Crowne Plaza Copenhagen Towers レビュヌ 43

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi overnattede i pÃ¥sken og alt var helt perfekt. VÊrelset var rent og pÊnt og morgenmaden var i top. Derudover var der pÃ¥skejagt i lobbyen og et hel etage med legetÞj, krea og lÊsehjÞrne. Servicen v... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

HÃ¥rde senge uden topmadras gjorde det umuligt at sove ordentligt. Da jeg bad om en topmadras til 2. nat, fik jeg blot endnu en rullemadras. Desuden lÃ¥ vÊrelset tÊt pÃ¥ elevatorerne og de larmede nÊste... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Var til koncert i Royal Arena i gÃ¥r. Vi spiste pÃ¥ Crown Plaza, Restaurant Bark. Vi startende 17:30, fÞr koncerten. PÃ¥ deres hjemmeside skriver de at at de kunne levere 3 retters mad tids nok t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SkÞnt hotel, men personalet i receptionen er uvenlige og taler kun engelsk. Personale er kundemindet i restauranten, men ogsÃ¥ kun engelsktalende her. Det depositum der opkrÊves ved indlogering, love... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Crowne Plaza Copenhagen Towers is a hotel in the Ørestad city area of Copenhagen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Var til koncert i Royal Arena i går.

Var til koncert i Royal Arena i går.
Vi spiste på Crown Plaza, Restaurant Bark. Vi startende 17:30, fÞr koncerten.
På deres hjemmeside skriver de at at de kunne levere 3 retters mad tids nok til at man kan komme til en koncert som en af de få restauranter i KÞbenhavn.
Dette var imidlertid IKKE sandt vi ventede en time på den fÞrste ret, vi nåede kun lige at tage en bid af desserten fÞr vi var nÞd til at gå 20min fÞr koncert start.
Maden: ELENDIG, knastÞr lille bÞf, pomfritter der havde fÃ¥et for meget osv osv
..Da vi skulle betale havde de taget for meget for maden og de mÃ¥tte bruge 10 min pÃ¥ at korrigere regningen
Nabobordene havde samme oplevelse mht kvaliteten af maden.
KÞkken og service styres simpelthen for amatÞragtigt set i lyset af prisen man betaler, ledelsen pÃ¥ hotellet burde gribe ind her nÃ¥r man tÊnker pÃ¥ den mÊngde kunder/hotelgÊster man mister!, eller problemet starter mÃ¥ske der😜
Vi kommer ihverfald ikke igen, hverken som hotelgÊst eller spisende, det er helt sikkert!

2026幎4月30日
5぀星のうち2の評䟡

2 overnatninger på Crown Plaza...

Vi er lige kommet hjem efter to overnatninger på Crown Plaza, et kÊmpe stort hotel, vi havde booket et af de Þvre vÊrelser for at få oplevelsen med, vi kom for at tjekke ind fÞr tid, vi ankom 14.20 men fik afvide vÊrelset ikke var klar, det er helt fair i og med vi var der fÞr tid, (indtjekning fra kl. 15) de spurgte om vi var intresseret i et andet vÊrelse hvilket vi takkede nej til da vi så ikke var garanteret et af de hÞjre niveauer.

Vi satte os og ventede i lobbyen hvilket var meget fint, en dejlig stemning og venligt personale, da kl. Bliver 15 og vi bÞr kunne tjekke ind er vÊrelset stadig ikke klar, vi venter lidt lÊngere i lobbyen, ca. 5 min hvortil de siger vÊrelset er klar.
VÊrelset ligger pÃ¥ 23 etage men da vi kommer op er det vildt nusset, der er pletter pÃ¥ samtlige skabslÃ¥ger og natbordene, ventilationen i badevÊrelse har aldrig mÞdt en klud, og bruseren var fyldt med kalk og hvad der tilsyneladende lignte skimmel i fugerne. 🫠

RengÞringen var ikke tilfredsstillende overhovedet.🙁

Dog vil jeg slutte af med at det var sÃ¥ fin en service, meget i mÞde kommenende og venligt personale, og lÊkker morgenmads buffet, med en masse forskellige valgmuligheder☺

2026幎4月13日

Brunch på BARK

Brunch på BARK

Spiste her som familie - der var for både bÞrn og voksne. Min sÞn bad mig skrive denne anmeldelse da de chicken wings han fik var de bedste han havde fået i sit liv. Vi andre manglede heller ikke noget. God service :)

2026幎4月5日
5぀星のうち5の評䟡

God oplevelse for den mindste

Vi overnattede i påsken og alt var helt perfekt. VÊrelset var rent og pÊnt og morgenmaden var i top. Derudover var der påskejagt i lobbyen og et hel etage med legetÞj, krea og lÊsehjÞrne.
Servicen var også i top, isÊr Alen i morgenmadsbuffeten var imÞdekommende, venlig og sjov

2026幎4月2日

Brunch i Bark.

Brunch i Bark.
Elendigt. PÃ¥ ingen mÃ¥de pengene vÊrd. Mulighed for at bestille gluten og laktosefri .NÃ¥r jeg sÃ¥ rykker for glutenfri brÞd fÃ¥r jeg 3 skiver knÊkbrÞd og en frossen bolle (om er vÃ¥d og slasket -varmet i microovn) 🀮.
Flere "mÊlkeretter" at vÊlge mellem, bare INGEN laktosefri!
Penge spenderet på en tank ville vÊre bedre givet ud.

2026幎3月29日
5぀星のうち2の評䟡

Morgenmad duer ikke

VÊrelser er fine, men morgen buffetten er en ommer. Der er hoteller med halvt så mange vÊrelser der har 3 gange så stor en buffet. Resultatet er at der er lange kÞer til alt. Desuden er det også svÊrt overhovedet at finde et bord. Udueligt

2025幎11月30日
5぀星のうち1の評䟡

Terrible breakfast confusing pricing structure

After browsing various deals ( which are quite confusing ) i thought i got a deal with breakfast included. Regrettably not. Its really 'cheap' / nÊrig / in my opinion to NOT have breakfast included in the price. it costs nothing for you. AND WOULD generate more business. just include breakfast. BUT dont charge 180 dkk. 20 dollars / £16 pounds. for breakfast. its a grab at low hanging business fruit. and comes across AS ' needy / cheap ' your staff are great.! my room was clean. nice bed. BUT, if you want continued business ( and this comes from a forum of 50 members who travel in denmark ) just have free breakfast. people woudl spend more money! they would be 'grateful' and spend more money in the bar and restaurant. this business methodology makes ZERO sense. if the breakfgast was free or, at worse half price it is now, i would spend more moeny in the bar and restaurant . No problem. and others im sure would do the same.

2025幎10月2日
5぀星のうち3の評䟡

Levede ikke op til forventningerne

Vi havde booket hotel i forbindelse med koncert i royal arena. Perfekt afstand. Foyer er utrolig smagfuldt og flot grÞnt område.

VÊrelses stÞrrelse var fint.
Dårligt at man ikke kan få frisk luft ind. luftkvalitet på vÊrelset var dårlig og varmt.

Da vi ankom spurgte vi om vi kunne booke bord til aftensmad i restaurant, fik oplyst det var free seating. Det erfarede vi så at det ikke var.Så ingen aftensmad på hotellet inden koncerten!!!
Morgenmad dyrt hvis man kigger på kvalitet iforhold til hvad man får på 4 stjernet hotel i byen.
1 "kaffestation" er alt for lidt.
Scamplegg er " industri Êg"

2025幎8月11日
5぀星のうち1の評䟡

Virkelig beskidt vÊrelse til en virkelig dyr pris!

VÊrelset var SÅ ulÊkkert!:
Mega-mange pletter på gulvtÊppet. Beskidte skabslåger, og kontakter, der ikke var tÞrret af. Store pletter i lofterne. KÊmpe plamager af (måske) spildt cacao-mÊlk oppe under sengebordet, som ikke engang var forsÞgt fjernet. Forskellige pletter på sengegavlen i hoved-enden. Der lå affald under sengen. Med mere.

Når man udfylder deres obligatoriske kundetilfredshedsundersÞgelse, får man en helt standard "beklager"-mail tilbage, hvor de bare skriver, at de håber, at man kommer igen (den kan åbenbart ikke besvares - for det har jeg forsÞgt x 2, og har inkluderet billeder).

Ingen kompensation, intet svar, ingenting.

Jeg må jo så derfor gå ud fra, at det er standarden - og det er suverÊnt det dyreste hotel, jeg har vÊret på ud af 4 den sidste måned!
Kommer aldrig igen, når det er SÅ beskidt og SÅ dyrt samtidig!

2025幎4月29日
5぀星のうち3の評䟡

Ikke sÊrlig imponerende

Ved indcheckning skal man lÊgge et depositum på 300kr, hvilket ikke er nÊvnt på hotellets hjemmeside. Man får ikke pengene retur ved udcheckning som på andre hoteller. Pengene bliver holdt i banken og bliver fÞrst betalt tilbage en lille uge senere.
Der er kÞleskab, men ikke minibar på vÊrelset. Derimod kan man kÞbe diverse snacks og drikkevarer i receptionen. Altså er det ikke minibaren som depositummet er til.
VÊrelset er yderst kedeligt og spartansk indrettet med kun lige det absolut nÞdvendige.
Madrasserne er gode og der er velduftende sÊbe/creme på badevÊrelset.
Morgenmaden er god.
Det bedste ved hotellet er stueetagen med alle de grÞnne planter, hvor restaurant Bark ligger og hvor der holdes After Party efter koncerterne i Royal Arena. Der er rigtig hyggeligt. Det har de gjort godt. Men resten af hotellet er ikke imponerende og kun tre stjerner vÊrd.

2025幎3月22日
5぀星のうち4の評䟡

SkÞnt hotel

SkÞnt hotel, men personalet i receptionen er uvenlige og taler kun engelsk.
Personale er kundemindet i restauranten, men også kun engelsktalende her.
Det depositum der opkrÊves ved indlogering, lover de kommer retur når vÊrelset er tjekket, men jeg venter på 3. uge nu for refundering.

2025幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Kl 3 om natten vågnede vi ved der stod to fremmede mennesker og kiggede på os, i vores vÊrelse!

Fint hotel, god roomservice, men kl. 3 om natten gik det galt. Min kone og jeg lå og sov, men pludselig vågnede jeg ved, jeg hÞrte stemmer i vores vÊrelse. Der stod to fremmede mennesker og kiggede på os! De var lige blevet tjekket ind på vores vÊrelse, af receptionisten. Jeg blev både gal og forskrÊkket, tog tÞj på, og gik ned i receptionen, og spurgte hvad der skete? Svaret var, I har samme navn, ingen undskyldning, ingenting. Vi pakkede vores ting og kÞrte hjem kl 03:30, da ingen af os kunne sove igen. Jeg havde ikke forventet vi skulle betale for vÊrelset, hvilket jeg gjorde opmÊrksom på da vi tjekkede ud. Men den gik ikke, det kunne vi ikke slippe for. Jeg sÊtter aldrig mine ben i så amatÞragtigt et hotel igen.

2025幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

Pas på! Det kan blive dyrt.

Jeg havde booket et hotel ophold til mine forÊldre i forbindelse med, at jeg afholdte min 40-års fÞdselsdag, og dermed krÊvede det et overnattende sted til dem.
Jeg havde et gavekort til Crowne Plaza Copenhagen Towers og brugte dette. I receptionen blev jeg bedt om at bruge mit dankort til depositum, helt fair. Min familie og jeg holder fest i den anden ende af byen om aftenen, og ved aftenens afslutning kÞres mine forÊldre til hotellet af min mand. Alt forlÞber som forventet indtil 3 hverdage efter, hvor der pludselig er trukket 1300 kr på min konto. Da jeg kontakter hotellet påstår de, at vi har spist aftensmad i restauranten på hotellet og skylder dem disse penge. Jeg gÞr klart, at det ikke er os, og jeg kan fremvise en kvittering fra modsatte ende af byen, hvor vi spiste i samme tidsrum. Pludselig er det en fejl, og jeg skal have pengene retur, men fÞrst om 3 hverdage. Dybt forkasteligt. Jeg er da glad for, at vi har så skudsikkert et alibi, hvor vi var den aften. Mon pengene kommer? Uanset hvad, så er det et helt håblÞst foretagende ikke at have styr på, hvem der skylder hvad. Hvor mange snyder de om året?
Jeg håber, at jeg aldrig igen vinder et hotel ophold hos dem. Det kan hurtigt blive dyrt!

2024幎11月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ