Cvketel Nu レビュー 22

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ik heb het gas blokje door CV-KETEL NU laten vervangen. Prijs van deze artikel was 175 euro (voor BTW) en ongeveer 200 euro incl. BTW. Ik heb zelf dit artikel op internet opgezocht en die is online b... もっと見る

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Oplichters!!

Oplichters!!! misleiding en verkoopdruk

Extreem slechte ervaring. De monteurs kwamen ruim vier uur te laat en vanaf het eerste moment werd er angst en druk opgebouwd om ons een nieuwe CV-ketel te laten kopen. Onze ketel is pas vier jaar oud en had geen enkele foutmelding, maar er werd direct gesproken over gaslek, ontploffingsgevaar en koolmonoxide vergiftiging. Het voelde alsof er bewust paniek werd gezaaid.

Toen we online keken, zagen we veel vergelijkbare verhalen van andere klanten, met dezelfde werkwijze. Dat bevestigde voor ons het gevoel dat dit absoluut niet betrouwbaar was. We hebben ze geconfronteerd met deze slechte reviews.

Na de discussie bleek dat de waterdruk van onze ketel zonder overleg extreem hoog was gezet (bijna 3 bar). Dat zagen wij pas nadat ze waren vertrokken. Sabotage, vandalisme etc.

Wij zijn enorm geschrokken van deze hele ervaring. Misleiding, intimidatie en verkoopdruk in plaats van vakmanschap. We raden iedereen dringend aan om reviews te lezen en in zee te gaan met een ander bedrijf.

2025年12月1日

Geen zaken doen hier.

Geen zaken doen hier.

De site zelf wordt onderhouden door een marketing bureau. Echter kloppen de prijzen voor geen meter.

Als je vervolgens een zzp'er hebt gevonden. Komt deze niet alleen maar met z'n 2e en moet je vooraf betalen bij alles en je krijgt geen bon.

Ik heb om een werkbon en factuur gevraagd dit loopt via de administratie van de eenmanszaak (logisch....). Na het repareren van m'n cv-ketel hebben ze geen onderhoud gedaan terwijl dit wel afgesproken en al betaald was. Ik heb hier de volgende dag voor terug gebeld en kreeg toen de planner aan de telefoon. (eenmanszaak met al 4 man in dienst...) Toen ik hem alles vertelde werd ik in de wacht gezet en an 10 minuten was de lijn verbroken. Daarna was het nummer niet meer actief.

LET OP nooit zaken doen met deze mensen. Allround techniek 24 is oplichterij. Tevens zijn ze niet CO gecertificeerd.

Het marketing bureau achter deze site heb ik gesproken (deklantenwerving). Netjes geholpen echter kunnen ze niks betekenen aangezien zij je alleen maar in contact brengen.

2025年4月14日

Oplichters

Twee monteurs kwamen langs, deden een paar aanpassingen en vroegen direct om een betaling van over de €1000 met de pin aan de deur. Dit bedrag is betaald. Helaas was het probleem niet opgelost, en ze beloofden twee dagen later terug te komen om het af te maken.
Nu, acht dagen later, hebben we nog steeds niets gehoord. Elke keer als we bellen, zeggen ze dat ze terugbellen, maar dat gebeurt niet. Inmiddels nemen ze onze telefoontjes niet meer op en worden we weggedrukt.

2025年1月30日
5つ星のうち1の評価

Oplichters, zie ook cvketel-direct en cv-ketel-experts

Precies wat hieronder staat. Toen het niet snel lukte om een bekend reparatiebedrijf aan de lijn te krijgen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik op deze website terecht (Hetzelfde als cvketel-experts en cvketel-nu). Aan de lijn vroeg ik nog naar een prijs indicatie en het bedrag 180 euro werd genoemd.
Een paar uur later kwamen twee monteurs langs. Ik vertelde de situatie (ontstekingsstoring) en ze demonteerden de cv, haalden de ontstekingspin eruit en vertelden dat deze aan vervanging toe is. Ze zeiden dat ze even een nieuwe uit de magazijn gingen halen. Ruim een uur later kwamen ze terug en monteerden de nieuwe ontsteker, stofzuigden wat en spoelden een onderdeeltje schoon.
Toen de factuur van 750 euro. Met pin dan toch maar betaald. Eenmaal weg precies dezelfde storing… Weer gebeld en ze zeiden dat ze bij een klant waren en me zouden terugbellen, aangezien dit wel binnen de garantie valt zeiden ze.
Niet teruggebeld en ik dus twee uur later weer bellen. Ze moesten met de baas overleggen en ze zouden erop terug komen.
Pas toen verder ging zoeken zag ik deze reacties. Ondertussen met mn jong gezin in de kou..

Als iemand juridische stappen wil ondernemen help ik zeer graag. Mail me naar elreyholandecito “apenstaartje” gmail.com (alias adres vanwege privacy, anders geformuleerd omdat emailadressen niet zijn toegestaan)

2025年1月23日

oplichters

Omdat er niemand kwam opdagen heb ik het probleem door iemand anders laten oplossen. Vervolgens kwamen er toch 2 monteurs van CV-ketel nu aan de deur. Ik legde uit dat het niet meer nodig was, en dat ik best een bedrag aan voorrijkosten wilde betalen. De monteurs belden hun "baas". Ik kreeg een rekening van bijna 800 euro (voorrijkosten + kosten voor 2 monteurs), en ik moest meteen betalen. Nadat ik aangaf dat ik dit niet wilde betalen werd er gedreigd dat ik voor de rechter zou worden gesleept. Ik hing de telefoon op en kreeg meteen een SMS'je dat ik onbeschoft ben.

Ze maken misbruik van de noodsituatie waar je in zit. Bel dit bedrijf absoluut niet!!!

2024年12月10日

Duur en klantonvriendelijk

Even een tip voor als je problemen hebt met je cv:
Dit bedrijf vooral niet bellen! De kosten voor een half uurtje onderhoudswerk waren €450 euro, vervolgens was de cv een uur later weer stuk. Gaven aan ons tegemoet te komen met het installeren van een nieuwe ketel en bieden dan prijzen die 1200 euro boven de prijs van de concurrent ligt.
Meerdere keren geprobeerd om te kijken of we hier uit kunnen komen, maar met deze mensen valt helaas niet op een klantvriendelijke manier te praten. Ik snap dat een dienstverlening niet gratis, ook als de cv vervolgens weer stuk gaat, maar dit bedrag is bizar. Wij zijn wel 450€ lichter...

2024年11月14日

Slechts bedrijf

Slechts bedrijf
Ik had tussen 10.00 en 12.00 uur een afspraak met de installateur, niemand kwam toen ik belde en vroeg hoe laat de installateur er zou zijn Dat hoorde ik in de middag Ik heb in de middag opnieuw gebeld toen hoorde ik dat ik niet de enige was die een probleem had met de kachel en dat het een serieus bedrijf is dat nog veel werk te doen heeft … więc jak można się domyślić, instalator nie przyjechał. Ik vroeg naar de kosten het antwoord was € 120 en bij het volgende telefoontje zag ik de kachel niet Het bleek 500 e te zijn … Ik heb de hele dag gewacht voor niks … geen betrouwbaar bedrijf

2024年3月8日

Bel dit bedrijf niet!

Ga niet in zee met dit bedrijf, het zijn oplichters. Betaal ook niet als je in de problemen bent gekomen door hen. Ze kunnen agressief doen en je bedreigen, doe in dat geval aangifte. Dit zijn geen monteurs, geen officiële ZZP'ers, ik weet niet wat ze wel zijn, maar onze cv ketel was bijna helemaal stuk door alle onkunde. Er zou een rubber stuk zijn, en een lekkage hebben, dit was echter helemaal in orde. De jongens hebben we boos weggestuurd. Onze ketel is een dag later gerepareerd door ander bedrijf, de ventilator was niet meer in orde. Die is vervangen, alles doet het nu weer. Later onophoudelijk appjes en telefoontjes gekregen van de jongens van cvketel-nu.nl dat er een hoog bedrag aan voorrijkosten betaald moest worden. Bij herhaaldelijk weigeren van betaling werd de taal steeds dreigender. Uiteindelijk hebben de jongens geschreeuwd en ons bedreigd dat zij wel even langs zouden komen met een paar jongens om het geld op te komen halen. Wij hebben hier aangifte van gedaan, dit bedrijf was hen al bekend. Bel dit bedrijf alstubliefd niet.

2023年1月29日

Dit bedrijf licht je op

Dit bedrijf licht je op.
Vraagt goed geld om langs te komen, levert vervolgens geen reparatie. Extra onderhoud? Doen ze. Kost je 100 ex. Vervolgens zeggen ze dat je een jaar garantie krijgt. Minuut later werkt niets meer. Nemen niet meer op, drukken je weg wanneer je met een andere telefoon belt. Doe hier geen zaken mee.

2023年2月3日

Pas op! Oplichter!

Via cvketel-nu.nl cv monteur D.loodgieterservice ( d-loodgieterservice.nl) geregeld die bleek een Oplichter te zijn. Naam van oplichter is Dirk of misschien Dylan . Dat wat op factuur staat. Volgens mij meneer Dirk/Dylan heeft iets te verbergen. Achternaam is ook niet bekend. Kwam voor onderhoud en geconstateerd dat warmtewisselaar doorgescheurd is zogenaamd omdat cv ketel stond aan zonder water. Meneer Oplichter heeft mooie verhaaltje verteld dat cv ketel moet vervangen worden. Mijn cv ketel was 2 jaar oud en kan nog jaren meegaan. Cv ketel vervangen, ketel ging lawaai doen en meneer wist niet eens hoe kan dit oplossen. Na het ontvangen van geld meneer is spoorloos verdwenen. Ik belde en berichtte hem eindeloze aantal keren omdat hij had mijn sleutel en wilde niet garantiebewijs geven. Maar dat is logisch want alleen gecertificeerde cv monteur kan cv ketel aanmelden. Garantiebewijs heb ik nooit gekregen!
Ik moest andere bedrijf bellen om problemen met lawaai op te lossen..ik heb filmpjes laten zien die D.loodgieterservice heeft opgenomen over gescheurde warmtewisselaar en mensen zeiden dat het verhaal klopt van geen meter en cv ketel zag er goed uit en warmtewisselaar was niet eens doorgescheurd. waarschijnlijk oplichter gaat mijn 2 jaar oud cv ketel als 2e hands verkopen..zo makkelijk dubbel verdiend! En ik ben 1700€ lichter! Op factuur klopte ook niks van, neppe vestigingsadres, telefoonnummer die niet bestaat, andere emailadres en bedrag zonder btw. Dus mensen trap aub niet in en vermijd dit malafide bedrijf!

2023年1月23日

Waarschuwing

Waarschuwing. Niet mee in zee gaan. Let op deze telefoonnummers:085 500 1692 en 085 060 1068.
Vrijdagavond 4 november kwam deze monteur langs om onderhoud aan onze cv-ketel te verrichten. Gelijk trof hij een defect onderdeel aan. Hij liet het ons zien. Het onderdeel zou verroest zijn en het moest gelijk vervangen worden, anders liepen we gevaar. Kosten :
meerdan 600 euro, ex BTW, direct te betalen. Kosten onderhoud kwamen hier nog bij: 163 euro. Er moest eerst betaald worden. Tikkie ontvangen en geld overgemaakt. Na 10inuten zei hij al dat hij het defecte onderdeel vervangen had. Hij de ketel toen al dichtgeschroefd. Dom genoeg vroegen we hem. Niet de ketel weer even open te maken, om ons het resultaat te laten zien.Hij vertrok en hij zou de volgende dag een factuur sturen. Niets meer van hem gehoord. We hebben de ketel zelf opengeschroefd en gezien dat er niets was vervangen en dat er geen onderhoud was gepleegd.
Wij wonen in Rotterdam, de nepmonteur waarschijnlijk ook. Hij werkt alleen, maar hij maakt gebruik van het klantcontactplatform CVkrtel Nu. Nl.

2022年11月4日

WAARSCHUWING NEP MONTEUR

WAARSCHUWING! NIET MEE IN ZEE GAAN!
CVKetel Nu Nieuwerker aan de IJssel
Let op deze telefoonnummers:
085-500 1692 en
085-060 1068
Vrijdagavond 4 november kwam deze monteur langs om onderhoud aan onze CV-ketel te verrrichten.
Gelijk trof hij een defect onderdeel aan. Hij liet het ons zien: onderdeel was'licht geöxideerd', moest gelijk vervangen worden, anders liepen we gevaar.
Kosten: meer dan 600 eur ex BTW, direct betalen.
Kosten onderhoud kwamen hier nog bij (163 euro).
Er moest eerst betaald worden. Tikkie ontvangen en geld overgemaakt. Na 10 minuten zei hij dat hij klaar was. Dom genoeg zijn we er niet bij blijven staan. Hij had de ketel dichtgeschroefd, en vertrok, hij zou de dag daarop de factuur sturen.
Daarop niks meer van hem gehoord. We hebben zelf de ketel opengemaakt, en moesten constateren dat er niets was vervangen en dat er geen onderhoud was gepleegd.
Telefonisch is hij niet meer te bereiken.
Wij wonen in Rotterdam, de monteur waarschijnlijk ook.
Hij werkt alleen, maar hij maakt gebruik van het klant-contact platform CV-ketel Nu.nl

2022年11月4日

Scam from CV-ketel Nu at Ede

I live in Ede and I called the CV ketel Nu de Ede customer service (085 500 1690). Two people were sent to me to do the repair in my cv. They arrived on Tuesday, September 27, around 1 pm. Was told the problem was a piece that needed to be replaced and they charged me €804.64 for it. They said they would come back the same day after buying the new piece. They came back only at 10 pm, they didn't let me see changing the piece and said I couldn't keep the piece replaced because it wasn't allowed. They said I had to change another extra piece sensor for €362.25 which I had to pay. They took advantage of the fact that neither my wife nor I speak Dutch. And with my 6-month-old daughter at home needing water for a bath. The total was €1166.89, paid into two different bank accounts. The next day I didn't get one of the invoices and the one they sent me doesn't say anything about changing the piece, just that they came to do a job at night. And they didn't even accept to send me pictures of the piece. I asked for an evaluation from another company and they informed me that only a minimal piece of rubber was changed, which would not be even 200 euros with all the expenses.

I fell for a scam from this company. I'm looking to know how to take the appropriate legal action and if it's worth it.

In any case, I will never use the services of CV-ketel Nu again and I will do all the advertising possible so that no one else falls for this scam.

2022年9月27日
5つ星のうち5の評価

Snel opgelost

De monteur was snel beschikbaar en kon het probleem snel oplossen. Belangrijker nog; de kosten waren redelijk!

2022年4月14日
5つ星のうち1の評価

Dat zoiets bestaansrecht heeft...

Vooraf netjes doorgegeven wat de storingscode was en type ketel. Zou op dezelfde middag nog verholpen worden. Monteur zei de gloeiplug niet bij te hebben en werd erg onbeleefd toen ik niet contant af wou rekenen omdat het probleem niet verholpen was.
Hij pakte vloekend zijn boeltje en trok de rekening uit mijn handen. Wat een toko is dat!...

2022年1月4日

Wat een drama

Wat een drama. Na 4 keer de afspraak, zonder afzeggen, niet na te komen hebben ze nu gewoon mijn telefoonnummer geblokkeerd. Zelden zo’n onbetrouwbaar zootje bij elkaar gezien. Advies aan iedereen: absoluut geen zaken mee doen!!!

2021年12月14日

レビューの対象になっている企業の方へ