er ogsÃ¥ aftaget. SÃ¥ er meget positiv omkring den pÃ¥ den korte tid jeg har brugt den. âºïž

Cosborg ããã®åç
Startede med fÞdder der var hÃ¥rdt ramtâŠ
Startede med fÞdder der var hÃ¥rdt ramt efter graviditet. Ãnsket om at fÃ¥ mine sunde og blÞde fÞdder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk nÃ¥r den rammer vandet og fÞdderne fÞles friske efter at vÊre blevet forkÊlet i badet, efterfÞlgende en lÊkker fodcreme samt hÊlcreme, der er nem at pÃ¥fÞre og trÊnger hurtigt ind. Efterlader fÞdderne blÞde og pÊne at se pÃ¥ igen, hvilket var mit Þnske inden start af serien.

Cosborg ããã®åç
Cosborg fodeplejesÊt er super lÊkkert
Cosborg fodeplejesÊt er super lÊkkert, og mine fÞdder har det meget bedre bare efter 7 dages brug. Jeg havde en del hÃ¥rd hud bÃ¥de pÃ¥ hÊle og fodplader, og det er nu forbedret rigtig meget. Nu kan sommeren bare kommeð

Cosborg ããã®åç
Kan kun varmt anbefale Cosborgs produktâŠ
Kan kun varmt anbefale Cosborgs produkt "PrettyLegs"! Har nu i 3 uger prÞvet cremen "PrettyLegs", og mine blodudtrÊkninger på skinnebenet er tydeligt mindsket. GlÊder mig endnu mere til sol og sommer og bare ben takket vÊre "PrettyLegs".

Cosborg fodplejesÊt
Jeg har prÞvet Cosborg fodplejesÊt fodcreme, hÊlcreme og fodbadeolie. Jeg brugte produkterne 1 gang daglig og efter bare 3 dage var der en synlig forskel. Produkterne er drÞj i brug, trÊnger hurtigt ind uden at fedte og huden fÞles dejlig blÞd.

Cosborg fodplejesÊt
Jeg har brugt cosborg fodbadeolie, fodcreme og hÊlcreme i 7 dage. Jeg er helt forbavset over den store forandring, mine fÞdder har fået på blot 1 uge. Jeg har fået helt nye blÞde babyfÞdder og de er som en drÞm at gå på, da alt mit hårde hud og revner i hÊlene er nÊsten helt vÊk. Jeg elsker at forkÊle fÞdderne efter en lang arbejdsdag med et fodbad med olien, de giver en dejlig kÞlig og afslappende effekt til mine trÊtte fÞdder. Derefter fodcreme og hÊlcreme på og dine fÞdder er glade og dejlige blÞde

LÊkreste danske produkter
LÊkreste danske produkter, som man bÞr stÞtte op om! SkÞnne rene ingredienser, din hud vil elske det! Min varmeste anbefaling <3

Bedste produkter- endnu engang
Bedste produkter- endnu engang
Jeg har brugt cosborgs fodbadeolie, fodcreme og hÊlcreme, i 6 dage og jeg kan allerede mÊrke forskel. Min tÞrre hud på fÞdderne er nÊsten vÊk, og pludselig er det som at gå på silke.
Olien har jeg brugt én gang på denne uge, og det var helt som at vÊre i wellness.
Endnu engang vil jeg virkelig, anbefale cosborgs produkter.
De er kommet for at blive, hjemme hos os!
KÊmpe anbefaling
Jeg bruger Derma B12 Repair, Derma B12 Håndcreme og Derma B12 Shampoo som alle lever op til forventningerne. En kombi mellem Repair og håndcremen kan blÞde selv de tÞrreste håndvÊrker hÊnder op. Shampooen bruger jeg i de tilfÊlde hvor jeg har en tÞr og klÞende hovedbund. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er nu en fast bruger af disse tre produkter.

Cosborg ããã®åç
Top professionelt og produkter, der skaber resultater
Jeg har vÊret sÃ¥ glad for min Derma B12 shampoo, som kom ind i mit liv pÃ¥ det mest perfekte tidspunkt. Jeg havde sÃ¥ irriteret og klÞende hovedbund, og efter at have brugt shampooen i 2 uger sÃ¥ har jeg ikke vÊret generet af det siden! Den er GULD VÃRD!
Jeg har også brugt Cosborgs Derma B12 Repair, fordi jeg har ekstrem klÞende hud på skinnebenene, og det har holdt min hud fugtet, hvilket gÞr at jeg ikke kradser hul i mig selv lÊngere. Er så taknemmelig for at der findes produkter rettet til os med problemhud.
Tak til Cosborg, og for den fine pakke man får, når man modtager produkter fra jer. Det var som at modtage en gave!

Cosborg ããã®åç
Cosborg Derma B12 Repair - kÊmpe anbefaling!
Jeg har testet Cosborg Derma B12 Repair på min datter, som havde tÞr og irriteret hud. Efter jeg havde testet den på hende i 14 dage var hendes tÞrre og irriterede hud så fin igen, og jeg bruger fortsat cremen dagligt på min datters krop. KÊmpe anbefaling herfra!

Fin forretning.godt produkt.
Fin forretning.godt produkt.
LÊkkert med gratis gave, når det produkt jeg kÞbte (b12 shampoo) var så dyr.

Fantastisk kundeservice
Min pakke var blevet vÊk og fik hjÊlp af kundeservice og kan kun sige at jeg er meget tilfreds deres kundeservice fik hurtigt svar på min henvendelse. Så tak
De vÊrste penge jeg nogensinde harâŠ
De vÊrste penge jeg nogensinde har brugt. Det virker ikke
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ