Frisk og venlig medarbejder i covercity pÃ¥ Odense banegÃ¥rd. Efter mit tog blev forsinket gik jeg ind for at kigge lidt, sÃ¥ tÊnkte jeg det var pÃ¥ tide at fÃ¥ skiftet mit Þdelagte panzer glas. Virkelig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var inde i Covercity pÃ¥ BanegÃ¥rden Odense, og blev mÞdt af en isÊr imÞdkommende og rar mand. Mit lightning port var stoppet med at virke. Dette tog manden sig af uden problemer. Efter 1 minut var... ãã£ãšèŠã
Stod med et problem hvor telefonen ikke kunne lades, andre steder kom med pris for hvor meget det skulle koste, ikke nogen realt info om hvad der var galt, gik forbi Covercity odense, bare for at pris... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service og pris
Fik ny skÊrm på min Þdelagte telefon så jeg kunne overfÞre data til den nye. Det blev ordnet hurtigt og professionelt. Fantastisk service og pris.
Godt personale og service
fin betjening, problemlÞsning
fin betjening - problem blev lÞst
Jeg besÞgte Cover City i Assens og varâŠ
Jeg besÞgte Cover City i Assens og var meget tilfreds med deres service. Jeg fik renset min mikrofon telefonen, og den blev testet for om den virkede. Det hele blev lavet gratis - super flot service.
God oplevelse, fin service
I butikken i Assens blev jeg budt velkommen af en meget venlig og imÞdekommende ekspedient. Jeg forklarede hvad problemet med min telefon. Han begyndte straks at lÞse opgaven. Mens jeg stod og ventede hÞrte jeg at en kunde, som var kommet fÞr mig, blev budt kaffe. (God stil)
Fem minutter jeg var kommet, var min telefon klar.
Meget fin service.
Kan anbefales.
Fantastisk kunde service
Fantastisk kunde service. Ham med det lange skÊg skiftede panserglasset virkeligt hurtigt.
FREMRAGENDE
Jeg syntes det var fremragende kunde service hurtigt og nemt folk var flinke og sÞde og ham manden med det lange skÊg han var vanvittig hurtig til at skifte mit panserglas
Super gode service
Super gode service, da min mobil gik dÞd fik jeg den fikset hos Covercity Odense BanegÃ¥rd . ðKonkurrencedygtige priser og super service ð€©
Venlig service
Venlig service (dude med rÞdt skÊg) nemt overblik og fair pris
Nemt hurtigt og billigt
Utrolig imÞdekommende, glade åbne og kundemindet personale, som hjÊlper både nemt hurtigt og billigt
med ens problemer.
God service- hurtig udskiftning af denâŠ
God service- hurtig udskiftning af den sÞde pige i Odense.
SÞde og hjÊlpsomme medarbejdere
SÞde og hjÊlpsomme medarbejdere, altid glade og lÞsnings orinterede, +gode priser.
Chromebook fixet lynhurtigt
Hamid i forretningen i Assens havde lige det magic touch min datters ChromeBook havde brug for, da den ikke ville tÊnde. Og så var det endda gratis!
ElendigtâŠ.
Jeg kÞbte 2 adaptor til vores tur til London fredag d 10 juni til 300,-
De virkede ikke - faldt ud af stikkontakten på alle stikkontakter vi brugte i London. TÊnkte fint nok de kan jo lovmÊssigt returneres jvf. reklamationsretten.
I går, d 14 juni, forsÞger jeg at returnere dem, da de jo ikke virker når de falder ud af kontakten.
Ekspedienten nÊgter at tage dem retur da de sidder fint i hendes kontakt.
Hun bliver uforskammet og meddeler at hendes chef er nÞdt til at godkende det men han fÞrst kan komme i dag, d 15, hvor os alm mennesker er på arb.
Jeg er mållÞs over den manglende service og kan på INGEN måde anbefale denne butik til nogen.
Humbug og svindel - elendige produkter der mere minder om billig plastik kÞbt på Wish.
Produkter lever ikke op til det de bliver solgt til
ForsÞgte at kÞbe et multiladekabel med android quick charge. Efter at have prÞvet 3 kabler, hvor de var venlige nok i ombytningen (over en uges tid), erfarede jeg at ingen af deres kabler der er rated til quick charge rent faktisk kan levere. Endte med at bytte til beskyttelsesglas, da de ikke kunne returnere, da de selv havde smidt den emballagen ud dagen fÞr, hvor jeg var der inde....
Beskyttelsesglas kostede mig 200 kr, meget billig type med UV, hvor sprit kluden var tÞret ind....
De virker flinke nok, og nogle giver også en god service. Deres produkter holder ikke hvad de lover dog....
De smadrer din telefon, og scammer penge ud af dig
Sendte min telefon ind for at blive repereret og modtog en ikke repereret telefon i endu vÊre stand end da jeg sendte den ind, og samtidig lÞg de for at prÞve at suge flere penge ud af en. PrÞvede at bilde mig ind de havde sat en skÊrm på som ikke passer til min telefon fordi de slet ikke er sammen model. Idioter, rent fup og scam og så prÞver de at få dig til at fÞle det er ens skyld
P1s og l()rt
P1s og l()rt
Fejl i vÊre beskrivelser og personalet tager det ikke tilbage. Meldt til politiet for fup og ja det kan man godt :)
Elendig butik
Jeg kÞbte et panzer glas til 13 pro Max. Og fik til 12. Efter prÞver de at rÞvrende mig for et dyrere panzerglas
Advarsel: SÊlger ulovlige kopivarer!
KÞbte hvad jeg troede var en Apple-oplader (som endda viste sig at vÊre dyrere end på Apples egen hjemmeside). Den hylede, når den var tilsluttet stikkontakten, og skriften/trykket på opladeren var heller ikke identisk med den Êgte vare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã